Malin Åkerström

Magnifique 2011

Publicerad 2011-12-31 13:06:31 i Allmänt,

Maggan började jag rida i april. Hon hade då vilat ett halvår och innan dess hade hon lärt sig skritta, trava och galoppera någorlunda bra. Carina har alltid sagt att hon tror att hon skulle passa mig för hon är pigg och ganska skarp i huvudet.

Jag gillade henne från början mest för hur gärna hon ville arbeta och hur snabbt hon lärde sig. Hon är en riktig arbetsmyra! Hennes positiva inställning smittade alltid av sig på mig när jag red henne.

Men det var inte hela tiden en dans på rosor, bara det att fånga henne i hagen kunde ta en halv evighet. Att borsta och göra ordning henne var vissa dagar livsfarligt, hon sparkade och stegrade och ville inte alls.

Men efter att få ha henne hela sommaren på landet började hon bli mer och mer tillgiven, där gjorde ju jag allt med hästarna, red, borstade, fodrade och fixade.

Vi hoppade in henne under hela sommaren och hon har hela tiden haft väldigt lätt för sig. Hon gick hela tiden från klarhet till klarhet.

Jag har hela tiden försökt tränga bort tankarna på hur mycket jag gillar henne och hur fäst jag blivit vid henne eftersom hon ska säljas men det går inte. Hon är underbar!

Hon hade en skada i höstas men efter det har hon gått framåt med stors steg i utvecklingen. Hon har fått en reglerbar galopp och hoppar svåra banor och man kan höja upp hinder hur mycket som helst utan att hon ens bryr sig.

Hon ger mig så mycket glädje fina Maggan! Om hon inte blir såld ska vi ta ut henne på tävlingsbanorna nästa år :)

Wicky 2011

Publicerad 2011-12-31 12:38:50 i Allmänt,

Den 3 september gick en dröm jag haft så länge i uppfyllelse, Wicky kom till mig efter 2,5 års väntan och längtan. Från första dagen jag såg henne har jag varit helt fast.

På snart 4 månader har vi hunnit med en hel del. Vi hade inga riktiga mål mer än att lära känna varandra. Hon är ju rätt orutinerad och svår men vi har hunnit göra en del tävlingar. Vi har startat 120 och har fått några fina placeringar.

Jag får en så härlig känsla när jag rider henne. Hon är väldigt speciell och alla dagar går hon inte att rida men jag blir aldrig arg på henne jag bara skrattar åt henne för att hon är så knäpp. Hon har så mycket glädje och personlighet och jag älskar henne så mycket.

Hon är som ett ljus i mörkret som alltid är glad och positiv till allt här i livet även om det bästa hon vet är att springa fort och äta.

Det känns som att vi verkligen har hittat Varandra nu och jag ser fram emot nästa år tillsammans och alla år efter det :)

Topanga 2011

Publicerad 2011-12-30 16:15:16 i Allmänt,

Under 2011 har vi gått igenom mycket, både bra och dåliga saker. Men vi har uppnått något som verkligen har fått min själ att fyllas av glädje. Vi har börjat samarbeta som ett team. Vi har kommit väldigt nära varandra, hon litar på mig och jag litar på henne. Detta hände under våren och sommaren. Candy var skadad och allt fokus la vi på henne. Hon fick åka på alla tävlingar och alla träningar, hon fick alla trimpass i ridhuset och alla mysiga uteritter. Jag hade bara henne att fokusera på i ridningen. Tävlingarna gick då som bäst och vi red några 130 med mycket bra resultat.

Men sen gick något snett, Topanga skadade sig och Candy försvann föralltid. Mitt liv rasade samman och jag hade mentalt en lång väg tillbaka till ytan, jag låg på botten och mitt liv var bara mörkt och tomt. Detta påverkade självklart mitt band som jag och Topanga byggt upp.

Men hon fanns där för mig varje dag 7 dagar i veckan och hon var den enda anledningen till att jag inte gav upp. Hon fick mig att ändra inställning till livet och fortsätta min väg mot toppen. Hennes band till mig var inte lika starkt eftersom hon kände hur jag mådde och med skadan i bakhuvudet hade hon säkerligen inte heller det så lätt. Men eftersom hon är världens underbaraste häst tog hon mig tillbaka till ytan vilket var en lång och jobbig väg. Men hon lyckades och nu känner jag känslan jag i våras kände när jag red henne och flög över hinder efter hinder. Vårt band är starkare än någonsin till varandra. Vi jobbar med självförtroendet på topp igen och med detta ska vi börja ett nytt år med nya mål och nya möjligheter.

Detta år har vi trots alla hinder på vägen nått våra mål och jag har insett att jag inte kan leva utan den här hästen. Hon betyder precis allt för mig!

Snowboard

Publicerad 2011-12-29 18:34:05 i Allmänt,

Internet på mobilen fungerar inte så bra här uppe men annars är allt grymt! Har åkt snowboard i tre dagar nu och nu väntar två dagar med skidor :)

Saknar mina hästar men vet att Frida och Matilda tar väl hand om dem!

2011

Publicerad 2011-12-25 23:37:23 i Allmänt,

Ett år som har varit ett av mina värsta, ett år som har varit fyllt med sorg, saknad och tårar, ett år som jag bara velat ge upp, ett år som varit fullt av hat, ett år som har satt djupa sår i mitt hjärta. Men det har också varit ett år fyllt av kärlek, hopp, längtan, ett år av lycka, ett år som jag aldrig kommer glömma, ett år som har gett mig oerhört mycket, ett år som har visat mig hur man ska kämpa för att komma tillbaka till då man var som bäst eller som lyckligast. 

tack alla mina vänner och min familj för allt ni gjort för mig!

Stort  tack till mina hästar som har gett mig så mycket lycka detta år!

Sweet As Candy
Topanga
Wicky
Quebel de Cocagne
Magnifique  
Chiquita






image description

Björnrike

Publicerad 2011-12-25 22:28:59 i Allmänt,

imorgon åker vi som varje år till björnrike med fam bredberg. Då kan man räkna med en vecka med mycket skratt. Just nu har jag dock lite ångest över att åka iväg och lämna mina älskade hästar hemma.... det gick ju inte så bra sist jag lämnade dem :'( Men bara vi kommer dit brukar det ordna sig även om jag saknar de fruktansvärt mycket!

Hoppas dock att jag mår lite bättre än förra året då jag hade 40 graders feber alla dagar där, så medan de andra var ute och åkte låg jag mest och kollade upp i taket i soffan:P



hoppas på att må lite bättre...

1000 saker att fixa

Publicerad 2011-12-25 18:18:39 i Allmänt,

Imorgon åker familjen Åkerström och Bredberg till fjällen vilket innebär att det är 1000 saker att fixa idag. 

Än så länge har jag hoppat två sjukt fina pojkar idag, Ron och Oscar både hoppade runt på lite 130 banor.

jag har lämnat kaninen som ska bo hos Bella!

jag har mockat noga och lagt in spån + fixa maten.

Jag har haft prinsessorna i skritten.

Jag har ryktat W och T länge och gosat och skämt bort de med morötter!

jag har även skämt bort bebisarna med morötter.

Jag har duschat och precis när jag kliver ur duschen kommer släkten...aja de skrattar bara åt mig eftersom jag alltid är lite sen ;)

Nu väntar en släktmiddag och jag ska leka med mina favoriter, Fredrik och Max innan resten av listan fixas..

Julklappar

Publicerad 2011-12-25 18:08:44 i Allmänt,


 

Hv polo jacka, swarovski pannband, ridskor, ridvantar, sprenger sporrar, schockemöhle lindor, whitaker ridbyxor

 





Jacka från lovisa och ridtäcke med svansfläta!

Anna scarpati schabrak + luva, baby pelham som dock ska bytas, victoria secret bodylotion och bodymist

Dagen före julafton!

Publicerad 2011-12-23 21:17:20 i Allmänt,

Som varje år började vi med att julpynta hela huset och ta in granen och lite så. Jag har även en fin liten gran på rummet :)

Sen stallet och först Hoppade jag Jody, han är sjukt fin! Hoppade en liten 130 bana och han har en grym kapacitet och aa gillar verkligen den ponnyn!

Joggade en vild Wicky i ridhuset lite lätt eftersom hennes vila börjar imorgon. Men stundtals var hon riktigt fin!

Joggade även Maggan lite lätt för hennes vila börjar också imorgon, jag satt riktigt löst några gånger när hon fick syn på sin halvsyster som hon har gått med från födseln till för några månader sen... Gosade massa med henne hon har blivit så himla tillgiven, hur ska jag kunna skiljas från henne!?

Topanga och Wicky gick i skritten som vanligt.

Jag har även hunnit med att vara på middag hos mormor med hela min underbara släkt och på vägen hem handlade jag de viktigaste julklapparna, nämligen morötter till hästarna :D

Jag har faktiskt öppnat två julklappar som jag fick av Johanna och Lovisa kunde inte låta bli. En jättefin jacka och ett blingbling skal till min älskling (iphonen) så nu kommer den vara julfin :D

dagen!

Publicerad 2011-12-22 23:39:02 i Allmänt,

åkte till stallet vid 12 och snälla Lovisa hade fixat klart Jody så det var bara att sitta upp och rida! han var väldigt pigg idag men när han får fokus på mig så blir han superfin!

När jag precis hade ridit klart kom en färdig Oscar ner till ridhuset och jag red markarbete på honom. Lite bommar och en studs. Det har hänt mycket med honom på sista tiden. Nu är han riktigt trevlig att rida!

Tack Lovisa och Johanna för hjälpen, jättegulligt av er!

Sen red jag ut på min vilding (Wicky). Hon var pigg som alltid men efter 109892357 halter så kunde hon galoppera en liten stund helt taktmässigt och i en låg form. Gullehäst <3

Sen fick Maggan en tur ute också. Hon var bråkig i början vägen ner till ängen tog 30 min istället för 10 som det brukar ta :P men väl nere på ängen skötte hon sig över förväntan :) jättebebis <3

Topanga skrittade jag ut på med bästiii tildis!

Sen blev det skritten för sessorna när jag mockade.

Nu håller jag på att julstäda mitt rum tråkigt men skönt när jag blir klar om jag blir klar någongång...

Svar på frågor!

Publicerad 2011-12-22 23:32:41 i Allmänt,

Här är lite frågor:)

Vilken häst som inte är dina egna gillar du mest?

Magnifique (Maggan)

Vad har du för sadel?

Wicky och Topanga har en prestige paris och Maggan och Bananen en amerigo tror jag!

Vilken sadel Skulle du helst vilja ha om du inte får välja din egen?

jag vill ha den som ligger bäst på mina hästar, det går före märket och allt det dära.

Hur hinner du sova? Haha:)

haha jag börjar skolan 10 nästan varje dag.. men det blir många nätter med plugg så ibland sover man lite :P

Hur många Anna Scarpati schabrak har du? Kan du ta bild:)

4 tror jag, jag fixar bilder! :)

Vad vill du göra efter gymnasiet?

Helst skulle jag bara vilja rida och satsa på mina hästar men jag kommer nog jobba något år för tanken är att jag ska betala en häst efter gymnasiet.

Vem tror du mest på Wicky eller Topanga?

Wicky har mest kapacitet, men Topanga är väldigt felfri på hinder och hon kommer vara den som ger mig mest priser.

Hur långt tror du dem kan gå?

Topanga tror jag kommer gå 140 om ett tag när hon är stark och mer rutinerad, hon är en modell på häst som tar tid att bygga upp.

Hur långt Wicky kommer gå vet jag inte men hon har hur mycket hopp i sig som helst, men det krävs mycket lydnad, markarbete, dressyr och jobb för att komma upp i klasserna.

Vad har du för mål med dem?

Mitt största mål är att alltid ha roligt. Jag vill ständigt utvecklas sen får vi se. Jag vill i alla fall rida 140. Men jag kommer inte sälja mina hästar om de inte går mer!

Hur långt tror du att Maggan, Bananen, Ron, Swing, Jody och Oscar kan gå? (de är väl dem du rider förutom dina egna?)

Maggan kommer kunna gå långt bara man förstår sig på henne och ger henne rätt utbildning. Hur högt hon kommer hoppa är svårt att säga eftersom hon är så pass ung...

Bananen har precis som Maggan en mycket fin hoppstam och ett grymt bra psyke men hon är inte inhoppad klart ännu så vilken kapacitet hon har vet man inte riktigt ännu. Hon är bara löshoppad lågt 2 gånger..

Ron kan också gå långt men behöver mycket rutin och markarbete, kanske 140-150 med rätt ryttare.

Swing har jag aldrig hoppat men han har gått msv b.

Jody behöver mycket jobb men han har en stor kapacitet, msv b/ msv a

Oscar har också mycket kapacitet men behöver väldigt mycket jobb msv b/msv a på honom med!

Hur många läsare har du?

det är varierande, inte så många men allt mellan 50-80

Vad önskar du dig i julklapp?

Nästan bara hästsaker, bland annat ett till Anna Scarpati schabrak :)

Oj det blev ganska många men hoppas du svarar:D

Bara roligt med frågor så tack för dem!


Bästa candy <3


Topanga <3

Publicerad 2011-12-21 19:59:50 i Allmänt,

Myste med henne, ryktade och skrittade.

Wicky gick i skritten med topanga också :)

Nu sitter jag på tåget med världens bästa skalman och ska åka till tegel!

Bananen <3

Publicerad 2011-12-21 16:29:31 i Allmänt,

Har hoppat lilla bananis precis! Hon har varit superfin. Pigg och framåt och hennes trav är amazing, hon rör sig så bra :) hoppningen gick också super hon hoppade av stort flera gånger och nu hoppar hon på riktigt, det är riktiga språng. Fina banan.

Höjdrekord också!

dear iphone!

Publicerad 2011-12-21 12:30:57 i Allmänt,

På lunchen idag tappade jag min älskade mobil och hela jävla skärmen sprack. Det värkte i mitt hjärta måste jag säga, men tur man har bra människor i klassen som kan det dära. Nu är min älskling hos doktorn och jag får hämta henne om en timme :')

Hoppträning!

Publicerad 2011-12-20 21:53:46 i Allmänt,

Wicky: På framridningen var hon finare än någonsin, verkligen sjukt fin! Den första övningen gick bra men så fort hon ser ett hinder laddar hon som tusan. Vi hoppade en serie som jag tyckte hon gjorde riktigt bra, serier är svårt för henne eftersom hon accelererar så mycket, men hon klippte utsprånget på 140 bara sådär, tog inte ens i. Sen gick det utför haha, hon blev bara mer och mer taggad desto längre träningen blev och när jag skulle hoppa en bana var hon på tok för stark så det gick inte att svänga eller ngt. Men efter att ha tagit mig igenom banan med några halter gick sista linjen super. Hon jobbade lite för mycket mot mig på slutet. Men men hon är Wicky och finast i världen i alla fall. Lena säger att det finns massa hopp i henne men att hon är sjukt svår. Men jag ska kämpa och jobba vidare, älskar ju denna häst och känslan jag har på hennes rygg.

Nu blir det ett litet break för henne, hon ska mest gå ut i veckan och sen ska hon bara gå i skritten en vecka när jag är borta. lite semester vilket hon verkligen förtjänar.

Maggan: Fick rida själv på henne idag vilket var superbra! Hon var fin på framridningen, fin på alla övningar och fin på banan. Helt super hoppade hon, serier har hon aldrig hoppat och den tyckte hon var jobbig men hon kämpade på bra i alla fall. Hoppade ett språng på 130 och man känner att hon är lite fundersam innan ett sådant hinder eftersom hon inte har hoppat högt men ändå hoppar hon av hur lätt som helst. På banan tabbade jag mig lite men hon fixade det i alla fall duktig som hon är.

Hon ska också vila nästa vecka, eller alla mina hästar ska vila nästa vecka.

Julklappar = check

Publicerad 2011-12-20 14:51:41 i Allmänt,

har varit med min fina mormor och handlat julklappar! ingen skola för mig idag bara för de som läser matte c :P

har även köpt skidkläder eftersom jag drar till björnrike på måndag.

ska plugga en liten stund till innan jag rullar mot stallet, swing ska ridas innan träningarna, boxarna ska mockas, hö påsarna packas, vattnet bytas, kraften fixas, släppa W och T i skritten och borsta och fixa hästarna som ska hoppas vilket är Wicky och Maggan :) sista träningen för året så hoppas det går bra :D



...

Publicerad 2011-12-19 23:54:37 i Allmänt,

Plugg och deppmusik, är inte glad alls! Orkar inte och vet inte riktigt varför jag känner mig så deppig!? Jag hoppas att det bättrar sig tills på lördag. Vill att julafton ska bli så bra som den brukar men då måste jag vara glad! Hoppas att hela familjen kommer vara glad så man för en dag slipper alla krav hit och dit. Det är tur att jag har mina hästar för de är just nu de enda ljusen i mitt liv. speciellt min svarta prinsessa. Hon är obeskrivligt bra och hon stöttar mig alltid, utan henne hade jag när Candy lämnade mig gett upp livet. Jag vet att hon i mångas ögon bara är en häst men för mig är hon så mycket mer. Hon är mitt allt och min lycka här i livet. Föralltid ska hon stanna hos mig <3

Snögalopp!

Publicerad 2011-12-19 22:39:19 i Allmänt,

Har ridit alla hästar i snön idag och alla har fått galoppera på lite vilket uppskattades!

Wicky var ett vilddjur redan från start så jag tror att det var bra för henne att få springa för efter det blev hon fin!

Bananen var ganska stark idag men väldigt pigg vilket är positivt!

Maggan red jag med sällis men hon bråkade en del i alla fall, fast hon var bättre än utan!

Topanga fick bara skritta ut men hon gillade det ändå :)

W och T gick även i skritten när jag mockade.

snöööööö

Publicerad 2011-12-19 14:01:54 i Allmänt,

yes äntligen har det kommit lite snö :D idag ska därför hästarna få gå ute och busa i snön :D får se hur det blir med Maggan dock...

hoppas den fina snön stannar till jul :D

ska försöka ta mig till stallet vilket kanske inte går så bra eftersom lindholmsvägen inte ligger först på ploglistan!

Lång dag ute i det fina vädret..

Publicerad 2011-12-18 22:05:42 i Allmänt,

fast vädret var inte så fint! Idag har smyx uf stått på julmarknaden i centrum hela dagen, fast jag var tvungen att gå tidigare eftersom jag jobbade i stallet.

Har bara ridit två hästar idag Maggan och Wicky!

red Maggan inne med övergångar, gjorde en del skritt-galopp övergångar vilket behöver tränas på! red utan stigbyglar idag igen vilket verkligen är bra för då får jag henne mellan hand och skänkel mycket bättre!

Wicky reds också inne med massa bomövningar, hon var riktigt vild idag men efter många halter och mycket arbete fick jag till det, vilket jag verkligen älskar :D fin häst <3

Topanga och Wicky gick som vanligt i skritten också :)

Nu blir det plugggggg för imorgon har jag en redovisning...

hejhej

Publicerad 2011-12-17 21:59:35 i Allmänt,

Jag red ut på Wicky trots vädret. Det finns väl inget dåligt väder utan bara dåliga kläder ;) Hon var extremt pigg idag så det blev massa halter och tillslut lyckades jag galoppera några normala galoppsprång, hon är inte som någon annan min Wicky <3

Red sen oscar som hade en riktigt bra dag, gillar honom mer och mer!

Sen skrittade jag Topanga inne och jobbade med skänkelvikningar, mysiga häst <3

de slapp skritten idag faktiskt!

Nu har jag varit duktig och skrivit klart en uppsats med hjälp av mormor i telefonen, hon är faktiskt otrolig, på 45 min var vi klara och hon har inte ens sett uppgiften. Bästa mormor <3

Nu har vi bakat lite för ovanlighetens skull här hemma och snart kommer skalman hit :) borde egentligen plugga vidare på allt annat som ska bli klart men måste duscha...


Mina bästa <3

hemma från skolan...

Publicerad 2011-12-17 13:53:40 i Allmänt,

Känns helt sjukt jobbigt att behöva vara där på en lördag men vi har hafr massa att göra i cafeterian så tiden gick rätt fort och vi fick en hel del smycken sålda :)

Nu ska jag åka till stallet i det ÄCKLIGA vädret. Wicky skulle jag vilja rida ut på men vi får se hur mycket det regnar... Känns som att det är ganska så lugnt på hästfronten just nu eftersom Topanga vilar och så. Rätt tråkigt faktiskt men pärlan förtjänar sin vila efter det fantastiska år hon har gjort!

Kom precis hem till skalis!

Publicerad 2011-12-16 21:52:09 i Allmänt,

Wicky fick så mycket lugnande när hon fixade tänderna så det blev bara skritten för henne tillsammans med Topanga! Pussade och borstade på dem också :)

Joggade Maggan lite lätt i ridhuset och red hela passet utan stigbyglar, jobbigt!

Red ut på en mycket pigg banan med sötjojo :)

Har även skjutsat min bror och hann inte med hela stallet innan så fick åka dir igen men nu har jag landat hemma hos skalis :)

soft skoldag!

Publicerad 2011-12-16 13:56:36 i Allmänt,

åkte bara dit och fick tillbaka en uppsats sen slutade vi! Har chillat hemma ett tag och ska nu åka till stallet, veterinären kommer klockan 3 och fixar Wickys tänder :)

Sen rida x3 för att sedan åka hem till skalis och chilla där hela kvällen!

Något som är rätt fruktansvärt är att jag ska till skolan imorgon halv 9!? Skola på en lördag och desutom vara där tidigare än jag annars är...Aja vi ska stå och sälja smycken så inga lektioner i alla fall :)


<3

Min högsta önskning..

Publicerad 2011-12-16 00:10:43 i Allmänt,

..är att få dig tillbaka. Du är det finaste jag vet mitt älskade hjärta! Inte en minut går utan att du finns i mina tankar. Jag kommer aldrig sluta älska dig mest i hela världen <3

Fina hästar = glad mallan

Publicerad 2011-12-15 22:27:02 i Allmänt,

om det glada bara kunde vara någon timme efter att jag lämnat stallet skulle allt vara på topp!

har ridit ut på en mycket pigg Wicky, underlaget lät mig till och med galoppera!

Skrittade ut på min fina Topanga!

Trimmade Jody och om man bortser från att han blev riktigt sur på mig så var han finare än på länge!

Maggan fick ett mördarpass med tempoväxlingar, små volter och öppnor, fin bebis!

Nu plugga och hoppas på att jag hinner sova ngt innan jag måste gå upp igen...


Allt kretsar runt min Candy <3

Åt helvete med skolan!

Publicerad 2011-12-15 15:18:59 i Allmänt,

har suttit och krigat med en lärare idag och blir bara så arg och irreterad över hur han resonerar och undervisar eller rättare sagt undervisar han inget....

Aja vi sålde mer smycken än vad jag trodde idag vilket var bra.

Idag ska jag rida lite mer än igår vilket känns skönt! Hoppas på att man i alla fall kan trava lite ute för Wickan måste komma ut! Ska hinna med att rykta Topanga också så hon inte känner sig bortglömd nu när hon vilar.


syskonen Åkerström

Yes!

Publicerad 2011-12-14 23:46:17 i Allmänt,

Jag har nu äntligen hunnit ikapp med dagboken jag måste skriva om vårt företag! Känns skönt att ha den klar! Nu väntar en massa annat som ska fixas innan jul men idag gör jag inget mer... Träningsdagboken ligger på tok för långt efter, svenska prov och ett hyllningstal ska skrivas och redovisas för klassen på 5 min.. Tur jag har haft lite ledigt denna vecka för jag har fått lite mer motivation.

Imorgon börjar jag egentligen 12.30 men Smyx UF ska stå och sälja i cafeterian så jag ska ta 08.58 tåget till skolan.

Nu är det dags att kolla på Vampire Diaries och sova betydligt tidigare än vanligt så ett + poäng till mig :D


snart drar vi till björnis och åker skidor :D

lghkhmnhiuj

Publicerad 2011-12-14 22:02:01 i Allmänt,

sov ganska länge imorse och åkte sen direkt till stallet! gick ner till hagen och gosade med hästarna som var så mysiga så. Tog med mig Wicky upp som skulle få nya skor.

Under tiden hon skoddes red jag ut på Maggan trots att jag inte får ;)Hon var lite bråkig men jag kom på hur jag ska handskas med henne så jag slipper bli avbockad. Hon tittade verkligen på allt och kastade sig hela tiden för läskiga saker vilket jag förväntade mig eftersom hon inte ridits ute på ett tag. Men hon hade sina fina stunder också och jag lever fortfarande på träningen från igår så det gjorde inget :)

Skulle rida ut på bananen också men hon har tappat en sko så longerade henne istället så det skulle bli lite variation i arbetet. Hon var väldigt pigg och bockade flera gånger vilket hon annars aldrig gör. Lät henne galoppera mycket så hon blev riktigt flåsig, duktig lillbabs.

Hade insläppet och mina prinsessor gick i skritten. borstade Topanga också!

Sen åkte jag hem, duschade och grejer för att åka på studentmötet på stureplan. Det var inte överdrivet jobbigt men lite segt. på vägen hem åkte jag förbi stallet igen och pussade godnatt på hästarna och nu sitter jag här och ska plugga!!!

prinsessan på gotland :) <3

Ledig imorgon igen!

Publicerad 2011-12-14 00:59:36 i Allmänt,

nu har jag pluggat intensivt i 1,5 timme eftersom jag inte gjorde det i eftermiddags! När jag väl kommer igång är det inte så jobbigt men det är att komma igång som verkligen tar emot! aja nu ska jag borsta tänderna pussa godnatt på mina hundar <3 och sova. Trots att jag sov förut känner jag mig trött...

Imorgon får vi jobba hemma så det ska jag göra. Men kommer nog inte hinna plugga på dagen, måste rida och fixa stallet + insläppet innan typ halv 4 för då måste jag åka hem och duscha innan jag och bell drar på ett möte angående vår studenskiva i stan.


bell and me

Wicky <3

Publicerad 2011-12-13 23:28:18 i Allmänt,

Hon förtjänar ett helt egen inlägg för hon är så jävla bra :')

För 2,5 år sedan satt jag på hennes rygg för första gången. Hon var då 6 år och riden i ett par månader. Jag älskade henne och hennes inställning men då var jag inte ute efter en så outbildad häst eftersom jag skulle köpa min första stora häst. Men jag har aldrig släppt tankarna på denna häst och många gånger har jag kollat på filmerna från den provridningen. I våras såg vi henne på annons och en längtan inom mig blev allt starkare. Jag ville ha henne men jag ville inte sälja Candy för hon var/är ju mitt allt. Men när det blev som det blev med candy letade vi upp den gamla annonsen på Wicky och ringde för att se ifall hon fanns kvar, vilket hon gjorde. Vi åkte och provade henne och det kändes bara så rätt, så perfekt och jag älskade henne vilket jag innerst inne gjort enda sen första gången jag satt på hennes rygg. Redan efter jag ridit bestämde vi oss för att vi ville ha henne. Jag ville ha henne och ingen annan. Den 3 september hämtade vi hem henne, hästen som redan har förvandlat min värld.

Hon är speciell, alla dagar kan man inte galoppera, alla dagar kan man inte skritta, hon är den som galopperar över travbommar på träningarna, den som är vildast, den som skrämmer alla andra hästar bara för att hon låter som ett jetplan när hon galopperar, men hon är den med ett hjärta av guld och en vilja av stål, hon är den som älskar att springa i alla väder mest i hela världen. Hon är den bästa som finns och på de här lite drygt 3 månaderna har hon förändrat hela min värld. Hon gör mig så lycklig och jag älskar henne så oerhört mycket! Hon är sig själv och jag älskar henne precis som hon är alla dagar i veckan!

Hon var min dröm som gick i uppfyllelse, nu börjar jag faktiskt på riktigt tro att en dröm kan bli verklighet även om det känns som att jag lever i en dröm i hennes närhet.


dagen då min dröm blev sann <3

Höjdrekord!

Publicerad 2011-12-13 23:01:43 i Allmänt,

Hopptränade Wicky och Maggan idag :)

Wicky: hon var väldigt pigg idag, men ändå lyssnade hon lite så hon studsade fram som en galning. Men hon hoppade väldigt fina språng hela tiden! Jag har en så härlig känsla när jag hoppar henne, inget känns omöjligt, jag är aldrig osäker! Fick hoppa ett lite större språng idag 140 cm vilket hon bara klippte som ingenting! Grymma lilla häst. På den avslutande banan var hon lite väl studsig så jag fick inte riktigt till en sväng men men hon hoppar ändå och de övriga hindren på banan var väldigt bra! Kärlek till finaste Wickan <3

Maggan: hon var pigg och glad men inte vild som sist! Hoppade alla läskiga hinder på första försöket och kändes riktigt bra! Hoppade banan på 1m felfritt med många svåra linjer och svängar för en 4åring! på slutet fick jag testa att hoppa henne lite högre också för att se hur hon reagerade, hoppade en oxer på 130cm och det hoppade hon med lätthet, hon kommer väldigt lätt från marken fina jättebebis <3

Gud vad jag blir lycklig över att ha såhär fina hästar! :D


Maggan efter ett av våra första pass ihop i april, det har hänt en del..

kliniken

Publicerad 2011-12-13 16:37:28 i Allmänt,

Vas hos hovis tidigt imorse och åkte sen direkt till kliniken. Kollade igenom både Eddie och Topanga från topp till tå och både såg riktigt friska och fina ut! SKÖÖÖÖNT. Topanga fick beröm över hur glansig hon var i pälsen och hur fin hon var i kroppen också vilket var kul att höra :D min prinsessa <3 ¨

Nu skulle jag plugga ett tag men jag somnade istället så nu är det ont om tid för jag vill hinna mocka och allt innan träningen!

Sova

Publicerad 2011-12-12 23:38:27 i Allmänt,

Nu är det dags för VD och sängen! imorgon är jag ledig men det betyder inte att man får sova hur länge man vill klockan åtta ska jag och Topanga vara hos hovis och efter det åker vi direkt till kliniken för en vinterkoll, även prinsen åker med :)


jag saknar dig bara mer och mer...<3

Lussefika

Publicerad 2011-12-12 22:57:32 i Allmänt,

Blev tre hästar ridna idag, precis enligt planen!

Något som jag hatar är underlaget ute, när det fryser på kan man ju endast skritta... Mina hästar ska inte nötas för mycket på inne för det är inte bra för hållbarheten eller deras glädje och motivation. Idag var det +grader så jag kunde skritta och jogga ute på Wicky, hon var hur fin som helst! Skönt att få en dag när hon endast gick ute, annars har det ju blivit så att jag skrittat ut först och sen ridit inne.

Red sen olydiga Swing, han går emot skänkeln så mycket men med lite arbete och tålamod blev även han fin!

Bananen red jag också inne och hon var fin till en början, lite töntig för hörnen, men mot slutet blev hon segare och segare ;) men Carina var där och filmade lite och hon tycker att det var stor skillnad sen hon såh henne sist vilket var roligt att höra!

Idag var det även lussefika i stallet med lussebullar, pepparkakor, juleskum, glögg, julmust och chailatte. Fikade en stund med sötjojo och lite tildis då men hon var på fel sida glaset.

På kvällen blev det skritten för Topanga och Wicky också!

psykologi uppsats = klar

Publicerad 2011-12-12 16:21:31 i Allmänt,

har skrivit en uppsats med mormor och den är klar två dagar innan inlämningstiden! Tog 1,5 timme att göra den med henne, hade jag gjort den själv hade det tagit flera dagar liksom och den skulle ändå inte bli lika bra. Min mormor är bäst!

Nu drar jag till älskade Söderby gård och spenderar en hel del timmar där hos mina favoriter!


mitt finaste hjärta <3

Topanga

Publicerad 2011-12-11 23:12:10 i Allmänt,

Nu börjar Topanga sin vintervila, tråkigt men hon behöver det! Hon ska skrittas i 3 veckor, vissa dagar av skrittmaskinen och vissa dagar av mig :) Längtar redan till hon ska sättas igång.


Du är det finaste jag har <3

Dagen

Publicerad 2011-12-11 21:47:11 i Allmänt,

Har inte hunnit allt som jag ville idag tyvär..

Men jag har klippt en hund och en häst, hafr insläppet och ridit tre hästar!

Hoppade studs med Wicky och Maggan och Wicky var riktigt vild idag men riktigt fin på slutet! Maggan har aldrig hoppat studs och hoppade typ 2m över men jag tycker hon var duktig :)

Sen red jag även Oscar och han är riktigt ridbar nu! :)

Wicky och Toppi gick även i skritten på kvällen, Topanga har skött sig super hela helgen på dressyrkursen vilket är kul!

Skulle ha velat rida bananen också men så blev det inte! men jag har faktiskt inte dåligt samvete för det eftersom hon trots allt bara är 3 år.

tjatja

Publicerad 2011-12-11 11:27:10 i Allmänt,

kvällen igår var inte mycket att hurra för men jag fick träffa emma i alla fall och det var awesome :D

Nu väntar en dag fullt med saker att göra så jag ska byta om och åka mot stallet så man hinner med något i alla fall!

Känns som att det kommer bli en hel del att göra innan jul faktiskt. Har lite plugg kvar också så imorgon kommer mormor så fixar vi det :)


du är en go vän bredis <3

Bra dag typ!

Publicerad 2011-12-10 20:25:47 i Allmänt,

Hängde med mina coola vänner matildorna igår och imorse åt vi plättar innan jag och tildis åkte till stallet :) Jag putsade alla mina grejer :D nöjd!

Hade insläppet efter putsandet..

sen fixade jag Topanga och packade hennes saker till BOB kursen hon nu är på. Mamma ska träna för Birre både idag och imorgon så jag gissar på en fin häst när hon kommer hem :) Men det var faktiskt riktigt tomt utan min prinsessa i stallet :(

Skrittade ut på Wicky och joggade sen och kantarade i ridhuset. Ville egentligen rida ut men underlaget ville inte samma.. Men men red endast på raka spår och innanför spåret för att det ska bli lite mer likt som när jag rider ute, jag tycker att hon var fin :)

Red maggan med 1000 övergångar och de börjar sitta riktigt bra nu bara jag sätter mig tillbaka bryter hon av :) Fin bebis!

Sen fick Wicky gå i skritten och så hade vi en myskväll när det bara var hon och jag liksom!

Nu ska jag duscha och dra till tildis med min saknade kusin som är hemma från malta över helgen :D

Stallet check!

Publicerad 2011-12-09 21:27:05 i Allmänt,

Har ridit 4 små söta hästar idag!

Topanga red jag ut på i regnet och skrittade och travade bara för hon ska på dressyrkurs i helgen, hon bryr sig verkligen inte om vädret utan är lika pigg och glad även om det regnar. Underbara häst!

De andra tre som var Wicky, Maggan och bananen jobbade jag inne med bommar, Wicky var pigg men en nyttig övning för henne och jag är jätte nöjd! Maggan fick också göra massa bra övningar och bortsett från en del bockar var hon super, bananen fick mest leka runt över lite bommar och hon verkade gilla det :)

ibland gillar jag skolan!

Publicerad 2011-12-09 14:46:23 i Allmänt,

typ idag när jag först fick skjuts av min snälla pappa och sen kollade vi bara på en film, mean girls! Sen fick vi gå hem :)

Nu ska jag skyndaaa till stallet och rida mina finingar för sen ska jag och tildis hitta på ngt och eftersom hon har en häst går det lite snabbare för henne än för mig :P


Bella <3

Nu ger jag upp pluggandet

Publicerad 2011-12-09 00:34:00 i Allmänt,

yes nu får det räcka! är trött som jag vet inte vad men efter fixandet av mina axlar känns det mycket bättre. Ska försöka få tid till att använda supermaskinen så jag slipper få ont.

Nu blir det vampire diaries och sova, gud så skönt :)

Lång dag!

Publicerad 2011-12-08 23:11:27 i Allmänt,

Mockade och fixade hos Eddie och Maria red honom på ridbanan. Sen vidare till mitt stall...

Skrittade ut på wicky, en runda i skogen och över ängen, den lilla snön som finns lyser verkligen upp och det var en stjärnklar himmel vilket faktiskt var riktigt mysigt :)

Topanga fick skritta en sväng ute och sen trimmas i lilla ridhuset, tränade på massa Lotta övningar och hon var sjukt fin min bästa tjej <3

Red Jody i ridhuset också och han var stundtals lite jobbig men stundtals riktigt riktigt fin! Tycker att det är bättre när han är såhär än att han är helt okej fin!

red Swing i ridhuset och jobbade vidare med hans vänster bog och höger bak... fick igenom det efter mycket om och men!

När jag mockade efter allt ridanade gick Wicky och Topanga i skritten + Maggan fick gå där. Efter det longerade jag Maggan ett tag. Ville inte gå in i stallet och borsta och sadla när klockan redan var 10 och hästarna var nattade så hon fick det lite lätt idag men blev ändå av med en massa energi, hon bockade och stegrade som en tok.

Nu har jag ätit, badat och fått behandling för mina axlar som är lite överansträngde av en superbra maskin vi har med laser. Nu väntar det som vanligt lite plugg innan jag ska göra vovvarna sällis och sova!

Ändrade planer!

Publicerad 2011-12-08 14:27:19 i Allmänt,

Kom nyss hem från skolan och på vägen hem ringde min mamma och frågade ifall jag kunde mocka stallet hos Eddie och hjälpa Maria så hon kan rida. Hon pluggar nämligen halvtid och jobbar heltid vilket inte riktigt går ihop.. Men hon ställer ju så ofta upp för mig så det är bra när jag kan göra något tillbaka.

Hon hinner inte rida Topanga som hon skulle heller så det får jag göra men jag klagar inte, älskar att rida min prinsessa :D

Men nu ska jag sätta fart, det lär ändå bli en sen kväll i stallet för jag har ett x antal hästar att rida och en massa boxar att mocka!

Ni är obeskrivligt bra!

Publicerad 2011-12-07 23:15:55 i Allmänt,

Ni har fått mig att le när jag helst har velat gråta, ni har fått mig att kämpa när jag inte orkat, ni har fått mig att vilja när jag helst har velat ge upp, ni har fått mitt liv till det bästa när det ett tag var det sämsta, Jag älskar er mest i världen <3



skola,jobba,rida,plugga!

Publicerad 2011-12-07 22:51:56 i Allmänt,

skön skoldag idag som vanligt nu efter UF redovisningen!

hade insläppet i stallet och alla hästarna uppförde sig idag vilket är rekord!

Red ett intensivt pass på Oscar som till en början var sitt jobbiga jag men sen blev han sitt fina jag så jag är nöjd :) Han har fått en mycket bättre galopp så nu är det lite lättare att komma åt honom ordentligt!

Dressyrtränade Wicky för Birre. I början gick det väldigt bra och vi gjorde massa svåra saker för lilla Wickan. Men sen gick det utför och hon blev vildare och vildare så det slutade med att vi fick ge upp. Det är ingen ide att fortsätta rida när hon hetsar upp sig för mycket för då blir det bara värre, hon är rätt speciell min fina häst <3

Red bananen och jobbade med att lägga 15 meters volter i galopp vilket gick över förväntan! hon orkade riktigt många. I övrigt så har hon blivit riktigt fin nu, hon rör sig mycket bra och lätt med en mycket bättre bjudning än tidigare.

Sen så har jag gjort det vanliga, mocka, fixa mat, Topanga och Wicky har gått i skritten. Jag broddade faktiskt Maggan och Bananen också och de skötte sig över förväntan!

Nu ska jag plugga tills jag somnar...

Fråga

Publicerad 2011-12-06 23:52:29 i Allmänt,

Hej :) Du måste väl sluta ganska tidigt i skolan för att hinna med allt? Är jätte imponerad över att du rider så grymt många hästar varje dag, har det ganska lätt i skolan eller de verkar son det, hur orkar du med allting? ;)

Svar: Jag slutar 13:50 på måndagar och onsdagar, 15:30 tisdagar och fredagar och runt 14-14:30 på torsdagar. Men det är väldigt ofta jag får sluta tidigare :) Jag går ju sista året på gymnasiet och har rätt mycket  i skolan men det mesta handlar om våra UF företag och det jobbar jag med under skoltid tillsmmans med de andra i företaget, jag brukar plugga med min mormor också vilket är väldigt effektivt! Sen så ligger min skola nära mig vilket gör att jag tjänar mycket tid på att slippa resa, tar endast 8 min med tåg :) Kul att du är imponerad över hur mycket jag rider! Jag orkar väldigt mycket vilket främst beror på att jag verkligen brinner för detta, jag älskar att sitta och jobba mig svettig på hästryggen. Älskar allt som har med mina hästar att göra :) I stallet är jag alltid lycklig, det är där jag känner mig som hemma, där jag mår som bäst. Jag vill även lyckas och bli bra och det bästa sättet att bli bra på är att rida mycket och olika typer av hästar. Just nu rider jag 7 olika hästar regelbundet 4 på heltid och de andra en gång i veckan ungefär. Mina hästar är verkligen mitt allt, jag älskar de så fruktansvärt mycket så att rida och fixa mycket är för mig endast roligt jag tycker aldrig att det är jobbigt. Det är detta jag vill!

Grym tisdag :D

Publicerad 2011-12-06 23:35:47 i Allmänt,

Hann rida både Swing och Topanga innan träningen + mocka och byta vatten och alla mat. Broddade även Wicky innan.

Topanga fick sig en tur i skogen som avslutades med lite trav nere på ängen där det inte var så hårt. Hon var pigg och fin :) Myste med henne länge innan jag red iväg och ryktade henne noga, bästa mysigaste hästen <3

Swing jobbade jag vidare med rakheten på och idag gick det mycket bättre än igår även fast han blir arg på mig :P

Wicky hopptränade som sagt och var väldigt pigg idag. Övningarna var bra för henne och hon var riktigt duktig. Vi hoppade fyrkombination och det är sjukt vad snabb hon är i benen! avslutade med en rätt enkel bana på 120 och hon laddade som sjutton mot hindren men hoppade väldigt fina språng :) Bästa Wickan! Vad lycklig man blir efter en såhär lyckad träning på henne.

Sen var det Maggans tur. Hon bockade runt som en tok i början och var mer vild än tam. Därför blev det en rätt intensiv framridning för hennes del men endå så flög jag av under de första hoppövningarna ;) Hon är bra på att få av mig lille jättebebisen! Men annars så hoppade hon väldigt fint :) älskar mitt flyt på träningarna nu det har varit så många lyckade träningar nu och det finns inget som gör mig gladare :

Två lyckade träningar = lycklig Mallan :D :D :D

Broddade Topanga efter och eftersom jag inte fått broddar till bebisarna så blev det inga broddar för dem :/

Nu väntar en massa plugg någon timme framöver innan jag ska sova :)

Staaaaaallet

Publicerad 2011-12-06 14:46:22 i Allmänt,

ska snart byta om och åka mot mina älsklingar! Hoppträningen börjar halv 7 och då hoppar jag först Wicky och sen Maggan. Innan den ska jag rida Swing och Topanga, mocka och fixa mat och förhoppningsvis hinner jag brodda lite. Alla "mina 4" ska jag brodda. Tror det kan bli svårt med bananen och maggan för de är så otåliga...

Idag bokade mamma tid på kliniken till Topanga. Vi ska göra en vinterkoll på henne eftersom hon ändå ska få 3 veckors skrittvila så är det något fel så är det lika bra att behandla det nu. Nästa vecka börjar annars vilan för henne. lite tråkigt men jag kommer skrittjobba henne massor och har en hel del grejer jag ska träna på som kommer hjälpa mig och henne med våra svårigheter.

Wicky får bara en veckas skrittvila för hon behöver all träning hon kan få och har inte gjort lika mycket som Topanga i år. Men en vecka får hon när jag ändå är borta. Då kommer även Maggan och Bananen vila, M har ju vilat en del i och med skadan så en vecka till räcker för henne. Bananis skulle kanske behövt vila lite men hon får ju lite vilohelger istället eftersom hon är till salu och måste hållas igång.



Min vackra prinsessa <3

usch och fy

Publicerad 2011-12-05 23:46:44 i Allmänt,

har nu pluggat effektivt ett tag och ska nu städa rummet innan jag får sova. Är inte alls glad, känner mig deppig och vill bara begrava mig i min säng...

orkar inte gå till skolan imorgon heller, skoltrött är bara förnamnet på vad jag är. Men inte mycket att göra jag måste gå dit. Brukar i alla fall bli glad när jag får träffa mina fina vänner som livar upp stämningen.

Sen så är det ju tisdag imorgon vilket innbär hoppträning :)

Aja nu blir det deppmusik under tidem jag städar rummet.

DET SNÖAR :D:D:D:D:D:D

Publicerad 2011-12-05 21:46:25 i Allmänt,

ridit en hel del har jag gjort det senaste timmarna!

Topanga skrittade jag först ut på i 30 min och red sen i lilla för att variera undelaget, skulle ha ridit ut men det var hårt.. fick henne dit jag ville i trav och galopp! :D i skritten var hon en diva men jag älskar henne ändå.

Wicky gjorde samma och i ridhuset var hon vild och galen. Tänkte jobba henne i lite större steg vilket det verkligen blev men hon var inte lugn i de stora stegen som jag tänkte :P

Swing red jag även idag och jobbade vidare med att ha honom rak och att han ska spåra, han är nog inte van vid det.. men fin på slutet. När jag var klar gick Frida med honom så red jag Wisky 5-10 min för att testa ett nytt bett och han var fin :)

Magnifique joggade jag en stund lång och låg i ridhuset och sen lite tempoväxlingar i galopp och hon var super! Får inte rida ut på henne för mamma på ett tag...

Bananen hoppade jag i ridhuset 2 hinder på en långsida på 50 cm och nu hoppar hon faktiskt istället för att kravla sig över hindren! Fin banan.

När jag åkte hem snöade det massor vilket är underbart :D :D :D :D


Snöööööö :D

Förra veckans att göra lista

Publicerad 2011-12-05 14:55:14 i Allmänt,

Det gick väl sådär med den måste jag erkänna så den fortsätter även denna vecka..Hann i alla fall med två saker ;)

* Putsa alla mina grejer
* Städa alla 3 skåp i stallet
* frisera Topanga
* Tvätta alla schabrak
* klippa Eddie
* Tvätta alla benskydd

Nu blir det stallet och idag kommer jag inte hinna göra något på min lista för jag har en massa hästar att rida och de prioriteras i första hand!



Tävlingsträffen

Publicerad 2011-12-04 23:01:36 i Allmänt,

kul att träffa folk man inte så ofta träffar och få träffa min bredis sitter aldrig fel! man fick skriva på lappar om vilka lag man vill rida i. jag vill egentligen inte rida i lag och om jag ska göra det så vill jag helst rida Wicky för jag och Topanga har en plan vi ska fullfölja nästa år och jag har börjat rida sämre i lag och det vill jag inte utsetta henne för. Men vi får se Toppi är ju den säkraste så lagledarna kommer väl helst vilja ha henne..

efter mötet åkte jag och pussade på sessorna innan jag åkte hem för att plugga hela kvällen lång. Jag har hunnit med en hel del idag och verkligen jobbat på bra så jag är nöjd med mig själv :D


grekland <3

Fixar håret!

Publicerad 2011-12-04 16:36:25 i Allmänt,

Igår spenderades kvällen först hos världens bästa tildis och sen drog vi till tegel med bästa skalis och Fanny! :D Kul kväll var det men idag är man inte lite trött...

Har bara ridit Maggan och Swing idag och S var fin men Maggan var tokig, tänkte rida ut men hon bocka så mycket så jag vände hem för jag skulle inte kunna hålla mig kvar eftersom jag gång på gång flög framför och bakom sadeln. Ramlade av på vägen till ridhuset också. I ridhuset blev det ett trimpass med övergångar för att få henne att lyssna på mig, då var hon fin :) Hon är lite speciell min fina bebis <3

Hade insläppet idag igen och mamma red min superstjärna! Wicky skulle bara skritta idag och då blev det skritten för henne men Topanga fick gå där också. Nu när det är så mörkt kommer hästarna in tidigare så det blir både skritten och ridning ett tag framöver.

Nu sitter jag här och bloggar medan Maria fönar mitt hår, vi ska på tävlingsträff eller nått :P

Fjjddujxbfosos

Publicerad 2011-12-03 17:22:29 i Allmänt,

Har inte hunnit med allt som jag skulle idag så är arg och irriterad!! Sitter och väntar utanför en kyrkjävel för jag skulle hämta min syster som aldrig kommer och vägrar att svara i telefonen!

Aja nog om det har ridit 3 hästar och haft insläppet. Visade ron för några spekulanter och jag hoppade 150 men hon som skulle prova vågade aldrig rida.

Red en sväng i skogen och på ängen med Topanga lite lugnt men tänkte på allt Lotta sa igår hon var fin :)

Wicky och jag firade vår tremånaders dag med massage, rykt och ett köttigt dressyrpass som gick super!

Lotta är grym!

Publicerad 2011-12-02 20:22:28 i Allmänt,

Jag har aldrig fått så bra hjälp som jag fick idag. Topanga var som hon kan vara på tävling med andra ord spänd och i en egen bubbla så det tränades en hel del på och på slutet släppte det! Men det var sjukt svårt och jag kände mig riktigt värdelös på att rida och rätt missnöjd på grund av det efter träningen men när jag tänker efter så gjorde Topanga inte ett enda hinderfel och jag fick ju hjälp med det jag behöver. Så väldigt lyckat blev det trots allt :) längtat redan till nästa gång hon kommer :)

Stressigt

Publicerad 2011-12-02 15:58:35 i Allmänt,

Har stressat för att hinna klart i tid! Nu sitter vi i bilen med en prins och en prinsessa bak i transporten.

Jag har inte varit i skolan idag för vi skulle till älvsjö och jag skulle inte hinna det, men jag har åkt runt lite och hämtat en nyckel och en bil på verkstaden.

Jag har även hunnit rida 3 hästar ute och det var ljust!!!!

Maggan har inte gått ute på ett tag och var helt galen, jag satt löst ett antal gånger. Hon kan bocka hon!

Bananen var pigg och glad och fick hoppa stockarna några gånger och ute hoppar hon riktigt fint.

Wicky var super idag kunde verkligen jobba henne i traven, i galoppen blev hon som vanligt vild men efter att ha sprungit av sig blev hon fin även där :)

Topanga är borstad, ryktad och friserad. Sakerna är rena och fina jag är taggad till 1000! Tack little sis för hjälpen!

4 månader

Publicerad 2011-12-01 23:30:38 i Allmänt,

4 månader har gått, jag saknar dig så sjukt mycket min älskade finaste bästa ponny <3 Du kommer alltid att vara min nummer ett, min bästavän och min Sweet As Candy! Jag älskar dig glöm aldrig det vart du än är..

Imorgon!!

Publicerad 2011-12-01 23:07:23 i Allmänt,

imorgon ska jag och min syster träna för Lotta Schultz! Jag har tränat för henne några gånger under 2010 med både Topanga och Candy <3 och tycker hon är jättebra! För Maria blir det debuten.

Hon ändrar liksom inte allt men ger väldigt bra tips som gör stor skillnad. Ska verkligen bli roligt att träna för henne igen för hon har hjälpt mig mycket att hitta ridningen på Topanga och det är Topanga som får åka med. 

Min klubb gör en elitsatsning och då får vi som är stabila i 120 och uppåt en del av träningen gratis. Wicky har inte riktigt kvalat in ännu men det skulle vara kul att få träna henne för Lotta också någon gång också :)


Från första träningen för lotta

Torsdagar är konstiga

Publicerad 2011-12-01 22:58:55 i Allmänt,

Jag vet inte varför men torsdagar går alltid segt för mig, tiden bara försvinner och jag har ändå inte gjort speciellt mycket!

Aja har ridit ut på mina prinsessor (Wicky och Topanga) T fick trimmas ordentligt och jag checkade att hon lyssnade bra för alla hjälper, vill att hon ska vara fin imorgon... W fick göra halt var tionde meter för hon var väldigt pigg vilket inte var så konstigt eftersom det typ var storm + att hon vilade igår. Men jag är nöjd med båda, Wicky lyssnade riktigt bra för att vara hon mot slutet och Topanga var en stjärna.

Red sen jody och han var riktigt fin idag, ett tag har det känts som att det inte riktigt går framåt så fort som jag vill men idag tog han ett stort steg framåt vilket jag gillar :D

Jag har även varit uppe hos prinsen (Eddie) och klippt honom tills imorgon...


soet poni!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela