Malin Åkerström

Summer är tillbaka

Publicerad 2014-05-31 19:44:05 i Allmänt,

Efter att ha haft ett stopp på vattnet i två dagar kravlade han sig över det idag och kom 2a i 130cm. Så skönt och i övrigt har han hoppat fint hela helgen så känns bra igen. Lite rundsmörjning och han ställer upp för mig igen, fina hingsten <3


Tack för allt älskade häst <3

Publicerad 2014-05-29 22:59:25 i Allmänt,

I lite mer än ett år har hon fyllt mina dagar med glädje. Hon har varit en fantastisk häst och individ. Jag är så glad och tacksam över henne och vi har haft så himla roligt ihop.

Vet inte vad jag ska säga, hon är otrolig och ja hon är bäst. Har aldrig suttit på en häst som är så spänstig som hon eller en häst som så lätt bara flyger upp i luften. Trots detta har hon varit en utmaning, hon har lärt mig att alltid uppskatta det som är bra för det går inte alltid bra. Hon har även lärt mig mycket mer än så och inte bara inom ridningen utan om livet och om hur man kompromissar för att två ska bli en.

Vi har funnits för varandra och hon har för mig varit en stor trygghet. Jag älskar denna knäppa men fantastiska häst mer än ord kan beskriva och saknaden kommer vara enorm. Tror inte ens mina närmaste kan förstå vad denna häst betytt för mig eller de band jag känt med henne. Hon är speciell och så länge jag lever kommer hon ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag hoppas att vi möts igen och jag hoppas innerligt att hennes liv kommer vara bra och att ngn kommer älska henne på samma sätt som jag har gör.

Tack för att jag har fått uppleva dig och för allt du gjort för mig världens bästa Valida W "Calida" <3

Gameday imorgon!

Publicerad 2014-05-28 20:53:11 i Allmänt,

Precis klar i stallet och har varit där sen halv 8 imorse.

Trimmade Summer, Ghisela och Diva inför imorgon då de tre tävlar. Summer gick bäst de andra fick jag kämpa lite mer med.

Drifter fick hoppa samma övningar som för KG och det var väldigt nyttigt för honom och jag tror han lärde sig en del.

Britt trimmade jag och hon är den finaste vi har att trimma på även om mycket kan bli bättre, fina häst!

Contendra fick värma upp i skogen och sen trimmas på gräsbanan. Polletten börjar trilla ner lite smått. I skogen är det svårare för hon har koll på allt som händer.

Sen red jag ut en sväng på CALIDA. Fy så jag tycker om den hästen. Så himla rolig att rida och ja jag älskar henne.

Har tvättat hästarna och packat typ allt men det blir tidigt imorgon.. Vi skulle åkt idag men ibland ändras dessa planer utan att jag får ha ngt att säga. Vi ska lasta kvart i 6 så jag lär fodra kvart i 5...

Hjärnkontoret blir överbelastat

Publicerad 2014-05-27 20:09:36 i Allmänt,

Precis så hände det idag.. Dagen började med att jag hoppade på Summer som inte gick bra alls. Känns inte så lovande inför helgen.. Efter det hetsade jag runt med hästar hit och dit som skulle få skor för hovslagarna var hos oss. Hade väldigt ont i mitt ben av alla dessa promenad/springturer in och ut från hagarna. Fixade Britt och Contendra som jag skulle träna efter varandra för KG. C var hysterisk och helt galen i stallet, Britt skenade runt i hagen och gick inte att fånga..
 
tränade sen Contendra som egentligen var väldigt duktig. Bästa gången hittills under markarbetet och när vi i början hoppade en serie. Men lille hästen blev trött så serien gav inte de resultatet vi ville så jag vet inte om det gav henne så mycket. Avslutade med att hoppa en bana superfint i alla fall. Blir lite frustrerad när allt inte stämmer som jag vill i både upplägg och ridning. Hästen är fantastiskt men vi måste hitta det bästa sättet att matcha henne på inför framtiden. Jag tar de gärna lite lugnt för att hon ska hinna med och aldrig göra saker som blir för svårt för henne. Hon har så bra inställning och är så himla postiv och ambitiös. 
 
Hetsade upp och bytte häst och där ngnstans brast allt...kände att jag kom till en punkt då jag inte orkade mer, en punkt där jag bara kände mig hjälplös och förtvivlad. När alla frågor man har aldrig blir besvarade, när man jobbar lite för mycket och sover lite för lite. 
 
Gick ner med Britt i alla fall och tränade henne också. Det ångrar jag inte för fy satan så bra det gick och vad fin hon var. Helt fantastisk :,) älskade knäppa häst!
 
trimmade sen på Drifter, Diva och Ghisela och är nöjd med alla tre. Carat gick på bandet! Dagen räddade upp sig i alla fall. Hann putsa och fixa en del i stallet också innan jag vid halv 7 gick hem. Tvättar för fullt just nu och ska göra det hela långa kvällen!
 
Jag vill vara lycklig!
 

Måndag

Publicerad 2014-05-26 21:21:23 i Allmänt,

Lite smärtsamt men så mycket bättre det känns att gå idag.

Har såklart firat detta med lite ridning. Red på Contendra och Britt ute på gräset. Kan inte rida lätt så blev skritt och trav och båda var sjukt fina!!

Tränade Ghisela för Per och det var skönt att rida igenom henne ordentligt. Tycker det gick bra!

Longerade Summer, Drifter och Carat i pessoan. Diva får två lugna dagar efter tävlingen så alla som skulle fick röra på sig idag. Känns lite tomt med två tomma boxar i stallet..

Calida har jag friserat och fixat med och Wickan fick lite borstning också. Jag har 4 fantastiska hästar <3

Avslutade ridandet hemma på Topanga som fick hoppa. Vi båda var lite ringrostiga men blev bättre och bättre. Hästen är ren kärlek <3

Hemma

Publicerad 2014-05-25 20:44:33 i Allmänt,

Fick åka ambulans till sjukhuset igår efter att ha ramlat av i Norrköping. Fick en smäll på bäckenet och ngt annat fel i höften och en blödning som troligen satt ngn nerv i kläm. Lite för komplicerat för att jag ska förstå. Men har haft helt galet ont och inte kunnat gå alls, inte ens med kryckor...

Idag känns det lite bättre. Vi åkte dock hem från Norrköping igår vilket sved mest eftersom jag endast hann göra en start med Britt :(

Idag har jag tagit det lugnt, lunchat med fina Bella, fikat hos mormor och hängt hos Topanga och tvingat mamma att hoppa studs på henne.

Tävling dag 1

Publicerad 2014-05-23 21:39:20 i Allmänt,

Idag har alla hästar hoppat 120cm.

Diva först ut vid 8 imorse och hoppade superfint och felfritt. Har lagt ner väääldigt mycket jobb i markarbetet sen Hammarö och det har gett resultat för hon var lydig idag :) fina fina <3

Carat såg något som skrämde henne framför ettan så blev som ett stopp där men sen hoppade hon himla fint och jag hade en superbra känsla.

Britt min älskade Britt var på hugget och hoppade otroligt. Jag gjorde Sveriges största tabbe så ett ner men hästen var en pärla! Så lycklig över att hoppa henne igen!!

Hade ridit klart runt 2 kanske och då åkte boss och Jill hem. Hängde med bästa Natasha hela dagen och sen promenera och kvällsfixa i stallet. Så skönt att ibland bara få vara jag och hästarna.

Imorgon har jag ingen hjälp alls så kan bli lite körigt då alla hästarna hoppar 130cm men vi ska nog klara av det.

On the road

Publicerad 2014-05-22 18:41:59 i Allmänt,

Sitter i min kära lastbil påväg till Norrköping med tre pinglor där bak. Det är Diva, Carat och BRITT som är med. Britt gör sin årsdebut i helgen vilket känns så himla roligt!!

Innan vi åkte red jag ut på Contendra, Ghisela och Summer. C var lite trött så galoppen var svår. Men hon får vila 3 dagar över helgen så blir det nog bra sen. Ghisela var superfin och Summer inte alls fin. Hingstig och bråkig..

Trimmade på Matanza och Drifter. M fin som alltid och jag hade ett väldigt givande pass med D som gläder mig.

Trimmade sen på djuren jag har med mig och samtliga kändes mycket bra.

Vi kom iväg en del senare än planerat trots att Jill packade foder och tvättade hästarna. Men men så kan det gå!

Taggad på tävling och speciellt eftersom Brittan äntligen är med!

Helena träning

Publicerad 2014-05-22 08:57:14 i Allmänt,

Igår red jag på 9 hästar och två av dessa tränade för Helena. Började halv 8 och var klar vid 22 så en lång dag.

Helena har alltid så genomtänkta träningar och jag älskar dem.

Först hoppade jag Contendra som var ganska trött, inte van vid denna träning men trots det hoppade hon jättebra. Så positiv och försöker sitt bästa trots att hon inte kan så mycket, så glad över denna häst <3

Sen hoppade jag den allra bästaste Grisen. Hoppade igenom henne idag så skuttade en 150-bana och shit så hon hoppade. Rev inte en bom trots att vi utmanade henne till att göra det. Världens bästa fantastiska Ghisela <3

Grillade sen hemma hos boss med de andra tjejerna och Jill innan jag gick hem och sov!

Tisdag och lite ledig!

Publicerad 2014-05-20 23:36:57 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig men tråkigt att vara det en dag som denna. Jag har bara åkt runt hos alla olika läkare... Hann med att sitta och mysa en stund i hagen med Topanga i alla fall <3

Kom till Runsten vid 17 och trimmade på 4 hästar. Grisen, Summer, Contendra och Drifter!

Sen hem till Jenny på middag och kvällsmys. Bästa bonds har varit borta i en vecka så vi har haft mycket att gå igenom. Snart sovdags och imorgon jobbelijobb!

Måndag

Publicerad 2014-05-19 23:36:42 i Allmänt,

Red hästarna igår efter tävlingen eller Lovisa hade longerat Carat och Thindra reds av hennes ägare.

Idag är alla djur motionerade. Gris gick riktigt fint, Contendra joggade jag i skogen, Britt tränade jag för Per. Vi hoppade lite och fy satan så fin hon är, älskade monster <3 de andra skötte sig också!

Har stallet helt själv nu vilket tar sin tid när man har 12 hästar på box så är lite lagom trött nu..

Red Topanga på kvällen. Red ut och galopperade långa sträckor. Var ute en timme och hästen är ren kärlek <3.

Kom hem vid halv 11 och har ätit och fixat. Ska sova nu och invänta morgondagen som bjuder på läkarbesök x3..

Vi saknar honom så... 💔

Publicerad 2014-05-19 18:22:18 i Allmänt,

Varje dag saknar vi honom. Varje dag önskar vi att vi kunde radera allt för att slippa genomgå detta. Varje dag kämpar vi för att allt en dag ska kännas bra igen. Varje dag tänker vi på hur det skulle vara om han var här med oss. Varje dag finns han i våra hjärtan och varje dag älskar vi honom som den ängel han är <3

Två är starkare än en och tillsammans klarar vi allt min Wicky och jag!

Tävling

Publicerad 2014-05-18 18:01:13 i Allmänt,

Idag har jag varit och tävlat i Solna med Contendra. Hade inga förväntningar då hon aldrig har tävlat förut och är väldigt grön.

Men hon skötte sig som en stjärna och var dubbelnolla och placerad i båda klasserna. 3a i 95cm och 5a i 100cm. Hoppade alltså inte några höga hinder men C har aldrig haft några dåliga erfarenheter och är så positiv så jag ska utbilda henne långsamt för att inte förstöra något. Hon är en känslig häst men på rätt sätt.

Jag är lika nöjd och glad över dagens felfria rundor som jag skulle ha varit över en felfri 130 på någon av de andra hästarna.

Resan med Contendra har börjat och jag hoppas den går som jag vill :)

Ledig

Publicerad 2014-05-17 21:39:04 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig vilket var skönt för kom hem sent inatt efter att ha firat min moster som gjort någon stor doktor grej. Igår trimmade jag alla hästarna rätt ordentligt så hela högen blev väldigt svettiga.

Idag sov jag ganska länge innan jag solade en stund för att sedan åka till Topanga. Hoppade för typ första gången i år. Blev lite styrkehoppning först och sen busade vi över terränghindren på gräsbanan. Fina fina älskade hjärtat <3

Åkte sen till Sigtuna och hämtade hem Wicky som är på bättringsvägen. Stackars min älskling som fått stå ut med så mycket nu :(

Var på runsten vid strax efter 17
och visade då Matanza, trimmade Summer och Contendra. C fick jobba lite bom-hinder-bom övningar. I början var det läskigt tyckte hon men sen gick det bra.


Nu har Wicky fått kvällsmedicin och nu ska jag hem och sova!

Hickey träning

Publicerad 2014-05-15 21:51:38 i Allmänt,

Idag har jag ridit på alla hästarna och red ut på gänget som inte tränade och inte heller Thindra som visades.

Ghisela älskar att galoppera på terrängbanan och hon får värsta galoppen i sig. Alla hästarna kändes fina och jag tycker det går framåt med fina Contendra.

För John hoppade jag Diva och Britt. Fick mycket bra hjälp och tips till Diva och vi löste några frågetecken jag hade i ridningen på henne.

Britt älskade knäppa hästen var klockren. Så fin!! Gud vad jag behövde den glädjen hon gav mig idag. Bästa Brittan <3

Tävling

Publicerad 2014-05-14 22:08:13 i Allmänt,

Igår motionerades alla hästar och kvällen spenderades med världens bästa Tova <3

Idag red jag Ghisela, Drifter och Nellies häst Allan innan jag åkte med Wicky. Sen hann jag rida Diva och Nellie longerade Britt innan vi åkte på kvällstävling med Carat.

Vi har varit på Skästa och hoppat 120&130cm och Carat hoppade fint och felfritt i båda klasserna :))

Är väl hemma om ca 20 min så blir en sen kväll!

Wicky

Publicerad 2014-05-14 21:01:26 i Allmänt,

Igår tog jag ut bästa veterinären Håkan för att titta på Wicky. Det var tur att jag gjorde det för det har blivit lite komplikationer efter fölningen så idag fick jag köra henne till mälarkliniken där hon ska stanna. Hade jag inte gjort detta hade det kunnat gå så långt så vi även förlorade vår Wicky <3 nu kommer hon bli bra efter lite behandling!

Hon förtjänar verkligen inte detta min lilla kämpe men hon är en fighter och kommer ta sig igenom detta också. Mitt älskade lilla troll <3

Igår åkte han :(

Publicerad 2014-05-13 22:07:24 i Allmänt,

Igår åkte min trognaste vän och älskade Laban till sin nya ägare :(( fy så saknad han är redan nu..

Laban kom till mig i augusti efter att ha gått på bete hela sommaren. I oktober gjorde vi vår första tävling och startade då 110 + 120cm. 6 tävlingar senare debuterade vi 140cm. Han har aldrig gjort mig besviken. Bästa bästa Laban!

Han har varit en av mina bästa vänner och jag älskar honom precis som han är. Kommer sakna honom något enormt men han har kommit till ett jättebra hem och en tjej som kommer kunna ta vara på den kapacitet han har.

Tack för att jag fått uppleva dig och alla minnen du gett mig, kommer aldrig glömma min Label Line H!

Galopperar bort mina sorger

Publicerad 2014-05-12 21:21:13 i Allmänt,

Somliga super bort sina sorger och andra galopperar bort dem.

Har varit ute i skogen en timme med Topanga och är snart hemma i stallet igen Har susat fram med hennes ständigt spetsade öron framför mig och glömt allt för en stund. Den hästen är grym <3

På runsten joggade jag de som tävlade i skogen och trimmade de andra. Dagens glädje där var Britt som jag tränade för Per. Hoppade lite bom-hinder-bom övningar och hon känns sjukt bra och fin!

Nu mocka och sen tillbaka till verkligheten :(

Någonstans där uppe finns han <3

Publicerad 2014-05-12 18:41:25 i Allmänt,

Pysslat och fixat med min älskade Wicky. Som vi saknar vårt lilla föl... W är så sjukt stark som tar detta så bra som hon gör. Önskar jag vore mer som henne men hon stöttar mig i detta och bara vi har varandra så ska det bli bra. Inte imorgon och inte dagen efter det men en dag då ska det bli bra!

Resultat Hammarö

Publicerad 2014-05-12 09:43:06 i Allmänt,

Hästarna har hoppat fantastiskt vilket är konstigt då jag inte alls varit på topp.

Diva har haft lite stolpe ut med 4 fel i 120 och 8 fel i båda hennes 130 men hon har ändå hoppat väldigt bra!

Drifter var felfri i 110cm, 4 fel i 120cm och felfri i 120cm. Hoppat helt otroligt bra men behöver finslipas mellan hindren!

Ghisela min älskade Gris har varit bäst i världen, 4 fel i 140, 8 fel i 150 och felfri och 6a i 130 som även var en omgång av 7-star spring tour. Även vårt bästa resultat i 150cm!

Påväg hem!

Publicerad 2014-05-11 19:29:49 i Allmänt,

Jag har ju som sagt varit i Hammarö hela helgen med Ghisela, Drifter och Diva. Uppdaterar om resultat senare om jag orkar..

Nu är jag påväg hem och när jag kommer hem ska jag gå raka vägen ner till Wicky. Det skrämmer mig och jag är rädd för att möta henne även om jag inte vill ngt hellre än att vara med henne. Jag är rädd för hur hon ska se ut och ifall hon kommer se ledsen ut.. Tror jag ser bäst på henne hur hon mår och jag hoppas innerligt att hon ser okej ut. Vi ska kämpa tillsammans nu hon och jag för att finna glädjen igen!

Något jag får glädja mig över är att Wicky lever. Många ston dör tillsammans med sina föl när sådana saker som drabbade Wicky händer. Men min Wicky står i sin hage livs levande och äter och dricker och just nu är det allt jag bryr mig om. Mitt lyckopiller <3

Sorgen är olidlig

Publicerad 2014-05-11 00:10:57 i Allmänt,

Fy så jag sörjer över mitt fina lilla föl.. Har fällt många tårar på Ghisela igår och idag.. Det är svårt att finna glädje i livet för tillfället och att bearbeta detta kommer ta tid.. Kommer jag igen denna gång? Kommer jag bli lycklig igen?

Nu kommer värsta tiden på dygnet.. den tiden då jag ska sova. Tårarna rinner och jag är rädd och ledsen. Rädd för drömmarna som kommer och rädd för döden. Ledsen över sorgen och saknaden efter min ängel <3

Sorg :'(

Publicerad 2014-05-09 22:17:15 i Allmänt,

Idag är det sorg och tårar som beskriver dagens status och många dagar framöver.

Inatt vaknade jag av ett telefonsamtal som förvandlade mitt liv till en mardröm och sen dess har tårarna runnit.

Mellan klockan 2 och 3 inatt födde Wicky ett litet hingstföl men tyvärr var han död. Bara ngn timme innan födseln om ens det har han troligen avslutat sitt liv utan att ens få se dagens ljus. Sorgen över detta är olidlig, den som tar det bäst av oss alla är Wicky själv vilket gläder oss men det är fruktansvärt tungt nu.

Under ett års tid har jag förberett mig och längtat efter honom. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på hur han skulle se ut eller hur han skulle vara. Det är som att jag har byggt ett band till honom och även om jag inte fick träffa honom så älskar jag mitt föl. Det är världens finaste föl i mina ögon. Det är mitt och Wickys föl. Jag hade nästan helt bestämt mig för att han skulle heta Weni Widi Wici som betyder jag kom jag såg jag segrade på latin och även om han inte finns längre så är han en segrare för mig.

Det är kanske svårt att förstå hur man kan tycka om ngn som inte finns men för mig har han funnits i mina tankar och i mina drömmar. Jag brukar fantisera om honom men har inte ens en gång tänkt på att slutet skulle bli såhär. Jag har känt honom sparka i Wickys mage och jag har pratat med honom från andra sidan hennes stora tjocka mage. Jag vet inte om han har hört mig men jag hoppas det och vill att han ska veta att han är otroligt saknad och älskad här på jorden.

Han är min egna lilla ängel nu, mitt första och troligen sista föl. Jag kommer aldrig att glömma honom, aldrig någonsin. Jag hoppas innerligt att han vilar i frid i himlen och ser ner på sin mamma som skulle blivit den bästa mamman i världen.

Ni får en bild på Wicky som efter omständigheterna mår bra och det är det allra viktigaste, jag älskar henne till månen och tillbaka och tillsammans ska vi ta oss igenom detta <3

Helena träning

Publicerad 2014-05-08 22:38:24 i Allmänt,

Igår red jag alla hästar också och tränade för Helena på kvällen.

Först ut var Drifter som kändes bra så jag hoppas han inte gör en Conpass i repris utan sköter sig i helgen.

Sen tränade jag min nya fina Contendra. I början var jag nära att tugga grus några gånger men det gick långt över förväntan. Hon hoppar väldigt lätt och jag får en bra känsla trots att markarbetet behöver mycket jobb. Hon behöver rutin i hoppningen men är så glad över henne <3

On the road!

Publicerad 2014-05-08 16:08:12 i Allmänt,

Sitter i bilen påväg till Hammarö med tre hästar där bak!

Alla djur är motionerade utom Drifter som vilade idag.

Fick trimma rätt mycket på Diva och Ghisela idag men resultatet blev bra.

Hoppade på Carat, Thindra, Britt och Nellies fina häst Allan. Första gången jag hoppade Britt på riktiga hinder. Hoppade runt 100-110cm och bara några språng men hon var fantastisk och så fin!!! Älskade knäppa häst!

Contendra och Matanza trimmandes på och den där fina hästen Contendra är så rolig att jobba med.

Laban fick gå på bandet och hästarna är tvättade och allt är packat.

Wicky har även fått sina vaxproppar så fölis kommer nog inom kort!

Bryt ihop och kom igen

Publicerad 2014-05-07 17:59:45 i Allmänt,

Det uttrycket har min bästa tränare Lena printat in i mitt huvud sen jag var liten. Just nu är jag inne i en bryta ihop period och det känns som att det aldrig vänder.. Men är tacksam till några fina vänner som finns och stöttar mig och framförallt min fantastiska mamma <3 
 
Vissa saker måste man lägga bakom sig och glömma för att kunna gå vidare. Vissa saker måste man lära sig se på med glädje för att göra sorgen lättare och för att minnas det som var bra. Jag ska gå vidare, jag ska må bra, jag ska skratta, jag ska göra det jag älskar mest och göra det med ett leende. Jag ska aldrig låta ngt/ngn ta den glädjen ifrån mig. Motgångar kommer och motgånger går!  
 
Nu ska jag gå ner och fixa Drifter inför hoppträning och släppa allt annat och bara finnas där med min lilla älskade skitunge <3 Vad skulle jag göra utan hästarna!? min motiavation och lycka här i livet. Jag vore ingenting utan dem. 
 
 

Tisdag

Publicerad 2014-05-06 20:50:08 i Allmänt,

Idag har jag trimmat på 9 hästar alla utom Carlando och Tiger som skrittade.

Ghisela känns himla bra igen vilket gläder mig väldigt. Skuttade vatten också bara för att befästa det ännu mer!

Diva och Drifter trimmade jag på och tycker Diva känns megafin medan Drifter är lite trotsig men trots det ett bra pass.

Carat, Laban, Thindra och Matanza trimmades på och alla gick skapligt bra. Sådär så man får jobba lite men de avslutar bra. Har trimmat alla på gräsbanan idag!

Britt kändes fin idag och jag tycker det känns bra med henne igen. Ska försöka skutta lite på torsdag eller nått bara runt 100cm och gärna lite studs för nästa vecka tänkte jag hoppa lite mer ordentligt.

Contendra red jag för första gången ut på och det gick bra. Hon är väldigt känslig men jag får en så bra känsla på hennes rygg :)

Mockade ligghallen efter ridandet och åt sen middag med Nellie som har prao i mitt stall 2 veckor.

Har precis låst in Wicky och får nog kolla henne några gånger inatt också!

Natti natti

Publicerad 2014-05-05 22:07:16 i Allmänt,

Med tårar i ögonen ska jag försöka sova..

Alla 11 hästar är motionerade idag, Britt tränade för Per och jobbade med trav och galoppbommar och hoppade en liten serie. Snart är hon äntligen igång igen!

Har sen ätit middag med alla grymma brudar och "kollat" på bio. Jag såg 5 min på slutet pga av allt skit som dagen har erbjudit!

Trött som jag vet inte vad är jag och inatt ska jag gå upp några gånger och kolla Wicky. Igår var planerade dagen för henne att föla men ännu syns ingen bebis!

Tillbaka hemma igen!

Publicerad 2014-05-04 22:08:00 i Allmänt,

Nu är jag återigen på Runsten.

Igår hoppade jag 150 på min älskade hjälte Ghisela <3 hon var fantastisk men jag gjorde två missar så två ner och och ett litet pet i trekombinationen alltså 12 fel men så nöjd och en grym känsla.

Idag har jag trimmat på Gris och Laban och tävlat Carlando. Han fick pris i 120cm och hade två ner i 130 men väldigt fin. <3

Nu ska jag sova så jag orkar göra ngn nytta imorgon!

Dålig update

Publicerad 2014-05-03 07:59:43 i Allmänt,

Ligger ju långt efter med uppdateringen.

I onsdags galopperade jag alla hästar ute på terrängbanan utom Contendra som jag red inne på.

I torsdags red jag Contendra på morgonen innan jag åkte på tävling med Drifter och Diva. Kaostävling men Diva var bästa unghäst i 130cm och fick täcke och blommor och allting :) bästa lilla hästen <3

Tränade lite för John, visade en häst och motionerade några andra innan jag åkte till Sundbyholm med Ghisela och Laban. Firade även 1 år med min älskade Calida <3

Fredag alltså igår tävlade jag här i sundbyholm. Red 135cm och gris gick Inge bra men hoppade vattnet så glad över det. Laban var grym <3

Nu har jag fixat hästarna på morgonen och ska trimma om ngn timme. Hoppar bara Ghisela idag och hon går sista klassen!

Tung dag :(

Publicerad 2014-05-01 23:08:06 i Allmänt,

Inatt gjorde jag det värsta jag någonsin gjort. Jag satt med min älskade hund Radar i famnen när han tog sitt sista andetag...

På kvällen igår när jag kom hem för att äta middag med massor av folk var han dålig. Det slutade med att jag åkte in med honom och bästa mormor var med mig.

Går inte beskriva hur sorgligt det var eller hur jobbigt det var att lämna honom där helt ensam. Att bara gå och aldrig aldrig mer få se honom... Han var där fast ändå inte liksom. Jag kunde se honom men det kändes att han inte fanns. Vågade aldrig kolla honom i ögonen för det skulle jag aldrig klara!

I 16 år har han funnits hos mig, sen jag var 5 år gammal.. Minns knappt hur det är att leva utan honom. Vill inte veta hur det är, vill att han alltid ska finnas hos mig. Han var min bästa vän och har stöttat mig genom alla dessa år. Den mest trogna hund jag träffat. Jag älskar honom mer än ord kan beskriva och saknar honom så fruktansvärt mycket redan nu...

Vila i frid älskade Radar, en dag ses vi igen kompis <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela