Malin Åkerström

Hjärnkontoret blir överbelastat

Publicerad 2014-05-27 20:09:36 i Allmänt,

Precis så hände det idag.. Dagen började med att jag hoppade på Summer som inte gick bra alls. Känns inte så lovande inför helgen.. Efter det hetsade jag runt med hästar hit och dit som skulle få skor för hovslagarna var hos oss. Hade väldigt ont i mitt ben av alla dessa promenad/springturer in och ut från hagarna. Fixade Britt och Contendra som jag skulle träna efter varandra för KG. C var hysterisk och helt galen i stallet, Britt skenade runt i hagen och gick inte att fånga..
 
tränade sen Contendra som egentligen var väldigt duktig. Bästa gången hittills under markarbetet och när vi i början hoppade en serie. Men lille hästen blev trött så serien gav inte de resultatet vi ville så jag vet inte om det gav henne så mycket. Avslutade med att hoppa en bana superfint i alla fall. Blir lite frustrerad när allt inte stämmer som jag vill i både upplägg och ridning. Hästen är fantastiskt men vi måste hitta det bästa sättet att matcha henne på inför framtiden. Jag tar de gärna lite lugnt för att hon ska hinna med och aldrig göra saker som blir för svårt för henne. Hon har så bra inställning och är så himla postiv och ambitiös. 
 
Hetsade upp och bytte häst och där ngnstans brast allt...kände att jag kom till en punkt då jag inte orkade mer, en punkt där jag bara kände mig hjälplös och förtvivlad. När alla frågor man har aldrig blir besvarade, när man jobbar lite för mycket och sover lite för lite. 
 
Gick ner med Britt i alla fall och tränade henne också. Det ångrar jag inte för fy satan så bra det gick och vad fin hon var. Helt fantastisk :,) älskade knäppa häst!
 
trimmade sen på Drifter, Diva och Ghisela och är nöjd med alla tre. Carat gick på bandet! Dagen räddade upp sig i alla fall. Hann putsa och fixa en del i stallet också innan jag vid halv 7 gick hem. Tvättar för fullt just nu och ska göra det hela långa kvällen!
 
Jag vill vara lycklig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela