Malin Åkerström

gårdagen

Publicerad 2012-04-30 11:36:29 i Allmänt,

hoppade 130 på Ron i laget. Banan var den svåraste jag någonsin ridit, folk var väldigt upprörda och det var bara tre ryttare med sina 150 hästar som var felfria.Ron var hemsk på framridningen och gick knappt att svänga så Maria sa att hon var imponerad ifall jag klarade ettan och tvåan. Anna som red före mig i laget utgick så kände ingen press i alla fall och tänkte också utgå om det inte kändes bra. Men Ronni och jag krigade oss runt banan med ett litet pet, han är KUNG!!!! Världens grymmaste häst :D

När vi kom hem fick Oscar och Fisken varsitt trimpass på utebanan. O var riktigt fin och F fin i vänster men hemsk i höger!

Topanga gick i skritten med Wicky också :)

Nu ska jag och pappa åka till Vallentuna och fixa lite saker bland annat ett nytt bankkort till mig för mitt är borta :/

sen stallet :D


Du är så fin bästa Ronni!

Trött

Publicerad 2012-04-30 00:04:13 i Allmänt,

Skriver om dagen imorgon för nu ska jag samla mina sista krafter för att gå och borsta tänderna!

Ron och jag har överlevt den svåraste bana jag någonsin ridit. Han är kung!!

Mot Västerås!

Publicerad 2012-04-29 12:14:59 i Allmänt,

Sitter i bilen och har väl någon timme kvar innan vi är framme. Idag är det bara superman/ron som är med. Vi strök Topanga för att hon gick så bra igår och för att vi inte kände för att gå upp vid 4. Inte så snällt mot hästarna att stå hela dagen i transporten heller.

Imorse red jag mitt lyckopiller och yrväder, Wicky! Hon var inte så ridbar idag utan mer som en bomb som exploderade hela tiden ;) fick föra halt var tionde meter ungefär. Men efter ett tag kunde jag galoppera två varv i sträck på utebanan utan att hon fick skenryck. Dock kunde man knappt sitta i sadeln för då skulle hon få för mycket tryck i sig. Men nöjd med henne ändå min älskade bästa Wicky!

Tog av Topanga sina täcken så hon får en härlig dag i hagen.

Västerås!

Publicerad 2012-04-28 20:22:57 i Allmänt,

Där har vi varit i 10 timmar och är nu påväg hem!

120:

Kom en kvart innan min första start så det blev lite ont om tid. Hann inte gå banan så hade ingen riktig plan på Ron som hoppade super i alla fall, dock föll en bom som jag får ta på mig själv.

Topanga hoppade runt helt fantastiskt och felfritt. Hon blev även placerad, rundan var verkligen bra och även min känsla, finaste <3

Div 1

Laget slutade på 4 fel och jag och Topanga rev oturligt nog sista hindret. Men hon hoppade annars väldigt väl och jag hade största delen av banan en bra rytm :)

Sorry

Publicerad 2012-04-27 18:44:55 i Allmänt,

Är påväg hem till Victoria så hinner inte skriva så mycket, det har varit fullt upp hela dagen!

Har ridit ut på en pigg och glad Topanga och på en mindre glad men pigg Oscar!

Vatten

Publicerad 2012-04-26 22:10:18 i Allmänt,

Hoppade inte så mycket utan bara ett par språng och sen några på vattnet på både Topanga och Ron. Mamma red fram Topanga under tiden jag hoppade Ron så hon fick jobba ordentligt. Ingen tittade på varken det stora eller lilla vattnet vilket var skönt :)

Väl hemma på Söderby igen hoppade jag fisken som hoppade riktigt bra, jag tror att vi två kan bli vänner trots allt!

Sen red jag världens bästa Wicky som var helt fantastisk :'D Hoppade ett litet hinder på 60 cm ett par gånger i båda varven på slutet vilket var väldigt uppskattat!

Nu blir det sängen tidigt för imorgon är det ett rätt tufft schema! Ska rida på förmiddagen för sen är det mösspåtagning och massa andra roligheter. Skulle vara typiskt mig att glömma min studentmössa...

Mot Västerås!

Publicerad 2012-04-26 09:51:09 i Allmänt,

Är påväg till Västerås med Ron och Topanga för att träna på deras vattenhinder inför helgens tävlingar där!

Skönt att slippa skolan för en sådan här rolig sak.

Kan också säga att i nuläget vill jag aldrig köra häst själv igen eftersom jag tycker att det är riktigt obehagligt att bara åka med, det känns som att transporten ska välta hela tiden :(

inte min dag!

Publicerad 2012-04-25 22:44:15 i Allmänt,

den börjar med att dressyrträningen blev inställd, sen missar jag nationella provet och nej jag försov mig inte eller missade tåget....Sen får jag reda på att min älskade Maggan har åkt...tar mer om det i ett annat inlägg när jag orkar skriva det!

Red i alla fall Fisken med bommar, Wicky jobbades i lilla ridhuset och Ron på utebanan!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag gå upp med tuppen och åka på äventyr!


Det har hänt en del på ett år...du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!

Träning

Publicerad 2012-04-24 23:25:55 i Allmänt,

Efter skolan red jag Wicky direkt med trav och galoppbommar. Det är något vi ska träna en hel del på den kommande tiden! Hon kunde trava rätt bra idag och galoppera bra i höger varv men i vänster var hon lite för vild :P Nöjd med henne ändå hennes vilja är helt otrolig :)

Sen klippte jag klart Topanga innan träningen som gick helt okej. Det känns som att jag har fastnat i "helt okej" träningar. Men det är bara mitt fel, prinsessan hoppar allt jag ber henne om och levererar med fina och spänstiga språng. Jag har så mycket jag vill jobba på med min ridning vilket är den största anledningen till att jag inte är supernöjd. Jag rider långt ifrån så bra som jag vill kunna rida men jag är villig att lägga ner all tid och energi jag bara kan för att komma dit!

sen red planetens ponny Fisken som inte är en så lätt match.... han var fin i vänster varv i alla fall :)

nu är det dags för OC och sängen, måste ladda inför nationella i 5 timmar imorgon!



du är en vinnare och jag hoppas på att en dag kunna rida dig så bra som du förtjänar!

Igår och idag

Publicerad 2012-04-24 10:27:54 i Allmänt,

Igår var ingen häst perfekt från början men alla blev fina mot slutet!

Ron var rätt fin men när han har varit det höjer jag kraven på honom men jag fick igenom en hel del av det jag ville!

Topanga galopperade en massa ute, i början var hon dryg och ville bara bocka men efter ett tags galopperande lossnade det och jag fick en otroligt fin känsla :)

Wicky red jag på utebanan och hon var vild och vägrade trava i höger varv. Det vill hon inte för att hon är stelare i den sidan. Men efter mycket galoppjobb kunde hon trava hur bra som helst :)

Oscar jobbade jag med att få honom ordentligt framme för skänkeln och att han ska bära sig själv. Han blev riktigt fin!

Swing har jag inte ridit på ett tag pga att han har varit skadad men nu är han igång igen och jag jobbade med att få honom att spåra rätt!

Idag har jag varit i stallet och klippt Oscar och halva Topanga på morgonen och nu är det skola mellan 10 och halv 4 :/ sen ska jag klippa klart prinsessan!

Topanga är lite speciell...

Söndagsångest....

Publicerad 2012-04-22 23:38:24 i Allmänt,

idag har jag haft den söndagsångest man ofta har på söndagar fast som jag inte ofta har!

har spenderat de flesta timmarna i stallet!

Joggade Maggan lite lätt för Niclas red henne igår och hon hade uppfört sig mycket dåligt... idag var hon fin i alla fall, bästa Maggan <3

Sen åkte jag till Skalis och hoppad hennes fina ponny Tessa, hoppade henne en del förut men nu var det längesen. Apella som jag tävlade förut var Skalis också!

Åkte tillbaka till Söderby och red en knäpp och vild Wicky med bommar samtidigt som mamma red Topanga. Rider inte Wicky fullt ut ännu vilket hon har svårt att acceptera för om hon fick bestämma skulle hon få springa i flera timmar. Fick igenom det jag ville med lite tålamod, denna häst är ett riktigt lyckopiller <3

Joggade sen Ron aka superman på söderby och för att vara Ron var han rätt fin! Bästa superman <3

Efter gårdagens dåliga besked har jag i alla fall fått ett bra besked gällande Ron som gjorde min dag :) Jag har lagt upp en ny plan och tror att den kommer bli bra dock vet man aldrig, men jag hoppas på det!


enda bilden jag har på Tessa men hon har snygga ben!

från arg till överlycklig till ledsen på samma dag!

Publicerad 2012-04-22 00:38:23 i Allmänt,

dagen började med att jag var arg på Ron som inte ville gå in från hagen. Det tog 45 min innan jag fick tag på honom...

lite sena till tävlingen blev vi men så som han hoppade är han förlåten!

120: 4 fel, en riktigt bra runda var det med bra flyt och lagom snäva svängar. Dock fick han hostattack i en sväng så tappar galoppen och river hindret men supernöjd ändå!

130: 0+0 fel och 140 KVALAD!!!!!! HAN ÄR GRYM; OTROLIG, BÄST, FANTASTISK och UNDERBAR! gud så han hoppade, jag höll på att flyga av en gång men annars så hängde jag med. :D

på kvällen kom det en hel del tråkuga besked från olika håll vilket har gjort mig riktigt ledsen och besviken...men red i alla fall min fina Wicky vilket gjorde mig lite gladare! Topanga fick bara skritta idag.

nu ska jag hämta mamma och pappa som är på fest och försöka glädjas åt fina Ron!


du är en på miljonen <3

kort uppdatering!

Publicerad 2012-04-20 23:24:37 i Allmänt,

red en vild Wicky, en fin Topanga, en helt okej fin Oscar och en dryg Ron!

Sen middag hos min morbror för världens bästa kille Max fyller 6 år idag :D

Nu sova och tagga tävling imorgon :D

Lotta Schultz!

Publicerad 2012-04-19 23:27:41 i Allmänt,

Idag hann jag rida Ron innan jag åkte på träning för Lotta Schultz! Ron var riktigt fin för att vara Ron, lätt vårt bästa trimpass tillsammans :)

Träningen gick supderduper bra! Topanga hoppade riktigt bra och tyckte att det var roligt att få hoppa ute på en stor ridbana. Hoppade vatten och massa tittiga hinder och roliga linjer innan vi satte ihop allt till en bana. Topanga tittade inte på något och levererade med fina språng hela tiden. Banan låg på ca 130 och hon hoppade helt fantastiskt. Jag hade även en bra känsla och fick mycket beröm över hur fin hon hade blivit sen sist vilket var roligt :D LYCKA!!!! jag har världens bästa häst <3

Kvällsfodrade med hjälp av pappa när jag kom hem också och nu blir det säääängen!

<3

Publicerad 2012-04-18 22:08:04 i Allmänt,

För världen är ni någon men för mig är ni hela min värld. Har jag er behöver jag inget annat, ni hjälper mig igenom livets alla jobbiga stunder med ett leende! Hur ska jag någonsin kunna tacka er för allt ni gör!? Jag älskar er med hela mitt hjärta världens finaste prinsessor.


....

Publicerad 2012-04-18 21:56:32 i Allmänt,

skola, insläppet, mocka och rida är vad jag har gjort idag!

började med att rida Ron på söderby. Red fram honom ganska länge och bara rullade på i galopp så han fick bocka av sig och mjuka upp sig. Han har vilat i 2 dagar pga tappskor men nu har han nya fina skor. Trimmade honom sen tills han var någorlunda fin. Han blir aldrig helt mjuk så man får nöja sig när det känns okej :)

Sen red jag Wickan som var som en bomb som höll på att explodera och ibland exploderade. jobbade henne lite som igår och när hon väl hade alla fyra fötterna på marken var hon fantastisk. Men hon hade sina stunder då hon bockade, studsade och böt galopp i varje steg. Men känslan när hon väl galopperar med den viljan hon har är helt klart en av de bästa känslorna i världen. Hon gör mig så fruktansvärt lycklig :D

Nu ska jag snart vara duktig och sova tidigt vilket ska bli skönt för jag är extremt trött :/

Bästa Maggan

Publicerad 2012-04-17 23:16:54 i Allmänt,

Var med på Wickan på framridningen i första gruppen idag. Det var en del skrittjobb och mycket lösgörande vilket passade väldigt bra! Tycker att hon skötte sig bra och gjorde det hon skulle även om det var i en och annan för hög växel. Men lycklig är bara förnamnet på vad jag är uppe på hennes rygg :')

Sen blev det Maggan som fick hoppa. Hon skötte sig riktigt bra gjorde två små saker bara. Ibland känner jag dock att hon kan börja och då trycker jag till henne vilket leder till att hon blir lite för pigg och springig. Men hellre att hon är det än dum i alla fall. Riktigt nöjd med henne!

Känner mig riktigt glad efter att ha ridit dessa två prinsessor! Gladare än på länge :D

Ron är först på filmen från i söndags och ja jag vet att han hoppar mig en del ur sadeln på ett språng men orkade inte klippa och fixa! Maggan är lite dum vilket jag inte heller orkade ta bort för så bra skills har jag inte men bortse från det, hästarna är fantastiska!

Varför är inte alltid livet som en dans på rosor?

Publicerad 2012-04-17 13:42:16 i Allmänt,

känner att jag är inne i en lite dålig period just nu och vill komma ur den men vet inte hur!

aja ingen skola idag vilket är skönt. Imorse gick jag och Topanga till hovis vilket tog nästan en timme men det var mysigt, älskade häst! Behövde tänka och med hög musik i öronen och världens bästa sällskap rensade jag mitt huvud en hel del.

Mamma red henne när vi kom hem igen och hon hade varit fantastisk som alltid min bästa <3

nu har jag pluggat lite och ska åka tillbaka till stallet och ta hand om de andra innan hoppträningen ikväll som blir på Maggan :)

Måndag!

Publicerad 2012-04-16 23:22:08 i Allmänt,

Måndag efter lov är inte den bästa dagen som finns kanske! Prov hade vi idag också men jag tror att det gick helt okej :)

Red som sagt på långtur med Topanga! jobbade väldigt mycket skritt för i trav och galopp är hon redan så fin, men galopperade en hel del också :)

Red Wicky inne och hon är vild men ridpasset idag blev bra, rider henne bara lite lätt eftersom hon är under igångsättning men kul det har vi båda.

Maggan gick ett köttigt pass inne och hon var fin stundtals lite stark och springig men ingen katastrof.

Har pluggat ett tag och nu ska jag sova. Känner mig extremt deppig över en massa anledningar som nog håller för mig själv så hoppas att morgondagen blir en bättre dag!


Mina vackra änglar <3

Pluggdag

Publicerad 2012-04-15 23:12:27 i Allmänt,

pluggade hela förmiddagen idag vilket verkligen var tråkigt!

Åkte sen till stallet och red några fina små hestisar :D

Crux: en häst jag aldrig ridit förut och inte red jag så bra heller, hoppade några språng och hästen var fin i alla fall!

Wicky: red henne en stund och just nu går det verkligen inte att göra någonting för hon är på tok för pigg och oriden men fantastisk i alla fall. En riktig glädjespridare! Mamma red Topanga samtidigt!

Ron: hoppade honom med hjälp av mamma. Han är inte hoppad sen förra tävlingen för 3 veckor sen så det var på tiden! Hoppade en liten bana på 130 och ett språng på 140 och han är grym, red inte kanon på honom heller och en gång hoppade han mig ur sadeln men men även solen har sina fläckar!

Tiger: jobbade med förvänd galopp idag för att stärka hans galopp och det gick super han är så duktig fina Tiger!

nu pluggmaraton hela kvällen!!!

Kvällen

Publicerad 2012-04-14 23:14:34 i Allmänt,

tog hand om mina hästar hela kvällen. Massa mys med Topanga som inte kunde ridas pga hennes sko. Hovis vågade inte åka ut med bilen idag men kommer imorgon :)

Sen massa mys, pyssel och RIDNING på Wicky :D :D :D :D :D :D :D Har inte suttit på henne på en månad och haft en sjuk abstinens! Hon har ungefär samlat på sig en månads energi och var med andra ord sjövild :P men det gjorde hela min dag i alla fall :D Hon ska sättas igång lite lugnt nu innan vi är tillbaka där vi var :)

har precis tagit lite värktabletter för att kunna sova min hals mår inte bra :/ pappa kom precis in med glass också för han tror att det är en bättre medicin :P

skulle egentligen ha tävlat Carlando imorgon men det blir inte alltid som man har tänkt dig ska istället plugga mer eller mindre hela dagen!

Tävlingen!

Publicerad 2012-04-14 21:52:23 i Allmänt,

Hästen jag red var Calida, det är Maria Bredbergs superfina sto! Har aldrig suttit på henne förut men bra gick det vi var felfria i grunden vilket alla i vårt lag var. Rätt otroligt när hela laget bestod av reserverna.

I omhoppningen var jag och Calida snabba och felfria. Dock rev de andra några bommar men vi slutade 3a och är kvalade till finalen :D

Tack kamelen för lånet av din fantastiska häst jag hade gärna tagit med henne hem!

Ändrade planer!

Publicerad 2012-04-14 11:08:25 i Allmänt,

Blir ingen tävling för Topanga idag! Fyra bilar har kört i diket i Vallentuna, vägarna är inte plogade och vi har sommardäck! Riktigt tråkigt :(

Men vi är påväg till Runsten ändå jag ska hoppa en annan häst jag dock aldrig har ridit i laget för annars får vi inte ihop något lag!

Chiquita :(

Publicerad 2012-04-13 22:49:12 i Allmänt,

anledningen till att jag inte har ridit Bananen på ett tag är för att hon är såld och åkte i onsdags!

Jag tycker att det var bra mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara men jag är helt övertygad om att hon kommer få det bra.

Måste tacka henne för 8 fina månader tillsammans. En tid jag alltid kommer minnnas, fina Nanis kommer vara saknad <3

fredag

Publicerad 2012-04-13 22:44:39 i Allmänt,

idag har jag varit hos mormor, haft insläppet och ridit 4 hästar!

Ron trimmades på Söderby, fin kille!

Topanga trimmades inför imorgon, världens finaste!

Tiger fick ett trimpass och han var super!

Carlando hoppade lite smått och han var grymgrymgrym man får en otroligt bra känsla även om hindren är små!

Topanga har lyckats med att nästan trampa av en sko också så imorgon innan vi åker måste vi förbi hovis och fixa den!

Nu har jag försökt kurera min hals som gör att jag inte ens vill/kan äta godis :(

Lite sammanfattning!

Publicerad 2012-04-13 22:41:17 i Allmänt,

Tisdag!

Hoppträning på 3 hästar

Oscar: Johanna har varit borta därför har jag ridit honom så mycket :) Träningen gick riktigt bra han rev ett hinder på hela träningen så det kan man inte klaga på. Hoppade en bana på 110 och avslutade med en linje på 120. Jag tycker att han har blivit mycket bättre i hoppningen sen jag hoppade honom sist så där har Johanna gjort ett bra jobb!

Topanga: Hon var lite bekväm i början och jobbade inte på så bra som jag ville men efter lite travhoppning och sådant blev hon super och jag fick till många fina språng och hade en härlig känsla :D bästa <3

Maggan: har egentligen hoppförbud på henne men var tvungen att ta henne pga olika anledningar. Hon var lite bråkig i början och körde lite rodeo. Men hoppade gjorde hon fint trots att hon var på tok för laddad! fin bebis <3

Onsdag!

En kille/man red maggan som även red henne i fredags. Tanken är att han som är stor och stark ska sätta dit henne när hon är dum. han hoppade lite och hon körde en liten rodeo dock hade han fullt upp med att hålla sig kvar så han kunde inte gå på henne något...Men han sa att hon kändes bättre än på fredagen vilket var kul för mig att höra :D

Red sen bara Ron med bommar och han var dom han brukar stundtals fin och stundtals träbock, men jag gillar honom ändå!

Bredis in the house

Publicerad 2012-04-12 22:52:59 i Allmänt,

Medans Mallan sitter och skiter på muggen så kör jag - Bredis den store ett gästinlägg här! Nu ska vi kolla på film och käka kungens kebab chips (kebabdrömmen), dirre, lerre och kladdkaka. Hejhej fettosar.

MVH/HEIPA LAINEN BREDDIS DEN STORE

hejhej

Publicerad 2012-04-12 22:20:54 i Allmänt,

Får skriva om de andra dagarna än idag imorgon för nu står det myskväll med Anna på schemat!

Har ridit Ron, Carlando och Tiger idag med bommar mamma red Topanga utan bommar!

Är nöjd med alla faktiskt men bäst var Tiger! :D

Har även haft insläppet och kvällsfodringen = rik Mallan :D

Vi kollade även Wicky idag som var ohalt vilket har gjort hela min dag :D:D:D ÄNTLIGEN

kocken Malin!

Publicerad 2012-04-12 12:45:58 i Allmänt,

jag skulle laga lite mat men då gick brandlarmet...

Nu ska jag ta tåget om en kvart för att hämta min bil som står utanför min brors lägenhet och även städa efter kvällen igår. Den var dock inget att hurra för...

skriver mer om ridpassen de senaste dagarna ikväll!


Drömde om denna prinsessa inatt :)

:D

Publicerad 2012-04-10 09:52:51 i Allmänt,

Eftersom jag fyllde år igår hann jag inte med Bloggen!

red ut på 4 hästar vid namn Topanga, Oscar, Carlando och Tiger :D

Fikade med awesome vänner :D

Fick massa fina presenter :D:D

Släkten var här och firade mig :D

Min familj slår allt och alla och jag älskar den enormt mycket!

hihi

Publicerad 2012-04-09 00:15:11 i Allmänt,

Dagen har varit full med saker som vanligt!

Red Ron, Oscar och Maggan med bommar och firade sen påsk med släkten hos mormor :D

Kvällsfodrade efter det och har nu städat rummet och planerat tävlingar med mamma!

nu ska jag sova eftersom klockan är efter 12 så fyller jag år :D :D :D

Sorry

Publicerad 2012-04-08 10:10:08 i Allmänt,

Hann inte uppdatera igår!

Men red tre söta hästar och tillbringade kvällen hos underbara saknade Natasha!

Ron trimmades som igår men med fokus på galoppen för igår travade och skrittade vi mest. Han är ju som han är och man kan känna sig totalt värdelös som ryttare men jag tycker att jag fick till det!

Oscar jobbade med bommar och jag tycker han var mycket bättre än tidigare dagar. Idag bar han sig mer själv på bakbenen!

Topanga intervalltränade på ängen i olika typer av galopp. Hon älskar det och blir bara finare och finare desto mer man galopperar. Hon höll på att bocka av mig idag vilket hon inte gjort på ett tag för nu kan jag hennes bockar så bra men hon körde en ny variant!

Myskväll med Tildis!

Publicerad 2012-04-06 22:19:47 i Allmänt,

Har tillbringat 11 timmar i stallet idag men har bara ridit 2 hästar! Ron och Oscar. O fick ett pass med övergångar och R fick jag hjälp med av mamma. Hon satt upp en stund och kallade honom massa trevliga saker exempel gräslig... Men fick väldigt bra hjälp och tips tack mami!!

Har gått med Wicky 4x 20 min skritten var lerig, även myst, pysslat och ryktat om världens bästa Wickan!

Nu är jag hos min grymma Tildis och tillbringar kvällen och natten här :D

Ingen skola idag = påsklooooooov

Publicerad 2012-04-05 23:17:19 i Allmänt,

Men har städat klart i min brors lägenhet och varit i stallet mer eller mindre hela dagen!

Wicky har gått i skritten 4 gånger, Sophie var snäll och släppte ut henne på kvällen!

Red Ron lite mer normalt uppe på Söderby och han känns normal vilket är skönt!

Red Oscar och jobbade med att få honom lätt i handen och mjuk i sidorna, flyttade honom för skänkeln på alla möjliga sätt i alla gångarter vilket gav ett bra resultat, han är verkligen som en häst att rida!

Red sen Maggan på utebanan = spänd häst. Lite bråkig var hon också men när hon var fin var hon också riktigt fin!

Red ut på Topanga och jobbade övergångar för jag tycker inte att de satt så bra som de ska! Hon var bäst som alltid!

nu kom jag precis hem efter att ha tillbringat kvällen med familjen och familjen Sandring på Boulebar! Alltid kul när Tildid är med :D


sötjojo and mallan

idag!

Publicerad 2012-04-04 23:35:14 i Allmänt,

dagen började i stallet, hovis fixade Toppi och Wicky skrittade 20 min. Sen aar varit hos mormor och pluggat och städat i min brors lägenhet!

Sen insläppet i stallet och mocka mina boxar. Wickan skrittade 20 min till innan jag åkte till Ron, skrittade och joggade honom för första gången sedan olyckan och han kändes bra.

red ut på en mycket vild Carlando som därför fick galoppera mycket!

Red även ut på Oscar som ska vara lite bråkig att rida ut på själv men jag såg till att han hela tiden från stallet skrittade på och var framme för skänkeln så de var inga problem. Red honom på ängen där han var riktigt fin, stundtals lite stark och hängande i handen men efter lite lösgörande riktigt trevlig!

Har varit hos Ron ett par till vändor och kvällsfodrat och nu ska jag sova!

Igår!

Publicerad 2012-04-04 23:17:15 i Allmänt,

hela förmiddagen tillbringades på kliniken med Wicky. Hon skulle ha varit ohalt 4-5 dagar efter vårt förra besök och det hade gått 11 så vi åkte in igen. Nu fick vi en väldigt noga koll och bedövade och höll på och åkte därifrån med en diagnos som verkar trolig. Inte är det farligt heller. Eftersom hon har trampat sig på insidan av hoven har hon ont där och har då avlastat den och blivit öm i utsidan av hoven också... Men nu är det sula på och så ska hon få medicin och skritta 12 dagar till och sen ska vi kolla henne.

Hoppade 3,5 hästar på kvällen utan Lena för hon är borta denna vecka

Carlando: han var överpigg men hoppade väldigt fina språng. Han missade förra veckans hoppning så inte så konstigt att han var pigg! Hoppade 3 hinder med 3 galoppsprång mellan på ena långsidan och lite studs. Har en liten film jag får ta och fixa också. Grym är vad han är stora fantastiska C!

Tiger: hoppade samma saker fast lite lägre och även han var pigg. Jag tror att han börjar förstå det där med hoppning nu :) supernöjd med honom!!

Topanga: hann bara trava fram och jobba i vänster varv i galopp innan hon lyckades med att nästan trampa av sig en sko... Bara att ta in henne i stallet igen, hon som var så fin :/

Maggan: hon fick skutta lite lågt också och var väldigt pigg och glad! fina maggan <3

Bananen: en var där och provred när jag var på kliniken....

:/

Publicerad 2012-04-03 23:02:40 i Allmänt,

jag orkar tyvärr inte skriva mer idag pga olika anledningar, livet är upp och ner för tillfället det enda som är bra är hästarna!!! De får mig att kämpa på i alla väder!

skriver imorgon för nu ska jag försöka sova utan mardrömmar!


jag önskar att du vore här <3

Kliniken

Publicerad 2012-04-03 15:59:05 i Allmänt,

Har tillbringat hela förmiddagen på kliniken med Wicky och mamma. Åkte sen en snabbis till skolan och nu ska jag skynda till stallet. Skriver mer om Wickan sen!


Bli frisk!!!

hejhej

Publicerad 2012-04-02 23:17:26 i Allmänt,

Allt känns fortfarande kaos i mitt huvud efter olyckan men när jag rider så försvinner allt och jag känner mig normal igen!

Har varit och tagit han om Superman eller Ron som han också kallas. Han ska få några dagars vila så han också återhämtar sig ordentligt!

På söderby red jag ut på Topanga. Hon var en diva i början men sen hur fin som helst! bästaaaa <3

jobbade Carlando inne. Han var lite trött efter gårdagens arbete, red klockan på honom då så det blev en del galopparbete. Red därför lite mer i trav idag och han kan ju vara för underbar den hästen! Man får en så bra känsla.

red Tiger inne med massa tempoväxlingar. Han är som ett lyckopiller man blir riktigt glad av. Han var nog dagens bästa också :)

Sen red jag Bananen. Körde igenom en repetition på det mesta hon kan för imorgon kommer en spekulant! Hon var i alla fall väldigt fin. Det är roligt att rida henne nu, fina nanis <3

Har gått med Wickan 2 gånger också och pysslat med henne <3

:'(

Publicerad 2012-04-02 10:22:29 i Allmänt,

Igår var det 8 månader sen du blev en ängel! Jag saknar dig obeskrivligt mycket, jag saknar till och med dina mindre bra sidor. Tack för allt du gav mig jag kommer alltid älska dig mest i världen.

om allt ändå bara kunde vara ett aprilskämt..

Publicerad 2012-04-01 23:12:25 i Allmänt,

Mått rätt dåligt idag, drömde mardrömmar hela natten varit yr till och från idag, fått massa flashbacks, har sjuka skuldkänslor och en massa ångest!

Har varit uppe och tagit hand om Ron <3 fina fantastiska häst!

fixat mina tjejer mamma red Topanga och jag gick med Wicky.

red Carlando och Tiger sen försvann orken.

Pappa kom och hjälpte mig att kvällsfodra för då kom alla hemska bilder upp i huvudet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela