Malin Åkerström

Hoppning!

Publicerad 2012-06-30 21:27:21 i Allmänt,

Hoppade som sagt Topanga idag. Redan från start var hon väldigt ambitiös och tog i lite extra. Genomriden och rörlig kändes hon också. Jag hoppade lite kortare banor och trimmade ganska länge på låga hinder och lät henne jobba med hindren. Sen tog vi (jag och Emma) upp hindren till 1m och Toppi fick fortfarande hoppa väldigt mycket på styrka. Sen körde vi 120 och försökte hita ett bra flyt med en bra känsla. Hästen hoppade gudomligt men det sitter som vanligt kvar i mitt huvud om ngt dåligt hänt. Därför höjde jag även till 130 och då släppte allt och jag litade på Toppi som hoppade helt galet fina språng :D Världens bästa finaste prinsessa <3
 
Red nybyn som planerat på Wicky. Hon är nog inne i e vild period tror jag. Hon hade värsta trycket i galoppen och satt jag för tungt så exploderade hon liksom och studsade som en tok. Men hon kändes mjuk och fin när jag hittade rätt sits och rätt tryck och så. Nöjd med henne, man kan inget annat än att skratta när man rider henne. Trots värme eller ösregn eller vad det nu är för väder är hon alltid villig at springa och helst fort, bästa <3
 
 

Spännande morgon!

Publicerad 2012-06-30 13:02:58 i Allmänt,

Mamma väckte mig på tok för tidigt för jag sov hur bra som helst när hon runt 10 kom och tvingade upp mig. Vi skulle över till min moster för "fika" tydligen så alla  släkten gick dit i typ mjukisar och så var det ett litet spontant bröllop. Man blev lite förvånad men fint var det!
 
Ikväll bjuder de även på middag men innan dess ska Wickan gå nybyn med lägre krav och Topanga åker jag och hoppar. Imorgon får Wicky hoppa :)
 
min krigare :')

igår!

Publicerad 2012-06-30 12:53:40 i Allmänt,

hann inte blogga igår för jag hade annat för mig typ.
 
Solade och badade mellan 11-15 och körde syster och hennes kompis i ringen bakom båten innan jag åkte till hestisarna!
 
Åkte med båda upp till ribanan för att hoppa studs och trava bommar. Första gången jag kör med båda själv och det gick fint vilket var skönt för nu kan jag åka dit när jag vill :)
 
Wicky gick inge bra alls. Jag har höjt kraven nu när hon har varit så fin men hon var inte redo för det så nu backar vi bandet igen! Ramlade av gjorde jag också men trots ett riktigt skitpass så fick jag igenom mycket och oavsett vad älskar jag henne!
 
Topanga var fin men inte överdrivet fin. Hon var lite lat och bekväm och gjorde allt hon skulle men inte mer än så. Satte lite mer tryck i henne och mot slutet jobbade hon bestydligt bättre, finaste <3
 
på kvällen var det först middag hos min moster som fyllde år och sen drog jag och Emma till Christian och Gustaf och kom väl hem runt halv 4!
 
 

<3

Publicerad 2012-06-29 01:08:55 i Allmänt,

För ett år sedan hade jag min Candy här ute på landet. Jag vet precis hur planen då såg ut. Hon hoppade inte för hon skulle sparas till augusti då nästa tävling skulle vara den 6/8 om jag inte minns fel. Men hon var i hårdträning och riktigt fin! Hon var väldigt fin på marken och jag bara satt och log varje ridpass. Det var liksom  min ponny som jag hade tagit dit hon var helt själv. Åhh vad jag saknar alla fantastiska minnen med denna ponny! Trots all sorg och ständig saknad är jag så tacksam över att ha fått uppleva Sweet As Candy för hon är/var vekligen en på miljonen <3
 
Hittade en liten text jag skrev år 2008 då jag hade haft henne i lite mer än 2 år. Redan då visste jag att detta var ponnyn i mitt liv, ponnyn som hade det där lilla extra, ponnyn som var mitt allt och som ägde hela mitt hjärta!
 
min kärlek till denna ponny är obeskrivlig! hon kom när allt var som mörkast och jag trodde att jag aldrig skulle bli lycklig igen. hon har gjort de här 2 åren, 3 månaderna och 11 dagarna till de bästa i mitt liv. hon har hjälpt mig genom allt jobbigt genom bara att finnas och vara så speciell som hon kan vara. hon ger mig min livsglädje. det är för henne som jag lever. hon får mig att må bra och vilja kämpa. hon är unik!!!! det är många gånger jag velat ge upp men då har jag tänkt på Candan och ändrat mig. hon är mer än bara en vän/ponny hon är mitt allt! kan inte tänka mig ett liv utan henne! lämnar aldrig min Canda/snuffi/älskling/Candy/bebis/bästaa/Sweet as Candy

Sweet As Candy <3 Malin åkerström

forever
 
 
 

En bra dag i ord!

Publicerad 2012-06-29 00:44:54 i Allmänt,

Dagen började med väckning av Max vilket gör att man inte kan vakna på ett dåligt humör, redan då kunde jag ana en bra dag vilket förstärktes när jag tittade ut och såg sol :D
 
Solade ca 1,5 timme innan jag åkte till hästarna för att ge de lite mat och de ger mig alltid en massa glädje så redan här var dagen grym!
 
Åkte tillbaka och satt för första gången denna sommar ute vid vårt hus och åt lunch med mamma och Maria, Vårt hus har bästa utsikten!
 
Sen sola ca 1,5 timme till innan jag körde Maria och Jonas i ringen bakom båten, rätt kul faktiskt!
 
Återvände till mina skönheter för ett köttigt pass på Topanga. Wicky vilade idag!
 
Toppi var SJUKT MEGA DUNDERFIN!!!! shit vad fin hon var, lycka :D red nere på ängen och stämde av massa nödvändiga saker och såg till att hon gjorde det riktigt bra och det gjorde hon :D
 
Hem igen för lite middag innan jag åkte med Slemmis till hennes häst och gav den mat. Sen åkte vi till Christian där vi har hängt hela kvällen, trevligttrevligt!
 
Tänk att få hålla hela sin värld i en hand <3

Wicky <3 <3 <3

Publicerad 2012-06-28 00:43:19 i Allmänt,

Min räddare i nöden och krigare till döden, känslan man får på din rygg är helt fantastisk. Jag älskar dig föralltid <3
 
 
 

Wicky min knäppa vän!

Publicerad 2012-06-27 23:58:09 i Allmänt,

jag kom på det tragiska att en dag var i veckan måste hästarna få vila så idag fick Topanga vila och Wicky fick sitt köttiga trimpass.
 
red henne nere på ängarna och eftersom hon har varit så galet fin ett tag så tänkte jag utveckla det och träna galoppfattningar för hon blir så galet laddad när hon tror att det ska vara galopp och har hon galopperat går det bara att galoppera. Det gick okej i höger varv men i vänster blev det svårare. Hon sprang i sidled och fick panik om jag tog i henne ch stegrade sig rätt upp och gjorde jag inte det skulle vi hamna i skogen och nere i dikerna. Det gick bättre om jag la en liten volt när jag skulle bryta av men detta är verkligen ngt som måste tränas på! det är svårt ute också så nu blir det mer ridning på ridbanan för hennes del. Måste berömma henne för hur fin hon var i travarbetet och hur fin hon var i galoppen när hon galopperade! :) oavsett vad så är hon bäst i världen och jag älskar henne precis hur knäpp hon än är!
 
min stjärna <3

...

Publicerad 2012-06-27 16:08:12 i Allmänt,

Jag höll mig till planen och sprang idag på förmiddagen! Träningsvärk har jag redan i mina ben. Men förhoppningsvis springer jag imorgon med :)
 
Snart ska jag åka mot hästarna för två köttiga pass. Behöver hänga där länge ikväll för det är några saker som jag är lite deppig över och den bästa medicinen för deppighet heter Wicky och Topanga!
 
aja ska blicka framåt om 1,5 vecka är det tävling igen :D
 
 

Stolt!!!

Publicerad 2012-06-26 22:00:44 i Allmänt,

Kvällens bastu blev betydligt roligare än den igår. Eftersom slemmis badvägrar eller nått så bastade jag med Fredrik och Max och fick massa massage och grejer, bra grabbar det där!
 
Har fasat för att tvätta håret i allt för många dagar nu för det är så galet kallt i vattnet. Men idag blev jag modig och tog steget. Hoppade till och med från bryggan så det 12,5 gradigt kalla vattnet kom som en chock kan man säga...Men håret är rent igen och jag är nöjd :)
 
Nu blir det en sväng ner till mormor, kaninerna ska matas och sen 90210 tills jag somnar. Imorgon är planen att springa på morgonen till hästarna men man vet aldrig hur det blir. Det är så förskräckligt tråkigt och jobbigt :/
 
Längtar till de två mördarpass hästarna ska få imorgon också. jag ska vara väldigt noga och verkligen få igenom allt jag vill innan jag ger mig!
 
 
 
 

Boring

Publicerad 2012-06-26 19:40:35 i Allmänt,

Idag har det varit en ganska seg dag och jag har haft lååångtråkigt och varit trött...
 
Dagen började med att klockan väckte mig ur min skönhetssömn och jag kollade lite på 90210 innan jag tog mig en joggingtur till hästarna för att ge de frukost och sen jogga tillbaka. 4 jobbiga kilometer var det och min kondition är verkligen inget att hurra för!
 
Chillade ute på min ö ett tag för att sedan åka tillbaka och rida.
 
Wicky: red mot stenbrottet och hon hade en väldig massa överskottsenergi. kunde inget annat än att galoppera för då studsade hon runt i alla diken. Men i galoppen var hon hur fin som helst! galopperade in på två gräsvägar som finns också för att låta henne springa bort lite energi och hon var sjukt härlig så länge hon fick galoppera.
 
Topanga: även hon gick mot stenbrottet och var också väldigt pigg men töntig. Hittade massa läskiga stenar, pinnar och vattenpölar. När hon tittar på ngt så förstörs rytmen för hon stöter på frambenen, kastar sig åt sidan och bockar som en tok. jobbade därför mycket lydnad och när hon väl var för hjälperna var hon galet fin hon också!
 
Är nöjd med båda ridpassen de blev ett bra flyt i ritterna och hästarna känns fräscha och fin. Imorgon blir det hårdtrimm på ängarna!
 
 

Strandmys

Publicerad 2012-06-25 23:38:56 i Allmänt,

Efter att hästarna fick regnkläder på sig hängde jag och Max i min säng i några timmar och kollade på 90210. max tyckte dock att v skulle kolla på bilar istället!
 
Framåt kvällen åkte jag tllbaka till mina andra halvor, mina superstars och bästa vänner. Det blev en timmes powerwalk som avslutades med lite mys på lilla stranden. Wicky gick ner i havet och försökte dricka upp hela östersjön ungefär. Topanga och jag var ville inte doppa fötterna så vi stod och kollade på knäppis Wickis :)
 
De är så olika mina fina. Topanga är verligen prinsessan på ärten som är lite försiktig och Wicky tror att hon är störst, bäst och vackast vilket också stämmer!
 
På kvällen blev det standard bastu fast med tråkigare sällskap än igår i form av pappa, syster, moster och Gunnar. Det var 13 grader i vattnet så varenda cell i min kropp vaknade till liv när jag efter mycket om och men lyckades komma ner i vattnet.
 
Kom precis upp från mormor där vi har druckit lite te och kollat på ngn serie.
 
jag saknar mina vänner här ute, alla jobbar hemma i veckorna så här är man själv och övergiven typ!
 
 
 
 
 
 

Mot häääästarna

Publicerad 2012-06-25 11:14:24 i Allmänt,

Min lilla kusin Max väckte mig genom att kittla mig....Nu blir det rally mot hästarna så fort båten kommer hem från sin åktur med min morbror för det regnar galet mycket och mina bebisar vill ha täcken!
 
Varför kan det inte vara sommar??
 
Aja blir täcken nu så de hinner torka till i eftermiddag för då ska de på ngt sätt röra på sig lite lätt. Om det blir skritttur eller promenad vet jag inte men lite motion ska det bli och massor av pussar och klappar eftersom de är bäst i hela vida världen <3
 
 

Landet!

Publicerad 2012-06-24 21:35:19 i Allmänt,

Ibland är landet riktigt skönt, man kan gå runt hur man vill och behöver inte ens sminka sig. Jag känner mig verkligen accepterad för den jag är. Inte bara bland släkten utan bland alla mina fina vänner här också!
 
Vi äter ofta middagar tillsammans och grillar en massa vilket verkligen är sommar för mig. Nu har fam Åkerström precis ätit med båda familjerna Malmberg vilket innebär att mina små favvokusiner Fredrik och Max var med :D
 
Nu ska jag och Emma snart gå ner och basta och bada. Saknar dock duschen hemma men lite mysigt ändå. Vi ska sitta och prata om allt mellan himmel och jord vilket inte har hänt så ofta för hon pluggar lååååångt borta!
 
Jag är ledig och helt fri och kan göra vad jag vill när jag viill. Kan hänga hos hästarna hur mycket jag vill och får sköta de helt själv vilket jag verkligen älskar!
 

Lycklig :D :D :D :D :D :D :D :D

Publicerad 2012-06-24 20:59:57 i Allmänt,

Resultat Roslagen!
 
120 nr 1
 
Wicky: 4 fel. Hon hoppade väldigt bra och var rätt lugn också eller aa folk som ser henne tycker nog inte det men jag tycker att hon var lugn och lydig. Rev trippelbarren vilket jag typ aldrig har gjort förut. Det var i slutet av banan och Wicky springer oftast fortare och fortare ju längre banan blir och rev den med frambenen. Ingen big deal hon var fin, jag nöjd och lycklig över att få sitta och rida och tävla en så fantastisk häst <3
 
Topanga: 0 fel och 4a!! Hon var sjukt stark på framridningen och hängde sig i handen så trimmade henne ganska ordentligt. På framhoppningen var hon helt okej dock råkade jag nocka min kära lilla käke i ett språng så fick hoppa ett extra språng. På banan var hon bääääääst, allt stämde och hon hoppade runt felfritt och fint och det kändes hur lätt som helst! jag hade även en grym känsla och jag älskar att rida henne när allt stämmer. Hon har sådan koll på sina ben och aa bäst är vad hon är :D <3
 
120 nr 2
 
Topanga: 8 fel. Hon gick sist i första klassen och först i andra och hann inte vila ngt emellan.....Jag red ju fram rätt ordentligt också till första klassen så hon kändes lite trött och matt. Dock fin på framhoppningen. Banan hade en dlig början för Topanga och jag red som en påse nötter, tryckte av henne stort på de 3 första hindren och sen på det fjärde låg hon så fel så det bara gick inte och när hon hade fått ställa upp hela banan innan så var hon inte så sugen på att offra sitt liv för att hoppa, trött var hon ju också. Red på henne rätt tufft efter och en bom rullade ner. Men i överlag hoppade hon väldigt fint och väl. Min ridning var katastrof. Är sjukt besviken på mig själv men otroligt nöjd medmin prinsessa <3
 
Wicky: 0+0 fel och 2a! Mamma filmade den rundan så den kommer upp i veckan. Hon var amazing. Allt stämde hästen flög över alla hinder och felfritt gjorde hon det också. Tog inga risker i omhoppningen och red runt där de övriga placerade red innanför men Wickan är så snabb i sig så det räckte långt ändå. Vår första nolla  120 och det var så sjukt kul och jag älskar min lilla häst till månen och tillbaka flera gånger om! <3
 
Att vara igång igen är en obeskrivlig känsla och jag är så lycklig, världens bästa prinsessor <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 

Roslagen

Publicerad 2012-06-23 22:04:33 i Allmänt,

Imorgon rullar bilen mot Roslagen med mina  fina prinsessor. Ska bli så sjukt kul att få tävla igen!!!!!!
 
Allt är putsat och packat så ska bara fixa hästarna imorgon innan jag åker :D
 
Startar 2 stycken 120 med båda om allt går som det ska!
Candy i roslagen för ett par år sen, eliten om jag inte minns fel :)
 

Regn

Publicerad 2012-06-23 21:58:13 i Allmänt,

Idag är en regnig dag vilket är lite jobbigt när man lever i vildmarken. Jag saknar mitt ridhus på Söderby!
 
Har i alla fall hängt hos hästarna hela dagen. Red Wicky på stenbrottsvägen och hon var hur fin som helst, flyttade henne mycket i traven och försökte bibehålla en lugn galopp i galoppen. Hon fick galoppera en del så hon inte ska ha ngn överskottsenergi imorgon :D
 
Topanga fick gå nybyn och där är underlaget helt fantastiskt. Hon var rätt tittig i början och töntade sig för en massa och var väldigt spänd. Jag fick vara lite tuff mot henne och sen var hon rena drömmen att rida. Lyssnade för alla hjälper hur bra som helst, känns bra inför imorgon!
 
imorgon ska jag TÄÄÄÄÄVLA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Aja hinner inte skriva mer för nu ska jag ut och fiska med Karro och Sebbe :)
min nya kanin!
 
 

Ute på landet/vildmarken

Publicerad 2012-06-22 20:16:34 i Allmänt,

Igår var det en riktigt stressig dag med flera vändor fram och tillbaka för att få med all packning och alla hästar till landet. Jag körde sista rundan med Topanga och kom fram vid 01.00. Red både Wicky och Topanga hemma innan de åkte och hann även med Oscar.
 
Nu är vi på plats och idag är det midsommar om någon skulle ha missat det. Jag har hängt med släkten och ridit ut på prinsessorna som båda två kändes riktigt riktigt fina!
 
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa alla kompisar som jag har saknat en del under året!
 
Igår fick jag även en fin liten studentpresent av Sophie, en kanin som är 12 veckor gammal. Hur söt som helst!
 
 

Bra dag!

Publicerad 2012-06-21 02:11:22 i Allmänt,

Efter skoningen fixade jag och Maria mitt stall. hon packade hö och jag mockade. Sen hem och äta lite innan jag återvände för att rida Jody och Tiger!

Jody var grymt fin och Tiger var grym i galoppen.

prinsessorna vilade och gick ute hela dagen ocj kvällen i hagen :)

Åkte till Matilda och åt god middag, jag kunde äta den också :D

Sen tegel med Bell, Evelina och några till.

Nu har jag städat, tvättat och håller på att packa!

imorgon ska familjen Åkerström ut till landet och det blir en del packning till 5 personer, 3 hästar, 1 hund och 1 kanin!


Fridolf <3

Hovis!!!

Publicerad 2012-06-20 10:51:53 i Allmänt,

Idag ska hästarna fixa fötterna och eftersom bara jag och Maria är hemma så får vi fixa så alla hästar är vid rätt tid hos rätt hovslagare!

Just nu skos Topanga som jag har kört till hennes Hovis och Maria rider Eddie. Sen ska Eddie skos av samma Hovis som Topanga och hemma på Söderby ska Wicky fixas om ca 25 min!

Lotta träning!

Publicerad 2012-06-20 00:11:42 i Allmänt,

Verkligen perfekt att hon kom idag för på söndag ska jag tävla!

Wicky: hoppade henne först och det var kul eftersom Lotta aldrig har sett henne. Hon var pigg som alltid men helt galet fin. Hon hoppade väldigt fina stora luftiga språng trots en del hets mellan hindren. jag fick in rätt antal galoppsprång på de flesta distanserna och endast en bom revs. Vilket var för att hon hoppade hit och dit som en groda på vägen mot ett plank på lång anridning. Känslan var grym och hästen bäst i världen. Folk som inte sett henne på ett tag tyckte att hon hade utvecklats mycket vilket glädjer mig mycket. Lotta hittade ett bra upplägg för henne också som jag ska tänka på hemma. Jag har så lätt för att rida henne och på hennes rygg är ingenting svårt eller omöjligt, bäst <3

Topanga: Hon hoppade också otroligt bra och fina språng hela tiden men jag red henne inte så bra som jag kan. Fick inte riktigt ihop henne i en stark galopp för hon var lite stark i handen men hoppade det gjorde hon perfekt ändå. Känslan var bra men nu när hon har varit så fin vet jag att det går att få henne ännu bättre. Hon rev också en bom för att jag fick för trångt på en linje men annars kändes allt långt över förväntan. Jag har ju lite svårare för att rida henne men älskar verkligen att rida henne i alla fall. Fick ett superbra tips om en sak jag undrat länge över i kurvor i vänster varv. Hon är verkligen på topp nu så det är bara jag som ska hänga med. Världens finaste och mest älskade <3

Är så lycklig efter denna träning! Nu kör vi, käken får bära eller brista för nu kan inget stoppa mig :D

PW med Radar!

Publicerad 2012-06-19 23:06:19 i Allmänt,

Jag har varit och hopptränat för bästa Lotta idag men skriver mer om det snart för vovven väntar på sin kvällspromenad.

Har även varit med bästa kusinen i Täby och on köpte present till sin mamma och jag satte in pengar på banken samt kollade på en kanin jag vill köpa :D

Sen är Jody och Tiger ridna och ett massa boxar mockade :D

Kommer sväva ut på små rosa moln bara för att jag är så lycklig efter dagens träning :D

6 ridna hästar och en stunds träning såhär på kvällskvisten!

Publicerad 2012-06-19 00:52:00 i Allmänt,

Åkte till Täby med little sis på förmiddagen och kom hem med lite fina tröjor som jag köpte för lite presentkort. Gick till banken för att fixa lite saker men när det blev min tur så kraschade hela systemet så får åka tillbaka imorgon eller på onsdag!

Sen har jag bara varit i stallet hela eftermiddagen och kvällen!

Ponnyerna

Kaspar: Skrittade ut och joggade och kantrade sen på utebanan, finare idag än igår och tog hjälperna bättre men han är väldigt grön. Har ingen bra kondis heller och är väldigt svag men trots det så gillar jag honom och tror att det kommer bli super med lite tid :)

Jody: övergångar hela passet. Satt ner i traven och kunde då rida honom bättre in i handen och då blir han så fin så fin!

Oscar: red utan stigbyglar hela passet, träningsvärk imorgon! jobbade mycket med övergångar samt de läskiga hörnorna och jag tycker att han var riktigt fin. Det är galet vilken utveckling han har gjort. Idag är han ridbar och rolig till skillnad från förut!

Hästarna

Topanga: långrunda blev det för henne. Red ut en timme och en kvart men skrittade typ 50 min. Hon var väldigt fin och pigg och perfekt. Checkade av att alla hjälper funkade som de ska inför morgondagens roligheter. Bromsen funkade inte perfekt men jag hade en grym känsla som jag ofta nu har på henne, mitt hjärta <3

Wicky: Hon gick samma runda men fick galoppera mycket mer för hon behöver vara av med överskottsenergin inför imorgon men får samtidigt inte vara trött. Hon var riktigt fin hon med och ridbar ute. i vintras var överlevnad det största målet för våra uteritter men nu kan vi tänka på annat också, världens bästa <3

Tiger: jag vet inte vad det är men jag gillar verkligen honom. Idag hoppade han studs och småhinder. Vanligtvis har han inte så bra koll på sina fötter vilket inte är så konstigt eftersom han är så liten men idag hade han stenkoll på benen. Han hoppade även med mycket mer rygg än vanligt och var jättefin!

Kom hem runt halv 11 och åt lite och chillade för att sedan ta ett kort pass på crosstraniern. Det var för mörkt för att jag skulle våga mig ut! Min kondition är pinsamt dålig och nu ska det bli ändring på det. Jag tror att det kommer gynna min ridning vilket är den största anledningen till varför jag fått för mig att börja träna. Sen kan det också ha att göra med att jag under en så lång tid inte fått göra så mycket tack vare käken!


Grekland med bästaste <3

Powerwalk x2 och ponnyridning!

Publicerad 2012-06-18 00:20:50 i Allmänt,

Igår träffade jag två grymma vänner vid namn Linn och Bella vilket gjorde min kväll riktigt bra :)

Idag har dagen varit ganska seg faktiskt, det är väl söndagsångesten som sitter kvar, är inte van att inte gå till skolan liksom!

Har ridit två ponnysar

Kaspar som är de som hade Swings nya. Han kom i torsdags och sen dess har jag haft hand om honom. En riktigt fin men väldigt grön ponny, rolig var han också med rätt mycket energi :)

Favoritponnyn aka Jody som var helt super idag med. Travade över bommar och gjorde en massa övergångar och bara man får honom mellan hand och skänkel är han hur fin som helst!

Wicky och jag tog en timmes powerwalk runt Mörby och med henne som sällskap får man gå rätt fort. Men hon skrittar i alla fall vilket hon har svårt för när man sitter på!

Har träffat Linn en stund idag också och nu tog jag just en powerwalk till runt Mörby med lite inslag av jogging = framsteg. Var riktigt arg, ledsen och besviken och ville inte ringa mormor för hon får alltid höra på mina problem så hittade ett nytt sätt att avreagera mig. Har även kommit fram till att jag ska börja gå eller jogga betydligt oftare!


Världens finaste <3

Johanna Tilda Maräng!

Publicerad 2012-06-16 20:11:37 i Allmänt,

Har ridit två hästar idag.

Wicky fick gå ett lösgörande pass och jag kämpade med hennes stelhet i vänster. Hon var väldigt lugn och fin för att vara Wicky och jag fick igenom väldigt mycket. :)

Jody fick jobba med att vara för hjälperna och han var fantastisk idag! Jag gillar den ponnyn skarpt :)

Ikväll är det jag och johanna som är hemma själva och deppar lite, jag vet att jag just skrev att min svacka har vänt men idag är ett bakslag. Det har hänt för mycket dåligt!


jag skulle behöva en kram av världens bästa ponny!

5 veckor och 1 dag!

Publicerad 2012-06-16 12:35:55 i Allmänt,

Idag är det så länge sen jag trillade av i Falun. För mig har denna tid gått väldigt långsamt, det skulle ha kunnat gått 5 år! Men de två första veckorna var de absolut värsta. Jag red inget vilket gör mig på dåligt humör och smärtan var hemsk. Så långt riduppehåll har jag bara en gång haft under den tid jag har ridit och det var för att jag var i Thailand. Under den tiden såldes även min kung <3 Hästen som aldrig gjort någonting och som nu på kort tid har visat vilken grym häst han är tillsammans med mig. Jag fick turen att göra resan från botten till toppen med honom och under den tiden har han verkligen fastnat i mitt hjärta. Det har varit mycket jobb och många tuffa dagar men varje liten minut på hans rygg har varit så värt det. Hur mycket jag skulle sakna honom kunde jag aldrig riktigt förstå. Jag saknar honom något enormt mycket och oavsett vad han gör och var han är så kommer han alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Han kommer alltid att vara min kung och detta kapitel i mitt liv är ett kapitel jag alltid kommer att minnas, det är ett kapitel med massor av glädje och kärlek.

Jag vet att käken inte är läkt ännu men nu mår jag bra. Jag har saker att se fram emot så nu kan inte ens en bruten käke stoppa mig. Något jag har lärt mig under hela  detta år är att man inte ska tro eller lita på något annat än sig själv och det man säkert har. Jag har två fantastiska prinsessor som jag vet att ingen kommer ta ifrån mig. Jag kan planera och lägga upp en långsiktig plan för vår framtid och samtidigt känna mig trygg över att de kommer finnas vid min sida oavsett väder och vind. Att känna den tryggheten är otroligt härlig!

För mig har dessa 5 veckor varit väldigt upp och ner. Jag har varit en djup svacka där många tårar har trillat och haft många deppiga stunder då jag bara velat begrava mig tills allt ordnat sig. Men nu under den senaste veckan har det verkligen vänt för mig. Jag har tagit studenten och har nu insett hur viktigt det är att blicka framåt och ta vara på det man har. Jag vill otroligt mycket mer än vad vi har resurser till men ändå känner jag mig glad igen. Jag har världens bästa hästar, världens bästa familj och världens bästa vänner som fyller mitt liv med massa fina minnen varje dag!

Nu ska mitt 2012 börja på riktigt och jag ska göra det bästa jag kan av det jag har!




jag älskade dig då, jag älskar dig nu och kommer älska dig föralltid <3

Igår!

Publicerad 2012-06-16 11:30:34 i Allmänt,

Hade med mig en slav till stallet som var min syster. Vi fixade mockning och mat åt 5 hästar och tog sen in de två första för varsitt ridpass. Jag började rida Tiger med bommar när Maria gick med Jody. Tiger var rätt fin igår, han har lite svårt att hålla koll på sina ben men det kommer. Han är ju bara liten än så länge :)

Jody travade över bommar och var på ett ganska svårt humör. men efter många halter och lite serpentiner släppte det och han blev sitt fina jag :)

Slaven åkte sen till prinsen och jag fixade Topanga. Byggde upp en liten lydnadsbana med studs, trvabommar och småhinder som jag och Maria red (hon kom till söderby med prinsen). Nyttigt för båda hästarna. Topanga var lite olydig så övningen var passande. Hon ville inte bryta av till trav vid bommarna och skulle gång på gång hoppa över alla bommar. Men efter lite tålamod och så gjorde hon allt super och fick avslutade med två språng på 1m och shit vilka fina språng hon tog. Fler och fler bitar trillar på plats nu och jag tror att bara vi får hoppa lite till kommer sommarens tävlingar bli galet bra :D

Måste även säga att det är galet vilken fin prins vi har,  shit vad den ponnyn kan hoppa. Maria fick också hoppa ett par språng på 1m och prinsen bara svävade över som ingenting!

Sen red jag Wicky med trav och galoppbommar. Var tvungen att rida på utebanan för det var träning i lilla och banbygge i stora och där finns inga hinderstöd så hon kunde inte gå samma pass som Toppi. Men hon behöver all träning med bommar så det gjorde inget. Hon var lite stel så jag gjorde 10000 skänkelvikningar i början. Bommarna skötte hon sig exemplariskt på vilket var bra! När jag travade av kände man på hela henne och hennes gång att hon hade lossnat ordentligt!

På kvällen åkte jag hem till Fridolf och kollade på fotbollen för att sedan dra med henne, Bell och Filippa ut :) Vi hade en rätt rolig kväll vilket alltid uppskattas, kärlek till mina vänner :D


Nu tar jag studenten på riktigt!

Publicerad 2012-06-15 13:29:39 i Allmänt,

Jag var i skolan imorse och lämnade in ett viktigt papper och åkte sen till mormor och skrev klart det sista arbetet i gymnasiet och hela min skoltid! Otroligt skönt att vara helt klar men jag saknar faktiskt skolan, inte pluggandet utan stället som liksom är min vardag och har varit det i så många år nu. Min klass saknar jag också väldigt mycket!

Ska åka till stallet nu och prinsessorna ska få sig varsit köttigt pass med bommar och studs och annat kul :) Tror att little sis och prinsen kommer upp och gör oss sällskap också så då ska de få kötta också!


nu är jag friiiiiiii!!!!!! 

:)

Publicerad 2012-06-14 22:51:51 i Allmänt,

Stallet hela dagen idag!

Red Tiger som var fin!

Jody som var lite dryg men jag gillar den ponnyn i alla fall!

Wicky körde lika många intervaller som Topanga igår och hon verkar ha rätt bra kondition hon med även om hon springer mycket på sin vilja. Bäst är hon också!

Kvällsfodrade och nu ska jag duscha och sova och tagga ¨till att åka till skolan imorgon :/


saknar min ponny <3

galoppjobb!

Publicerad 2012-06-14 13:17:30 i Allmänt,

Igår red jag en stund på Tiger som har vilat ett tag och jag tycker att han är finare än vad hans ägare tycker men han är rätt unghästig!

Red sen en långrunda på Topanga. Det är så tacksamt att rida henne för hon älskar verkligen att vara ute och just nu är hon så sjukt fin. Skrittade först 40 min och hon har tidigare varit jobbig i skritten men nu har det lossnat väldigt mycket. Körde sen 6 lite längre galoppintervaller i olika typer av galopp och det kändes som att hon skulle kunna göra lika många till när jag var klar. Hon är i en bra kondition och känns både mjuk, samarbetsvillig och stark!

Sen hem och fixa mig och drog till Tegel med Bredis, Bell, Frida, Fanny, Jenno och massa fler :)

Nu ska jag rulla till stallet och idag har jag lite stressigt men ska försöka att inte tänka på det och rida precis så länge jag vill att varje häst ska gå i alla fall. Wickan ska få gå samma runda som Topanga gick igår vilket jag vet kommer uppskattas, kanske lite för mycket dock speciellt eftersom hon vilade igår!


skulle ha varit på Runsten idag om min käke aldrig hade gått av....

Hoppning :D

Publicerad 2012-06-13 00:07:14 i Allmänt,

dagen började med en tur till Huddinge för att röntga käken. Jag och pappa fick springa runt i hela sjukhuset innan vi hittade till rätt ställe. Röntgen gick sådär det är fortfarande en bit kvar som ska läka :/

sen lämnade jag pappa på jobbet och åkte till mormor för att göra en filosofi uppsats....JAG TOG JU STUDENTEN I FREDAGS!?!?!?! aja måste rädda ett betyg och nu är det över så hoppas på att det ordnar sig!

Åkte till stallet och tillbringade hela kvällen där. Tog tid på mig med alla hästar och ryktade och fixade så det drog helt enkelt ut på tiden.

Topanga: hoppade henne idag. Red först fram och hon var hur fin som helst och jag fick den där härliga känslan. Hoppningen gick rätt bra. Det kändes som att vi på ett par språng i början var lite ringrostiga båda två men Toppi levererade ändå med sjukt fina språng mot slutet och ställde upp till 100% trots att matte inte hittade en superbra känsla utan bara en helt okej! Rullade runt på en 8 med två hinder så att jag kunde få in flytet. det var ju ett tag sen jag hoppade sist... Nöjd med hästen, mindre nöjd med mig!

Oscar: det var ett tag sen jag red honom också men han var väldigt lösgjord och fin. Han behövde sättas ihop lite men annars jag tycker jag att han var riktigt rolig idag. Johanna har kämpat på bra!

Wicky: red först över trav och galoppbommar och det märks tydligt att mamma har jobbat mycket med det för hon gjorde det 1000 gånger bättre än vanligt. Hoppade sen ett kryss på en 8:a och hon var pigg och vild men jag hade kontroll. Höjde sen till 90 cm och rullade på ett par varv till innan jag som avslutning hoppade ett hinder på 110 cm. Hon hoppade fint och på henne finns precis samma känsla som innan min skada. Hur skönt som helst och jag älskar denna häst, fy vad fantastisk!

Jag får egentligen inte hoppa men nöden har ingen lag och jag står inte ut längre! Detta är ju mitt liv.

Shopping!

Publicerad 2012-06-12 01:11:27 i Allmänt,

idag har jag shoppat för massa presentkort och pengar jag fått i studentpresent och lite till!
 
till dig som undrar vad jag fick så fick jag pengar, presentkort, smycken, glas, en tävlingsskjorta och champagne!
Jag har även ridit 3 ordentliga ridpass vilket känns som evigheter sen, nu vill jag bli frisk!!!!

Började med att rida ut på Topanga och intervalltränade. Idag funkade allt i alla gångarter perfekt, hon var så sjukt fin för hjälperna och jag hade den där känslan jag hela tiden strävar efter. Hon var i väldigt fin form i hoppningen innan jag skadade mig och nu känns hon ännu bättre på marken så jag hoppas att vi efter ett par tävlingar kommer tillbaka till där vi var!

Sen red jag ut på Wicky också. Hon har inte varit ute på 4 veckor och jag får inte rida ut på henne heller eller rida henne utan att mamma är med men nöden har ingen lag, jag var så sjukt sugen så jag passade på! Hon var väldigt fin för att vara ute men stundtals sitt vanliga jag =hetsmongo! Men så fort hon blir fin blir hon så sjukt fin! Det var riktigt roligt att rida henne idag för jag tror att bitar börjar falla på plats!

Sist ut var Jody som jag red inne. Han är ju under igångsättning men det har hänt mycket med honom under den. Jag gillar hela den ponnyn och måste säga att Lovisa jobbar väldigt bra med honom för han är inte så lätt om man vill jobba honom rätt!

Nu på kvällen har jag varit vid lillsjön här i Lindholmen med bästa skalis och Bella och haft det mysigt. Underbara vänner som man i timmar kan sitta och prata med om allt mellan himmel och jord!

Söndag!

Publicerad 2012-06-11 01:04:28 i Allmänt,

heldag i stallet!

Jag har putsat alla träns och tvättat alla benskydd samt städat ett skåp!

Red Wicky när mamma och Lena red Topanga.

W fick galoppera mycket idag för hon var så pigg. Hon var väldigt fin när hon kom ner på jorden vilket hon verkligen har blivit bättre på. Hon är så bäst min vilda lilla springare. Jag har så mycket planer med henne och är otroligt lycklig över att få rida henne lite igen :D

Toppi skötte sig också och Lena sa massa fina saker om henne som verkligen glädjer mig i hela själen!

kvällsfodrade också efter att ha fixat boxarna fina med nytt spån!


Fridolf <3 <3 <3

Min student :')

Publicerad 2012-06-11 00:05:12 i Allmänt,

Åhh varför skulle den bästa dagen i mitt liv ta slut??

Dagen började med att gå upp tidigt för att jag skulle hinna fixa mig så bra som jag ville. Var redan klockan 6 på morgonen helt lycklig i hela kroppen. Vid halv 8 var jag hos Fanny där klassen skulle samlas för en champagne frukost. Jag hade med mig en fin rosa flaska såklart! Hela klassen var på ett väldigt bra humör och stämningen var galet grym. Vi skrev i varandras mössor och tog lite bilder och taggade som bara den till resten av dagen!

Vid 10 åkte vi till skolan för att vara på klassfotograferingen halv 11. Vi fotograferades och fixade sen vårt flak med alla lakan vi hade skrivit på. Hälsade även på alla vännerna i de andra klasserna och jag kände mig verkligen lycklig i hela kroppen. Vi samlades i klassrummet och fick våra betyg och varje elev fick en liten dikt var som lästes upp.

Sen var det lunch och den var grym trots att jag inte kunde äta något. Det var massa uppträdanden och tal och sådant. Alla var så taggade och glada så tiden vara rann iväg och klockan närmade sig halv 3.

Då gick vi upp till våning 4 som är våningen högst upp. Vi stod i fönstren och tittade på alla som samlades på skolgården för att möta oss när vi kom utspringandes. Det kom bara mer och mer folk vilket verkligen var roligt. Vi var rätt många klasser som sprang ut. Vi skrek som galningar och blåste i våra tutor. Jag skrattade non stop för det gick inte att stoppa :D

vid 15.00 började klasserna i turordning att springa ut och stå och skrika och hoppa på en "ställning" innan man sprang till sina familjer. När älskade Sp09a skulle springa ut var alla så taggade så vi höll på att trycka sönder hela dörren. När den tillslut öppnades kunde inte tårarna hålla sig borta. Men det var endast av ren glädje :'D Min familj, mormor, morfar, 3 kusiner, 6 kompisar och min brors kompis var där och hängde saker runt min hals!

Efter en stund återvände vi till skolan för att byta om till flaket som var helt galet. Vi hoppade och skrek och sjöng under hela turen. Det var så kul och så bäääääst!

Sen hem och duscha och fixa sig på nytt till mottagningen som blev otroligt lyckad! En massa underbara människor kom hit och gav mig massa fina presenter och känslan att alla var där bara för lilla mig var fantastisk. Vi åt och jag försökte hinna prata med alla underbara människor som kom.

När klockan blev lite mer hade vi ungdomar shotrace för att sedan rulla mot tåget till TEGEL!!

Hela klassen kom till Tegel och där var det party hela natten lång!

Jag kan inte säga vad som var bäst denna dag för jag var så sjukt lycklig från morgon till kväll och ryser när jag skriver detta och tårarna rinner. Den här lyckan har jag aldrig tidigare upplevt! Jag älskar min klass och denna dag var så sjuk så det finns inte ord att beskriva den. Men nu vet ni vad jag lite kortfattat vad jag gjorde.

Dagen jag i 12 år väntat på kom och nu är den över och endast minnen finns kvar. Men jag tror att jag alltid kommer minnas den känslan att ta studenten. Jag har varit lite deppig hela helgen för att allt är över. Mitt livs bästa dag bara tog slut liksom samtidigt som jag är helt lycklig och fri! Det är svårt att förklara men om jag fick skulle jag utan tvekan vilja uppleva allt om och om igen.

Jag hoppas att jag kommer fortsätta att ha kontakt med stora delar av min klass för den är den bästa klassen jag någonsin har gått i!!!!!

Tack Sp09a för allt och alla som delade denna dag med mig, jag älskar er alla!!
























Horsie update!

Publicerad 2012-06-09 23:08:39 i Allmänt,

Igår red mamma Topanga och Wicky vilade!

Idag har jag ridit en del. Först red jag fram Topanga på en terrängbana i Rimbo. Hon var pigg och bockade av glädje. Sen tog Kamelen över (Maria Bredberg) och tränade terräng för Lena. Toppi hoppade allt på första försöket och bockade efter! Tror detta var bra för henne hon fick göra något nytt, roligt och bara springa fort och hoppa lätta hinder.

Där skrittade jag även och travade på Calida som jag red i Div.1 omgång 2 och på Tilly som nockade mig i somras så jag fick sy i huvudet.

Hemma red jag en annan häst som inte är riden på 4 veckor och 1 dag nämligen Wicky!!!!!! Övertalade mamma och sen red jag henne i ridhuset och det har hänt mycket med henne och hon var otroligt fin och känslan går inte att beskriva hon är så rolig min fina <3

Lyckligaste dagen i mitt liv!

Publicerad 2012-06-09 21:55:24 i Allmänt,

Igår var det den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Allt var perfekt och allt var helt galet roligt hela dagen! Skriver mer om denna fantastiska dag senare för nu är det movietime med två sköna bönor :)

:D

Publicerad 2012-06-07 23:39:14 i Allmänt,

Nu ska jag sova och tagga till imorgon, dagen jag väntat på i 12 år, dagen som kan slå både min födelsedag och julafton!

Känner mig lycklig men det kommer ändå bli lite jobbigt att splittras efter 3 fantastiska år!

men jag har en sommar som väntar med en massa roliga saker :D

Allt fokus ska läggas på hästarna och vi ska kämpa för att nå dit jag vill.

Igår hoppade jag några språng på 1m på Topanga och det kändes precis som vanligt trots att jag inte hoppat på länge = ännu mer lycka :D

3 år med mitt finaste hjärta <3

Publicerad 2012-06-07 22:32:28 i Allmänt,

Idag har världens finaste varit min i 3 hela fantastiska underbara år <3

hade jag kunnat skulle jag ha beskrivit med ord hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne men det finns inte ord som räcker till för att beskriva mitt allt och min bästavän <3

Men jag är lyckligast i världen som har henne vid min sida!
'

NU ÄR DET NÄRA!!!!

Publicerad 2012-06-07 22:26:16 i Allmänt,

Imorgon tar jag studenten!!!!! :D

idag har klassen tillbringat en näst sista dag tillsammans ute på en Ö i vaxholm. Det var mysigt och jag kommer verkligen sakna Sp09a <3

Åkte efter det till stallet och mama tömkörde Wicky med bommar och bom-hinder-bom. Hon var super på allt med bommar min bästa <3

Red sen Jody som håller på att sättas igång efter att ha varit långtidsskadad, han kändes fin för att ha vilat så länge men lite svag. Han är hur som helst en väldigt rolig ponny!

Sist red jag Prinsessan/Topanga och la upp värsta planen för ridpasset och utförde det helt enligt plan och Sessan var så sjukt fin så man blir nästan tårögd :'D

Kvälsfodrade sen och åkte hem och nu är det en massa att göra inför imorgon :D

Det går i vågor!

Publicerad 2012-06-06 22:28:56 i Allmänt,

Mitt humör är verkligen upp och ner för tillfället och idag är det uppåt :)

Igår var jag Skalis, gabbi och Lollo hemma och Tildis och badade vilket redan då fick mig på ett bra humör, underbara vänner!

idag har jag hängt i stallet hela dagen och inte gjort speciellt mycket alls. Men hela stället får mig att känna mig så fri :)

Mamma tömkörde Wicky rätt länge idag som igår gjorde sitt bästa pass med bommar och småhinder!

Jag red Topanga och travade över bommar och hoppade studs! Skrittade först ut och red sen fram henne rätt länge och Birres små tips gör så sjukt stor skillnad. Hon var fantastisk idag :D åååhh vad jag vill tävla när hon är såhär fin :D

Något som verkligen är värt att nämna är att jag efter 4 veckor med bara soppa har ätit några små plättar :D det går att svälja helt om man skär de i små bitar och smakar bra mycket bättre än soppan!

Nu på kvällen har jag även provat min studentklänning och en ny tävlingsskjorta jag igår köpte! :) om 2 DAGAR TAR JAG STUDENTEN :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Inte min dag!

Publicerad 2012-06-05 20:09:47 i Allmänt,

Har varit på sjukhuset = dåligt

Har inte kunnat rida = dåligt

Topanga har tappat en sko = dåligt

Topanga är därför halt = dåligt

Min otur förföljer mig = dåligt

Tur att jag har mitt lyckopiller Wicky!

:D

Publicerad 2012-06-05 00:19:21 i Allmänt,

Känner mig nästan hög och inte alls trött och jag borde sova! Har precis städat lite på rummet eller sorterat alla kläder som har delat säng med mig.

Pratar med skalis också och lyssnar på malin och matildas kalaslåtar på spotify :D

till dig som undrade hur lång jag är så är jag typ nästan 170 :)


Glad :D

Publicerad 2012-06-04 21:59:57 i Allmänt,

Det är 4 dagar till studenten och sen har jag tävlingar efter det att se fram emot = inte ens min käke har fått mig på dåligt humör idag :D

Var i skolan en stund idag och träffade världens finaste vänner <3

Åkte sen till stallet och mockade och fixade all mat innan pappa kom för att ta lite bilder på mig och hästarna han behövde.... Att få tre stycken att se bra ut på en och samma bild var inte det lättaste. Jag och Wicky var inte så fotogeniska medan Topanga stod fina på alla bilder :)

Efter det red jag ut med bästa Matilda på Topanga och Toppi var mycket pigg och glad!

Wickan har vilat idag!

Nu ska jag fortsätta att vara glad!


Wiiiiiiieee :D

Publicerad 2012-06-03 23:29:27 i Allmänt,

Med motivationen på topp går jag nu och lägger mig och inväntar en ny dag!

Jag har anmält till TÄVLINGAR!!!!!

Om 3 veckor ska jag TÄVLA!!!!!

Det gör mig LYCKLIG!!!!

Det bertyder också att jag snart är FRISK!!!!!

9 månader - en hel graviditet!

Publicerad 2012-06-03 23:12:46 i Allmänt,

Så länge har min Wicky varit bara min. Det känns faktiskt som att hon har varit hos mig längre för jag känner henne så bra. Vi hittade varandra väldigt snabbt liksom!

Jag älskar min Wickan så obeskrivligt mycket och vet att vi har massor av roliga år att fylla med glädje och minnen framför oss, hon är här för att stanna!

Dagen!

Publicerad 2012-06-03 23:01:55 i Allmänt,

På förmiddagen åkte jag och mamma till Stinsen och jag kom hem med tre par skor!

Sen rullade vi mot stallet och hon tömkörde Wicky och tanken var att jag skulle rida fram Topanga men jag ändrade den planen och red ut istället :) Toppi var väldigt pigg och glad trots regnet och det var jag med, LYCKA är att rida :D

Hela familjen var samlad på middag och efter den åkte jag och pappa och kvällsfodrade!

Nu har jag bara chillat, känns konstigt att inte ha ngt att plugga men otroligt skönt. Aldrig mer ska jag plugga i skolan :D tagga studenten på fredag!!!!


Red Wing "Pippi" världens finaste B-ponny!

Hästarna fre och lör

Publicerad 2012-06-03 11:12:49 i Allmänt,

I fredags red jag Topanga och jobbade med det jag gjorde för Birre innan Falun. Trots att jag inte kan sitta ner i galopp så kändes det bra och jag kunde jobba henne bra där i alla fall. Hon var riktigt fin och bara nu när jag har skrittjobbat henne några dagar så är skritten mycket bättre :)

Wicky tömkördes och hon såg väldigt fin ut!

Igår red jag fram Topanga till mamma och kände att hon skulle ha en bra dag vilket hon hade. Skrittade och travade bara så jobbade mamma mest galopp :)

Wicky tömkördes med bommar och ett litet hinder och jag tycker att hon var bra. Hon blir väldigt stressad när det kommer fram bommar men igår var nog bästa gången tycker jag.

...

Publicerad 2012-06-02 23:12:33 i Allmänt,

Känner att dé flesta inlägg är rätt deppiga här på bloggen. Jag vill inte vara deppig och det enda sättet att ändra på min deppighet är att ändra inställning och blicka framåt. Det har inte varit mitt år men det är 6 månader kvar och jag vill göra de riktigt bra. Många älskade varelser har tagits ifrån mig men nu vill jag släppa dem och fokusera på det jag faktiskt har!

Mitt allt och min räddning i tillvaron Topanga gör mig aldrig besviken och jag är otroligt tacksam över att ha henne. När hon tittar på mig med sina vackra ögon och öronen spetsade blir jag varm i hjärtat. Hon är det finaste jag har och aldrig tänker jag ge upp när det gäller henne. Jag älskar henne med hela mitt hjärta!  

Mitt lyckopiller Wicky som kan få mig att skratta så jag får ont i magen och som är min framtid. Jag tror på henne och vet att det kommer ta sin tid men så länge vi jobbar tillsammans kommer vi lösa allt. Hon tror att hon är störst, bäst och vackrast och i mina ögon är hon det och mycket mycket mer. Jag har älskat henne från dag 1 och min högsta dröm slog in när hon så fint sprang igenom besiktingen och kom till mig!

Vi tre är en oslagbar trio. Vi har varandra i vått och torrt, jag vet att de i mångas ägon bara är hästar men för mig är de hela min värld och mitt liv kretsar kring dem!



image description

När kommer mitt solsken?

Publicerad 2012-06-02 11:31:08 i Allmänt,

Efter regn ska solsken komma men mitt regn bara fortsätter att falla!

Igår såldes världens finaste Ron. Under de senaste 8 månaderna har vi upplevt så otroligt mycket tillsammans. Vi har kämpat och vi har presterat. Tagit oss från botten till till toppen, från ingenstans till 140. Det har varit svårigheter på vägen men det har bara gjort vårt band starkare. Vi har jobbat som ett team och tillsammans känns det som att vi klarar av vad som helst. På hans rygg är allt så lätt och jag mår så bra. Han är fantastisk och jag är otroligt tacksam över att jag har fått förtroendet att tävla och träna en så grym häst, kommer aldrig att glömma min vita KUNG <3 han har en speciell plats i mitt hjärta!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela