Malin Åkerström

Igår!

Publicerad 2012-06-16 11:30:34 i Allmänt,

Hade med mig en slav till stallet som var min syster. Vi fixade mockning och mat åt 5 hästar och tog sen in de två första för varsitt ridpass. Jag började rida Tiger med bommar när Maria gick med Jody. Tiger var rätt fin igår, han har lite svårt att hålla koll på sina ben men det kommer. Han är ju bara liten än så länge :)

Jody travade över bommar och var på ett ganska svårt humör. men efter många halter och lite serpentiner släppte det och han blev sitt fina jag :)

Slaven åkte sen till prinsen och jag fixade Topanga. Byggde upp en liten lydnadsbana med studs, trvabommar och småhinder som jag och Maria red (hon kom till söderby med prinsen). Nyttigt för båda hästarna. Topanga var lite olydig så övningen var passande. Hon ville inte bryta av till trav vid bommarna och skulle gång på gång hoppa över alla bommar. Men efter lite tålamod och så gjorde hon allt super och fick avslutade med två språng på 1m och shit vilka fina språng hon tog. Fler och fler bitar trillar på plats nu och jag tror att bara vi får hoppa lite till kommer sommarens tävlingar bli galet bra :D

Måste även säga att det är galet vilken fin prins vi har,  shit vad den ponnyn kan hoppa. Maria fick också hoppa ett par språng på 1m och prinsen bara svävade över som ingenting!

Sen red jag Wicky med trav och galoppbommar. Var tvungen att rida på utebanan för det var träning i lilla och banbygge i stora och där finns inga hinderstöd så hon kunde inte gå samma pass som Toppi. Men hon behöver all träning med bommar så det gjorde inget. Hon var lite stel så jag gjorde 10000 skänkelvikningar i början. Bommarna skötte hon sig exemplariskt på vilket var bra! När jag travade av kände man på hela henne och hennes gång att hon hade lossnat ordentligt!

På kvällen åkte jag hem till Fridolf och kollade på fotbollen för att sedan dra med henne, Bell och Filippa ut :) Vi hade en rätt rolig kväll vilket alltid uppskattas, kärlek till mina vänner :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela