Malin Åkerström

Framme i flyinge

Publicerad 2014-09-30 22:58:11 i Allmänt,

Åkte vid halv 1 och red 6 hästar innan det + packade allt. Är precis installerad och klar i boendet och Drifter i stallet. Tror aldrig jag har kört så långt som idag men det gick fint och vi alla överlevde (jag, drifter och en praktikant) 



Effektiv dag

Publicerad 2014-09-29 20:52:09 i Allmänt,

Eftersom jag inte ens hinner vara hemma 1,5 dygn finns det en del att fixa inför imorgon när det är avfärd igen. 

Tvättmaskinerna har gått på högvarv och klippmaskinen likaså. 

Britt och gris joggade ute. Tiger red jag ut på, Diva och Wicky trimmade jag på och skitungen Drifter fick jobba på Per träningen. 

Dagens bästa måste ändå ha varit Contendra. Världens bästa Håkan tog stygnen på henne igår och fixade tänderna på henne och Wicky. Hon har stått på box 2 veckor med 2 promenader om dagen på 5 minuter. Idag skrittade jag och joggade lite nere på terrängbanan och pigg vill jag lova att hon var men så härligt ändå. Hon seglade fram och fick gå ut 20 min efter så jag hoppas att hon känner sig lite lyckligare efter dagen! 

Nu har jag precis avslutat en tur ute under en stjärnklar himmel på min kärlek Topanga. Finns det ngn bättre medicin för själen!? Det tror inte jag!

Ska åka hem och äta middag med familjen innan jag tidigt imorgon åker tillbaka till runsten för packning och fix inför resan till Flyinge! 


På hemmaplan

Publicerad 2014-09-29 11:05:18 i Allmänt,


Är påväg ut på skritt och joggtur med min stjärna. Mötte finaste Trollis också!

Resan hem tog 11 timmar så vi var hemma runt 3 inatt...

Ghisela och jag debuterade igår i 150-grandprix. Även om några bommar föll så är jag så nöjd. Hindren kändes mer som 180 när jag gick banan.och det var satans kort på alla distanser. Men vi tog oss runt på ett godkänt sätt och lärde oss en massa nytt. Tänk vilken tur jag har som får ha Ghisela. Finns ingen som krigar som hon. Kärleken till denna häst är oändlig <3 

Britt hoppade 135 med 8 fel men jag tror vi ska kolla henne då hon inte känns som hon ska :( fina älskling <3 

Ghisela <3

Publicerad 2014-09-27 23:11:12 i Allmänt,

Hon var så sjukt fin i dagens 150cm och vi gjorde en av våra bästa rundor på den höjden. Vidare till Volkswagen grandprix delfinal imorgon :D älskar denna häst!!



Tävling dag 1

Publicerad 2014-09-26 22:39:44 i Allmänt,

Resan igår tog en oändlighet men vi kom fram. Fodrade hästarna och gick sen promenader.

Idag besiktigade jag hästarna på morgonen innan jag trimmade Ghisela en stund.

Hoppade sen 135 på Britt som skruvade sig lite men hoppade ändå bra. Rev ett i omhoppningen som var mitt fel så 0+4 fel. Min kämpe <3

Ghisela hoppade 140 och det kändes nästintill perfekt de 10 första sprången innan ett smalhinder dök upp så rev det och tappade allt kändes det som och rev även sista så 0+8 fel men mycket bra känsla och bästa gris <3

Såhär låg hon precis när jag skulle komma och sadla. Vilar in i det sista och hon sov läskigt djupt. Mitt älskade hjärta <3 

Mot Umeå!

Publicerad 2014-09-25 16:01:57 i Allmänt,

Vid 09.50 lämnade vi gården imorse och har väl ca 30 mil kvar nu... Evighetsresa men lite komplikationer påvägen som det lätt blir om man har en Britt med sig... 

Hann i alla fall motionera 4 hästar imorse varav gris och Britt var två av dem. Men hoppade lite på Drifter och Wicky också. W hoppade 1meter idag så nytt årsbästa :D drifter hoppade lite inför breeders nästa vecka. 

Red Wicky även igår och hon har haft två bra dagar i rad :) 


Knäppa häst <3

Update

Publicerad 2014-09-24 17:36:22 i Allmänt,

Igår var Veronica ledig vilket alltid gör dagarna lite längre. Men alla djuren red jag på och fick rida ut på alla utom Gris. Svinkallt var det och hästarna väldigt pigga och töntiga för saker därför men hade ändå några fina stunder med dem.

Ghisela tränade dressyr för Jeanna och blev genomtrimmad och superfin efter en stunds arbete. 

Hann packa en del till helgens tävlingar och städa och skura hela bodelen på lastbilen. Även klippa vilddjuret Ghisela!

Åkte sen hem och hängde lite i stallet innan vi åt middag hemma. Duschade och somnade sen innan efterrätten och allting. 

Idag vaknade jag efter 11 timmars sömn men är fortfarande trött...Är ledig idag och hästarna på runsten är hos tandläkaren. 

Har inte gjort mycket men hade bokat ridhuset hos Topanga så hoppade studs med henne. Fick jobba lite med henne idag men ändå så fin! Väldigt kul att jobba med ngt i alla fall :)

Nu börjar det bli dags att återvända till Runsten och packa mer eftersom det är avfärd mot Umeå imorgon.. 

Min kompis som hängt med mig hela dagen 

Måndag och en massa regn

Publicerad 2014-09-22 21:32:15 i Allmänt,

När regnet öser ner som idag har jag och hästarna inomhusaktivitet. 

Britt, Drifter, Diva och Tiger trimmades med mycket travbommar. Bra pass blev det och Tiger fick hoppa en serie också. 

Wicky trimmades och var som alltid lite väl pigg när hon har vilat. 

Ghisela tränade för Per och gick väldigt bra efter en kvarts stretande. 

Contendra har bara varit ute i 20 min idag, denna blåst och vind gör henne så satans vild så hon får vara ute så länge hon klarar att ha sina 4 ben i marken. 

Åkte hem och red ut och busade på min allra bästa Topanga idag och det finns ju ingen som gör mig lyckligare! 


Nytt bandage fick C idag! 


Jobbigt att vara tävlingshäst igen


All kärlek till dig! 

Tävling

Publicerad 2014-09-21 21:48:03 i Allmänt,

Sovmorgon idag fast att vi åkte på tävling i Edsbro med både Pysen och Topanga.

Pysen hoppade lag-dm och laget kom 3a fast Maria gick omkull i omhoppningen och fick Pysen över sitt ben :( men båda klarade sig som tur var!

Sen hoppade Topanga snabbt och felfritt i sin klass och vann. Hon kan hon mitt hjärta <3 kändes riktigt bra idag :D världens bästa vän är vad hon är, all kärlek till henne! 



Ledig helg

Publicerad 2014-09-20 22:41:00 i Allmänt,

Första lediga helgen för mig på 2 år! Jag har glömt vad man gör en ledig helg till och med... Men jag gör ingenting alls. Chillar och hänger med familjen vilket jag iofs behöver just nu..

Klippte Pysen och Topanga idag men mamma red :( jag var i alla fall ute och busade med Prinsessan igår och tar henne imorgon :) 

Vi var en sväng förbi världens bästa mormor och morfar också. Bäst är vad de är! 

Jobbade hela dagen igår och var själv så det tog sin tid. Hade super trimning med Gris och Britt. Wicky hoppade hela dagens pay and jump bana fast på 40cm men felfri. Vi båda två var ändå rätt lyckliga efteråt. Avslutade med två skutt på rekordhöjden 95cm!! 

Veronica fixar hästarna på runsten i helgen och vet att hon gör det bra och känner mig lugn över att ha lämnat Contendra i hennes händer. Hon börjar bli väldigt pigg nu.. En vecka kvar tills stygnen tas.



John träningar

Publicerad 2014-09-19 07:57:19 i Allmänt,

Igår tränade jag Tiger och Diva för John. Mycket markarbetsövningar i början vilket Tiger var kung på. Bra övningar för Diva som hoppade fantastiskt. Så mycket glädje en så liten häst kan ge ändå. Hon är häftig min lilla krigare <3

De andra hästarna reds på och alla var rätt okej. Jag försöker jobba med allt jag lärt mig i veckan och det är lite svårt men vad gör man inte för att bli bättre!?

Just nu är jag ute på Contendras promenad nummer 1 och hon betar för tillfället men hon har så satans svårt för att vara still och kollar mer på allt än äter. Hennes liv är ju rätt tråkigt men man får ha tålamod! 
Hon vill vara ute med de andra 

Jos Kumps och veterinär

Publicerad 2014-09-17 21:06:07 i Allmänt,

Var i stallet som vanligt halv 8 imorse och gick Contendras 5 min + betade i 15. Sen lastade jag hästarna och åkte till Nolinge för träning dag 2 för Jos! 

Jag red bättre idag än igår sa Jos så något måste  jag ju ha lärt mig igår. Hästarna hoppade fint och jag har mycket nya tips efter dessa två tuffa men lärorika dagar.

Hann bara hem och lasta om innan jag åkte till Brunmåla med Summer. Positiva besked fick vi där så det var kul. 

Kom hem vid halv 7 och fixade Contendra igen och red Wicky. W var satans het idag men ändå fin, bästa Trollis <3



Träningar

Publicerad 2014-09-16 19:56:34 i Allmänt,

Igår tränade Diva för Per och gick super. Hade mycket trav och galoppbommar i arbetet och hon var superfin. 

Idag tränade jag först Drifter för KG och vi jobbade med en serie som han hoppade kungligt på. 

Sen åkte jag direkt iväg med Britt och Ghisela för att träna för Jos Kumps. Satan så hård han var. Bra träning och väldigt kunnig och jag tog med mig mycket hem. Men tufft var det vill jag lova. Fanns stunder då jag ville sjunka genom jorden men nöjd med de jag fick ut av träningarna i alla fall. Vi ska dit imorgon igen. 

Här hemma rids såklart alla andra också. Trimmade en superfin Wicky idag som varit några dagar i en svacka. Igår var jag hemma en sväng och studsade med Topanga och det är som vanligt en glädjekälla för mig att komma till henne! 

Contendra går sina promenader som inte är många men försöker beta med henne en timme om dagen och sen får hon sola och ryktas en halvtimme så hon ska få lite stimulans. 

Fina häst <3

Vill tillbaka i tiden

Publicerad 2014-09-15 22:15:24 i Allmänt,

Just nu skulle jag göra mycket för att få spola tillbaka tiden. 

Typ till den här tiden. Då var allt så lätt och bara bara roligt. Jag sitter på min vita älskade ponny och bredvid mig har jag min bästa barndomsvän Natasha. Jag var lycklig över i princip allt och hade endast snälla människor omkring mig under denna tid. Jag kunde leva i nuet och inte behövde jag grubbla på framtiden. Varje dag fylldes mitt liv av glädje och glada minnen. Jag saknar att vara liten och lycklig. Nu är allt mer ansträngt. Jag måste planera mitt liv och alla dagar är inte lyckliga. Jag måste vara stark och jag måste klara mig på egen hand och jag möter så många svåra och jobbiga hinder på vägen. Det försvårar situationen och får mig att drömma tillbaka. 

Söndag!

Publicerad 2014-09-14 21:13:33 i Allmänt,

Herregud vilken jobbig helg det har varit. Känns som allt har hänt denna helg ungefär. 

Idag var det i alla fall en normal dag. Hade hårdtrimning med Ghisela och Diva, trimmade Drifter och red ut på Wicky och Tiger. Gris är dagens bästa <3

Min sjukling har varit ute och betat 20 min x2. Bästa Jenny kom och sprutade henne och jag gav henne medicin. Åh vad jag tycker om henne och lider över hennes tillvaro! 

Har varit hos Jenny och passat Eila hela eftermiddagen och gör det fortfarande men nu sover hon. Jenny kommer väl hem ngn gång och jag tror att jag åker hem till mig då. 

Stackars älskling 


Min älskade Contendra :( <3

Publicerad 2014-09-13 21:29:21 i Allmänt,

Idag red jag som vanligt men planen var att rida klart till lunch och sen åka hem på lite "terapi" och för att vila en eftermiddag eftersom att jag är sjuk. 

Contendra var sist ut och gick superbra. Riktigt bra känsla och trimning ute på terrängbanan. Kom hem och tog in henne i groomen och tog av träns och sadel och så och sen sliter hon sig och skenar iväg. Runt anläggningen springer hon i ren panik. Tillslut vet hon inte vart hon ska ta vägen så hon kastar sig igenom ett staket på 2 meter med 4 träplankor och 4 eltrådar. Hon fastnar i staketet och jag skrek i panik allt vad jag orkade. Trodde att hon skulle slita av sina ben och dö. Men hon lostnar men lättnaden över det varar inte länge då jag insåg att det var in till Summer (hingsten) hon hade tagit sig. De springer som idioter och försöker halvt ta ihjäl varandra. Vi är då 6 stycken som försöker få tag på ngn av dem. Både är helt okontaktbara och hysteriska. Medan de springer ser jag hur Contendras ben blir allt mer täckta av blod och jag ville bara skjuta mig själv. Efter ca 15 min lyckas vi få in Summer i ett hörn och då kunde en av oss fånga Contendra och ta ut henne. Jag vågar inte titta men hon står på benen. Jag börjar ringa runt till veterinärer och bästa Håkan ringer och fixar allt så jag bara kunde lasta in henne och åka till kliniken. 

Väl på kliniken rengörs såren och hon sys. Supersnällt står hon där och låter de fixa med henne. Hem åkte vi efter några timmar och nu väntar boxvila med medicinering och sprutor för henne. 

Idag har jag varit helt livrädd, jag trodde att hon skulle dö, att hon och Summer skulle ha ihjäl varandra, jag har idag insett hur mycket denna häst betyder för mig. Jag älskar henne. Jag är så stolt över henne och så stolt över att få äga en del i henne. 

Nu sitter jag här och tårarna rinner även om det värsta är över. Det var hemskt att se henne så hysterisk och jag mår dåligt över att hon kommer få stå i sin box den kommande tiden. Jag vill att hon ska må bra och vara en lycklig häst. Det är allt som spelar någon roll. Jag bryr mig inte om hur höga hinder hon kommer hoppa eller hur hon kommer prestera så länge hon mår bra och är nöjd med sin vardag. Hon förtjänar det bästa och jag ska göra allt i min makt för att kunna ge henne det. Min stjärna och allra finaste Contendra! 



Alla dagar är inte lätta

Publicerad 2014-09-12 21:21:02 i Allmänt,

The most important thing is to enjoy your life, to be happy, it's all that matters.



Idag är jag inte glad, jag är långt ifrån glad. Jag är fruktansvärt ledsen och besviken. Idag önskar jag att jag aldrig gick upp och jag önskar att jag vore någon annan. När jag har samlat mina krafter ska jag radera denna dag ur min kalender!  


Trimning och Hickey träning

Publicerad 2014-09-11 21:53:52 i Allmänt,

Idag har alla hästarna utom Tiger trimmats på gräsbanan. Har haft lagom trimpass med alla och de har varit rätt fina. Min Wicky är ju lycka, Diva superfin idag, Britt fin men pigg och gris helt lagom! 

Tiger hoppade för John och gick helt okej. Kung på allt markarbete som vanligt. 

I övrigt är det mesta packat och klart inför imorgon då det är tävling. Vi ska till Norrköping med mina två bästa Britt och Ghisela. De är tvättade och förhoppningsvis rena. 

<3 dig 

HP träning

Publicerad 2014-09-11 09:21:12 i Allmänt,

Helena är nog världens bästa tränare. Hon kan också mina hästar otroligt bra. 

Ghisela hoppade som en på miljonen. Nu är hon verkligen tillbaka igen. Lycka alltså när hon är sådär fin. Rörde inte en bom och levererade så sjukt bra trots att jag inte alltid red optimalt. Världens bästa häst <3

Contendra hoppade många grymma språng. Bättre än vad hon någonsin har gjort. Vi hoppade högre än vad jag gjort tidigare. En bana på 130cm och hon hoppade med ett pet men kvalitén i sprången varierade lite då. Kanske för hon innan hoppat så bra så hon var lite trött och sen är hon inte van att hoppa så högt. Men mycket nöjd med min kommande stjärna <3


Contendra och Britt äter sig in till varandra! 

Lite halvt ledig och lite halvt sjuk

Publicerad 2014-09-10 15:21:27 i Allmänt,

Kan ju börja med att nämna att djuren trimmades på igår. Alla utom Ghisela som vilade. Drifter och Diva tränade dressyr för Jeanna. Nu när hon har ridit VM så satte jag på lindor och allting. Diva gick fint och Drifter var fin men satans stark vilket var bra att han var så jag kunde få hjälp med det. 

Idag är jag lite ledig. Mitt huvud vill sprängas och halsen gör ont.. Typiskt!
 Är i alla fall precis klar med Topanga som har hoppat studs. Hårdträningen fortsätter för prinsessan. Ska hem och lämna Tequila innan jag åker till Runsten och hoppar Ghisela och Contendra för bästa Helena. 

Veronica har longerat Diva och Datus tror jag och galoppjobbat ute på Tiger. Så glad över att jobba med henne :)



Åh vad jag älskar dig

Publicerad 2014-09-09 22:34:22 i Allmänt,


Jag sitter just nu och bara ler när jag sitter på hennes rygg. Hon blir finare och finare och trots att hon är ett riktigt hetsmongo så är hon lite lydig. Hon är ren lycka för mig <3 

Långa dagar är min grej

Publicerad 2014-09-08 23:14:49 i Allmänt,

Gick upp vid 06.00 och åkte till runsten. Red ut på Ghisela, Contendra, Wicky och Tiger. Hade ett mycket bra pass med C som verkligen är superpigg och full av energi. 

D och D joggade bara lite ute efter gårdagen och Drifter har sovit som en stock idag så han är nog lite trött och ska få en lugnare vecka efter en tids hård träning. Har ju ridit på rätt ordentligt nu en period när jag har varit hemma så mycket. 

Tränade Britt för Per och nog är hon fin men nu när hon är i så bra kondition och börjar bli så stark så är hon inte alltid den lättaste. Älskar mina träningar på måndagar i alla fall. 

Hoppade sen en 6-årig D-ponny för boss ville det. Den hoppade helt sjukt bra. Så bra så man får glädjekick av att rida på den. Kul för tjejen som precis fått den. 

Åkte sen och lämnade Summer på brunmåla innan jag åkte vidare till Topanga. Red ut på henne och det är lycka. Kom väl hem runt halv 10 och nu är det sovdags och uppladdning inför imorgon :) 



Fy så jag saknar att sitta på din rygg <3

Tävling

Publicerad 2014-09-07 21:39:47 i Allmänt,

Dagen började tidigt för att hinna fixa hästarna på D inför dagens tävling.

Drifter skuttade 110&120cm och felfritt i båda två. Så fin på hinder är han allt min lilla skitunge, man kan ju inte låta bli att älska honom <3

Diva skuttade 120&130 och var felfri i första och rev ettan i andra men pris i båda. Ibland dör jag lite smått över hur fanatastisk hon är, så liten men så kaxig och ett så stort hjärta <3 

Trimmade Gris och longerade Contendra när jag kom hem vid strax efter 17 och när jag ändå hade lågan uppe åkte jag till min stora kärlek och hoppade studs på henne och hon var otroligt. Sjukt att jag har en så fin häst att rida runt på. Bästa Topanga <3





Helg är bra

Publicerad 2014-09-07 17:43:15 i Allmänt,

Igår red jag ut en sväng på Topanga på morgonen, mest bus och lek och hon var såklart fin. 

Var på Runsten vid halv 10 och trimmade alla 7 hästarna. Satan så bra trimning och fina hästar det var. Största lyckan var Ghisela som har haft det lite jobbigt med bett en period. Igår var hon sig själv igen :D Contendras pass var även det grymt! 

Packade och fixade till idag innan jag åkte till stan för kräftskiva med underbara folket från landet och ett gäng nya människor. Så kul jag har med de där människorna. Åkte hem rätt tidigt då klockan ringde tidigt idag. 

Dagen har bestått av tävling och nu ska jag trimma på Gris innan jag åker tillTopanga, återkommer sen!

Igår morse kunde inte Toppi hitta sina
kompisar i dimman. 


Ledig idag

Publicerad 2014-09-05 21:12:20 i Allmänt,

Kämpade för att sova så länge som möjligt imorse och vid 9.20 orkade jag inte sova längre. Kollade ett avsnitt på min serie innan jag åkte till min barndomsvän Linn och hennes dotter Leah som är 5 månader gammal. 

Vi hängde några timmar och åt lunch i Täby och som alltid kul att träffa henne. Vi borde verkligen ses oftare då hon är en grym vän. 

Åkte hem en vända och plockade upp Tequila för att åka till stallet. 

Topanga fick sig ett köttigt studspass. Hon studsade bra idag. Men hon behöver mycket jobb nu innan hon är i form. Men tycker det är så sjukt roligt att jobba med att bygga upp henne så det gör inget. Älskade häst!

Väl hemma städade jag och pappa min bil innan vi beställde pizza. Mamma och Maria är på tävling i helgen så det är bara vi hemma vilket på sitt sätt är väldigt skönt. Min pappa är bäst! 



Hoppning är som medicin för själen

Publicerad 2014-09-04 23:19:33 i Allmänt,

Mycket hoppning har det varit både igår och idag. 

Igår reds alla på och Drifter tränade för Peter och Contendra för min gamla tränare Lotta. Båda två skötte sig bra. C var ju borta och tränade men var väldigt lugn och snäll. 

Idag är också alla ridna och jag hoppade Ghisela och Britt. Gris var smått fantastisk på hinder och skuttade en bana på 140 plättlätt. Britt var superfin hon med men hoppade väl banan på 120. Gjorde samma övningar som vi gjorde för Peter igår så det var bra.

Wicky skuttade fyra stycken skutt på 70cm också. Snabb som vinden men jag klarade att ta två hinder i följd så det är framsteg :) 

Har spenderat kvällen hos min kära vän Skalman och nu är jag hemma i Lindholmen! 


3 år med min älskade Wicky

Publicerad 2014-09-03 22:52:03 i Allmänt,

Idag har min Wicky varit i min ägo i 3 hela år. Det är 1095 dagar vi har spenderat tillsammans. 

Hon var min drömhäst, hästen jag redan i två år innan jag köpte henne ville ha. Vår resa började bra. Hon var köpt som tävlingshäst och under det år vi tävlade ihop har hon gett mig en hel del priser upp till 130cm. Hon var mitt framtidshopp, min bästa häst tävlingsmässigt.

 Men i september för två år sedan skadade hon sig. Det tog tid och många veterinärbesök innan vi fick besked om skadan som tog 21 månaders väntan innan den läkte. Procenten om att hon skulle bli bra var satt till 50%. Jag vet inte hur många, men det är många tårar som har fallit över rädslan att hon inte skulle bli bra. Eftersom det skulle ta tid inna hon skulle bli frisk betäckte vi henne med Click and Cash. Men den sagan slutade inte lyckligt eftersom det fina lilla fölet hann dö redan innan han fått en ärlig chans. 

Trots att hon varit lite av en otursfågel ångrar jag inte en dag att jag köpte henne. Hon har inte bara varit en häst för mig. Hon är min bästa vän och min familj liksom. Det var hon och jag som tog ett stort steg och flyttade hemifrån. Utan hennes trygghet och hals att krama hade livet inte varit lätt. Hon har funnits där när jag än har behövt henne. I alla svåra stunder har hon stöttat mig. Det har hon gjort genom att bara finans, genom att låta sig kramas och vara den glada och positiva individ som hon är. Hon är stark min Wicky då hon också har kämpat sig igenom dessa svåra stunder och egna tragedier. Om jag ens vore hälften så stark som henne skulle det vara bra. 

I juni i år friskförklarades hon efter denna eviga vila och väntan. Den lyckan jag kände då vet jag inte om jag någonsin tidigare har känt. Jag kan fortfarande inte förstå det och ändå har det gått 3 månader. Jag sitter upp på hennes rygg och känner mig som hemma. Hennes ständigt spetsade öron och vilja att jobba och glädje smittar av sig på mig. Jag känner mig nästan hög varje gång jag kliver av henne och får nypa mig i armen för att förstå att det är på riktigt. 

Nu ska vår resa tillsammans fortsätta och det finns ingen som är lyckligare än jag över det. Jag älskar denna häst gränslöst och vill aldrig leva utan henne. Även om vår saga inte alltid har varit en dans på rosor så har jag aldrig tvivlat på henne eller kärleken vi delar. Hon är bland det absolut bästa som hänt mig och jag är henne evigt tacksam över allt hon gör för mig <3 



 

Dunder Divan är dagens stjärna

Publicerad 2014-09-02 19:28:36 i Allmänt,

Ghisela, Drifter, Contendra och Wicky har fått en sväng ute och han som börjar på D var inte på sitt bästa humör direkt men de andra var fina.

Britt tömkörde KG och Diva hoppade jag för honom. Fy bubblan vad fantastisk den där lilla lilla hästen är!! Hoppade som en på miljonen och KG berömde henne! Dagens lycka är hon <3

Tiger hoppade också då han visades för kunder och skötte sig som vanligt och hoppade fint. 

Det var dagens hästar! 

Bästa utsikten från min trollis <3


 

Måndag

Publicerad 2014-09-01 21:34:08 i Allmänt,

Idag har samtliga 7 hästar hoppat serier på runsten. Eller Britt tränade för Per och gjorde lite andra markarbetsövningar. Ghisela fick hoppa lite högre i sin serie kanske runt 110-120 och hon var duktig, världens bästa! <3 även Wicky fick hoppa serie men lågt som de andra. Fort gick det men rätt antal ben i marken mellan alla hinder och bommar. 

Hovslagarna har varit hos oss idag också så fina fötter har hästarna och Wicky fick skor på alla 4 hovar! Riktig häst igen nu :D 

Datus är longeras och sen jagad när han var på rymmen. 

Åkte sen till Topanga och red ut och busade med syster, glädjespridare är vad hon är mitt hjärta <3 




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela