Malin Åkerström

Då är termin 2 igång

Publicerad 2015-08-31 21:27:30 i Allmänt,

Idag startade termin 2 på arbetsterapeut programmet. Vi kommer nu läsa psykologi som avslutas med det värsta.. Salstenta!! Lite kul att träffa alla igen men sommaren är liksom över. Det är lite mycket deppigt. Tur att jag älskar julen så att jag kan längta dit i alla fall. Även kul att komma igång och träna och tävla lite mer med Contendra också. Ska försöka tänka positivt även om det emellanåt kan vara svårt. 

Jag hade äntligen ett riktigt grymt pass med Contendra idag. Vi trimmade och hon blev så himla fin. Jag ska få henne finast och även om hon är det absolut svåraste jag har jobbat med så ska det gå, det bara är så! Fina häst <3

Wicky ska promeneras en kvart om dagen för hand denna vecka så vi gick en sväng idag. Gissa vem som blev andfådd? Det var i alla fall inte jag eller Tequila ;)

Har tagit hand om min Topanga och Maria har ridit på ponnysarna trots att gipset är kvar.. Men bara några dagar kvar och armen funkar bra så det är bra.

Sen dagens viktigare händelse måste jag ju nämna trots att kung Princen inte vann. Det var SM i galopp på Täby och mycket folk. Riktigt roligt även om vinsten inte var Princens. Kaos i starten blev det och det satte käppar i hjulen för Princen. Men för mig är han såklart alltid den snabbaste. Helt fascinerad av denna värld och det är mäktigt. Roligt att få vara en del i Agnetas team! 



Dalarna är återigen bäst

Publicerad 2015-08-30 22:30:12 i Allmänt,

Denna dag började med morgonfodring, utsläpp av hästar och trimning på Contendra. Bra start på dagen och även om tendris var lite spänd så är hon bäst ändå! 

Red sen mina snabbaste fyrbenta vänner alltså Asta och Princen innan jag startade dagens roadtrip till Dalarna. Idag var första gången jag lyckades ta mig tur och retur utan felkörning.. 

I Dalarna hoppade jag först en nykomling i gänget, 9-åriga Calle som
tidigare tävlat 130cm. Ju fler desto bättre så det var såklart roligt. Hittade lite knappar och fick bra hjälp av Åsa. 

Sen fortsatte vi med den fantastiska trion som består av Virus, Chanova och Maggan. Alla tre gjorde bra jobb och leverade supersprång även om jag klantade till det emellanåt. Virus var så lätt idag och så taggad och fin, Chanova levererar magiska språng och Maggan är en stjärna. Tycker om alla tre och de ger mig så mycket nya kunskaper. Åsa vet mina svagheter och ger super tips som gör att alla hästar hoppar ännu bättre. 

Nu är jag hemma och imorgon börjar den igen.. Den fruktade, inte alls välkomnade eller efterlängtade skolan.. 

Virus

Chanova 

Maggan

Pay and jump

Publicerad 2015-08-29 18:47:19 i Allmänt,

Igår kom Tova hem till mig på kvällen för en myskväll, mycket trevligt! Idag var vi först hos mina hästar och jag hoppade igenom en serie med Contendra. Vi måste träna träna träna för att bli riktigt bra. Det som har hänt nu när hon inte hoppat på så länge är att hon blir lite spänd. Men av serie hoppning så varvar hon ner och väntar bättre på hindren. Tycker hon gör bra ifrån sig men vet att hon kan snäppet bättre! Är så sjukt taggad på att få henne så himla fin. Vill träna och hade det gått hade jag ridit henne flera gånger om dagen ;)

Sen rullade vi till foderby och hämtade upp Oscar och åkte till Söderby för en pay and jump. Söderby har jag spenderat 9 år på när jag hade hästarna där så lite kul att komma tillbaka. Oscar hoppade 90cm felfritt och utan problem. Nu är han strax redo för min syster. 

Red galoppisarna efter det och nu ska jag ut och äta middag med Tova i stan och invänta en kompis 30-års fest! 



Livet

Publicerad 2015-08-27 22:11:04 i Allmänt,

Livet rullar på, jag rider hästarna och jobbar ibland på kontoret och dygnets timmar blir ifyllda. Att få in skolan i detta vill jag inte. Men ännu finns det några dagar i frihet innan den drar igång.

Asta och Princen har lite vila nu efter gårdagens lopp. Jag är fortfarande så stolt över snabba Princen!!

Ponnysarna hoppade jag igår och Pysen hoppar fantastiskt fint även om det inte känns som han ska ta sig över hindren när man styr emot. Själva sprången är härliga! Oscar saknar fortfarande styrka och kondition men hoppar bra och okomplicerat. Han är kvick och känns rädd om sig samtidigt som han hittills hoppar allt och känns modig. Vattenmattor, grishinder, smalhinder, kombinationer ja allt vi har styrt honom emot hoppar han så glatt över. 

Topanga är som ni redan vet alltid en stjärna och förgyller alla dagar jag får sitta på hennes rygg. 

Contendra har jobbat på lite hårdare och fick sig därför en lugnare tur ute igår och semester idag. 

Idag har jag istället spenderat några timmar med Wicky. Nya skor har hon fått och sen ett ordentligt bad. Jag skrubbade henne från topp till tå. Älskade lilla troll häst <3 hennes personlighet får mig att le! 



Jag älskar dig till månen och tillbaka

Princen gör det igen!

Publicerad 2015-08-26 17:50:22 i Allmänt,

Idag var jag en riktigt stolt groom till fantastiska Young Prince. Trots ytterspår så vinner han dagens lopp på Täby med Ninni i sadeln. Om man nu ens kan kalla deras små sadlar för sadlar.. ;) 3 vinster denna säsong, en andra plats, en tredje, en fjärde och en oplacerad. För mig låter dessa resultat grymma. Han är så sjukt snabb! 

Asta var med i samma lopp och när loppet precis var klart slog det oss att vi inte visste vart hon hamnade då vi hade blickarna spetsade på Princen som vann med en huvudlängd ungefär så det var spännande och på håret. Asta hamnade längre bak men känns fortsatt fin.. Hon blev låst på upploppet och kom inte fram. Trots att viljan och kapaciteten finns där så vill det sig inte riktigt. Jag hoppas på att hon ska få till det som Princen får. Men alla kan ju tyvärr inte vinna. Viktigast är att hon känns fräsch och vill springa. 

Jag kan i princip ingenting om galopp men tycker att det är väldigt roligt och spännande på dessa tävlingar. Såklart extra roligt när vi har så fina hästar också! 


Princen 



Asta, syns kanske att hon inte låg i täten? ;)

Häst på schemat

Publicerad 2015-08-24 20:09:05 i Allmänt,

Just nu står det väldigt mycket häst på mitt schema. Tur är väl det i alla fall. Förra veckan var jag hos Asta och Princen alla dagar utom på fredagen. Mycket bra och roligt jobb har vi fått till. Princen är riktigt taggad inför veckans tävling. Asta är alltid lite taggad. 

Ponnysarna trimmar jag på och poletten börjar trilla ner för Pysens del. Igår hoppade båda 6-studs och lilla Oscar är bra kvick i benen men blir trött ganska snabbt. Imorgon ska de ut och galoppera och Maria ska faktiskt rida Pysen. 

Topanga varvar med dressyr med mamma, bus i skogen och studshoppning med mig. Idag rakade jag bort all hennes björnpäls hon hade fixat också. Underbara häst vad lycklig hon gör oss! 

Contendra jobbar jag hårt med för tillfället. Vi trimmar, rider ut och igår hoppade vi en liten serie. Serier är bra för henne som gärna hoppar långt och drar iväg efter hinder. Speciellt nu när hon fortfarande är lite spänd efter vilan. Men även om hon stundtals känns omöjlig så finns det faktiskt ingen dag jag inte kommer dit jag vill. Det är bara att nöta på tills allt sitter. Idag har jag varit ute och galopperat henne trött. Hon har mycket energi just nu så det var nog bra. Men så roligt att äga en häst som jag känner sådan potential i och som jag utvecklas tillsammans med. Hon har massor mer att ge och jag har massor mer att lära av henne, tillsammans med henne! 

Wicky skrotar mest runt i hagen, väl inne i stallet myser vi och borstar samt äter godsaker. Jag gör mitt yttersta för att få henne att känna att hon får lika mycket tid som de andra. 

I övrigt så har jag väl varit någon dag på kontoret och i fredags hade vi kräftskiva på mitt landställe. Roligt var det! 

Nästa måndag börjar skolan igen, just nu känns den så väldigt fruktad och hatad. Jag försöker att inte tänka på den men nu behöver jag börja köpa böcker och anteckningsblock så jag kan hänga med från start. Schemat ser okej ut de första veckorna men det känns ändå vemodigt att gå tillbaka. Sommaren har gått på tok för fort! Känns knappt som att jag har hunnit göra något alls samtidigt som jag har gjort så mycket. 

Er älskar jag <3

4-års Kvalitén

Publicerad 2015-08-23 16:43:48 i Allmänt,

Igår gjorde jag något jag aldrig tidigare har gjort, jag fick äran att visa fina lilla Chanova på kvalitén för 4 åriga hästar. 

Först visade jag gångarter under ridning och sedan uppsutten hoppning. Chanova gjorde sitt bästa och hoppade mig till och med nästan ur sadeln. Då hoppar man rätt väl över 100-110 cm hinder. Så försiktig och så himla fin känsla i sprången ger hon. Nästan magiskt! Överlägset bäst bland Dalarnas 4-åringar hoppmässigt var hon. Riktigt roligt var det och jag är så tacksam för att jag får uppleva så mycket roligt och lära mig så mycket nytt tillsammans med Ninni, Åsa och deras fina hästar.  


Såhär fint fixad var hon igår! 

Full rulle, ny ponny och min Wicky är hemma!

Publicerad 2015-08-19 22:01:07 i Allmänt,

Dagarna går i en på tok för snabb fart, antar att det blir så när man har roligt? Min älskade lilla Wicky tog jag med mig hem från Dalarna. Nu slipper jag sakna henne men hon saknar nog fantastiskt fina Dalarna och alla snälla människor som har tagit hand om henne. Jag kompenserar henne med extra mycket godsaker så hon ska trivas här hemma också. 

I måndags hämtade jag en ny kompis till familjen Åkerströms lilla zoo. C-ponnyn Ashfield Oscar från Runsten Equestrian är hos oss för försäljning. Tanken är att min syster ska tävla honom och så men eftersom hon fortfarande har sitt gips så är det jag som rider för tillfället. Okomplicerad och trevlig ponny verkar det som efter att jag har ridit på honom två gånger. Igår var jag på tur i skogen och idag hoppade jag lite. Jag ska fokusera på kondition och styrka tills min syster om ett par veckor tar över och startar med tävlandet. Roligt samarbete och min syster är överlycklig. 

Galoppisarna har jag ridit varje dag hittills denna vecka och de är fina, idag hoppade de studs som omväxling och styrketräning och imorgon ska jag cantra lite igen. 

Topanga har jag hunnit busa med i skogen och även hon hoppade studs idag. Hon känns fortsatt fantastiskt fin. I sin livs form liksom :D

Igår var jag med min underbara vän Tova hela dagen så hon red ut på Pysen med mig och Oscar. Men idag hoppade jag på Pysen. Markarbetet faller på plats mer och mer även om det är en lång väg kvar. Hoppar gör han bättre än de flesta trots att han springer i korsgalopp men bogen åt något håll och bakbenen åt något annat. Vilken kanonponny vi har fått tag på! 

Contendra har jag överlevt en uteritt på trots att vi korsade järnvägen och idag trimmade vi lite. I måndags fick hon skrota i hagen hela långa dagen. Jag tycker så mycket om min tendris!! 


Pysen med Tova, jag och Oscar


Mina älskade finaste och bästaste 

Resultat

Publicerad 2015-08-17 16:11:28 i Allmänt,

Helgen gick i en rasslande fart. Varför måste det gå så fort när man har så roligt!? 

Hur som helst så har hästarna varit fina. På lördagen gjorde jag och Maggan vår livs bästa runda tror jag. Allting stämde och felfritt blev det i 120cm. En sådan runda kan jag leva länge på! Virus gjorde en grym insats i sin livs andra 130 med två skitpet som jag får ta på mig själv. De är bara 5 och 6 år men helt otroligt bra i alla fall! 

Igår hoppade Virus felfritt i 120cm och Contendra var felfri och 4a i 120cm.
Så kul att hon är på G igen och att hon känns fräsch även om mycket markarbete måste trilla på plats igen innan hon är på topp. 

Fantastiskt team kring hästarna i Dalarna och jag är de evigt tacksam för allt de gör för mig. 

Virus

Maggan 

Dalarna

Publicerad 2015-08-14 22:36:39 i Allmänt,

Efter att ha ridit hästarna hemma igår styrde jag och Contendra norrut mot favorit Dalarna. Tävling på Rommetravet står på schemat hela helgen. 

Igår hoppade vi Chanova när jag kom fram och så trimmade jag lite på Maggan och Virus. 

Idag har jag tävlat. Contendra hoppade en 110cm som komma igång klass. Blir ju betydligt färre språng på tävling än på träning så hon kunde lika gärna få åka med även om hon inte hoppat på länge. Hon hoppade en dubbelnolla och kom 3a så det var kul. En bra runda och hon var inte alls lika spänd som jag trodde att hon skulle vara. Kanske för att hon sprang runt halva travet innan start efter plötslig sadeltvång eller ngt när jag skulle sitta upp. Nog blev det fart på travhästarna i hagarna också... Ett vetefält hann hon med springa ett varv på! Men så roligt att ha henne tillbaka!! 

Maggan och virus hoppade varsin lite lägre klass då de gått mycket lite större för sina åldrar. Två rätt bra rundor blev det men tyvärr 4 fel.. Men fina hästar och endast skitpet som är mina fel! 

Jag och Chanova fick ett dressyrpass med instruktioner från bästa Åsa när vi kom hem. Tänk att man lär sig nya saker varje dag! Jag vill vara bra nu! 


Tendris min älskling 

Det är full rulle

Publicerad 2015-08-12 22:28:27 i Allmänt,

Inte har jag långtråkigt just nu i alla fall, dagarna skulle behöva vara länge så jag hinner med allt jag vill göra. 

Igår red jag Asta och Princen på morgonen, varsitt lätt pass då de idag har tävlat. Åkte sedan till Håkan med Contendra och hon ser bra ut och får börja hoppa igen. Senaste veckorna har jag ridit henne i alla gångarter så hon är igång vilket känns så himla bra. Skönt att ha det bekräftat av en veterinär att hon är frisk även om jag inte känt eller sett något. Skuttade sedan lite på henne när jag kom hem. Sprången var super men där emellan var hon inte så lätt. Men det kommer hon måste bara hoppa av sig ett par gånger först. Jody red jag ut på tillsammans med Sofia. 

Åkte sedan och trimmade på Pysen innan jag åkte hem och sov. 

Idag var jag hos hovslagaren med Topanga imorse. När vi kom hem red jag ett intervallpass på gräsbanan. Jag tror jag har använt alla ord jag kan för hur Fantastik hon är och för hur mycket glädje hon ger mig. Men jag måste ändå upprepa mig, hon är ju bäst! 

Åkte sedan till Täby för att grooma mina favorit galoppisar. Trots lite otur i starten då Asta blev påsprungen så levererade hon årets bästa lopp och fick pris!! Hennes jockey öste beröm över henne och sa att hon kommer vinna i år. Princen levererade kanske inte årets bästa lopp och fick för första gången i år inget pris. Tufft motstånd men ändå bara en hästläng från att komma 2a eller 3a. Han sprang bra och fick också beröm över hur fin han är. Jag är ju verkligen inte så duktig när det gäller galopp men jag tycker att Asta och Princen är otroligt fina och båda har stor potential vilket är roligt. 

Red Pysen när jag var klar där och idag var en dag då det finns hopp för även honom att bli en riktig häst. Jag gillar Pysen men mest för hur han levererar med min syster. Tar med sig priser varje gång från tävling och hoppar otrolig bra. 

Sedan var det bara mitt stall kvar. Red endast Jody då Contendra har vilodag. Känns tråkigt, jag vill trimma!! Men Jody var fin i alla fall. Putsade lite och kvällsfodrade innan jag begav mig hemåt. 

Det är väl detta som hänt, imorgon är det dags för roadtrip igen vilket ska bli så roligt!! 



Galoppisar! 

Dalarna äger!

Publicerad 2015-08-11 00:30:01 i Allmänt,

Igår var det dags att ta sitt pick och pack och rulla hem från landet. Känns riktigt tråkigt. Helt sjukt tråkigt. Jag vill ha sommar så jag kan bo där året om. Vägen hem gick väl inte helt smärtfritt heller... Ett däck flög av transporten i farten så jag fick stanna och fixa och vänta på pappa som kom och hjälpte mig i alla fall. 

Hästarna installerades i nya lilla stallet i Frösunda när jag väl tog mig hem och det verkar vara toppen. Det är alltså Jody och Contendra som står där och Pysen och Topanga står kvar i sitt vanliga stall. Jag hann med att rida Asta och Princen på kvällen också!

Idag var jag uppe och igång före tuppen och är nästan precis hemkommen efter en lång, rolig och riktigt bra dag. Jag började med att trimma på en väldigt fin och avslappnad Contendra. Sedan gymnastikhoppade jag Topanga och Pysen. Toppi är så himla fantastisk och bäst. 

Rullade sedan till Dalarna och mina favorit unghästar. Hoppning stod på schemat för Chanova, Maggan och Virus. Längesen jag satt på lilla härliga Chanova så det var extra roligt. Virus är i vanlig ordning bra och har ett hjärta stort nog åt 10 hästar. Maggan är alltid lika rolig och samtliga hästar fick bra träning. Jag fick massa tips och hjälp av Åsa och känner att jag har gått flera lärdomar rikare därifrån och fått tre bra träningar. Ninni var med och coachade vilket såklart är roligt. Härliga dalateamet! 


Tendris i nya stallet

Sista kvällen

Publicerad 2015-08-08 23:26:46 i Allmänt,

Idag är det sista kvällen för denna sommar ute på landet med familjen.. Sorgligt tycker jag! Men det har varit en bra kväll med middag tillsammans med stora delar av släkten och bad i badtunnan och havet efter det. Fantastiska landet <3 

Igår var vi på ridbanan med alla hästar. Jag trimmade lite på Contendra och hoppade på Jody och Pysen. Mamma trimmade på prinsessan. Idag har vi ridit ut på alla hästar. 

Packningen är påbörjad och det känns så vemodigt. Jag vill stanna, låt sommaren fortsätta! 



Sommar <3

Publicerad 2015-08-07 13:52:26 i Allmänt,

Idag skiner solen på landet. Vi ligger ute och solar och badar. Skönt är det och vattnet är inte sådär kallt så man får en chock när man hoppar i. Ska det vara såhär fint nu vill jag verkligen inte flytta hem igen. Att skolan börjar om 3 veckor försöker jag förtränga så gott det går...

Veckan har varit ganska intensiv och bra. Jag har ridit Asta och Princen mån,tis,ons och Tors. Utöver de har jag ridit Jody, Contendra och Pysen. Mamma har haft Topanga och måste rida med mig när jag rider Contendra så vi slipper bråka och hamna i alla diken. Igår bjöd på Contendra på en del magiska stunder. Så fin hon kan vara!! Jody går som tåget, alltid densamma och riktigt fin. Pysen har jag haft det lite jobbigt med. Vi har lagt ribban på en enkel nivå och jag tycker att han blir bättre och bättre. Men jag kan inte förstå hur Maria kan hoppa 120cm banor på honom och dessutom med flera vinster! 

Contendra åkte med mig hem i onsdags för att få nya skor. Hon fick sova en natt på Vällsta då jag jobbade på kontoret nästan hela dagen igår. Nu stannar jag på landet tills på söndag då flyttlasset går hem till Lindholmen igen.. Mina hästar flyttar även till ett nytt stall då!



Ponnysarna! 

När något inte blir som man tänkt sig..

Publicerad 2015-08-05 20:55:32 i Allmänt,

Redan tidigt i våras började vi med att försöka betäcka min Wicky. Då kändes det dock lite vemodigt för att betäcka henne betyder ju 1,5 år till utan ridning. Det betyder att hon är skadad. Men att få ett litet föl och ge henne all tid i världen för att läka hennes skada var ändå något positivt. Situationen med skadan fanns ändå där och sorgen över den hade jag börjat bearbeta och komma till insikt med. Det bästa som skulle kunna hända när situationen var som den var, var ändå att få ett litet föl. 

Både jag och mamma har drömt länge om att få ett föl att ta hand om från början. Wicky är det perfekta stoet för det. Hon har en grym stam, hon är snäll, aldrig tjurig, hon är modig, hon hoppar stora hinder och är sedan tidigare en fantastisk mamma. Nu har vi gjort allt vi kan för att få vår dröm att gå i uppfyllelse. Men det går inte, dumma bakterier och andra problem har satt stopp för det. Det blir ingen bebis.. 

När underbara Ninni ringde imorse kändes det ändå okej. Men nu när jag har fått smälta det lite känns det så himla tråkigt. Att få ett föl efter min älskade och saknade Wicky skulle betyda så mycket. Det skulle vara lite som ett plåster på såren efter att hon har varit skadad i 3 av de 4 år som hon har varit i min ägo. Wicky är en häst jag har valt med hjärtat, en häst som jag känner mig hemma på och älskar att rida. Att få en liten kopia av henne skulle vara så himla fantastiskt och roligt på samma gång. 

Detta är inte bara tråkigt och ledsamt för mig utan för min mamma också. Eftersom jag är en fattig liten student så har hon lagt ut otroligt mycket pengar på det här för min skull men också för att hon har drömt om detta. I början på maj när vi började med denna process att betäcka Wicky tog jag föregivet att jag skulle få ett föl. Eftersom mitt andra lilla föl dog i förlossningen så kändes det som att Wickys dos av otur redan var avverkad. Jag tycker synd om Wicky också! Min tappra lilla häst med en mage stor nog åt två bebisar. Jag tycker synd om Ninni och Åsa som har fixat så mycket med Wicky, de har gjort allt de kan och jag är evigt tacksam för allt det har gjort för mig och Wicky. Det finns inte många jag skulle lämna bort min häst till men jag känner mig helt trygg när hon är i deras händer. Fantastiska människor! 



Såhär mysigt har hon det i Dalarna i alla fall! 

Landet snart inget mer landet

Publicerad 2015-08-02 23:56:30 i Allmänt,

Igår red jag Asta och Princen på vägen hem från Sundbyholm. Båda två var pigga och glada. Princen kom 3a i sitt lopp i onsdags och har alltså fortfarande sprungit hem pris i varje start i år. Han är en stjärna. Asta springer bra och hennes jockeys gillar henne men hon har haft lite otur. Hoppas att hon får visa sina kvalitéer också snart. 

Väl på landet blev det en tur på Contendra som var både snäll, fin, dum, pigg och busig. Hon kan mycket hon. Jag har saknat min stora fina tjej och jag saknar henne väldigt mycket på tävlingsbanorna. Hoppas på att komma igång snart. 

Idag har jag ridit Contendra med mamma och Topanga och då är hon snäll och skötsam. Vi joggade bara lite lätt. Topanga var pigg och kändes fräsch. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på hur fantastiskt tapper hon är. Kärleken till den hästen är och kommer alltid vara något speciellt. 

Red sen båda ponnysarna. Pysen har vi haft i snart två år och jag red honom en gång för 1,5 år sedan. Nog har han blivit mycket bättre men vi kommer ändå behöva svettas ihop under de kommande 4-6 veckorna. Anledningen till att jag ska rida honom nu är för att min älskade lillasyster har brutit armen och inte kan rida. Jag ska göra mitt bästa för att hålla honom i så god form som jag kan så hon kan tuta och köra när gipset är borta. 

Jody skötte sig som vanligt. Han är alltid densamma, pigg och glad och trevlig att rida. 

Som jag älskar mitt land. Idag har det dock känts lite deppigt då både min morbrors och mosters familjer har åkt hem. Semestern är över.. Det betyder att mina dagar detta år här ute är på nedräkning.. Snart flyttar familjen Åkerström också hem. Det känns som att jag nyss kom hit och jag vill stanna längre.. 




Sundbyholm Summer games

Publicerad 2015-08-01 21:44:45 i Allmänt,

Som ni vet så har jag sedan i tisdags varit på Sundbyholm med min älskade Topanga. Hon har hoppat två gånger sedan i mars men ändå så har hon levererat riktigt bra rundor. 

I onsdags hoppade hon 110cm och var dubbelnolla och 5a. Maggan och Virus var även där och hoppade varsin 120 med ett nedslag var som var mina fel. Men fina hästar!

I torsdags så hoppade hon 115cm och hade ett ner i omhoppningen.

Idag hoppade hon 120cm och var felfri och 7a.

Vilken tapper liten kämpe hon är. Hon har gjort allt för mig. Hon har också känts så himla fin och fräsch alla dessa dagar. Hon bockar och är hur glad som helst. Vi har haft så mysiga dagar jag och Topanga. Utöver tävlandet har vi gått mängder med promenader, ätit gräs, myst och haft fantastiskt roligt. 

Nu är jag tråkigt nog hemma från tävlingsbubblan. Som tur är har jag andra hästar som får mig att vilja komma hem också. Annars skulle jag kunna bo på tävling året om. 

Har umgåtts med fina vänner utöver all den tid jag har lagt på Topanga, dalateamet var även nere i onsdags vilket alltid är lika roligt. Idag firar jag även 2 år tillsammans med min Fredrik.






Mitt livs kärlek är hon <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela