Malin Åkerström

Dalarna

Publicerad 2015-08-14 22:36:39 i Allmänt,

Efter att ha ridit hästarna hemma igår styrde jag och Contendra norrut mot favorit Dalarna. Tävling på Rommetravet står på schemat hela helgen. 

Igår hoppade vi Chanova när jag kom fram och så trimmade jag lite på Maggan och Virus. 

Idag har jag tävlat. Contendra hoppade en 110cm som komma igång klass. Blir ju betydligt färre språng på tävling än på träning så hon kunde lika gärna få åka med även om hon inte hoppat på länge. Hon hoppade en dubbelnolla och kom 3a så det var kul. En bra runda och hon var inte alls lika spänd som jag trodde att hon skulle vara. Kanske för att hon sprang runt halva travet innan start efter plötslig sadeltvång eller ngt när jag skulle sitta upp. Nog blev det fart på travhästarna i hagarna också... Ett vetefält hann hon med springa ett varv på! Men så roligt att ha henne tillbaka!! 

Maggan och virus hoppade varsin lite lägre klass då de gått mycket lite större för sina åldrar. Två rätt bra rundor blev det men tyvärr 4 fel.. Men fina hästar och endast skitpet som är mina fel! 

Jag och Chanova fick ett dressyrpass med instruktioner från bästa Åsa när vi kom hem. Tänk att man lär sig nya saker varje dag! Jag vill vara bra nu! 


Tendris min älskling 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela