Malin Åkerström

Kortis!

Publicerad 2012-08-31 22:36:37 i Allmänt,

Jobb på förskolan mellan 7.30 - 16.00
 
Stallet trimmade fina W inne och myste med stjärnan som vila!
 
Middag på favvostället Tiger med Anna och Patrik!
 
Nu sova jobba klockan 06 imorgon...
 

Så sjukt mycket vuxenpoäng!

Publicerad 2012-08-30 23:27:14 i Allmänt,

Klockan 10 imorse var jag på min livs andra arbetsintervju så redan där började vuxenpoängen rulla in! Jag hatar verkligen arbetsintervjuer och att åka runt till främmande ställen bland främmande människor...Men jag gjorde det och det gick bra! De ska ringa mig när det behöver mig som vikarie på olika förskolor så får jag välja själv om jag vill jobba eller inte.
 
Efter det plockade jag upp skalis vid tåget så åkte vi till Tessa och jag hoppade henne. Hon hoppade sjukt bra idag lätt bästa gången jag har hoppat henne :) Under tiden jag var där ringde det och jag fick hoppa in och jobba mellan 12.30 och 16.15 och där strömmade vuxenpoängen in igen!
 
Sen fick jag åka till mina efterlängtade hästar! Skönt med en dag med lite rutiner faktiskt. Tog mig en lång tur på Wicky och galopperade på stubbåkrarna tills hon blev fin! Hon fick med andra ord springa av sig ordentligt och hon blev sjukt fin. Så himla underbart att galoppera på ett stort fält på världens bästa häst med grym musik i öronen och aah jag älskar det!
 
Red sen Oscar som var rätt jobbig men med mycket jobb och slit så fick man lite tillbaka för sitt arbete och han blev så fin som han faktiskt kan vara!
 
Kvällsfodrade hästarna också vilket också är mysigt och samtidigt rullar lite pengar in på kontot :)
 
Nu sängen jobb imorgon mellan 7.30 och 16 :)
 

Ännu en grym träning och en fantastisk häst!

Publicerad 2012-08-30 00:03:16 i Allmänt,

Red ut på Wicky en stund innan träningarna och hon var riktigt bra! Red inte så hårt men hon kändes bättre än vanligt ute :)
 
Åkte sen och hämtade upp Eddie och Topanga efter det innan vi åkte till Vällsta för att träna :) Träningen innehöll ett bra upplägg med bra övningar och inte så många språng men helt klart tillräckligt. Topanga var superfin och det kändes bra och inget kändes direkt svårt och det är den känslan jag vill känna. Hon hoppade otroligt fina språng och jag fick hoppa en kort bana lite högre och då var sprången verkligen superbra :) Lotta sa att det var det bästa hon sett från oss och det värmer verkligen i hela min själ för jag har jobbat hela sommaren för att hitta flytet och lättheten i ridningen på världens bästa prinsessa. Lotta vet också mycket om oss nu eftersom hon har följt oss i 2,5 år :)
 
Motivationen är på topp efter 2 dagar med bra träningar och jaa jag älskar detta och mina hästar mest på denna jord <3
 
 

PANIK!!!!

Publicerad 2012-08-29 14:58:19 i Allmänt,

2 arbetsintervjuer bokade och så ska jag provjobba på ett tredje jobb nästa vecka... Jag är totalt livrädd och hur nervös som helst :(
 
Jag är ju bara Malin tjejen som bor ute på landet och är hästnörd mer än någon annan. Jag är 19 år men är jag redo för allt detta? jag känner mig liten just nu och detta känns stort för mig och samtidigt svårt. Jag ska göra bra intryck och visa mig duktig samtidigt som jag inte kan något och är extremt nervös och rädd för att göra fel!
 
JAG SAKNAR SKOLAN!!!
 

Malin 15 år skulle jag kunna gå tillbaka till!
  

Träningen igår!

Publicerad 2012-08-29 11:39:48 i Allmänt,


Det var en bra träning för Wicky. Mycket markarbete och lite linjer samt tre hinder på medellinjen med räcke, 3 språng oxer, 4 språng räcke. Det är en svår linje för oss då jag har svårt att få in de 4 på slutet och är ofta för snabb tillbaka på mittenhindret och är det en oxer river hon lätt bakbommen för att jag kommer ner i sadeln för tidigt och tar tillbaka eftergiften.
 
Wicky rev bara en bom på hela träningen och var riktigt lydig för att vara Wicky även om hon är hetsmongo. Men jag älskar mitt hetsmongo och på hennes rygg trivs jag bättre än någon annanstans i hela världen. Känslan är obeskrivligt bra och hon är så fin så fin min älskling <3
 
 

Mot stallet!

Publicerad 2012-08-28 14:25:11 i Allmänt,

ska dra till stallet för att fixa lite innan dagens enda häst ska ridas och hopptränas och det är Wicky :D
 
igår var jag på kliniken med Sophie och sen var det avskedsgrej i stallet och jag red Jody, Oscar och Topanga. Toppi och jag busade på stubbåkrarna och det var galet kul och de andra trimmades inne. Kom hem från stallet vid 23.00 och då fixade jag med jobbgrejer innan jag duschade och gick och la mig.
 
Imorse var jag och Topanga hos hovis klockan 8 och nu är hon ute och myser i hagen och jag hemma och har kollat Vampire Diaries hela dagen :)
 
Grymma grymma ponny vad glad jag är att du fanns hos mig under nästan 5 år av min ponnytid <3

II världskriget!

Publicerad 2012-08-27 01:43:26 i Allmänt,

Japp krig med min älskade Wicky idag! Det vi krigade om var att jag ville att hon skulle galoppera normalt över en bom på marken vilket hon tycker är fruktanhsvärt onödigt när man kan studsa, hoppa och skena över de istället. Men jag vann striden och jag fick igenom så otroligt mycket bra saker även om det tog sin tid. Hon fick en straffrunda i skritten efter....Nää hon fick gå där så hon skulle skritta av ordentligt :) Min bästaste <3
 
Har trimmat både Crux och Ako för sista gången!? Grymt fina var de båda två. Lätt bästa passet på Crux och en av de bättre på Ako :)
 
Har jobbat eftermiddag och kväll också i stallet så nu är jag väldigt trött!
 
Hahha hon får mig att skratta så otroligt mycket :')

Äntligen!

Publicerad 2012-08-26 13:44:38 i Allmänt,

Nästa vecka drar äntligen träningarna igång igen :D:D
 
Denna termin ska jag träna en häst varje tisdag för Lena och sen varannan onsdag för Lotta Schultz/Sjöberg :D
 
Hästarna kommer få gå varannan gång för Lotta och Lena träningarna typ också så :)
 
Ska bli riktigt kul och speciellt att få träna betydligt mycket oftare för Lotta för det ger mig galet mycket :)
 
nu kööör vi!

Working

Publicerad 2012-08-26 13:35:38 i Allmänt,

Eftersom jag inte har ett jobb så får jag jobba extra i stallet en del helger och denna helg är en sådan.
 
Igår jobbade jag först mellan 06.00 och 11.00 sen hem äta frukost och direkt tillbaka. Hjälpte Johanna att hoppa Oscar som många gånger levererade med grymma språng. Sen hoppade jag fina sagoponnyn Jody! Han skuttade runt en 120 bana utan att ta i det minsta, grym ponny och rolig är han också. Lite Candy känsla faktiskt :)
 
Sen insläppet mellan typ 15.00 och 17.00
 
efter det red jag ut på båda prinsessorna lite lugnt för båda. Topanga fick jobba lite men Wckan försökte jag ta en lugn tur med vilket är betydligt lättare sagt än gjort!
 
Trimmade sen Crux och Ako lite lugnt för de kändes lite trötta!
 
Avslutade kvällen hemma hos Bell med Frida också! Världens bästa vänner <3
 
Idag klev jag glatt!? upp klockan 06.00 för ännu en dag med jobb. Nej men jag gillar det faktiskt, har ju mina fina hästar i stallet :D
 
Nu har jag chillat hemma och tagit en PN och ska återvända till stallet. Tänkte mocka och fylla på spånpellets innan jag ska ta in alla hästar och så får mina sessor komma in från regnet i en mysig box :)
 
Sen blir det ridning!
 
 
 

Time to sleep!

Publicerad 2012-08-24 23:51:14 i Allmänt,

ska sova nu för imorgon börjar jag jobba klockan 06.00 i stallet :)
 
Idag har jag gjort något välbehövligt med båda mina prinsessor, galopptränat ute på en syykt (sjukt på norska) stor stubbåker! Båda hade en hel del överskottsenergi och uppskattade det lika mycket som jag :D 
 
Ako och Crux har jag också ridit med småhinder vilket Ako tycker är 1000 gånger roligare och arbetet blir betydligt lättare då. Crux tycker mest om mat men jobbade bort lite kalorier och var rätt fin. Han har tydligen helgen på sig att bli fit så vi får jobba på ordentligt :)
 
Pappa hyrde film, köpte godis och cola så kvällen har tillbringats i soffan med honom och mami <3
 
Jag saknar Napa med mina grymma vänner och jag saknar mina vänner också!
 

torsdag stalldag vad annars?

Publicerad 2012-08-24 00:58:27 i Allmänt,

Självklart har jag spenderat dagen och kvällen i stallet för att det är jordens bästa ställe med jordens bästa varelser <3
 
Jag har trimmat 4 fina hästar och fått till 4 pass jag är otroligt nöjd med. Jag har lagt ner tid och fokus på alla hästarna och låtit det ta den tid som de behövt.
 
Red Wicky med bommar som var fantastisk och Ako, Oscar och Crux utan men alla ridpassen var super och hästarna riktigt fina :D Lycklig tjej :D
 
Kvällsfodrade så kom hem sent och har bara chillat. Är lite trött nu så ska väl krypa ner under täcket och kika lite på vampire diaries innan jag somnar :)
 

Onsdag en förskräckligt regnig sådan!

Publicerad 2012-08-23 00:55:04 i Allmänt,

idag har jag mer eller mindre hängt med Matildorna och Bella hela dagen och kvällen.
 
Ridit några hästar har jag också gjort och är väldigt nöjd med Wickys pass. Trimmade henne inne och hon hade en väldig massa överskottsenergi och var lite stel och svår men jag fick igenom det och hon blev fantastisk tack vare min favvoövning på henne i markarbetet. Älskar verkligen när det är svårt i början och sen släpper för det känns som att de passen ger så mycket mer än om det är lätt hela passet. Wicky är förövrigt helt galet rolig på alla sätt och vis <3
 
Åt thai middag med girlsen hos skalis och hängde där innan jag nu kom hem till ödeholmen :)
 

Saknar mitt paradis!

Publicerad 2012-08-22 00:29:43 i Allmänt,

Nu när det är en del som känns rätt tufft och jobbigt saknar jag verkligen landet. Här hemma känns det som att jag aldrig räcker till eller duger som jag är. På landet känner jag mig fri och allt känns så lätt!
 

Bra tisdag!

Publicerad 2012-08-22 00:16:11 i Allmänt,

okej början på dagen var kanske inte den bästa, jag vaknade av att någon kastade något på mig och det var min kanin Josefin så man blev lite rädd men vaknade gjorde jag snabbt!
 
gick upp och åkte till stallet för att fixa min prinsessa till mamma. Myste självklart med min ängel också innan mamma tyvärr red...
 
Åkte sen hem och städade bilen och åt en god sallad jag själv fixade! Sen åkte jag och hämtade Bella och åkte till skolan!?!? okej jag lämnade tillbaka lite böcker som jag fick en rätt saftig räkning på...
 
Jag och Bella fikade lite på Söderby och mockade dagens 4 boxar och fixade mat och vatten innan jag skjutsade hem henne och åkte för att hoppa Tessa. Tessa hoppade bra så det var kul. Älskar hennes språng!
 
Sen följde Skalman med mig till Söderby och jag trimmade Crux och Ako med olika galoppsprång mellan 2 bommar.
 
Det är ungefär min dag och snart ska jag krypa ner under täcket i min sköna säng. Efter att ha bott på landet i sängen där är min säng otroligt uppskattad!
 
happy moment att sitta på hästen efter ett uppehåll på 2 veckor som kändes som 2 år!
 
 

Stalldag

Publicerad 2012-08-21 00:33:46 i Allmänt,

6 hästar att fixa till och 5 att rida tog sin tid men kul har det varit :)
 
Trimmade två fina ponnyer vid namn Oscar och Jody inne och det gjorde även Crux!
 
mina skönheter fick komma ut en lugn sväng och båda var pigga och glada!
 
kort inlägg men en lång dag!
 

Söndag och tävling!

Publicerad 2012-08-19 17:21:43 i Allmänt,

Skulle ha tävlat mina två och Ako idag men Ako kom tyvärr inte...riktigt tråkigt! :(
 
Men men de bästa var på plats och gjorde mig inte besviken direkt! :D <3
 
Topanga
 
110: 0+4 fel, det kändes rätt bra och hon var fin men rev tyvärr ett i omhoppningen. Red noga idag och det lönade sig direkt vilket var skönt efter förra helgens kassa ridning! :)
 
120: 0+0 fel och 2a. Denna häst slutar aldrig förvåna mig! hon var seg i början men blev bara bättre och bättre ju längre banan blev och hoppade gjorde hon perfekt. Det var otroligt svåra banor idag och endast två nollor i 120. Världens bästa häst <3<3<3
 
Wicky
 
120: 4 fel. Hon var galet pigg men jag hade kontroll så hon studsade fram som en gummiboll mellan hindren. Hoppade gjorde hon bra och jag hade rätt antal galoppsprång på alla distanser! Rev in i kombinationen för jag låg lite stort och gick tillbaka för tidigt själv för att få plats, bara mitt fel! hästen är den roligaste i hela världen!
 
130 debut: 4 fel och 3a. Det var ingen felfri och en svår 130 med trekombination som jag aldrig hoppat på tävling med Wicky förut. Hon var ännu mer taggad i denna klass men hoppade helt otroligt bra. Hon fick för trångt till c-hindret i kombinationen och nuddade endast bommen pyttelite. Nu är hennes första 130 gjord och att gå in i 130 på henne känns varken högt eller svårt. På hennes rygg får jag känslan av att inget är omöjligt och hon hoppade det med lätthet. Det var nära glädjetårar idag :') Hon är en på miljonen och jag älskar henne så galet mycket <3
 
 
 
  

Lördag!

Publicerad 2012-08-19 16:38:24 i Allmänt,

Det var en hel del att städa på landet och sen åt vi lunch i Norrtälje så kom runt hem 15.00 kanske! Åkte och mockade innan jag skjutsade mamma och pappa på kräftskiva.
 
Återvände till stallet och red Ako och Crux med bommar och de var rätt fina :)
 
Red ut på Topanga som även idag var jobbig i traven så fick trimma på henne en del så hon ska vara fin imorgon!
 
Wickan trimmades inne och var otroligt fin men pigg. Hon är så sjukt härlig!
 
Brottades med Wickys man och fixade allt till tävlingen så var väl klar runt 23.30 och hämtade mamma och pappa vid halv 1.
 
 

Fredag!

Publicerad 2012-08-19 16:33:50 i Allmänt,

I fredags red jag ut på båda mina prinsessor. Wicky var vild som vanligt, haha ;) Hon har en vild period just nu också men vad gör det när man är bäst i världen!? :)
 
Topanga var jobbig i travarbetet men grym i galoppen och det är mycket bättre så än tvärtom! Hon är så rolig att rida min fantastiska prinsessa <3
 
Åkte sen till landet med bästa tejerna och några sköna killar för att ha en kräftskiva. Det var riktigt kul och alla sov kvar i mitt lilla hus till på lördagen :)
 
Christian och Tildis får stå för den fina bilden!
 

Dagen!

Publicerad 2012-08-17 00:10:53 i Allmänt,

Har bara hängt i mitt älskade stall och skjutsat min bror till jobbet :)
 
Jag har ridit 3 söta hästar och mamma tyvärr 1!
 
Wicky var vild och galen och jag försökte att galoppera över lite upphöjda bommar men det var lättare sagt än gjort. I vanliga fall hade jag nog gått hem men jag ville verkligen få igenom det så efter lite blod, svett, tårar och en massa tålamod gick det och det var lycka :D:D
 
Trimmade Ako/Anders och Crux också vilket är lycka! Att jag får göra det är ju otroligt och det är galet roligt :D
 
Nu pluggar jag företagsekonomi med skalis samtidigt som jag pratar med lite vänner och städar rummet :)
 
kul bild!
 
 

Ligger efter!

Publicerad 2012-08-16 14:40:54 i Allmänt,

Ligger efter med bloggningen...
 
Igår var det en kul dag!
 
Hoppade lite studs och markarbetshinder på Ako och det var mycket roligt. Hon är inte den mest välridna men ändå väldigt rolig att trimma på marken :)
 
Red ut en liten lagom tur på Wicky och hon var pigg som alltid men jag hade kontroll över henne :)
 
Oscar fick ett rätt krävande pass för han ville inte jobba. Men passet blev bra och när det släppte var han super :)
 
Crux var lite divig men känns bara bättre och bättre för varje dag som går :)
 
På kvällen blev det tegel med världens bästa vänner :D
 
 
 
 
 

igår

Publicerad 2012-08-15 10:41:23 i Allmänt,

igår orkade jag inte blogga... men det var en väldigt blandad dag!
 
Först var jag på Runsten och hopptränade Wicky! Äntligen fick jag hoppa för tränare.Vi hoppade på den stora gräsbanan så Wicky var hur nöjd som helst, kanske lite för nöjd. Hoppade långt spegelvatten och avslutade med en bana på 130 som hon hoppade felfritt :) Det var en del brottningsmatcher men på 2 hinder på sista banan hittade jag verkligen hur jag ska rida så det blir som bäst! Sprången är då fantastiska :D bästa älskade hästen <3
 
Mamma red Topanga :'(
 
Jag trimmade Oscar och Crux!
 
inget mer spännande hände och nu ska jag rulla till stallet och ta in Wicky till hovis :)
 
Ako på runsten :)

byebye Oscar!

Publicerad 2012-08-14 00:08:14 i Allmänt,

Imorse gick jag upp tidigt för att skjutsa mamma till jobbet så att jag kunde ha en bil idag, lätt värt det!
 
Åkte sen hem och umgicks med Oscar innan jag körde honom till centralen så han kunde ta bussen till Norge... på vägen hem stannade jag och åt en god sallad vid vattnet i Vallentuna med fina Skalman <3
 
Sen bäst av allt STALLET :D Tog in alla hästar innan jag började fixa med mina älsklingar. Red ut på Topanga och körde lite intervaller. Crux och Ako som jag fick äran att rida idag gick lösgörande inne och Wicky vilade eller aa gick i skritten :)
 
Nu är jag helt död typ vet inte varför men trött är jag så det blir snart sängen!
 
 

Bra hästar!

Publicerad 2012-08-12 23:13:01 i Allmänt,

Idag har jag tillbringat 14 timmar i stallet :D Har dok jobbat en del men det var riktigt kul, kanske för att jag har världens bästa arbetskollegor. Mina hästar <3
 
Men jag har ridit också!
 
Wicky travade upphöjda travbommar och hoppade bom-hinder-bom på volt och hindret var en bred oxer som jag hoppade som högst på 1m. Hon var väldigt pigg kanske en vild period på g!? Men hon hade koll på benen vilket är det jag just nu strävar efter. Det har lossnat så mycket på marken nu så snart kommer hoppningen säkert bli bättre men det tar tid. Jag är nöjd med henne och älskar henne precis som hon är, hon gjorde ett bra jobb!
 
Ako red Sophie fram men jag fick äran att hoppa hoppövningarna så hon gjorde samma som Wicky och hoppade lite studs också och hon gjorde övningarna hur bra som helst och är helt fantastisk att hoppa.
 
Topanga gjorde också samma som Wicky fast jag red fram henne rätt länge utan stigbyglar och hon var galet fin idag :D Hoppövningen gjorde hon helt perfekt och hoppade verkligen genom hela kroppen och med mycket rygg, min bästa <3
 
Crux har haft vila och är under igångsättning så jag joggade honom och gjorde massa tempoväxlingar och övergångar och han kan verkligen vara finare men han var fin i alla fall :)
 
Chillkväll i mitt hem har det varit hela kvällen och ingen sovmorgon imorgon blir det för jag ska köra mamma till jobbet :(
 

Fram och tillbaka!

Publicerad 2012-08-11 22:56:16 i Allmänt,

Det känns som att jag inte gör mycket annat än att åka fram och tillbaka från landet. Imorse byggde vi bort hagen på landet och jag plockade även bort hindren från ridbanan och packade mina saker. Sen åkte jag och Oscar hem och Christian åkte även med oss vilket som vanligt är trevligt.
 
Väl hemma åkte jag till stallet och var där hela kvällen. Mockade och fixade allt och red sen Topanga, Crux och Wicky :)
 
Alla var rätt fina men guldstjärnan går till Wicky för hon är så sjukt rolig och börjar bli så fin :')
 
Nu har vi precis ätit en rätt sen middag och jag ska väl sova eller något för jag börjar jobba klockan 06.00 imorgon! :)
 
kung <3 <3 <3
 

Stressigt!

Publicerad 2012-08-10 21:15:03 i Allmänt,

Gick upp vid 4 imorse för att hinna till tävlingarna i Tierp som började vid 7....Hoppade en 120 på båda mina fina!
 
Topanga var spänd och jag red kasst men vi fick 4 fel i omhoppningen så resultatet var helt okej :)
 
Wicky var viiiiiiiild och även här red jag kasst och ett par bommar föll av bara farten men hon hade en riktigt fin linje så inget gnäll på henne!
 
Oavsett vad så älskar jag mina hästar mest i världen dock är jag grymt besviken på mig själv idag :(
 
Vi flyttade hem hästarna efter tävlingen och nu sitter jag på landet för att fixa allt här innan jag imorgon också flyttar hem :) det är skönt att ha hästarna hemma men tråkigt att lämna mitt älskade landställe :(
 
Hinner inte skriva så noga idag för Oscar väntar på mig....
 
 

1000 vuxenpoäng till mig!

Publicerad 2012-08-08 21:17:10 i Allmänt,

jag tilldelar mig själv 1000 vuxenpoäng eftersom jag har provjobbat idag :D Det är ett ganska svårt och krävande arbete men jag vill verkligen ha det för jag tycker att det är både kul och intressant :D hur det blir vet jag bättre efter morgondagen då jag också ska provjobba :)
 
Jag är alltså hemma i Lindholmen och hästarna är på landet så idag blir det ingen ridning och inga pussar på mina älsklingar :( Men jag åker ut på dirren efter jobbet imorgon och rider och pussar på dem en massa :D
 

dumma blogg

Publicerad 2012-08-07 23:46:39 i Allmänt,

den dumma bloggen uppdaterar inte sig själv så jag får ta tag i det igen :)
 
I söndags hoppade jag båda mina hästar för första gången på vad som känns som en evighet. Topanga hoppade otroligt fint men det saknades lite i markarbetet som jag störde mig på och min ridning kan ju vara bättre men hon hoppade bra och jag rullade runt på lite 130 hinder och avslutade med ett par språng på 140! Känns som att hon verkligen behövde hoppa ordentligt och bäst var hon <3
 
Wicky var amazing och grym, allt stämde och sprången var fantastiska. Hoppar henne aldrig högt nästan men då avslutade jag med att rulla över två 140 hinder och hon hoppade superduper min finaste <3
 
Måndag och Tisdag har Topanga trimmats på ängen för att få henne bättre och hon har varit fin!
 
Wicky gick ut i måndags och på ängen ídag, hon var grymt fin idag!
 
Imorgon ska jag provjobba på jobbet jag var på intervju på....nervöd och rädd är bara förnamnet.
 
Annars rullar det på Bell, Skalis, Anna och Patrik kom till landet igår och åkte idag och det var mycket kult :))
 
 

Igår

Publicerad 2012-08-05 12:25:43 i Allmänt,

Igår gick jag upp tidigt och red hästarna på förmiddagen. Red ut på båda prinsessorna och med Wicky blev det liute dragkamp i galoppen men sen släppte det och hon blev super :) Jag gillar sådana ridpass när man får kämpa för att få det bra istället för att allt bara är perfekt även om det kan vara skönt ibland också. Supernöjd med Wickan och även detta ridpass fick vi igenom mycket :)
 
Topanga var rätt fin hela passet men som vanligt kräver hon rätt mycket uppvärmning innan hon kommer igång. Men en riktigt bra känsla och en superfin häst!
 
Åkte sen hem för att hämta en typ kompis som kommer och hälsar på mig från Norge och igår var vi hemma i Lindholmen och idag ska vi åka ut till landet :)
 

Bästa hästarna <3

Publicerad 2012-08-03 22:17:59 i Allmänt,

trimmade båda mina fina ett längre pass på ängen idag. Började med Wicky som var magisk. Jag hade känslan av att kunna påverka henne och att ha kontroll hela tiden så hon inte helt plötsligt springer ifrån mig eller slår sig fri eller så. Hon lät mig ha koll på alla delar och jobbade på som tusan. Låter kanske inte så speciellt men känner man Wicky vet man att komma dit är riktigt bra. Supernöjd med henne <3
 
Topanga var sjukt fin hon med. Riktigt ambitiös och arbetsvillig! Jobbade henne mycket i en väldigt kort och aktiv galopp. Känns som att jag tränat henne mycket i hoppgaloppen ett tag så nu ska jag tänka på att variera galoppen ännu mer. Hoppgaloppen är super just nu och hon börjar bli stark i den vilket jag strävat efter. Henna kan jag sitta i timmar och trimma på min prinsessa <3
 
 looooove you <3

Tävling!!!

Publicerad 2012-08-03 00:13:06 i Allmänt,

Drog till Tegel igår, standard! men det var kul att få träffa massa saknade vänner <3 Anna sov även hos mig och idag hade vi sovmorgon för tävlingen började rätt sent :)
 
Tävlade Sophies fina Ako i en 120 avd.b och hade ett ner men det var bara en felfri så rosett fick vi i alla fall :D En helt fantastisk häst som är hur rolig som helst att hoppa :D Rev ut ur kombinationen för hon fick inte plats, hon har en enorm galopp. Hade jag rätat upp mig mer och varit snabb med en förhållning hade det nog gått men det är lätt att vara efterklok. Nu vet jag i alla fall till nästa gång! Superkul var det i alla fall :D
 
Nu ligger jag i min säng på landet igen och ska snart sova. Fodrade mina prinsessor och gav de massa pussar förut när jag kom och de verkade rätt nöjda med livet. De vilar alltså idag vilket de förtjänar!
 

Tävling!!!

Publicerad 2012-08-03 00:13:00 i Allmänt,

Drog till Tegel igår, standard! men det var kul att få träffa massa saknade vänner <3 Anna sov även hos mig och idag hade vi sovmorgon för tävlingen började rätt sent :)
 
Tävlade Sophies fina Ako i en 120 avd.b och hade ett ner men det var bara en felfri så rosett fick vi i alla fall :D En helt fantastisk häst som är hur rolig som helst att hoppa :D Rev ut ur kombinationen för hon fick inte plats, hon har en enorm galopp. Hade jag rätat upp mig mer och varit snabb med en förhållning hade det nog gått men det är lätt att vara efterklok. Nu vet jag i alla fall till nästa gång! Superkul var det i alla fall :D
 
Nu ligger jag i min säng på landet igen och ska snart sova. Fodrade mina prinsessor och gav de massa pussar förut när jag kom och de verkade rätt nöjda med livet. De vilar alltså idag vilket de förtjänar!
 

1 augusti!

Publicerad 2012-08-01 16:51:18 i Allmänt,

Red enligt planen på förmiddagen idag.
 
Började med Wicky som var galen och spänd på samma gång... Tänkte gå hem faktiskt men det gjorde jag inte och det är jag glad över för efter en massa jobb och tålamod blev hon riktigt fin och jag hittade nya sätt att komma åt henne när hon är sådär så jag är riktigt nöjd trots allt :)
 
Idag hade Topanga insett att semestern faktiskt är över för hon var fantastisk och tog i av sig själv :D
 
Nu ska jag snart ta en tur på wakeboarden och sen rullar jag och pappa mot Lindholmen! ska träffa massa underbara vänner ikväll och sen tagga till tävling :D Nu är det tävlingar tre helger i rad också vilket är toppen :D
 
Topanga igår <3
 
 

365 dagar <3

Publicerad 2012-08-01 16:27:17 i Allmänt,

idag är det ett år sen min älskade Sweet As Candy lämnade jorden :( ett helt år sen den värsta dagen i mitt liv. Jag minns så väl när telefonen ringde strax efter 10 på morgonen och jag visste att jag jag skulle få ett besked om hon var vid liv eller inte. Jag tvekade länge innan jag svarade och sen blev allt svart och mitt liv förändrades och förstördes. Jag tappade meningen med livet och såg inget ljus i mörkret. Trots att solen sken såg jag bara ett mörker. Det var en tuff tid med många tårar.
 
Idag ett år senare när jag tänker tillbaka på tiden med Candy ser jag en ljus tid med mycket glädje. De nästan 5 åren vi fick ihop är de lyckligaste i mitt liv. Även om det inte går en dag utan att jag saknar henne eller en timme utan att hon finns i mina tankar så är jag så glad och tacksam över vår tid och att jag fick chansen att uppleva världens bästa ponny och vän. Hon kommer alltid vara min nummer 1 och min stora kärlek!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela