Malin Åkerström

Bebisarna

Publicerad 2011-11-30 20:59:56 i Allmänt,

...gick båda två i lilla ridhuset. Maggan var väldigt fin, tränade en del på övergångar och hon lyssnar hur bra som helst, hon behöver bli lite bättre på galoppfattningar men mer än godkänt för att vara så lite riden!

Bananen fick hoppa ett litet hinder och idag galopperade hon före och efter hur bra som helst. Fjärde gången hon går över ngt bomliknande med ryttare!

Nu blir det pluggkväll!!! Ska verkligen försöka få massa gjort!

Ingen skola

Publicerad 2011-11-30 11:11:13 i Allmänt,

En kille i skolan har blivit knivhuggen och all busstrafik är avstängd så ingen skola för mig! Men man vågar väl ändå inte åka dit..

Ska ta och plugga hemma istället för imorgon är det våra stora företagspresentationer!

Sen blir det stallet, har insläppet och ska nog bara rida 2 små hästar idag :P

Att göra lista denna vecka!

Publicerad 2011-11-29 23:09:46 i Allmänt,

* Putsa alla mina grejer
* Städa alla 3 skåp i stallet
* frisera Topanga
* Tvätta alla schabrak
* klippa Eddie
* Tvätta alla benskydd


grekland sommaren 2011, en grym vecka fram till de två sista dagarna då mitt liv förvandlades till min djupaste mardröm.

L Y C K L I G

Publicerad 2011-11-29 22:16:01 i Allmänt,

Skolan var helt ok idag.. jag har totalt fastnat i Vampire Diaries vilket gör alla raster mycket bra :D

Mamma red prinsessan Topanga idag!

Jag hopptränade Wicky och Maggan, det var mycket lydnad och markarbete idag. Men fick hoppa lite högre på banan. Wicky var fantastisk i alla språng det bara klipper till liksom, däremot behövs det lydnad men det går framåt. Jag har aldrig träffat en så hoppglad häst! Hon är grym och känslan att rida henne mot hinder går inte att beskriva, jag blir lycklig hela jag :D

Maggan har inte hoppat på 2 månader men hon var över förväntan, hoppade allt mycket bra! hennes livs första hoppträning också. Hoppade inte så högt runt 90-100 cm ungefär men det räckte för bebis. Fick massa beröm över hur fin hon var och om hur bra hon hoppar vilket är kul eftersom det är jag som hoppat in henne :) Hon är bäst min Maggan!!

Älskar mitt liv just idag, älskar mina hästar!

Efter mitt stall åkte jag med mamma till gulleponnysarna för att hjälpa henne att putsa Buggs saker för imorgon åker han hem till mockfjärd igen :( Världens underbaraste shettis!

Mitt finaste hjärta <3

Publicerad 2011-11-29 00:01:06 i Allmänt,


Det är helt sjukt vad jag saknar dig! jag vill uppleva alla underbara dagar igen så jag kan ta vara på varje sekund vi fick tillsammans och säga allt jag nu har inom mig till dig. Du är och kommer föralltid vara den bästa för mig, den som ligger mig närmast om hjärtat, den som betyder mest, den som lyser upp min dag. 1 augusti 2011 är ett datum jag alltid kommer minnas trots att det är den dagen jag helst av allt vill glömma. Det är dagen då du lämnade mig och blev en riktigt ängel. Men du är min ängel och jag är stolt över att få ha dig. <3 Älskade Sweet As candy <3

Häst nummer 5&6

Publicerad 2011-11-28 23:06:07 i Allmänt,

Swing och maggan gick båda två ett lösgörande ridpass i ridhuset och skötte sig bra, speciellt Maggan :)

Nu har jag ätit och duschat och är galet trött så ska väldigt snart sätta på vampire diaries och sova!

Maggan testade också nya tränset!

Häst 3+4 check!

Publicerad 2011-11-28 21:05:02 i Allmänt,

Red wicky i ridhuset och gjorde Birre övningar och hon var väldigt pigg men jag kom åt henne bra, ett väldigt givande ridpass! Lätt bästa gången jag trimmat henne utan Birre :) bästa wickan

Red sen Wisky i ridhuset och gjorde bara lite enkla saker, tempoväxlingar och lite halter. Han är stor och kräver sin ridning men jag börjar hitta knapparna :)

All mat är även fixad och mockningen är klar.

Wicky fick prova sitt nya träns :)

Häst 2 check!

Publicerad 2011-11-28 17:45:06 i Allmänt,

Red ut på Topanga också. Började som vanligt i skritt och gjorde massa skänkelvikningar och idag var skritten bra! I traven blev det massa öppnor och i galoppen öppnor och slutor. Hon var jättefin bästa prinsessan kan seriöst sitta och trimma henne i timmar :)

Det blev hon som fick nya täcket och wicky får ta det hon hade :)

1 hästen check!

Publicerad 2011-11-28 15:52:20 i Allmänt,

Ridit ut på bananen och det hann inte bli mörkt hon var pigg och glad och jättefin! Lätt i handen och stundtals rätt stadig i en låg form. Lite bananig i höger som hon alltid är men inte så farligt. Hon hade en superfin bjudning så det blev inte så jobbigt för mig att rida ;)

Hon fick även inviga nya tränset.

Mina köp i Globen

Publicerad 2011-11-28 14:41:05 i Allmänt,

image description
Hemmaträns till Wicky, hon har ju ett svart nu och bruna grejer så hon behövde helt klart ett nytt!


Kingsland ridbyxor


Träns till Maggan och Bananen, de har tidigare haft Topangas dressyrträns men nu får de ett eget. Eftersom de har samma bett och samma stl så får de dela.


Budget vintertäcke från börjes till Wicky eller Topanga, beroende på vem det passar bäst på.

Sist och det allra bästa köpet är min Spooks kavaj med blingbling på kragen :D Älskar materialet och den är lite utstickande!

Påväg hem

Publicerad 2011-11-27 23:17:37 i Allmänt,

Nu är vi påväg hem efter tre grymma dagar i Globen! Fått massa inspiration och haft så galet roligt! Nu blir det hårdträning för hästarna som också har fått lite nya saker från mässan, jag har gjort en del fynd :D

Bugg är även världens underbaraste lilla ponny önskar att han kunde stanna hos oss föralltid.

Gloooooben

Publicerad 2011-11-27 12:41:54 i Allmänt,

Har precis kollat klart på morgonens hoppklasser och väntar på att min snälla pappa ska ringa för han är hos mina älsklingar och mockar och fixar. Ingen tidning idag men snällaste Frida sätter hästarna i skritten, tacktack

Igår blev det en rolig utekväll med Anna och såklart bästa bell som fyllde år :D

Imorse vaknade jag och Bredis 7 min innan tunnelbanan gick så vi fick kötta, men grymma som vi är hann vi!

Jag har även hunnit mocka och gå en sväng med världens bästa shettis, Bugg <3

Mot Globen igen!

Publicerad 2011-11-26 11:02:20 i Allmänt,

Anna sov hos mig så vi klev upp tidigt och fixade stallet nu på morgonen, vi red ut jag på Wicky och Anna på Topanga :) tog en skrittrunda i skogen och avslutade med att trava och galoppera nere på ängen! Hästarna va pigga och fina. Nu väntar ännu en heldag inne i Globen :D

Måste även hälsa grattis till världens bästa Isabelle som fyller 18 idag :D

Shuttle service

Publicerad 2011-11-25 23:54:48 i Allmänt,

Väntar på shuttle servicen mot parkeringen sen rullar vi hem till lindholmen igen :) grym dag i Globen tillsammans med grymma vänner Anna och Natasha som förövrigt hoppade både igår och idag och va grym som vanligt!

Påväg till Globen!

Publicerad 2011-11-25 11:36:23 i Allmänt,

Sitter i bilen påväg in till Globen, ska ta och fixa bugg när vi kommer fram. Wicky och Topanga har fått sig varsin lite hårdare tur ute på morgonen :) båda var lite dryga i början men blev väldigt fina :D

Allt är mockat och fixat så det är skönt! Bebisarna kommer få en vilohelg tyvärr för jag kommer inte hinna :/

:)

Publicerad 2011-11-24 22:03:17 i Allmänt,

Satte igång med ridandet direkt när jag kom till stallet!

Först ut var Wicky och hon fick en sväng ute! Jobbade mycket med de tipsen jag fick igår och idag var första gången på länge jag känner att jag lyckats med ett ridpass ute på henne! Hon var vild som vanligt men jag fick till det = LYCKA fina bästa wicky <3

Som nummer 2 red jag Topanga som egentligen mamma skulle ha ridit men hon hann inte, men jag tog hennes roll och satte på dressyrsadeln och dressyrtränset och trimmade i ridhuset. Massa skänkelvikningar, slutor, tempoväxlingar, nästan riktigt galoppiruetter och byten :D det var riktigt kul att rida i dressyrsadeln och Toppi var som vanligt AWESOME

Som nummer 3 red jag Jody och jobbade med det vanliga, det vill säga övergångar och att han ska ta stöd på bettet. Sen så kom jag åt hans svaga punkter riktigt bra. Fin ponny!

Som nummer 4 var det Maggan! Red lite hårdare idag med massa volter och åttor och jobbade med att få bort hennes tjaffs i traven. Mot slutet var hon sjukt fin och galoppen var grym hela tiden. Kunde verkligen rida henne mellan hand och skänkel!

Sist och som nummer 5 red jag Bananen. hon var mysig idag pigg och glad och sammarbetsvillig. Red även henne lite hårdare och hon orkade riktigt bra! Tänkte på vilken skillnad det är på henne för en månad sen gick det max att galoppera 1 varv i ridhuset och då fick man kämpa! Nu kan jag galoppera nästan hur mycket jag vill :)

Rallybilen styr snart mot stallet

Publicerad 2011-11-24 15:27:16 i Allmänt,

Idag hade smyx uf en bättre dag och jag tror att vi kommer hinna klart till redovisningen som är på pricken om en vecka :D

Nu ska jag speeda och dra till stallet, 5 hästar har jag som ska ridas men eftersom jag har lite ont i huvudet och sådära får jag se hur många jag rider och hur många skritten får motionera åt mig. Denna vecka kommer bli lite lugnare än vanligt för hästarna eftersom det är Stockholm International Horse Show! eller tanken är att mina får gå i skritten på söndag istället för att ridas och bebisarna får lite mer vila.

Usch en halvtråkig dag!

Publicerad 2011-11-23 22:29:52 i Allmänt,

I skolan jobbade vi med våra företag typ hela dagen och usch och fy! Smyx uf hade ingen bra dag idag :(

Aja hem och byta om snabbt för att hinna till insläppet i stallet, de flesta hästarna var dryga och en del ville inte komma in..

Sen red jag i alla fall Oscar som börjar bli riktigt fin, vilket är kul.

Sen dressyrträning för bästa Birre på Wicky! I början var Wicky väldigt fin och jag fick mycket beröm över hur jag jobbat henne sen sist vilket verkligen gör mig lycklig. Sen ett tag på mitten kom alla mina och Wickys problem fram men det var bara bra  för då fick Birre se det och sen tränade vi en massa på hur jag ska jobba henne för att undvika problemen och på slutet blev hon jättefin :D Bästa Wickan <3 Birre förstår verkligen Wicky nu vilket gör att hon kan hjälpa mig otroligt bra!

Sen mockade jag och fixade och lät bananen som jag också tänkt rida vila för jag hade ingen ork kvar. Men lillis kan förtjäna en extra dags vila nu när hon gått bra :)


<3 Wicky <3

Fuxarna

Publicerad 2011-11-22 22:50:11 i Allmänt,

Dagens ridna fuxar blev Maggan och Wisky. Maggan var hur fin som helst och hon hade en så härlig galopp med mycker power i! :D Hoppade wisky och jag varken bröt armen eller fick hjärnskakning ;) Han har sjukt härliga språng och det är verkligen min typ av häst i hoppningen :D Tack Frida för att jag fick hoppa din fina häst :)

Nu är klockan redan rätt mycket och jag har en hel del att fixa innan jag får sova :( Duscha och plugga i massor...

MIN PRINSESSA ÄR VÄRLDENS BÄSTA

Publicerad 2011-11-22 22:29:01 i Allmänt,

Rubriken beskriver alltså min Topanga! Hoppträningen gick super Topanga gjorde inte en enda hinderfel vilket inte är så ovanligt längre. Det var en del markarbete i början och där är hon kung! Lydig och gör allt perfekt. Sen hoppade vi en oxer och ett räcke med kort anridning och jag fick hoppa oxern på 140 och räcket på 130. Känns bra att hoppa lite högre igen jag kände absolut ingen osäkerhet hos mig, jag litar verkligen på henne igen vilket hon är mer än värd <3 Sen hoppade vi en låg och en bana på valfri höjd. Den låga gick sådär, hittade inte riktigt rytmen men Toppi skuttade glatt runt i alla fall. Sen tog jag en bana på 130 och inte en centimeter lägre någonstans vilket tyder på att mitt självförtroende ligger på topp igen. Felfritt hoppade prinsessan runt och det kändes som en promenad i parken. Hon tog inte i utan bara skuttar runt lika lätt som när banan var på 80 cm. Det är svårt att förklara känslan men det finns ingen bättre känsla :D älskade häst <3


Detta blev hennes sista Lena träning innan hennes hoppvila som hon ska få om 1,5 vecka :P

Uppdrag slutfört!

Publicerad 2011-11-22 15:52:32 i Allmänt,

Mitt uppdrag att köra Maria och Bugg till globen är slutfört! Kan ju säga att köra i stan med transport inte riktigt är min grej men vi klarade oss :D

Nu blir det äntligen mitt stall, Maggan ska ridas innan hoppträningen och sen ska jag hoppa Topanga och efter det ska jag rida Wisky och eventuellt hoppa några språng :P Det är två andra i stallet som har hoppat honom förut och den ena fick hjärnskakning och den andra bröt armen så vi får helt enkelt se hur vad jag råkar ut  för ;)


Stressigt!

Publicerad 2011-11-21 22:33:12 i Allmänt,

Red 5 hästar idag, Topanga och wicky fick sig en sväng ute bara skritta och jogga lite lätt, bästa prinsessorna!

Bananen och Maggan gick i stora ridhuset och Maggan galopperade idag för första gången efter skadan och det blev en del bockar.. men jag tycker hon känns frisk och fin för att ha vilat ett tag. bananis var helt okej :)

Sen red jag Wisky, även han slog några bockar men han är fin, kräver sin ridning men när han väl är fin är han riktigt fin :) Har faktiskt ridit honom en gång förut!

Sen klippte jag Maggan och jag lyckades väl helt okej, inga snygga linjer eftersom hon galopperade på stallgången och sparkade när jag klippte rumpan men det värsta är borta så nu slipper hon svettas så mycket! Carina var väldigt förvånad över att jag i huvud taget lyckades så Maggan skötte sig ändå över förväntan :)

Nu har jag varit hemma en timme och hunnit äta, duscha och fixa vägbeskrivning till morgondagens äventyr... men nu väntar rummet på att städas, pluggandet på att pluggas och en massa annat fixande på att fixas!


Snart stallet!

Publicerad 2011-11-21 14:41:47 i Allmänt,

Skolan gick fort idag, fixade klart affärsplanen på förmiddagen och sen åkte vi i företaget till täby för att köpa likadana tröjor till företagspresentationen nästa vecka. Jag var på shoppinghumör så några fler grejer fick åka med mig hem :)

Nu blir det snart stallet :D Känner sådant sug att åka dit och pussa på sessorna och berätta för de hur fantastiska de är! Rida en hel del ska jag också göra. Maggan ska galoppera idag :D Toppi och Wicky ska nog bara skritta eller i alla fall Toppi för jag tror det blir hon som får ta hoppträningen imorgon :) Bananen ska också röra på sig, hoppas att hon är lika fin som i lördags. Sen ska jag rida en annan häst i stallet vid namn Wisky för hans matte är sjuk :/


Fina lilla Apella!

Tävling

Publicerad 2011-11-20 21:10:54 i Allmänt,

Årets sista tävling är nu över :(

Resultat!

Topanga <3

110: 0+0 fel och 2a superfin!

120: 8 fel rev tvåan och på fyran låg jag så fel som man bara kan så jag bara lägger ner handen och gör ingenting för så fel var det. Visste inte vad jag skulle göra heller, det är här min osäkerhet kommer fram jag vågar inte rida på när jag ligger så fel på Toppi men hon försökte hoppa bäst som hon är men det gick verkligen inte. Efter det var hon klockren! Hon var inte riktigt igång till en början vilket inte var så konstigt för framridningen var kaos och jag hade typ 8 starter mellan Ron och henne. Men jag är supernöjd med henne hon är världens bästa <3

Wicky <3

110: 0+4 fel, en rullbom i omhoppningen men jättefin!

120 4 fel och 7a! Rev tvåan för hon trodde inte att det var en oxer så parallell var den ;) Men shit vad hon hoppade finaste bästa wicky <3 

Ron.

120: 4 fel, rev tvåan men annars hoppade han mig ur sadeln på var och varannat hinder! fina ron <3

Reslutaten var inte riktigt lika bra som rundorna faktiskt, men jag är supernöjd. Hästarna har hoppat fantastiskt och känslan har funnits där. Nu ska vi trimma och vila upp oss till nästa säsong! 

Dagen innan årets sista tävling..

Publicerad 2011-11-20 00:47:16 i Allmänt,

Den dagen är idag :P Har ridit ut på mina prinsessor, Toppi fick en lugn sväng i skogen och var allmänt mysig och bäst, Wicky fick gå lite mer och var som alltid pigg och glad!

Hade insläppet i stallet = rik Mallan

Trimmade på Oscar i ridhuset och han hade en bra dag!

Putsade, packade och fixade hästarna fina. Mockade även och fixade all mat.

Sen red jag bananen, var inte alls sugen efter hur hon var sist och det började inte heller bra för hon vägrade att öppna munnen när jag skulle tränsa :P Men gud vad duktig hon var. Pigg och glad, fattade rätt galopp hela tiden och var väldigt trevlig att rida.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha sett breaking dawn med min käre vän skalis, tyckte den var rätt bra!

Nu ska jag sova och ladda till imorgon :D


<3

Ny dag med nya möjligheter!

Publicerad 2011-11-19 10:57:16 i Allmänt,

Det är en ny dag, jag lägger gårdagen bakom mig. Morgonen började på bästa sätt, fint väder och morgonmys med min fina Wicky! Hovis kom idag istället och fixade skon.

Nu har jag varit hemma en stund och ätit frukost så nu ska jag tillbaka. Det kommer bli en lång, stressig men rolig dag :)

??

Publicerad 2011-11-18 23:45:22 i Allmänt,

ibland undrar jag varför jag finns när det ändå aldrig är någon som är nöjd med mig, ingen som bryr sig. Jag känner mig utstött och ensam. Men då finns det 3 varelser som får mig på bättre tankar, tre stycken som förstår mig, tre stycken som accepterar mig för den jag är, tre stycken som gör allt för mig! Mormor, Wicky och Topanga <3 vad skulle jag ta mig till utan er?


jag önskar att jag någon gång hittar den trygghet i mig själv för att slippa känna såhär..

Livet är bra

Publicerad 2011-11-18 21:39:03 i Allmänt,

Just nu har jag väldigt mycket bra möjligheter, jag får rida en massa fina hästar vilket ger mig så himla mycket. Jag vill bli bra, jag vill lyckas och det bästa sättat att utvecklas på är att träna, ta åt sig av all kritik, rida en massa och helst olika hästar. Även att rida fina och bra hästar!

Topanga, Wicky, Magnifique, Bananen, Ron, Jody och Oscar! Ni kära hästar och era ägare ger mig dessa möjligheter. Även min mamma som ger mig allra mest, hon betalar, skjutsar och låter mig rida hur mycket jag vill! Hade det inte varit för henne hade jag inte kunnart hålla på så som jag gör. Även om jag inte alltid visar det så är jag väldigt tacksam över allt hon gör, hon sålde sin häst för att ha råd att ge mig två fast det är detta hon också brinner för! Men hon är världens bästa mamma och sätter mina drömmar före sina egna.


mamma <3

jag har fina hästar <3

Publicerad 2011-11-18 21:29:15 i Allmänt,

Allt har gått enligt planen idag. Red ut på Topanga och hon var väldigt busig men superfin! Bästa toppi <3

Hoppade Ron och det kändes i överlag bra, ibland blir han lite bakom handen och ibland vill han för mycket fram men det var trots allt sjunde gången jag red honom idag :P Men shit vad hästen hoppar, sjukt fin!

Skrittade och joggade Maggan som var lugn och fin!

Jobbade med trav ocg galoppbommar på Wicky och jag är nöjd, hon hetsa som vanligt men jag hade kontroll och hon tog faktiskt många av mina förhållningar och jag kunde göra massa övningar jag för ett par veckor sedan aldrig hade klarat :) Fina Wickan <3

Nu blir det en plugg och chillkväll i mitt hem tillsammans med min familj, som betyder oerhört mkt för mig!

Till dig som undrade ifall jag hade nya ridstövlar så har jag inte det! det är bästa Matildas stövlar som jag fick låna för mina har varit på lagning och kom hem idag :)


Älskade hjärtat <3

seeeg

Publicerad 2011-11-18 14:25:33 i Allmänt,

dagen började klockan 07.50 med att titta på one tree hill, sen fixa mig och pappa skjutsade mig till skolan :) Satt och jobbade typ 1,5 timme med affärsplanen till vårt företag. Sen åt vi lunch och åkte hem. Nu har jag kollat ännu mera på one tree hill och är segare än segast! Chilldagar gör mig verkligen bara mer trött och seg.

Men ska byta om och åka till stallet snart, hovis är snäll och kommer och fixar en sko på wicky som hon klivit på så den är sne eller nått :P Ska köpa broddar också för nu har det ju varit riktigt kallt..

ska rida 4 små hestar också tror jag. Wicky, Topanga och Maggan ska ridas sen får jag se ifall Ron kommer också och gör han det så ska jag hoppa honom tills på söndag.

På söndag blir det årets sista tävling :(


en på miljonen <3

fin maggan och duktig jody

Publicerad 2011-11-17 23:05:35 i Allmänt,

Maggan var väldigt fin idag även fast jag bara skrittar och travar lite, jody var också rätt fin han kan bättre men helt okej :)

Min bror har varit hemma ikväll och hjälpt mig att ladda ner lite nya serier så nu har jag en massa roligt att titta på :D Men inte idag för nu väntar sängen..

Happy

Publicerad 2011-11-17 18:52:56 i Allmänt,

Det fina humöret är tillbaka! Red ut på wicky och leendet kom fram igen, hon är knäpp till och med den knäppaste jag vet men det är sjukt vad glad hon gör mig!

Nu skrittar jag fram ännu en underbar häst nämligen Maggan :)

Usch och fy!

Publicerad 2011-11-17 16:28:15 i Allmänt,

Det glada humöret från i förmiddags är som bortblåst nu efter att ha ridit ett totalt meningslöst ridpass på bananen, hon vägrade fatta vänster galopp vad jag än gjorde och var allmänt trotsig till allt idag :/ jag som stressade så för att hinna rida henne innan det är helt svart ute...

Sitter på tåget..

Publicerad 2011-11-16 18:30:46 i Allmänt,

Är som sagt på tåget nu påväg till bowlingen :) har bara ridit en häst idag och det var Maggan, skrittade och travade i ridhuset och hon tyckte det var hur kul som helst att få göra annat än att skritta :) pussade och spolade ben och bytte täcken på mina prinsessor!

trött

Publicerad 2011-11-15 23:20:54 i Allmänt,

Nu är jag väldigt trött så ska samla mina sista krafter för dagen och gå och borsta tänderna...men det tar emot :P Imorgon måste jag gå upp tidigt och fixa lite i stallet innan skolan, för efter har jag insläppet som varje onsdag och så måste jag fixa klart resten innan jag ska bowla med landet gänget i täby vid 19.00 tror jag :P

Tror bara att jag mockar på morgonen beror på när jag orkar kliva upp hehe :P

En riktigt bra dag!

Publicerad 2011-11-15 22:42:08 i Allmänt,

Varit på allmänt bra humör idag hela dagen. vet egentligen inte varför men så har det i alla fall varit. Hade dock prov och grejer i skolan men det kändes bra faktiskt :)

Efter skolan blev det mys en stund med Marias ponnyer, eller Bugg vår gamla shettis är bara hemma ett tag nu.

Sen blev det stallet, skrittade maggan och lena och mamma kollade när jag travade och hon såg helt bra ut. :D så nu ska jag sätta igång henne igen! :)

Hopptränade Wicky och hon var helt amazing! Aldrig haft så bra ordning på henne. gjorde alla övningar bra och avslutade med en bana som låg på allt möjligt mellan 110 och 130. Inte en enda bom föll idag, min fina lilla tjej <3 hon är grymgrymgrym och jävligt mycket älskad.



Hejhej

Publicerad 2011-11-14 23:10:03 i Allmänt,

På dirren efter skolan pluggade jag med mormor, känner mig helt hjärntvättad och var trött och allmänt deppig när jag åkte till stallet men bara av att se mina hästar blir jag en annan människa, mitt lyckliga jag :)

Förutom att ha mockat en massa boxar har jag trimmat på oscar, skrittat ut på Topanga <3, ridit i ridhuset på en rätt pigg banan, vant in wicky i skritten så hon fick gå där istället för att skritta ut men hon klagade inte och hade sällis av Maggan :)

Smyckes fix

Publicerad 2011-11-14 13:23:20 i Allmänt,

Sitter i skolan och fixar med våra smycken. Min data har för tredje gången åkt upp i himlen men om jag känner den rätt återuppstår den efter en dejt med dellgubben ;) slutar om 30 min och då blir det plugg med mormor innan stallet :/

Världens finaste hästar!

Publicerad 2011-11-13 20:42:30 i Allmänt,

Dagens resultat!

Wicky <3

115: 0+4 fel och 7a ett pet i omhoppningen men sjukt fin!

120: 12 fel, debuterade även 120 eftersom hon var så fin och efter en lång väntan blev hon studsig i början och petade 1an och 2an sen glömde jag banan x) men snäll som hon är hoppade hon hindret hur omöjligt det än var att ens försöka hoppa så ett till ner där, men resten av banan vilket var 8 hinder gick kalasbra! Supernöjd med henne, hon hoppar mig nästan ur sadeln och det liksom bara smattrar till när hon hoppar. På wicky känns verkligen ingenting omöjligt, älskade häst <3

Ron!

120: 4 fel, en bra runda, fin rytm och hästen satsar typ på att hoppa upp till stjärnorna, en stor tabbe gjorde jag så ett ner men nöjd med honom, det är trots allt hans andra 120 någonsin! :D 

TOPANGA <3

115: 0+0 fel och VANN. Lite spänd och rytmen var inte den bästa men som vanligt när det blir omhoppning är hon med på noterna! Jättenöjd med omhoppningen!

120: 0+0 fel och 3a. HUR FIN OM HELST! det var en A1:a så omhoppningen låg på 130 men pärlan hoppade så fint så. Nu känns det som att vi har hittat tillbaka, kärlek till världens finaste <3 


När vi hämtade dig, ett köp som har förändrat hela min värld! Du är så jävla bra <3

TAGGA

Publicerad 2011-11-12 21:36:51 i Allmänt,

Jag har putsat alla grejer, tvättat svansar och ben på hästarna, det var så kallt så det fick räcka så, ryktat länge, packat och fixat allt till imorgon :)

imorgon startar jag med:

Wicky: 115 --> debut

Topanga: 115 & 120

Ron: 120

Ska bli riktigt roligt, ska tänka så som jag fått lära mig på Topanga, försöka ha Wicky lugn och bli klar i tid på Ron!


en trött Toppi efter vår bästa 130 runda :)

kdfhsjkdhfns

Publicerad 2011-11-12 21:31:35 i Allmänt,

Insläppet idag var rätt chill, mycket mer chill än på vardagar! Red ut på 3 små fina hästar, Topanga och Wicky fick en skritt och jogg runda och fisken som jag tog hand om även idag fick gå lite mer.

Maggan fick leka i skritten och bananen får en vilohelg. Hon ska nog inte vintervila i vinter eftersom hon ska säljas så jag lägger in lite vilohelger då och då eftersom hon bara är 3 år behöver hon det :)


Hos mormor

Publicerad 2011-11-12 13:39:26 i Allmänt,

Dagen började med en standard pucko frukost med tildis. Sen var det bara att åka till mormor för att få ännu en pluggdag överstökad. Nu är vi klara och mormor lagar mat som vi ska äta innan jag åker hem :)

Har insläppet i stallet, ska rida så många jag hinner och fixa till tävlingen imorgon, förhoppningsvis kommer jag träffa min kusin en snabbis som är hemma från Malta över helgen :)

11/11-11

Publicerad 2011-11-11 22:23:13 i Allmänt,

Hela skoldagen idag var förjävlig! Men som vanligt när jag kommer till stallet lyser mina hästar upp min dag. Hoppade en fin Ron, trimmade en fin Topanga på ängen, red markarbete med bommar på en fin Wicky och red ut på en gullig ponny vid namn fisken.

Nu blir det fredagsmys med tildis!

Hjärtan av guld!

Publicerad 2011-11-10 23:50:49 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på lugn musik och kollar på massa bilder. Vad jag saknar min fina lilla fux. Just nu finns hon så nära mig även fast hon är så långt borta. Jag kan se massa hinder och känna hur det skulle kännas att hoppa de på min ängel. Jag minns allt så tydligt och klart. Jag är rädd för att glömma hur det känns, rädd för att du ska försvinna längre bort från mig. samtidigt som tårarna kommer när jag tänker på dig kan jag börja skratta, skratta åt all glädje du gav mig och alla dina knäppa stunder. Du var så sjukt speciell med ett hjärta av guld och vi stod varandra väldigt nära, jag kände dig utantill och du kände mig utantill. Vi var ett tillsammans! Jag älskar dig min fina Candy <3

RIDA

Publicerad 2011-11-10 22:19:20 i Allmänt,

Red ut på knäppis Wicky idag och hon var fin i traven, överpigg i galoppen ;)Trimmade på en fin Jody med massa övergångar som alltid men det tar sig! Red Bananen i lilla ridhuset, trodde verkligen inte att det skulle gå men för att vara inne var hon riktigt pigg! Sen skrittade jag Maggan som tyckte att det fanns spöken i alla hörnen i ridhuset men hon är gullig!

Nu har jag verkligen frusit hela dagen så ska ta ett riktigt varmt bad, sätta på mig min onepiece och dricka te när jag om ett tag ska börja plugga :)


mamma red min prinsessa :/

Stadsvandring

Publicerad 2011-11-10 21:02:17 i Allmänt,

Har varit på stadsvandring idag med klassen. Skönt att slippa skolbänken men det var sjukt kallt!

När vi slutade åkte jag Fanny, Frida och bell och köpte smycken till vårt företag och jag köpte 2 iphone skal till min älskling mobilen ;)

Håller på att skritta Maggan som är sist ut sen skriver jag om dagens ridande.

fina hästar = taggad mallan

Publicerad 2011-11-09 23:34:48 i Allmänt,

nu när hästarna känns riktigt bra är jag galet taggad tills på söndag! Kommer inte ihåg vad stället heter dit jag ska, jag har aldrig varit där tidigare men det skulle vara ett stort och fint ridhus i alla fall :)

Imorgon ska jag hoppa lite på Ron också tror jag så hoppas att han också känns bra för även han åker med på söndag :)



radar ligger på plats i sin säng och sover så jag ska snart göra honom sällis fast i min säng :P

Det går bra nu!

Publicerad 2011-11-09 21:56:14 i Allmänt,

Skolan var chill, insläppet jobbigt, hästarna underbara!

red dressyr för Birre på Wicky! Förstå gången jag känner att en tränare verkligen förstår hur hon är och det var super! Wicky har aldrig varit så fin och idag gick det bara framåt och inte bakåt som jag tyckt att det gjort.. Jag fick verkligen till det och har massa nya bra övningar jag ska jobba med! Bästa Wickan <3

Skrittade även Maggan och jobbade henne i en låg form och hon var gullig min jättebebis <3

De andra vilade men fick såklart massa pussar.


Du är så fin när du vill älskade häst <3

nattinatti

Publicerad 2011-11-09 00:17:15 i Allmänt,

Glad och nöjd ska jag nu sova efter en mysig kväll i mitt hem. Jag har Topangas vinterplan klar och den blir nog super. Wickys är nästan färdig planerad, usch jag vill inte ha ett vinteruppehåll samtidigt som jag verkligen längtar till julafton och den årliga resan till björnrike :P


Bananis och Maggan

Publicerad 2011-11-08 22:02:13 i Allmänt,

Red även bebisarna, Bananis red jag ut på med trevligt sällskap av Matilda! Hon var väldigt duktig och jag jobbade en del med galoppfattningar.

Maggan skrittade jag inne och bad mamma och Lena kolla när jag travade henne och hon var lite stel i ena bak i höger varv så ska skritta henne veckan ut och sen kolla igen!

Har precis sålt lite smycken från vårt företag till folket i familjen, pappa köpte till och med fast han va snäll och gav sakerna till mig :D


Du betyder mycket för mig.

mitt älskade hjärta!

Publicerad 2011-11-08 21:57:43 i Allmänt,

Hoppträningen på Topanga gick sjukt bra! Hon hade inte ett enda hinderfel på hela träningen! Vi hoppade mycket linjer och bandelar och hon hoppade helt super även fast jag inte ännu litar på henne överallt (förstår verkligen inte varför jag inte gör de) Avslutade med en bana på 120/130 och vilken grym häst jag har, trots att jag på en stor oxer la henne skit så hoppar hon av så fint och sträcker lite på sig och kör vidare som ingenting. Hon är så hinderklok och så underbar min fina Topanga <3 Denna träning höjde mitt självförtroende väldigt mycket. Älskar känslan efter en lyckad träning, är helt lycklig hela jag och så kommer jag vara hela kvällen :)


<3<3<3KÄRLEK<3<3<3

Att man kan sakna någon så mycket

Publicerad 2011-11-08 11:33:35 i Allmänt,

Sista gången jag såg dig, sista bilden jag tog av dig, sista minnet vi har tillsammans, sista gången jag fick viska jag älskar dig i ditt öra och pussa på fin mjuka fina mule. Allt är över vi har inga fler minnen tillsammans du kommer aldrig tillbaka.. Men mitt hjärta slutar aldrig slå för dig, för mig lever du vidare inom mig och jag älskar dig så fruktansvärt mycket! 7/10-2006-1/8-2011 den bästa tiden i mitt liv!

Tankar...

Publicerad 2011-11-07 23:32:47 i Allmänt,

just nu är det en väldigt massa tankar som flyger runt i mitt huvud. Men jag vet vad jag vill och det ska jag kämpa för. Jag tänker skita i alla som tvivlar på mig och köra mitt race. Tänker inte bry mig om vad alla andra tycker, jag siktar mot stjärnorna och sen får vi se vart jag landar. jag hoppas att jag lyckas och gör jag inte det så har jag i alla fall försökt.

...

Publicerad 2011-11-07 21:12:32 i Allmänt,

idag är en dag då jag känner att jag bara nämner att jag red Wicky, Topanga och Maggan. Det har gått väldigt blandat, de är speciella mina söta hästar men oavsett vad så är de högt älskade!

Tagga hoppträning imorgon istället med Topanga :D

Nu ska jag verkligen försöka att plugga effektivt, jag är sämst på att plugga utan mormor men jag ger det ett försök i alla fall. Det är väl ändå tanken som räknas!?


en till speciell älskad och saknad tjej <3

Äntligen

Publicerad 2011-11-07 15:02:01 i Allmänt,

snart är jag en riktig pluggis! pluggat med mormor idag igen och nu känner jag att jag äntligen börjar förstå vad det är jag håller på med. Provet är liksom om en vecka så det ska nog gå bra hoppas jag :) firar denna lyckade pluggstund med stallet :D 3 heestisar ska ridas och så ska jag mocka och det vanliga :) Skulle verkligen behöva putsa alla träns men det tvivlar jag starkt på att jag kommer göra idag :P


bjuder på en gammal bild på mig och bella :)

Skola imorgon..

Publicerad 2011-11-06 23:33:54 i Allmänt,

ångesten som vanligtvis kommer på söndagar har ännu inte kommit faktiskt trots att det är sista dagen på lovet. Jag tror att det har och göra med att jag har 4 helger framför mig där det häner roliga saker :D

Nu i helgen ska jag tävla, nästa helg är det också tävling, sen är det globen och helgen efter globen ska jag träna för Lotta Schultz :D


finaste hästen vad jag älskar dig <3

Varför har inte varje dygn fler timmar?

Publicerad 2011-11-06 21:26:13 i Allmänt,

Hann rida en fin banan innan insläppet idag, efter red jag markarbetsträning på Wicky för Maria! I början gick det sådär wicky var vild och det är svårt att förstå hur hon är så det tog ett tag innan Maria kom på en bra givande övning för oss. Vi jobbade med bommar på en s linje och efter en timme lyckades jag en gång galoppera över bommarna i samma takt, dock med lite galoppombyten här och var men hon ökade inget ;) har fått massa bra tips och nya övningar vilket var super :D hon är speciell min älskade wicky <3

Jody och Oscar har jag trimmat på och Oscar hade en något sämre dag medan Jody hade en bättre!

Topanga har jag bara gosat och ryktat på för mamma red.

Nu har jag precis skrittat klart Maggan och ska åka hem och ätaaaaa hungrig som jag är :)

Skolan suger

Publicerad 2011-11-06 13:22:51 i Allmänt,

Efter att ha pluggat hos mormor ett tag känner jag ett stort sug att bara skita i skolan och alla krav hit och dit!

Sjukt deppig känner jag mig men nu ska jag åka hem och till mina fina hästar, där mår jag alltid bra!

Jobb

Publicerad 2011-11-05 18:05:58 i Allmänt,

Sjukt trött efter att både ha jobbat förmiddag och eftermiddag i stallet. Nu väntar en trevlig kväll hemma hos familjen Bredberg!

Wicky och Topanga fick gå granbyrundan och jag klättrade i klätterbackarna så båda fick vara ute lite mer än en timme var :)

Jody red jag på ängen och han var lite bråkig men resultatet blev bra :)

Maggan gick i skritten och bananen vilade :)

Idoooool

Publicerad 2011-11-04 21:34:02 i Allmänt,

Efter Hovis red jag ut på gulle Wicky med graman vilket gick sådär hon var sjukt fin i traven men blev väldigt hoppig i galoppen! Men det var gramanens fel ska bara ha den när jag tränar på övergångar. Trimmade Jody inne och han var väldigt mjuk och fin, bananen hoppade jag och vi tog oss över hela 70 cm! Maggan är ohalt igen och ska skrittas i helgen men idag blev det skritten för hennes del.

Nu har jag och tildis ätit pizza framför idol och chillar galet, imorgon jobbar vi i stallet..

Nya skor till Topanga

Publicerad 2011-11-04 15:49:13 i Allmänt,

Är hos Hovis med Topanga, hon får nya fina skor vilket känns bra :) har hunnit rida ut på henne en sväng också och när jag kommer hem väntar några hästar till på att bli ridna! Ska rida så många jag hinner innan jag ska hem till Matilda :)

2 månader

Publicerad 2011-11-03 22:34:43 i Allmänt,

Idag har du varit min bara min i 2 hela månader! du är väldigt speciell men du är du och jag älskar dig för den du är. Du har förändrat min värld och gjort mig till världens lyckligaste, jag älskar dig så mycket min Wicky <3





Dressyr!

Publicerad 2011-11-03 22:06:39 i Allmänt,

Idag tränade jag dressyr på Wicky och mamma tränade dressyr på Topanga :) både var fina och vi fick väldigt bra tips och hjälp som alltid av Birre :D Jag ska även börja rida Wicky lite med graman när jag jobbar med övergångar för att hjälpa henne :)

Red ut på Jody och han var rätt stark men efter att ha joggat fram honom länge blev han mjuk :)

Nu blir det mer plugg....


min stjärna <3

Plugg hos mormor

Publicerad 2011-11-03 14:38:12 i Allmänt,

Imorse red jag två ponnyer hos min Dressyrtränare, hoppade zipp som jag även red i måndags och trimmade lite på lilla Larry, fina små ponnyer!

Nu pluggar jag hos mormor efter att ha ätit en god lunch! Om ett tag ska vi fika innan jag åker vidare till mitt stall :)

Dags att sitta av sista hästen för dagen.

Publicerad 2011-11-02 18:55:30 i Allmänt,

Har bara ridit två hästar idag veckans planering blev inte så bra märkte jag.. Mina sessor har vilat idag och wicky har fått nya fina skor.

Jag har ridit ut på bananen och hoppat en stock som finns på ängen känner att det är dags att ta tag i hennes inhoppning nu! Det gick i alla fall super hon fick hoppa stocken fyra gånger och hon var pigg och verkade tycka att det var roligt.

Nu jag jag precis hoppat lite småhinder på Jody och jobbat med att få bort hans sparkar och jag är riktigt nöjd!

Hoppeliskutt

Publicerad 2011-11-01 22:01:03 i Allmänt,

Hoppträning med Wicky idag! Hon var Wicky kan man säga vild och galen men hon hoppar fint i alla fall. Fick lägga volter före och efter varje hinder för att träna på få henne att vänta på mig och jag tycker att hon skötte sig bra, en riktigt nyttig träning med endast låga hinder. Fina tjejen <3

mamma red Topanga, jag red i ridhuset på Swing och Jody och ut på Bananen. Bananis går framåt i utvecklingen just nu vilket är kul!

Nu ska jag chilla hela kvällen med Matilda och vi ska tänka ut något bra att baka och sen kolla på solsidan och sova lääänge :D

Gårdagen

Publicerad 2011-11-01 15:12:13 i Allmänt,

En kort sammanfattning av gårdagen är fina hästar-p-böter-underbara saknade vänner!

Topanga och Wicky skrittade ut och de var mysiga och fina som alltid :)

Träffade Hanna som flyttat till skåne och åt lunch med henne i täby, shit vad man har saknat bruden! en p-böter fick jag också vilket känns förjävligt!

Direkt från Täby mötte jag upp Natasha som flyttat åt helvete hon med och vi åkte till min dressyrtränare och jag hoppade hennes dotters ponny Zipp! Han var fin men bockar efter hindren. Sen tillbaka till Söderby och fixa klart stallet, gick med Maggan som var väldigt halt igen :( suuuck...

Sen blev det en mycket rolig och trevlig myskväll med bästa Natasha :D Önskar att hon kunde flytta tillbaka men nu när tävlingarna snart är slut ska jag besöka henne i vildmarken utanför Enköping :)



Saknade fina vänner!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela