Malin Åkerström

Drar täcket över huvudet och checkar ut...

Publicerad 2014-02-28 21:04:00 i Allmänt,

Det här är inte min vecka alls... längesedan jag var såhär deppig :( Idag får tårarna rinna. Har hållit på en känsla hela veckan som idag blev bekräftat att det var precis som jag oroade mig för! Men jag vet att så fort jag imorgon kommer till mitt älskade stall på älskade runsten så torkar jag tårarna och finner glädjen igen hos mina fyrbenta underbara vänner. De är de bästa i mitt liv och min stora lycka <3
 
Hur som helst så har det såklart också hänt bra saker idag. Det gör det alltid på mitt jobb och jag vet att stallet kan lösa alla problem som jag stöter på i mitt liv. Alla 10 hästar vi har i träning just nu har ridits ut. Alla fick även galoppjobba på nya utebanan utom Tiger, Thindra och Drifter. Måste säga att min nyfunna kärlek Carlando är helt fantastisk. Han får en fet guldstjärna idag!
 
Åkte efter jobbet hem och red på min älskade Topanga. Hon är inte bra ännu men ska joggas lite för då mår benet bättre. Tror all denna extra havre hon får av mig för hon är så söt inte varit så bra under hennes vila...Helt galen var hon men vilken lycka att sitta på henne igen, min kärlek mitt allt <3
 
 

Bra ridpass idag

Publicerad 2014-02-27 18:36:54 i Allmänt,

Idag har jag haft bra ridpass på alla 8 som jag red.

Ghisela, Carat och Summer trimmade jag som tusan på.

Tiger red jag markarbete på och han var jättefin.

Carlando, Diva, Laban och Calida travhoppade jag med. Calida fick även börja sin vattenterapi så la två runda vattenmattor på ett hinder. Red fram henne länge och gjorde övningar så hon skulle vara mellan mina hjälper till 100% . Vattnet var förstås läskigt men hon hoppade på första försöket!! :D

Rebecka har även kommit för att stanna resten av veckan vilket är super. Hann till och med mocka hagar idag :)

Becka och Summer får stå för bilden bara för de är rätt lika...

Min älskade häst <3

Publicerad 2014-02-26 20:56:17 i Allmänt,

Dagens enda knop jag gjort är att vara i stallet 2 timmar. Gick prommis med Topanga, Tequila och Ronja. Tequila lämnade oss andra efter ett tag men vi andra hade mysigt ändå. Topanga var vild och bockade och höll på, goshästen<3

Mockade åt henne och Pysen och borstade och friserade dem båda.

Det var min dags ansträngning och nu ska jag snart sova igen!

...

Publicerad 2014-02-26 11:03:37 i Allmänt,

Idag är jag ledig vilket jag inte varit på över 3 veckor så ganska skönt. Men också första dagen på länge som jag hinner känna efter. Idag är jag otroligt deppig över att jag missar scandinavium... Första som inte kvalade liksom. Jag gjorde en otroligt stor tabbe i semifinalen som jag borde varit utan. Hade jag varit en halv sekund snabbare hade det räckt ändå..Kommer klandra mig själv länge för detta!
 
Topanga är skadad och jag oroar mig väldigt över henne. Något känns inte bra och det gör ont i mig att veta att hon har ont... 
 
Jag saknar att rida och tävla Britt som kommer vara borta länge. Många tankar snurrar i mitt huvud angående henne och jag hoppas innerligt att hon kommer tillbaka. 
 
Tiden går också så satans fort... kan den inte bara slå ner på tempot? jag är rädd för framtiden och vill inte alls tänka på den. Om ngn frågar mig om den blir jag arg men jag menar inte att vara arg. Jag är bara väldigt rädd och orolig. Jag vill leva i nuet och låta framtiden komma som den kommer men ngt säger mig att med snart 2,5 häst att betala för måste jag ha en plan för att kunna få mitt liv att gå runt. Men jag låter det vänta tror jag, jag vill vara här och nu och göra det bästa av vad jag har precis nu! 
 
När jag är hemma kan jag heller inte låta bli att sakna hästen som jag ser upp till och som är en idol för mig. Ghisela är en på miljonen och jag vill aldrig leva utan henne... <3
 
Jag älskar dig min vän, jag älskar dig med hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra <3
 
 

igår - tisdag

Publicerad 2014-02-26 10:35:23 i Allmänt,

Igår började jag med att trimma de två stora grabbarna på nya utebanan och både gick riktigt bra!
 
Flyttade sen in till ridhuset och red markarbete med mycket bommar på Calida, Summer, Ghisela och Carat. Riktigt bra pass med framförallt Summer. Calida bråkade ingenting vilket var skönt :)
 
Diva och Laban gick på bandet och Drifter är mega svullen i ett bakben. Som tur var så var Håkan hos oss och kollade några hästar och fixade Drifter så han trodde det skulle vara borta på ett par dagar. Han är ju rätt liten så lite vila gör honom bara gott. 
 
Åt sen middag med min fina vän Matilda innan jag åkte vidare till Lindholmen. Matilda är verkligen grym en riktigt riktigt bra vän :)
 
 

Wicky

Publicerad 2014-02-25 20:58:27 i Allmänt,

Nu låter jag Wickan vara fram tills hon om 9 veckor ska få lilla fölis! Känns så tråkigt att inte göra ngt med henne igen men får hoppas att sista tiden går fort. Vi längtar efter bebis men mest till att få Wicky tillbaka i träning tror jag.

Min älskade Wicky <3

Måndag

Publicerad 2014-02-24 22:41:33 i Allmänt,

Idag har jag trimmat på nya utebanan och haft väldigt bra ridpass! Igår kände jag mig trött så somna tidigt och idag kände jag mig som vanligt :)

Trimmade Gris, Calida, Carat, Thindra, Summer, Diva och Laban. Mest nöjd är jag med passet på Diva. Calida har ju haft en chillvecka vilket märks...monster men fick igenom henne!

De två stora grabbarna har gått på bandet. Tigers debut och han var så duktig!

Longerade Spirre också och har fixat Britt :)

Allt tar ju lite tid nu när jag är utan hästskötare men också mysigt att göra allt själv.

Resultat Märsta

Publicerad 2014-02-23 18:50:14 i Allmänt,

Hade en bra dag i Märsta trots ett tungt och sugande underlag igår!

110cm

Carat: 0+4 fel, rev sista i omhoppningen men hon kändes fin.

Carlando: 0+0 fel och 6a. Tävlingsdebut på min nyfunna kärlek och han skötte sig prima. Lite för låga hinder för honom men en bra början.

Tiger: 0fel avd.b Han är så duktig så "lilla" Tiger. Andra tävlingen och han gör vad han ska utan att blinka!

Drifter: 0 fel avd.b. Hans andra 110 och han känns så mycket bättre än förra året. Bebis <3

120cm

Carat: 8 fel. Tycker hon hoppade mycket bättre i denna klass så nöjd med resultatet.

Carlando: 8 fel, rev de två sista. Han
Hoppade super men blev lite trött. Han är ju rätt stor och gräver ner sig ännu mer i underlaget så lite mjölksyra. Älskar denna häst, han är grym <3

Tiger: 8 fel, rev också de två sista av samma orsak men även han hoppade himla bra. Han kommer bli något stort en dag det är jag säker på!

Summer: 0fel och 1a. Han kändes sådär men gjorde vad han skulle. Skönt att han får hoppa lite lätt så han kommer tillbaka efter sin sjukdom. Älskar att vinna och denna kille låter mig göra det en del :D

Diva: 0fel avd.b kaos på framhoppningen men super på banan. Klockrena lilla älskade häst <3

Drifter: 0fel-debut!!! Han satte nollan i debuten i 120. Synd att man inte får börja kvala till Falsterbo ännu men väldigt glad över min bebiskille! Han har ett så grymt psyke.

130cm

Diva: 0 fel avd.b DEBUT! Man kan ju inget annat än att älska denna häst. 4 starter i år och 4 felfria. Så skönt att även hon är redo att ge sig på kvalen när de börjar! Underbara häst <3

Summer: 0+0 fel och vann igen!! The king is back. I denna klass var han sig själv igen och lekte runt som ingenting. Så glad över honom, min fina älskade hingst <3

Soffhäng

Publicerad 2014-02-21 20:53:07 i Allmänt,

Sitter i soffan hemma i Lindholmen med mamma och kollar på TV. Har myst med Topanga och matat henne med godsaker också :)

Innan dess var jag på Runsten och alla hästar motionerades. Vicky tog några då jag fortfarande är sjuk.

Alla är tvättade och friserade då vi skippar pay and jumpen och åker till Märsta och tävlar istället :)

Svante dag 2 och John träning!

Publicerad 2014-02-20 21:49:32 i Allmänt,

Usch idag mår jag inte bra och trillat av har jag också gjort.

Hann rida ut på Calida, Ghisela och Thindra innan jag började träna.

Hoppade Diva och Carlando för Svante. Diva var jobbig idag men hoppade fint. Vi fick igenom mycket men jag kände mig sämst i världen.. Är verkligen inte mentalt stark just nu. Carlando var en riktig stjärna och gjorde ingenting dåligt, så himla fin <3

Hoppade sen en 4-åring som aldrig hoppat med ryttare och Quicken.

Trimmade även Laban en stund när Vicky longerade Spirre innan nästa träningar.

Sen tränade jag Drifter och Tiger för John och älskar Johns träningar. Precis vad mitt mentala behövde. Drifter var superfin!! Tiger var fin men kan vara bättre. Men gick därifrån nöjd och glad gjorde jag, John är bäst :)

Tog kvällspromenad med fina Britt innan jag gick hem och nu blir det sängen direkt.

Svante kurs!

Publicerad 2014-02-19 20:18:52 i Allmänt,

Idag och imorgon är det Svante kurs vilket är väldigt kul :)

Idag var det markarbete och jag tränade på en väldigt pigg och taggad Carlando! Bra övningar för Lando som kändes bra dock lite väl mycket energi men han hoppade fint :)

L har skadat sig så hon kommer inte jobba på ett tag.. Tur jag har vicky ett par dagar till i alla fall. Vi mockade och fixade stallet imorse och jag trimmade Ghisela, Thindra och Spirre inne. Red ut på Carat och hoppade på Summer med hjälp av boss. Vicky longerade Laban och häst-Wicky gick i skritten. Calida gick på bandet!

Vi gjorde en speciell övning med Summer som är bra för hästar som drar sig till vänster och satan så svår den var men vilket resultat det blev. Han hoppade kungligt efter och det kändes som han börjar komma tillbaka till fin form igen :)

Har hängt med Vicky hela eftermiddagen och kvällen och ska väl snart sova och hoppas på att bli frisk snart...

Imorgon har jag 4 träningar så vill vara på topp!

Uteritter igår!

Publicerad 2014-02-19 08:36:52 i Allmänt,

Igår reds de flesta hästar ut på. Eller Calida, Thindra, Drifter, Summer, Laban, Ghisela, Carlando och Diva gick ute. De som tävlat fick två dagar med lite chill i skogen. Calida ska däremot gå ut och gå på bandet hela veckan och Laban ska få det lite lugnare också.

Inne longerades Spirre och jag tränade Carat och Tiger för KG. Carat hoppade så sjukt bra, lätt vår bästa träning. Bitarna faller verkligen på plats så ser mycket fram emot att tävla henne i helgen. Tiger red jag bara markarbete på men han var som vanligt fin. KG sa att det hänt mycket med honom sen sist han såg honom!

Efter detta åkte jag och Vicky och hämtade hem älskade Britt så var väl hemma runt 20.00 skulle jag tro.

Britt är hemma igen :D

Publicerad 2014-02-18 20:18:38 i Allmänt,

Britt har tillbringat ytterligare en vecka på klinik men är nu hemma och jag hoppas hon får stanna. Så skönt att se henne igen och få pussa på hennes gosiga mule!

Älskade Runsten <3

Publicerad 2014-02-17 20:49:17 i Allmänt,

När jag vakande imorse var jag först lite deppig över att vara hemma men det vände snabbt när jag gick ut och såg sol och alla mina underbara hästar!

De 4 som varit iväg joggades ute i solen och i skogen.

Carlando, Tiger, Diva, Drifter, Thindra, Spirre och Carat trimmades inne. Alla kändes fina, Diva väldigt pigg men det var som när jag lämnade dem. Stort tack till Marika som ridit :) Wicky longerade jag. L har longerat henne varannan dag när jag har varit borta.

Hann påbörja mockningen av hagarna innan jag åkte till min kärlek - Topanga!

Gick ute en timme med henne och Tequila under alla fina stjärnor, mysigt var det! Som jag saknat min älskade häst och fina hund <3

Nu är jag hemma i Lindholmen och väntar på att pappa ska laga middag. Ska sova sen för mår inte så speciellt bra..

Hemma igen

Publicerad 2014-02-16 22:28:50 i Allmänt,

Efter 10 dagar borta är jag hemma. Känns både tråkigt och skönt. Älskar ju tävling så himla mycket.

Jag är första ryttaren som inte kom med till Scandinavium.. Men Labbe hoppade super i 140 med två pet idag!

Vicky har varit grym och vi har haft så mycket kul denna tid. På fredag åker hon hem till Gävle igen :((

Är motiverad till att träna och bli bättre nu och att också träna mentalt. Vill tacka främst min mamma för allt stöttande även hon inte var med under veckan. Hon är grym <3

Våga vägra istället för att vägra våga

Publicerad 2014-02-15 19:15:07 i Allmänt,

Dagens citat som boss lärt mig. Har tävlingsmässigt inte haft en bra dag men så är det ibland. Bara tänka positivt och komma igen. 
 
Calida debuterade jag 140 på. Inte så lätt att göra det på en sådan här elittävling men hon hoppade så fint de 6 första sprången. Hon är bland de spänstigaste jag suttit på och hoppar så mjukt. Hinder 7 var vatten och där sa hon upp sig.. hoppade på försök två men rev och vart spänd och 2 bommar till föll men avslutade bra genom trekombinationen. Hon är en utmaning och idag får jag glädja mig åt 1. att hon hoppar grymt 2. att hon tog sig över vattnet 3. att hon han bli fin innan banan var slut. Älskar min knäppa tjej <3
 
Summer hoppade 140-speedklass och jag red fort och tajta svängar. Han var inte med mig alls i svängarna och svarade inte fram så kom inte runt hela banan. Mitt fel borde ha sett till att han var bättre framme för mina hjälper. 
 
Har trimmat de andra två en stund och fixat och donat. Älskar denna tävlingsplats och hur de har fixat allt verkligen toppklass :)
 
det går inte alltid enligt planen men vad gör det när man älskar hästarna lika mycket för det
 

SM-finalen

Publicerad 2014-02-14 22:52:09 i Allmänt,

Jag och Ghisela slutade 11 i sverige efter en finalrunda som jag är mycket nöjd med. Hon hade två ner och av 23 starter var det bara 5 stycken som hade bättre än 8 fel. Det var svårt och stort men det känns som att vi ändå har där att göra. Vi rider inte för att överleva detta klasser längre. Hon kämpade verkligen idag och gjorde sitt allra bästa. Är otroligt nöjd med henne och vår prestation i vårt andra SM. Finns inga ord som kan beskriva min kärlek till henne <3 
 
Finaste som finns <3
 

Update

Publicerad 2014-02-14 12:22:06 i Allmänt,

Ghisela var spänd igår i SM kval 1 och vi gjorde tyvärr en av våra sämre rundor men ändå räckte mina 8 fel till final!

Idag på morgonen hoppade jag äntligen min kung. Han var hur fin och fräsch som helst. Mycket fel i klassen och rätt svårt men han kämpade så bra. Näst sista hindret var ett räcke jag tänkte hoppa snett på men då sprang han på sidan så 4 fel och ngt tidsfel blev det. Men viktigast var att han kändes så bra. För ett par veckor sen var han ju riktigt sjuk så sjuk så hade vi inte hittat honom kanske han inte hade varit med oss idag. Åh vad jag älskar honom <3

Har trimmat lite på Calida och Laban och nu ska vi chilla lite. Klockan 16 börjar SM-finalen!

Resultat 135cm idag och Film på Laban från igår!

Publicerad 2014-02-13 14:55:31 i Allmänt,

Hoppade 135cm med Calida och Laban imorse. Både hoppade helt super och hade 4 fel var. Calida hoppade väldigt väl och lite för väl på a hindret i trekombinationen så rev b för nådde inte ritkigt fram. Men vatten och allt gick super och jag är jätte jätte nöjd. Laban red jag lite klantigt till hinder 2 så han rev den men hoppade fantastiskt!! 
 
Trimmade de andra två en stund efter och nu är vi och byter om på hotellet och ska snart åka tillbaka. 
 
 

Resultat Borås dag 1!

Publicerad 2014-02-12 19:40:04 i Allmänt,

Hoppade 135 cm med Laban och Calida.

Laban var galet fin. Helt sjukt vad denna grabb kan hoppa! Slutade på 0+4 fel efter ett litet ner i omhoppningen. Verkligen hur nöjd som helst, polletten börjar verkligen trilla ner!

Calidas framridning var sådär.. Trillade av gjorde jag. Men på banan var hon grym. Finast i världen och slutade även hon på 0+4 fel efter att ha haft samma hinder ner som Laban. Vår debut och jag är väldigt nöjd och glad.

Ghisela hoppade 135-SM warm up och kändes hur bra som helst och hon hoppade fint och kändes fräsch. Tryckte till henne lite på hinder två och då hoppade hon så mycket med ryggen så jag nästan flög av. Var i alla fall felfri!

Framme i Borås!

Publicerad 2014-02-11 18:23:43 i Allmänt,

Trimmade lite på Ghisela medan Vicky även joggade Calida på lina och hann även tvätta alla hästar innan vi åkte till Borås!

Tog väl 3 timmar hit och vi har installerat hästarna, shoppat lite och nu även gått 20 min var med alla hästarna.

Imorgon hoppar 3 hästar 135cm. Calida och Laban går silverrundan och Ghisela hoppar SM warm up. Tagga :D

Grabbarna färdiga!

Publicerad 2014-02-11 08:44:28 i Allmänt,

Fodrade vid 7 och mockade 3/4 boxar medan de åt och nu har jag trimmat Summer och Vicky joggade Laban på lina.

Trimmade Summer normalt och han känns bra det gör han. Känns skönt inför SM :)

Nu blir det väl frukost innan vi fixar tjejerna för att sedan lämna slottet och åka till Borås!

Himla bra dag!

Publicerad 2014-02-10 17:06:00 i Allmänt,

Så skön dag idag. Älskar verkligen Skåne!!

Började med att vi (jag och vicky) fodrade vid 7 och gick sen hem och sov till 9. Åt frukost och klockan 10 red jag min första träning. Har tränat 3 av de 4 hästarna för KG.

Om ngn har missat det så är ju Summer med oss hit därav 4 hästar.

Summer hoppade lite för första gången sen han var sjuk. Har trappat upp ridningen försiktigt men pratade med KG om honom och han tyckte att jag kunde ride lite mer på honom än vad jag har gjort. Han var helt vild i Helsingborg precis som han är när han är på tävling vilket är ett gott tecken. Det lilla jag hoppade gjorde han super och det var skönt att få känna lite mer på honom och att han kändes bra. 


Trimmade Ghisela med hjälp av KG och finns inte mycket att gnälla på han tycker att hon är finare än någonsin och jag tycker hon känns super!

Calida fick hoppa vattenmatta och inga problem var det idag inte. Fick otroligt mycket bra hjälp med hur jag ska tänka i markarbetet för att hon ska hoppa allt tittigt och så. Fick även mycket bra hjälp i anridningen mot hindren. Hoppade inte alls mycket bara ett par språng. Jättenöjd!

Laban trimmades mest men fick göra en super bra hoppövning som han gjorde kungligt. På marken var han superfin och jag fick lite nya tips på hur jag ska tänka med honom.

Vi har ätit pizza till lunch och nu gått med alla en stund på eftermiddagen. Nu är vi lediga fram till middagen och sen ska vi fodra och kvällsmocka innan det är sovdags.

Älskar livet ibland eller ganska ofta gör jag det och just nu är mitt liv bäst i världen. Bästa hästarna gör det mesta för att förgylla mina dagar men jag har även underbara människor runt omkring mig!

Nöjd men ändå besviken

Publicerad 2014-02-09 10:50:27 i Allmänt,

Hoppade 125cm imorse på Calida. Hon var så himla himla fin. Hoppade fina språng hela banan och rörde inte en bom. Hon har så mycket kapacaitet och är så spänstig men hon hatar vatten. Sista hindret var en vattenmatta med lite vatten i och aldrig i livet sa hon när hon fick syn på den. Stannade och stegrade och ville inte alls men hoppade den sen även om det var lite motvilligt. När hon är så galet fin är det så surt att hon är sådan... Glad som bara den är jag över att få ha denna häst med så mycket hopp i sig, en häst som är rolig att rida varje dag och som jag älskar. Men idag är jag besviken det är jag. Hon är ett djur och det går inte att vara arg på henne men ändå kan man bli besviken samtidigt som man egentligen är så nöjd med över hur det kändes hela banan fram till det dumma sista hindret. Jag älskar denna häst och det gör jag för hon är som hon är, aldrig blir det långtråkigt i alla fall.
 
Fina Calida vi kommer igen<3 
 
 
 

Morgon promenad med Laban <3

Publicerad 2014-02-09 07:45:15 i Allmänt,

Labbe och jag är ute och går såhär på morgonkvisten. Han hoppade 130 och sin livs första 140 igår och det är sjukt vad han hoppar. Han är en stjärna och en riktig diamant! Åh så jag tycker om honom <3

Resultat Helsingborg dag 1!

Publicerad 2014-02-07 20:22:33 i Allmänt,

Hoppade 125cm på Calida och Laban!

Labbe var riktigt fin men jag klantade mig på sista linjen så två ner.. Men han kändes super :)

Calida så himla fantastisk och blev 2a efter en felfri runda. 6 pris i rad har hon nu och jag älskar henne bara mer och mer!

Ghisela hoppade 135cm och det var galet så fin hon var. Red riktig fort och slutade 2a på henne med. Hur mycket kan man älska en häst? Helt sjukt vad jag älskar henne i alla fall. Hon känns så spänstig, luftig och fin :')

https://cdn2.cdnme.se/2698374/6-3/pic_52f5324e2a6b22766333e818.jpg" class="image">

Hann mycket innan 12 och avfärd!

Publicerad 2014-02-06 22:36:54 i Allmänt,

Började lite tidigare men ngn hade missat att fodra så fodrade mina och sprang ner och longerade Wicky innan jag började rida på Drifter.

Hoppade tre oxrar på en långsida med 3 galoppsprång emellan, en 5 studs och lite så med Drifter, Diva och Carlando. Diva hoppade oxrarna på 130-140 och var så galet fin, älskade <3 de andra hoppade runt 1 meter men kändes väldigt bra.

Trimmade Ghisela, Calida, Summer och Tiger och L longerade Carat, Laban och Spirre!

Hann även mocka 5 boxar och pyssla med Britt så effektiva var vi allt :)

Framme i Helsingborg

Publicerad 2014-02-06 22:07:48 i Allmänt,

Har kommit fram och packat upp efter en resa på 9 timmar. Har aldrig kört så långt med häst och inte utan heller för den delen!

Nu är jag och Vicky som är hästskötare åt mig ute och går med grabbarna och sen tar vi tjejerna innan vi åker till hotellet :)

Igår

Publicerad 2014-02-06 08:06:14 i Allmänt,

Var ledig halvdag igår men tog ledigt hela dagen härifrån.

Topanga är skadad så var bara där och mockade, gosade, gav morötter och bytte bandage. Påväg till runsten hämtade jag min kavaj som mormor har lagat och sen ett nytt bett till Summer.

Väl här trimmade jag 6 stycken. Diva, Drifter, Tiger, Carat, Carlando och min älskade Summer.

Allt foder är packat inför vår trip till Skåne i 10 dagar med start idag. Gick smidigt då jag både har L och praktikant Vicky :)

Tisdag

Publicerad 2014-02-04 22:27:53 i Allmänt,

Började med att låta Tiger och Calida få ännu en dag ute. Tiger kändes pigg så han tog det här med tävling bra :)
 
red sen ut på Ghisela, Laban och Carlando också. Lando har reagerat på sitt vaccin så inte ridit honom på några dagar. Tog det lite lugnt och han var väl inte sitt finaste jag men om ett par dagar är han säkert fin igen. 
 
Trimmade sen Diva inne och hon tänkte vara en bitch men ångrade sig och var en ängel och världens finaste <3 satan så lycklig jag kände mig efter passet på henne. 
 
Tränade sen Carat för KG och det gick bra. Bitar faller på plats och Carat flyger med lätthet över hinder på 140cm. Lite finslipning och det kommer bli kalasbra :)
 
Sen plockade vi hem mina älskade underbara. Longerade en vild Summer väl hemma lite kort utan inspänningar eller ngt. Han skrek mest efter stona i stallet som han saknat. Åhh så skönt att han och Britt är hemma igen :')
 
Drifter fick gå i skritten idag. 
 
Är hemma i Lindholmen nu för jag är ledig fm imorgon.. trött är bara förnamnet på vad jag är men behöver inte gå in på resten.
 
Saknar svarta pärlan mycket, Calette <3
 
 
 

Bra start på veckan!

Publicerad 2014-02-03 20:09:23 i Allmänt,

Joggade de 5 som tävlade ute idag och tog ngn liten galopp. Bara för att de inte ska ha massa mjölksyra eller vara stela.

Sen trimmade jag Laban, Spirre och Wicky inne. Labbe var svinfin!!! Spirre hoppade jag lite på och han hoppade fint. Till dig som undrade så är Wicky dräktig och ska ha föl i början på maj därav hennes paus i träningen!

Tränade Ghisela för Per och satan så bra det gick. Han har inte sett henne på ett tag och sa att hon hade blivit mycket finare så det var kul. Alltid bra markarbete för honom så är väldigt nöjd och belåten!

Har storstädat hela sadelkammaren och tvättat en massa idag och även börjat packa så ligger bra till :)

Nu är jag hos mitt hjärta och ska rida. Var massa köer så är lite sen men ändå så värt det för det finns ju ingen bättre <3

Resultat Ekenryttarna

Publicerad 2014-02-02 21:02:46 i Allmänt,

Carat har hoppat fint bortsett från att Kaj gjorde en och annan miss! Men tycker mycket om denna häst och hur hon är att rida.

Drifter startade sin livs första 110 och gjorde det felfritt. Tycker han var duktig och hoppade det precis på samma sätt som han har hoppat 100cm

Tiger gjorde sin livs första tävling och gjorde det på ett grymt sätt. Felfri i 110 och i 120cm. Är så stolt över honom. Jag satt på hans rygg när han tog sina första språng och fick nu även starta honom i hans första tävling. Det betyder mycket!

Diva var så himla fin men vild och taggad till 1000. Felfri i både 110 och 120cm och ja jag älskar hennes hopp och inställning!

Calida min fina Calida hoppade felfritt i både 120 och 130cm och blev 2a i båda klasserna. Så himla lycklig över det :') sist vi red 130 trillade jag av i hinder nr3 och nu hoppar hon felfritt trots ryttarmissar. Hon och jag börjar fungera som ett team och jag älskar henne <3

Blev alltså hela 7 rosetter med hem :)

Lördag!

Publicerad 2014-02-01 22:09:25 i Allmänt,

Dagen började med trimning på Diva som vi kan dra ett sträck över idag gick inte alls bra. Sen Calida som jag inte hade så höga krav på ville bara att hon skulle vara glad till imorgon. Hon kändes fin :)

Sen åkte vi till Helena och tränade Ghisela en sista gång inför SM och det gick strålande, vilken häst hon är :') <3 fick höra massa fina saker om oss som gjorde hela min dag!

Trimmade sen resten som ska tävla (Tiger, Drifter och Carat) på gräsbanan i snön lite kort så de inte ska vara trötta men kunde inte vara inne pga kurs.

Sen red jag även Wickan och Laban på gräset. Labbe var så himla fin!!

Har sen putsat och tvättat allt och alla hästar till imorgon.

Tillbringat kvällen hos Jenny med Madde och ska väl sova nu för klockan ringer vid 4...

Tjockis-Wicky

Publicerad 2014-02-01 15:09:44 i Allmänt,

Har nu hållit igång min tjockis i ca 2 månader och är hon smalare!? Nej inte direkt men hon orkar lite mer än förut. Ska köra på en månad till för att sedan ge henne en paus på 3-4 månader innan hon ska igång på riktigt. Slutspurten nu ju och jag längtar tills det blir på riktigt. Tänk om jag får tillbaka min drömhäst i träning?

Älskar min Wicky oavsett vad <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela