Malin Åkerström

Fredag är det

Publicerad 2014-10-31 18:16:41 i Allmänt,

Fredag och faktiskt så är jag ledig. Men sov på Runsten och red Ghisela, Contendra och Wicky på förmiddagen. Alla tre trimmades och var fina. C utvecklas massor känns det som och kommer till arbete men lite svår ibland.

Åkte till foderby och hoppade på min skatt och bästa vän Topanga. Hon gjorde allt för mig idag. Jag hoppade för första gången sen många månader tillbaka några lite större språng och det gjorde hon så bra min prinsessa. 

Nu är det dags att sätta fart och fixa sig inför kvällen. Det står halloween fest på schemat. Ska bli kul att få träffa mina kära vänner igen men jag vet inte längre hur man beter sig på en fest eller hur man kan hålla sig vaken!? Man blir ju som man umgås brukar man säga och då borde jag så småningom bli en häst! Men häst är bäst så gör mig igenting. 


Torsdag

Publicerad 2014-10-30 22:42:04 i Allmänt,

Dagen började med trimning på Ghisela och Summer innan jag åkte till Koko med Rune. Jag körde även en som står uppstallad här dit. Rune ska fixas lite med så får vi se vad som händer, fantastisk liten häst det där. 

Väl hemma red jag på Contendra. Hon var lite jobbig idag för hon var extremt känslig. Men trimmade på i nästan en timme och fick igenom mycket. 

Wicky hade tappat en sko men hann träna Diva för John innan Hovis kom och fixade W. Så himla snabb och bra hovslagare. Diva skötte sig och gjorde många nyttiga övningar. 

Red Wicky efter och eftersom det var många i ridhuset var hon på tårna men ändå helt okej. Bandet till denna lilla häst alltså.. Finner inga ord hon betyder så mycket! 


Gårdagen

Publicerad 2014-10-30 08:33:11 i Allmänt,

Clinicen var väldigt bra. Jag trodde inte att det skulle ge så mycket som det gjorde. En träning skulle ju vara mer givande kändes det som men jag hade fel. Det var som en träning och Alex var grym på att läsa av hästarna och ge individuella övningar till varje häst. Han tog sig tid i varje övning och jag och Ghisela fick verkligen jobba med våra svårigheter. Hon är absolut svårast att rida på hinder med lång anridning. Det gjorde vi mycket och jobbade på att få henne kvick och lydig mellan hindren. Jag har alltid tyckt att hon lyssnar på mig men det kan bli väldigt mycket bättre. Väldigt kul att få vara med och rida och nu väntar en del trimning för att få till det där som inte riktigt satt som det skulle. 

Innan clinicen jobbade jag som vanligt. Summer lösgalopperades, Drifter och Contendra red jag ut på. Wicky hoppade jag på. Hon var fantastisk. Hoppade en bana med 5 språng på 110 fast det sista var nog 120. Hon hoppar bättre än vad jag någonsin har känt. Så himla lycklig över det. Visst hon är lite vild men hon gör hela tiden framsteg. Min lilla fartdåre <3 

Vi hann även med att mocka Wickys ligghall och våra hagar + byta vatten. Städade stallköket gjorde vi också :)




Världens bästa Ghisela <3

Publicerad 2014-10-29 21:59:31 i Allmänt,

Red clinic för Alexander Zetterman idag med min kära lilla gris. Återkommer mer imorgon men måste visa en bild på henne efter clinicen när hon tyckte jag var för långsam på att hämta hennes godis. 




KG träning och grym häst

Publicerad 2014-10-28 22:42:21 i Allmänt,

Idag är jag så himla lycklig över Contendra!! Tränade henne för KG och hon har känts fin flera dagar i markarbetet och även idag. Men när ngt funkar vill man ju sträva efter ngt nytt så idag fick vi nya saker att bita i och lära oss. Men det gick bra det med och efter en grym framridning hoppade hon fantastiskt på alla övningar och även övningar som är svåra för henne. Rörde inte en bom och var bara grym helt enkelt. Så nöjd med en sådan här träning. Känns som vi jobbade igenom saker, lärde oss mycket, genomförde allt bra och fick ut massor av passet. Det är lycka! 

Gris är trimmad inför clinicen imorgon och Diva och Wicky är ridna på ute. Summer är lösgalopperad och Britt gipsad. 

Så härligt väder idag och lite sol gör ju dagen så mycket bättre! 


Topanga, jag och den mörka skogen!

Publicerad 2014-10-27 20:12:11 i Allmänt,

Gris och Drifter joggade ute på runsten. Contendra och Wicky hade jag två superbra trimpass på ute på nya utebanan. Kunde jobba med övergångar med W och ni anar inte hur duktig hon är. 

Klippte Contendra för första gången och hon var snäll! Väldigt kittlig på benen men får helt klart en guldstjärna. 

Tränade Diva för Per. Diva är ju inte så mycket trimmad förra veckan så fanns en del att jobba med men satan så fin hon kan bli!! 

Nu har jag precis klivit av Topanga efter en rätt lång tur i skogen. Hon gör måndagar till veckans bästa dag :) 


Ny vecka

Publicerad 2014-10-27 08:24:22 i Allmänt,

Igår var jag själv på jobbet, joggade gris och red ett gäng andra. Mina tjejer vilade fre och lör så ganska pigga men fina att trimma båda två. Drifter rids ut på varannan dag så igår vilade han. Diva joggade jag ute och hon kan knappt skritta för hon är så pigg. 

Var hos veterinären med Summer och Britt. Summer red jag och hoppade lite på när Chris kollade och vi har en plan med honom som jag tror och hoppas blir bra. Britt har fortfarande ont i hoven men kan gå bra igen. Hon kommer stå inne i veckan och gipsas imorgon. 

Inga tävlingar denna vecka :(( men ska rida på Alexander Zettermans clinic på onsdag :)


Helsingborg dag 2

Publicerad 2014-10-25 22:22:34 i Allmänt,

Imorse hoppade Ghisela kval 2 i swedish riders trophy 135cm och var felfri och placerad. Tror hon kom på plats 10. Från den som kom 4a till den som kom 14 hade alla tiden 60 sekunder och ngt mer så otroligt jämnt och tätt mellan tiderna. Hon kändes super i denna klass min älskade krigare!

Hon kvalade vidare till finalen som gick klockan 15 idag. Det var 140cm högt och inte helt lätt. En något trött gris kämpade runt med ett nedslag på tredje sista hindret. Hon hade inte riktigt samma spänst i denna klass men ändå så fantastiskt att hon kan kämpa sig runt med 4 fel. Hon är min superhjälte <3

Så nöjd med denna otroliga häst! Fick med mig hela 36 poäng också så hoppas på lite fler i Strömsholm och en liten chans att gå till stora finalen finns. 
Kärlek till dig 


Helsingborg

Publicerad 2014-10-24 20:42:01 i Allmänt,

Tidigt imorse rullade vi till Helsingborg för att hoppa Swedish riders trophy med Ghisela. Hp och Yajamila åkte även med
oss.

Gris hann landa och vila lite boxen innan det var dags att starta. Dubbelnolla och 8a blev hon i kval 1 (135cm). Något matt men inte så konstigt med tanke på resan. Så glad över henne, vilken hjälte och krigare hon är <3 


Torsdag

Publicerad 2014-10-23 21:36:35 i Allmänt,

Inget märkvärdigt har hänt idag. Hästarna är ridna och det blåser satans kallt. Mina tjejer fick varsin tur ute och även Drifter medan de andra trimmades på inne. 

Drifter och Diva går lite på halvfart just nu. Drifter joggas varannan dag ute och Diva går lite lugnare nu ett par veckor. 

Leva åkte igår så rätt lugnt på hästfronten eftersom Britt har boxvila med ond stackars fot :( men Summer rids på och det är kul :) 

Veronica har packat allt till helgen och tidigt imorgon åker vi mot Helsingborg med stjärnan Ghisela! Helena åker med oss med en häst också vilket blir super :)

Den absolut finaste jag vet <3


Idag somnar jag lycklig!

Publicerad 2014-10-22 22:50:51 i Allmänt,

Dagen började men hoppning på min älskade Topanga och även om hon inte visade toppform så är hon bäst i alla fall. Kanske lite öm i hovarna efter gårdagens skoning skulle jag tro.

Åkte sen till Runsten och blev påkörd bakifrån påvägen dit. Men jag och Totte (min bil) överlevde!

Red ut på Summer och Diva här och hoppade sen lite på Wicky. Bara litegrann men kanske 6-7 skutt på 1m varav 4 var i följd och hon var fantastiskt. Hoppade riktigt fina språng och var fortsatt sådär lugn och fin. Hade det varit en annan häst hade hon givetvis inte varit lugn men det spelar ingen roll för Wicky är Wicky och vår resa har varit speciell. Men lyckan över henne idag är väldigt stor! 

Tränade Ghisela och Contendra för Helena. Gris bara lite hoppning inför helgen men så himla fin, helt magisk den där hästen! C susade runt en bana på 130 och en fet trippelbarr på 150 utan att blinka. Min fina fina tjej <3 

Asså hästarna idag får mig att sväva på moln, lycka är att få jobba med dessa djur, åh så jag älskar dem! 



Ledig

Publicerad 2014-10-21 17:38:21 i Allmänt,

Igår jobbade jag som vanligt. Veronica var sjuk men jag red djuren och Gris tränade för Per, gick super!! Wicky är helt otroligt ridbar för tillfället så gör massa saker jag inte brukar kunna på henne. Red ut i mörkret på Topanga på kvällen och det är som alltid en energikälla för mig. Går alltid därifrån med mer energi än vad jag hade när jag kom. 

Idag har jag mest tagit det lugnt. Men har plockat ner alla rosetter från min vägg som jag samlat på mig innan min tid på Runsten. Mest från ponnysarna. 

Var även i stallet med mamma och städade Topangas skåp och hjälpte mamma med piaff och annat när hon red. Jag avslutade med att rida lite travarbete i dressyrsadel, usch!! Men skulle vilja rida ngn Msv dressyr ngn gång.. 



Emmie har fixat så jag fått köpa två trust täcken och det är jag väldigt glad över! 

Helgen

Publicerad 2014-10-20 09:50:19 i Allmänt,

I helgen har jag mest bara jobbat på hemma. Hästarna är ridna utom Britt då som står med gipsad fot. Summer har lösgalopperat enligt order från veterinär. 

Hoppade pay and jump på Leva i lördags och det var för första gången hon gjorde ngt sådant i hennes liv. Hon hoppade alla hinder så det var bra. 

Wicky har varit ovanligt lugn så gått att rida hur bra som helst. 

Igår fick Drifter hoppa sitt livs första stora språng och flög över en oxer på 150cm och visade otroligt mycket mod och god vilja. Han slutar aldrig förvåna vår lilla kille <3

Igår var det middag hos Jenny och i lördags var det middag med hela min släkt. Igår hann jag även kolla Volkswagen finalen i Södertälje. Kan ju inte förstå att jag vågar hoppa det där med min gris, väldigt högt! 

Mycket mer spännande än så blev inte min helg! 

Jag älskar dig gränslöst och obeskrivligt 


Mina hästar alltså <3

Publicerad 2014-10-17 21:44:09 i Allmänt,

Dagen började med trimning på Leva och Diva. Sen visades Drifter för en annan och han är ju en ängel alltså. 5 år men så snäll och så duktig. Man blir stolt över honom! 

Vid 10 rullade vi till Södertälje för att hoppa 135cm med Britt och Ghisela. Båda tjejerna felfri och gris supersnabb och 3a av nästan 90 starter! Åhh så jag älskar mina stjärnor!! 

Britt trampade av en sko i transporten och fick tåkappan in i hoven på vägen hem.. :( gör ont i foten nu men en snäll Hovis kom och fixade och plåstrade om henne. 

Red ut på Contendra och Wicky hemma. Båda fina, känslan när Wicky är fin alltså.. Nog bara Topanga som kan vara bättre då! 

Kom väl hem runt 21 och nu ska jag snart sova! Imorgon hoppar jag pay and jump.
Du är för bra för att vara sann<3


Lång dag men fina hästar på tävling

Publicerad 2014-10-16 22:15:00 i Allmänt,

Började som vanligt jobba runt halv 8 och trimmade Gris, Britt och Drifter på morgonen. G och B så himla roliga och fina idag!! Hoppade även Leva och hon skötte sig rätt okej. Hon är ju en grön tjej men fin!

Hoppade även Wicky en hel bana på 80cm och sedan en kombination på 1m och ett räcke på 110cm. Idag var hon värd sin vikt i guld. Bästa passet på över två år! Mitt älskade troll! Klippte även Wicky men eftersom hon går ute blev det halvklippning så hon inte ska frysa.

Rullade sen mot Södertälje för att hoppa 120cm med Contendra och Diva. C var fantastiskt fin men jag gjorde en miss dumt nog så ett ner men så himla överlycklig över henne, ligger just nu i sängen och bara ler. Diva får vi inte glömma min lilla fighter skuttade runt felfritt <3 

Efter det var det provridning på Drifter och han skötte sig. Duktiga lilla skit<3

Nu äntligen i min säng och så satans trött.. Godnatt 




Ledig och kvalitetstid med Topanga

Publicerad 2014-10-15 20:43:16 i Allmänt,

Varför vaknar man klockan 8 när man är ledig? Det gjorde jag i alla fall men har ändå inte gjort mycket vettigt. 

Hade ridhuset bokat en timme så styrkehoppade min prinsessa och har även matat henne med en massa godis bara för att jag älskar henne så mycket. Kändes lite starkare i sprången idag! Underbara varelse <3

Hängde sen hos Matilda några timmar innan jag återvände till mitt chillande hemma! 



Min pappas födelsedag

Publicerad 2014-10-14 22:29:20 i Allmänt,

Idag har jag jobbat som vanligt. Alla hästarna är ridna och dagens största glädje var nog Britt och Wicky då båda kändes bra efter att inte ha gjort det. Britt tränade för Per igår och var superfin dock! 

Tränade Diva och Contendra för KG och bilden nedan får tala om hur det gick


Åkte till sjukhuset en sväng och fick nya remisser... Suck! 

Kvällen har spenderats med fondue middag tillsammans med familjen då min underbara och älskade pappa fyller år! 


Checkar ut

Publicerad 2014-10-13 22:08:57 i Allmänt,

Nu checkar jag ut efter en lång helvetesdag! Tur min Topanga finns <3 



Älskar mer än allt 

Söndag

Publicerad 2014-10-12 22:07:15 i Allmänt,

Min eländiga fot har ställt till det för mig idag.. Men med en foppatoffel på den har vi haltat omkring och lyckats motionera hästarna. 

Mina två fick jag jobba som bara den med men båda blev superfina även om det stundtals kändes omöjligt. 

Summer har vi haft utredning på. Jag har hoppat och vi har bedövat och jag har hoppat igen och så vidare.. Saknar att hoppa honom mycket!! Men med lite tur kommer han tillbaka snart :) 

Tiger har lämnat stallet vilket självklart är tråkigt. Jag har ridit den där hästen i 3 år och upplevt mycket roligt på hans rygg. Men det är bara att försöka tränga bort tankarna och blicka framåt! Så länge jag har Ghisela är jag nöjd och glad! 
Foten dag 2...


Fina Ghisela <3

Publicerad 2014-10-11 20:43:16 i Allmänt,

Inte ofta man åker på tävling, tävlar och är hemma klockan 09.00. Men tidig morgon, fodrade hjärtehästen vid 05.30. 

Hoppade swedish riders trophy kval 2 idag och hade ett litet pet men en superfin gris!! Hon är kärlek och lycka för mig <3 

Trimmade Diva på terräng banan när jag kom hem och hon var så himla fin idag! Leva och Drifter trimmade jag på sandbanan och mycket jobb med bommar utspritt. Nyttiga pass blev det och Drifter blev väldigt fin!

Britt gick på bandet och Tiger, Contendra och Wicky vilade. Har ju massa vilodagar att ge hästarna i helgen då en del har gått runt 10 dagar i rad. Wicky borde inte vilat men efter min tur igår verkade hon så hängig så lät henne sova inne för att hon skulle kunna vila ordentligt. Imorse var hon mest arg på mig över det men verkade okej i alla fall. Lycklig blev hon när hon kom ut vilket är tur då jag önskar att jag kunde ha henne ute från typ 08-20 i stora hagen och sen inne. Men hon trivs och det är det viktigaste såklart. Hoppas på att kunna rida henne imorgon, min älskade <3

Åkte hem och hjälpte mamma lite med Topanga och red även jag en stund. Hon är obeskrivlig så himla bäst! 

Nu familjemys med en dum svullen fot som en häst slaktade.. 
Du är den bästa jag mött <3
Kanske syns vilken fot som inte är som den ska!?

Tors - fre --> Södertälje

Publicerad 2014-10-11 06:30:00 i Allmänt,

Nu ligger jag efter igen. Men det har varit långa dagar. 

I torsdags red jag Gris, Diva, drifter och hoppade Leva på morgonen. Britt longerades och de andra fixades senare.

Åkte till Södertälje med Contendra och debuterade 120 cm. Hon var så himla fin och inte alls spänd i deras utsmyckade ridhus. Ett litet pet blev resultatet men en bra runda och superbra häst. 

Igår hann jag bara ta Drifter på morgonen innan vi åkte till Södertälje med Diva och Ghisela.

Diva var inge bra.. Spänd som jag vet inte vad så rev för många hinder i början . Tänkte utgå men glad att jag fortsatte för fick 5 bra språng på slutet. 125cm hoppade hon.

Ghisela däremot var grym. 0+0 fel i 135cm och 2a. Det var även kval 1 i swedish riders trophy. Många fina människor kom fram och berömde min gris. Hon hoppade väldigt spänstigt och luftigt. Världens bästa <3

Red sen vidare hemma så alla utom Leva blev motionerade.




Min älskade lilla häst

Publicerad 2014-10-10 18:21:25 i Allmänt,

Igår var Wicky dålig.. Hon andades onormalt häftigt och i vågor andades hon väldigt häftigt. Hade henne inne och kollade henne och promenerade med henne minst en gång i timmen. 

Världens bästa veterinär Håkan gav mig som alltid massa tips och råd och var redo att hjälpa mig om hon skulle bli sämre. Men det släppte relativt fort. Skönt för jag blev såklart orolig. När har Wicky haft tur liksom!? 

Idag verkar hon vara helt bra och vi är påväg ut på en lugnare tur. Älskade lilla häst du måste hålla dig frisk, du är ju min lycka <3


Onsdag, veterinärdag och HPträningsdag!

Publicerad 2014-10-08 21:35:32 i Allmänt,

Dagen började med ett krigarpass på Contendra. Idag var hon inte allt för lätt. Tvärvände så fort hon såg ngn bom, eller ngt hinderstöd eller en bajshög. Skvätta det sand på väggarna från hennes fötter så skenade hon för det lät ju faktiskt lite. Men skam den som ger sig hon var lydigare än den lydigaste hunden innan jag var klar. Tycker om henne precis som hon är! 

Hann rida Leva också innan vi åkte till kliniken i Hölö med Britt, Rune och snowwhite. Fixade tänder och lite så. 

Väl hemma 100 år senare red jag ut på vilddjuret Wicky. Hon är så fin i traven, i galoppen går hon som en klocka i höger varv men hon ville inte alls fatta vänster galopp och hade hetsryck där. Men det löste sig det med. 

Veronica tog två hästar idag och jag tränade Diva för Helena. Pigg som bara den var hon men så fantastiskt ändå! Vet att jag har sagt det förut men hon är häftig <3





Lugn eftermiddag hos hästarna 

Tröttast ever

Publicerad 2014-10-07 20:49:30 i Allmänt,

Imorse ville inte ögonen hålla sig öppna när ja åkte till Runsten.. Så himla trött. 

Regnet har vräkt ner mest hela dagen. 13 timmar har jag spenderat i stallet. Men hästarna är ridna, Drifter tränade dressyr för Jeanna och Ghisela är bäst. 

Klippt och tvättat häst och en massa fixande idag så dagen blev lång. 

Red mitt älskade lyckopiller sist. Wicky heter hon och hon känns så fin just nu. Visst ett och annat hetsryck men i överlag fin. Sved dock i mitt hjärta att behöva släppa ut henne i mörkret och regnet. Men gosiga täcken har hon och hon står och torkar i vår uppvärmda groom med värmefläktar på sig innan hon går ut. Det är ännu så länge för hennes eget bästa! 

Om jag var trött imorse så är det inget emot vad jag är nu.. Checkar ut om en stund!

Hjärta dig

Idag känner jag att jag lever

Publicerad 2014-10-06 22:05:05 i Allmänt,

Efter 10 ridna hästar känns det att man lever. 

Började med att trimma på Drifter, Diva, Tiger och Leva på morgonen. Drifter var fin, han skulle behöva vila lite men har provridning inbokat i veckan. Diva var divig men fick jobba sig igenom det. Tiger var helt okej men kan lite bättre. Leva är ett 5-årigt sto som haft föl så går som 4-åring och är inriden i år. Kände lite på henne och hon är väldigt grön men har lätt för sig. 

Efter frukost trimmade jag på Wicky, Britt och hoppade på Contendra. W går bra just nu och sakta med säkert går det framåt. Contendra hoppade super när hindren var riktiga och inte 30cm eller kryss för då hoppade hon helst inte alls. Knäpp den där men skuttade två räcken på en linje på 135 och den känslan var super. 

Efter lunch skrittade jag på kungen för första gången på evigheter. Men nu ska han skrittas uppsuttet enligt hans schema. 

Sen tränade jag Ghisela för Per med mycket bommar och studs och så. Superpass och svettiga var vi båda två!

Avslutade med att åka hem och fräsa runt på ängarna med kärleken i mitt liv Topanga, lycka!! 


Leva

Summer!! 

Du är hela min värld <3

Publicerad 2014-10-06 17:13:10 i Allmänt,

Det finns hästar man älskar men också finns det hästar man älskar mer än allt och som man offrar allt för. Ghisela är en sådan häst. En så kallad once in a lifetime horse. Hur mycket hon betyder för mig kommer jag med ord aldrig kunna förklara men det är väldigt mycket. Hon har gjort allt för mig och låtit mig uppleva drömmar som jag aldrig trodde att jag skulle få. Hon har krigat för mig och kämpat som ingen annan någonsin har. Jag ser upp till henne, till hennes inställning, hjärta och mod. Hon är min egna Batman och bästa vän på samma gång. Fick jag välja precis vilken häst som helst i världen som skulle bli min så skulle jag utan att behöva tänka en enda sekund säga Ghisela. Till månen och tillbaka älskar jag denna häst och jag kommer alltid vara henne evigt tacksam. Hon är min hjälte och varje dag gör hon mig lycklig ända in i själen <3 



Helgen

Publicerad 2014-10-05 22:47:44 i Allmänt,

Helgen har varit en typisk vanlig helg om man inte tävlar vilket nästan är det vanligaste. 

Igår red jag ut på hästarna utom Drifter som vilar i helgen och Britt som jobbar utan ryttare. Diva var superfin och gris också. Wicky var härlig!!

Idag trimmades hästarna utom Drifter och Britt då. Gris med massa småhinder . Hon har haft en rätt så chill vecka men idag trimmade jag på henne lite mer. Den där hästen älskar jag att sitta på bara för hon har ett så satans stort hjärta. Contendra fick jag igenom mycket idag och hon kändes super i det mesta men att rakrikta i vänster galopp är lite kämpigt. Men hon släppte efter även där. 

Nya hästen kom idag också men red inte på henne idag utan det blir imorgon så hon får landa lite då hon är väldigt grön och ung.

Har hängt med min favvo Tova hela kvällen och den människan är lycka!! Suger lite att hon har flyttat men tur vi kan träffas ibland i alla fall. 

Du är kärlek min fina Wicky <3 

Fredag

Publicerad 2014-10-04 11:30:15 i Allmänt,

Blev en sen kväll igår så hann inte skriva något här. 

Jobbade som vanligt och alla hästarna motionerades. Britt i pessoaselen men de andra 6 trimmade jag på. Wicky har fått ett nytt bett. Hon skuttade lite, en studs och 4 skutt på 90cm, det går framåt!! Tror bettet kan bli bra! Contendra red jag äntligen ett ordentligt pass på och hon var stundtals super! 

Åkte hem och red Topanga. Skrittade ut och red en stund på gräsbanan. Bäst som alltid <3

Sen vidare hem till Lindholmen för tjej eller kanske man ska säga tantkväll med mamma och Birre. Supergod middag och så. Älskar mitt hem och att ha så fina människor runt omkring mig :) 

Nu är jag tillbaka på jobbet! 


Äntligen hemma eller kanske inte äntligen

Publicerad 2014-10-03 00:45:09 i Allmänt,

Jag tycker oftast hemma bra men borta bäst men idag är det skönt att få krypa ner i sin säng efter en lång dag..

Fodrade imorse och fixade lilla D innan jag kollade på alla 6-åringar. Kanske missade 5 när jag fodrade Drifter för andra gången. 

Vid halv tre startade Drifter och banan var även idag 125cm men betydligt svårare än igår. D var sitt vanliga jag och även om allt inte var perfekt så hoppade han felfritt med många riktigt fina språng. Jag är så stolt över honom!! Så kul att sätta en nolla där och han förtjänar det!

Vid 16 rullade vi mot Stockholm och 8 timmar senare var vi framme. När man kör är det ingen favorit att åka så långt och inte heller i mestadels mörker, dimma och regn! Men jag uppskattar desto mer att ligga i min säng där jag befinner just mig nu och Drifter lär känna likadant i sin ute i stallet. Han kommer vara trött men han ska få en lugn helg som kompensation för en tuff vecka. 




Duktig liten häst!

Publicerad 2014-10-01 22:01:46 i Allmänt,

Fodrade imorse och har sen dess varit på tävlingsplatsen. Men har precis landat i vårt boende.

Kollade på 4-åringarna och den som vann och en som jag tror slutade 4a var efter Click and cash. Såg även en superfin 5-åring efter honom.... Varför skulle fölis dö för :( sved lite måste jag säga men jag är säkert på att fölis kommer hoppa bäst där uppe där han befinner sig  i alla fall och jag kommer alltid att älska honom! 

Sen fixade vi Drifter som debuterade 125cm på första inne tävlingen och han har inte ens gått direkt in i en 120cm.. Men han är en krigare. Två skiträcken råkade vi peta ner men en lång bana och han hoppade fint. Smalhinder har vi aldrig hoppat och han rörde knappt den bommen men men han var duktig! 

Kollade sen klart på hela klassen innan jag tog Drifter på en promenad. Skulle åka och köpa ngt att äta men lastbilen startade inte.. Vi fick knacka på olika lastbilar för att få tag på startkablar och en snäll kille hjälpte och fixade i regnet. Han får dagens guldstjärna! Tillslut kom vi i alla fall hem och jag hoppas innerligt att lastbilen tänker starta imorgon när jag ska åka och fodra!! 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela