Malin Åkerström

Lång dag

Publicerad 2014-03-31 23:35:27 i Allmänt,

Alla hästar utom Drifter är motionerade idag och jag gjorde mitt första pass på Cash. Han är en 10-årig valack som är mjuk och välriden, det gillas!

Har varit i Hölö mer eller mindre halva dagen med Summer och Diva och sen i Sigtuna för att hämta Topanga.

Hann med en middag hos Jenny med alla andra runstenare innan jag åkte hem och har nu fixat en önskelista då jag fyller år om lite mer än en vecka.

Nu checkar jag ut och sover imorgon kommer KG :D

Min älskling är hemma <3

Publicerad 2014-03-31 22:05:29 i Allmänt,

Hämtat hem mitt allt från kliniken och tagit henne med mig till Runsten. Så lycklig över att ha henne hos mig. Blir tårögd när jag tittar in i hennes fina fina ögon, hon är speciell på ett så fint och fantastiskt sätt <3

Inte min dag

Publicerad 2014-03-30 20:51:38 i Allmänt,

Usch så nedstämd jag känner mig efter idag...

Summer känns inte bra alls :( blir till att åka till farbror doktorn...

Laban hoppade helt sjukt grymt!!! Felfri 130 men så hände det som aldrig händer mig.. Jag får ett tidsfel!

Carlando och jag debuterade 130 och den där hästen är bäst. Ett ner blev resultatet men så fin han är!

Lite bra har det i alla fall varit idag men man blir så ledsen när djuren inte känns som de brukar...

Mot tävling

Publicerad 2014-03-30 08:35:29 i Allmänt,

Sitter i lastbilen påväg till Mantorp för tävling med Carlando, Laban och Summer.

Igår blev det en lång dag. Red alla hästar, hoppade pay and jump, visade en häst för kunder, fixade med den nya hästen, packade och tvättade till idag :)

Håkan ringde och sa att Topanga mådde bra också så förhoppningsvis för hon komma hem på måndag!

Torsdag

Publicerad 2014-03-27 21:34:15 i Allmänt,

Har ridit alla djuren på Runsten idag utom Diva som har varit på utflykt hela dagen. Hon har ett ett annat schema än vanligt de kommande två veckorna. 
 
Tiger ger jag dagens guldstjärna. Hoppade på honom och han är bra duktig han <3 
 
Dagens vildaste var såklart Britt men hon är lycklig och det gör mig glad!
 
Dagens mest givande pass var nog på Thindra. De flesta red jag ut på så inte så mycket trimning idag.
 
Efter jobbet åkte jag till Mälarkliniken för att pussa på Topanga. Tog även en promenad med henne och fick sällskap av min vän Sofia som också var där. Imorgon hoppas jag att alla håller alla sina tummar och tår för min älskade häst <3
 
Finaste lilla hästen <3
 
 
 

Godmorgon

Publicerad 2014-03-27 09:41:15 i Allmänt,

Eller jag har faktiskt ridit 3 hästar och släppt ut djuren :)

Gårdagen sög så finns inte mycket att nämna om den. Ghisela räddade dock allt genom att hoppa kungligt för Helena! Förstår inte hur det är möjligt att älska ngn så mycket som jag älskar min gris!?

Denna dag börjar i alla fall bra så hoppas det håller i sig :)

Vad skulle jag göra utan mitt jobb!?

Publicerad 2014-03-26 10:17:49 i Allmänt,

Igår motionerade vi 10 av de 11 vi har i träning just nu!

L longerade Carat, Laban och Matanza och jag red resten. Thindra fick vila då hennes ägare red i söndags när de andra vilade.

Ghisela kändes mycket bättre vilket var en stor lättnad. Summer hoppade jag med boss och han byggde en trekombination som jag tyckte liknade ett skämt.. Men men bara lyda och hoppa och hoppade gjorde han kungligt. Han känns riktigt fin för tillfället.

Kvällen spenderades hos Jenny och vi åt middag innan vi kollade på ryttareliten standard på tisdagar nu!

Veterinärdag :(

Publicerad 2014-03-25 17:20:30 i Allmänt,

Idag har två av mina tre prinsessor varit hos Håkan. Eller Håkan kom till foderby och jag och Calida åkte dit!

Med Calida gick det sådär och även med Topanga.

Topanga fick vi köra till kliniken för hon ska göra en liten operation :( så hemskt att bara lämna henne där när hon tittade på mig med sina stora fina ögon..

Känner mig rätt uppgiven och ledsen. Men vet att jag alltid ska lita på min magkänsla!

Energi

Publicerad 2014-03-24 18:55:49 i Allmänt,

Dagen efter att jag har varit ledig har jag så sjukt mycket energi. Kände mig halvt död igår och gjorde inte mycket. Var inne i stan och åt tapas till middag med bästa Jenny <3

Idag har jag ridit 12 hästar vilket kanske låter mycket men dagen har rullat på så det har gått fint :)

Trimmade Drifter, Matanza och Diva och alla kändes fina. Drifter super. Diva hade ju en lugn vecka förra veckan så kanske inte på topp men fin.

Ghisela, Summer, Tiger, Carlando, Thindra, Laban och Carat trimmades och hoppade studs. Ghisela är i en liten svacka i markarbetet. Tar en lång stund varje dag innan hon ger med sig och blir fin. Jobbade henne länge och hon blir sjukt fin men ändå är det som att börja om dagen efter. Kan heller aldrig gå hem besviken då hon varje dag avslutar så bra :)

Britt red jag ju som sagt också och nu har jag precis varit ute och galopperat i skogen på Topanga. Vill få upp flåset på henne igen. Hon tappade en del under sin vila så ska jobba hårt med henne nu igen så hon kommer i toppform!

Känner mig helt mörbultad efter att Carat gick omkull i ridhuset och landade på mig :/ stackarn har skrapsår i huvudet och allting..

Landet 2012

Publicerad 2014-03-24 11:38:00 i Allmänt,

Varje sommar sen jag var liten har jag varit på landet ca 8 veckor och i somras var jag endast där 5 dagar. Kan verkligen sakna det så bjussar på lite bilder från 2012 då jag var där hela långa sommaren :)
 
 
 

Lycklig över morgonen!

Publicerad 2014-03-24 09:05:54 i Allmänt,

Började min dag med att rida på finaste Britt <3 även om jag bara skrittade och travade 2 varv så kan jag inte sluta le. Saknat henne som bara den och så roligt att få börja jobba med henne igen även om igångsättningen kommer ta tid!

Söndag och ledig

Publicerad 2014-03-23 13:26:55 i Allmänt,

Kom hem från Skåne runt halv 4 inatt så skönt med en ledig dag. Träffade underbara Hanna och hennes familj som flyttade dit för snart säkert 3 år sedan. Riktigt kul var det och riktigt saknade här uppe är dem. 
 
För typ första gången ever är jag inte i Lindholmen på min lediga dag utan hemma hos Jenny. Chillar galet är vad som står på schemat idag. Jenny är iväg och träffar en vän men jag och Ronja (hennes hund) trivs bra här hemma :) 
 
Känner en sådan ångest över saker och vet inte vad jag ska göra. Önskar att någon kunde bestämma åt mig och lösa alla pusselbitar som svävar omkring...
 
Allt jag vet är att jag aldrig vill leva utan dig <3
 

Mot Skåne

Publicerad 2014-03-22 15:09:03 i Allmänt,

Sitter i bilen med Jenny påväg till Skåne men helt utan hästar! Har redan jobbat klart för dagen.

Ett gäng hästar fick gå på bandet och jag trimmade Ghisela, Summer och tränade Drifter och Laban för Annsie.

Idag hoppade vi bana och linjer och båda grabbarna hoppade fint. Extra kul att Annsie tyckte att Drifter hade ett fint hopp i sig :) markarbetet kändes bra på båda också så mycket nöjd!

Min duktiga lillasyster var felfri och placerad i båda klasserna med hennes ponny Pysen idag :)

Fredag hela veckan

Publicerad 2014-03-21 22:47:06 i Allmänt,

Fredag eller inte spelar inte ngn större roll för mig. Älskar mitt stall alla dagar i veckan!

Jenny har jobbat med mig idag vilket är bäst. Jag har ridit ut på Tiger, Summer och Carlando. Trimmat inne med bommar på Carat och Matanza, tränat Drifter och Ghisela för Annsie som har kurs idag och imorgon. Thindra är visad och Jenny longerade Diva och trimmade på Laban :)

Idag var det bara markarbete för Annsie och nyttig sådan. Riktigt bra faktiskt och givande för både mig och hästarna :)

Kom precis hem nu efter att ha ätit med Annsie, Marika och Jenny i kafeterian. Ska sova nu och hoppas på att bli frisk till imorgon. Är lite småsjuk och det är ju inte så kul!

Checkar ut

Publicerad 2014-03-20 22:57:17 i Allmänt,

Dagen började med att det tog tre timmar istället för en till Runsten pga en olycka. Kom hit klockan 9 och satte igång att rida direkt. Inte i mitt bästa mode men har ridit ut på de flesta och bara varit själv med mina hästar.

Jag har inte hållit räkning på hur många jag ridit eller klockan eller ngt. Det var bara jag och hästarna, hur skönt som helst och efter dagen landade vi på 11 ridna hästar varav 2 tränade för John och Summer hoppade jag med boss.

Dagens stjärna går till Summer som hoppade kungligt!!

Håkan var här och sprutade Wicky och kollade Calida... Annars har inget speciellt hänt!

Natti natti folket

Sämsta dagen på länge

Publicerad 2014-03-19 23:00:09 i Allmänt,

Går och lägger mig med en klump i magen hemma i Lindholmen. Jag brukar älska att komma hit och vara här men inte nu...känner mig så oönskad, så fel och som om det inte spelar ngn roll om jag finns eller inte. Det tar hårt att inte bli accepterad för den man är!

Skitdag har det varit men fann en stunds glädje hos min Topanga. Hon är den enda jag behöver och så länge jag har henne kommer jag alltid kunna hitta tillbaka till glädjen <3

Dagen vi aldrig trodde skulle komma!

Publicerad 2014-03-19 15:54:34 i Allmänt,

Britt min fina tjej har varit borta länge nu men hennes rehab går bra. Igår gick hon för första gången på bandet och har innan dess gått tre veckor i skritten. Nu kan vi låta henne gå i backe vilket är bra för hennes speciella rygg. Det kommer stärka henne bra!

För ca ett år sedan var vi på ett rehab ställe med henne för att lära henne att gå på band. De sa att 99% av alla hästar går att ha på band men Britt tillhörde den delen som man av säkerhetsskäl inte ska ha på ett band.

Nu har hon har fått lugnande och var lite lätt hysterisk till en början men idag startade hon utan hysteriskt anfall. Ska ge henne lugnande nu i början och trappa ner på det hela tiden. Hon är väldigt trött av det vilket gör henne lätt att jobba med i alla fall :)

Saknar henne otroligt mycket i all träning och tävling. Hon är ngt speciellt <3

Tisdag och KG träning

Publicerad 2014-03-18 22:26:38 i Allmänt,

Topanga var fantastisk som vanligt igår!!

Idag har jag trimmat lite lätta pass på de 5 som var i grevagården. Ghisela behövde lite mer tid och Diva gick lite lätt ute bara. Hon ska ta det lite lugnt i veckan men ändå röra på sig.

Trimmade även Tiger, Thindra och Calida. C börjar landa lite på jorden men ett tag kvar tills hon är som hon var innan hennes paus. Matanza har vaccinerats så red inte på henne!

Carlando tränade jag för KG och gick som vanligt därifrån med en bra känsla och mycket tips. Gick super och denna häst är ju bara för fin!

Kvällen har spenderats hos Bonds med middag och ryttareliten :)

Nu ska vi sova trött är jag allt...

Måndag

Publicerad 2014-03-17 17:37:39 i Allmänt,

Har fått mycket gjort på runsten idag. Packade upp allt från helgen så känner mig nöjd som tog tag i det redan idag.

Red ut lite lugnt på de 5 som var med och tävlade. Diva och Summer var väldigt pigga medan de andra var som vanligt :)

Trimmade Carlando, Matanza och Tiger inne. Carlando kändes superfin. Thindra red jag markarbete på och jobbade med galoppombyten för det kan hon inte så bra.

Red även en pigg Calida. Hon känns fräsch men är lite för pigg för tillfället!

Nu är jag påväg till min finaste och ska rida på henne :)

Påväg hem igen!

Publicerad 2014-03-16 20:14:13 i Allmänt,

Kommer komma hem sent idag och lite deppig är jag allt över att helgen är över!

Carat har blivit bättre och bättre under helgen. Idag var hon felfri i grunden i 125cm och igår hade hon 4+4 fel i 125cm.

Laban gick super i fredags, ännu bättre igår. Rev ettan i 140 men klockren sen. Flög som en katapult gjorde jag på a i trekombinationen och tappade tyglar och stigbyglar men kung som han är fixar han ändå! Idag lite trött men fin.

Summer hade en dålig dag igår så var
Besviken över det men han var desto bättre idag. Dubbelnolla och 2a i 125 och ett ner men superfin i 135!

Ghisela min älskade underbara inledde ju helgen med en vinst och igår hade hon ett ner i 140 för jag fick blackout och glömde bort hur man rider. Idag gjorde vi en runda i 145 som jag är mycket nöjd med hon var fantastisk och marginalerna var små. Två ner blev resultatet men vilken grym häst hon är mitt finaste hjärta <3

Myspromenad med lilla stjärnan!

Publicerad 2014-03-15 09:08:19 i Allmänt,

Ute och går med den lilla älsklingen, alltså Diva!

Jenny åkte hem igår så är själv till 12 då mamma kommer. Hängde med Emmie igår vilket var ett tag sen så väldigt kul.

Har hunnit mocka, fixa vatten och hoppa Carat på morgonen och efter min promenad blir det frukost med boss.

Hoppar 130 på Diva och 140 på Laban, Summer och Ghisela sen :)

Grevagården dag 1!

Publicerad 2014-03-14 19:21:20 i Allmänt,

Har haft en bra första dag idag.

Carat hoppade superfint i 120cm och jag hittar henne mer och mer. Blev dock lite missförstånd på de två sista men tycker hon kändes bra.

Diva hoppade också 120cm och var väldigt taggad. Hoppade omkring som en tok på framhoppningen men hoppade felfritt på banan! Vilken stjärna hon är min lilla fina <3

Laban, Summer och Ghisela hoppade 130cm. Laban hade 0+4 fel ett ner i omhoppningen men hoppade som alltid fint. Summer kändes bra, glad och positiv men hade några ner som jag måste analysera över. Men viktigast att han känns bra och glad! :)Ghisela min älskade Ghisela är ju bäst i världen, dubbelnolla och vann 130cm :)

On the road

Publicerad 2014-03-13 17:22:36 i Allmänt,

Stressigt blev det minsann idag men hann göra allt. Red 9 hästar Ghisela, Summer, Diva, Carat, Carlando, Tiger, Calida, Drifter och Matanza.

Jenny red på Laban och Thindra visar Marika ikväll.

Hoppade på Matanza och hon kändes fin, kul med en liten ponny i stallet. Calida och Carlando red jag ut på och de andra trimmades.

Jenny och L tvättade alla 5 vi har med oss när jag packade. Hann även spendera lite tid med min Wicky innan vi bara 2 timmar efter tidsplanen lämnade gården. Tycker ändå vi var effektiva med ett bra teamwork!

Med oss har vi Ghisela, Summer, Diva, Carat och Laban :)

Calida is back

Publicerad 2014-03-13 15:42:13 i Allmänt,

Calida har blivit lite behandlad men är nu tillbaka i träning efter nästan 2 veckor borta. Har joggat henne igår och idag och hon är helt galen. Som en bomb som då och då exploderar! Men hon känns glad i alla fall och det är det viktigaste :) har verkligen saknat att rida henne trots att jag har några andra att rida på!

Träningar igår

Publicerad 2014-03-13 08:10:36 i Allmänt,

Först när jag kom till Runsten tränade jag Tiger för Pontus. Gick super och vi tränade mig att rida på ett nytt sätt. Tiger kändes mycket fin och jag klarade rätt bra att rida som Pontus vill.

Tog sen Carlando och gjorde exakt samma övningar fast utan tränare. Men tränade på den nya ridningen och även på Carlando kändes det bra och han hoppade kungligt.

Trimmade sen alla de andra utom Laban och Ghisela som tränade för Helena. Gris finns inte så mycket mer att säga om än att hon var svinfin!!! Helt sjukt bra gick det. Laban hoppade även han mycket fint!

Hann packa nästan allt hö också men idag blir det stressigt!

Bra morgon

Publicerad 2014-03-12 10:34:35 i Allmänt,

Börjar kvart i 12 idag så lite sovmorgon + en morgon hos Topanga!

Ridit ut utan jacka eller något utan att frysa det minsta :D min häst är ju den mest fantastiska så humöret är på topp!

Har tre träningar på Runsten idag och ska rida en del andra och packa allt foder och så inför helgen.

Underbar dag

Publicerad 2014-03-11 22:03:16 i Allmänt,

Började jobba vid 12 idag och vädret var grymt och hästarna har varit så fina.

Red 10 igår inklusive Topanga och 8 blev det idag. Har ridit och trimmat alla utom Diva ute idag. Tycker de känns väldigt fina. Diva hoppade en fyrkombination med oxrar och kändes också fin.

Klippte sen Diva så nu är alla 5 som åker till grevagården klippta :)

Efter det återvände jag till Lindholmen, sov här igår med. Imorgon börjar jag vid halv 12 men ska ta Topanga först :)

Söndag!

Publicerad 2014-03-09 22:18:37 i Allmänt,

Har ju ingen hjälp på söndagar så lite stressigt schema men gick rätt bra ändå och var klar vid 6 halv 7! L var nere litegrann och putsade och gjorde hinkar.

Ett gäng gick på bandet idag men vill ge en fet guldstjärna till Summer och Ghisela som var riktigt fin att trimma. Sumbo har varit sådär i veckan så extra kul med honom.

Hoppade lite på ponnyn och Thindra visades igen.

Diva fick kolikkänningar under eftermiddagen så gick länge med henne och för att ha koll på henne så stannade jag och klippte 3 hästar. Gris, Laban och Summer blev det och är alltså typ två kvar innan torsdag att klippa kan vara en också vi får se.

Har precis kollat Diva igen som verkar okej så nu checkar jag ut!

Resultat Södertörn

Publicerad 2014-03-09 20:06:59 i Allmänt,

Alla hästarna hoppade väldigt fint så är nöjd med samtliga! Laban tyckte det var lågt men skötte sig ändå. Drifter hoppade svinfint och förvånar oss bara mer och mer!

110 lag

Laban: 4+0 fel och laget vann!

110cm

Carat: 0+4 fel men bästa rundan hittills!
Carlando: 0+0 fel och 4a, kung!
Drifter: 0fel och pris
Tiger: 0fel och pris, fina hästen <3

120cm

Carat: 0fel och 2a, svinfin!
Carlando: 0fel och vann, älskade häst<3
Tiger: 8 fel men fina språng och duktig!
Drifter: 4 fel men hoppade som en king!

Så glad och lycklig över djuren och väldigt nöjd med 6 pris av 9 starter! Bästa bonds gjorde hela dagen som vanligt också utan henne skulle det aldrig gått så bra :)


Dagen

Publicerad 2014-03-08 23:28:52 i Allmänt,

Sara var snäll och tog ut mina hästar imorse så började vid 9. På morgonen smsade lagledaren till div 2 och frågade om jag kunde hoppa i laget också så bestämde snabbt att ta med Laban till det och fick därför väldigt stressigt då vi behövde åka 1,5 timme tidigare.

Tvättade och fixade de 5 jag skulle ha med mig samt Thindra som visades för spekulanter vid 10. Hon skötte sig som vanligt :)

Packade sen ihop allt och lastade och åkte till Södertörn med Laban, Carat, Carlando, Tiger och Drifter. Skriver separat inlägg med resultat men är otroligt nöjd med alla hästarna. Kom hem lagom till melodifestivalen som jag och bonds kollade på hos Molly där vi även fick god middag.

Gick ner till stallet igen efter det och fixade Britt och red Matanza. Superfin och välriden ponny!

Nu ska jag sova och invänta en kämpig dag imorgon. Måste säga att jag vet inte vad jag skulle göra utan Jenny vilken stjärna hon är, världens utan tvekan bästa!!

Fredag

Publicerad 2014-03-07 23:38:35 i Allmänt,

Red som planerat ut på Diva, Drifter och Tiger. Diva fick även trimma en stund för hon kändes inte så bra till en början.

Carlando, Thindra, Ghisela och Carat trimmades. Tycker i överlag de kändes fina men fick jobba extra med Carat och Gris.

Laban visades för spekulanter och skötte sig såklart som den stjärna han är <3

Summer longerades och Calida var hos doktorn... :(

Åkte sen och plockade upp Jenny så åkte vi till min fina Topanga och jag trimmade henne. Finast i världen som vanligt.

Har ätit middag och haft fredagsmys hemma hos Jenny och om ett tag ska vi nog sova, tävling imorgon!

Morgonmöte med Wicky

Publicerad 2014-03-07 08:26:31 i Allmänt,

Har ätit frukost med min fina tjockis, 4 veckor kvar nu!!

Igår red jag ut på de 6 som inte tränade och avslutade med galopp på nya utebanan och det gick bra bortsett från att jag flög av en häst långt bort i skogen...

Idag rider jag ut på de som tränade, en häst ska visas och de andra trimmas!

John Hickey träningar

Publicerad 2014-03-06 21:18:04 i Allmänt,

Idag tränade jag tre hästar för John. Tiger, Drifter och Diva!

Tiger var klockren. Svåra bomövningar under framridningen men han visade verkligen vilken välriden häst han börjar bli. Satte inte en hov fel under hoppningen heller :)

Diva var såklart lite Divig men man skulle ju bli orolig om hon inte var det. Tycker ändå jag fick till bomövningarna som jag trodde skulle vara svårast på henne rätt bra! Hon är så galet pigg just nu en riktig tiger. Hoppade riktigt breda oxrar på henne så hon inte alltid bara sätter så mycket höjd i sprången och hon sträckte fint på sig.

Drifter klarade bommarna bra men var lite stark efter. Hoppningen gick grymt bra. Han har verkligen utvecklats där och är otroligt modig samtidigt som han är försiktig. Hoppas det här håller i sig för han ger en väldigt bra känsla :)

Älskar Johns träningar på alla sätt och vis han är grym!

Topanga-dag!

Publicerad 2014-03-05 20:03:13 i Allmänt,

Idag är jag ledig så har inte gjort mycket alls. Var hos Topanga några timmar bara.

Red ut en timme och hon var så mjuk och fin och självklart busig som alltid ute. Hon är inte i toppform så blev lite trött men öronen är spetsade hela tiden och hon vill springa mer och mer!

Den här hästen alltså hon är så himla speciell för mig. Hon betyder allt och jag vill aldrig leva utan henne <3

Thindra till salu

Publicerad 2014-03-05 15:29:32 i Allmänt,

Thindra är ute på annons så kom och köp henne om ni vill!
 
Här finns hennes annons http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=795420
 
 
 

KG träningar!

Publicerad 2014-03-04 21:11:39 i Allmänt,

Började dagen med att trimma de två bästa, Summer och Ghisela! Båda gick fint och Summer var super idag. Grabbarna kände sig nog lite deppiga över att jag igår sa att tjejerna var bäst för idag har killarna varit super!

Hann trimma Drifter innan min första träning också. Han var mycket bättre än igår även om det behövs lite till för att det ska bli riktigt bra! Min lilla bebis är ju väldigt gullig i alla fall.

Hoppade sen Carat för KG och bara på två veckor tyckte han att hon såg bättre ut vilket gjorde mig glad. Hon kan vara bra fantastisk att hoppa den där lilla saken. Hon kommer så lätt från marken. Blir så glad när jag får till det på henne.

Trimmade Diva innan nästa träning och hon var okej idag med, inte divig alls :))) hon är häftig min lilla studsboll!

Tränade sen Carlando och även han hade utvecklats mycket sen sist. Hoppningen kan sammanfattas med ett ord, kunglig! Fy satan så han hoppar trots övningar som jag trodde han skulle ha kämpigt med. Börjar verkligen hitta alla knappar på honom nu och älskar hästen!

Trimmade sen Laban och Tiger och både var hur fina som helst. Thindra longerades och det ska vara alla om jag inte glömt ngn.

Tjejerna slår killarna idag!

Publicerad 2014-03-03 21:34:35 i Allmänt,

Har motionerat 5 killar och 5 tjejer idag. 
 
Diva och Ghisela gick helt sjukt bra bästa passen med båda på länge!! Gris var helt fantastisk, älskade häst <3
 
Tiger och Carlando trimmades båda lite längre för det behövdes. C var galet pigg så tog en stund innan han varvade ner och blev fin. 
 
Drifter och Summer hoppade studs på volt och travhoppade eftersom de missade det i lördags. Sumbo var sådär men ändå okej och Drifter behövde verkligen detta pass även om det kändes lite kämpigt. Givande pass för honom!
 
Thindra hoppade jag lite på och hon är så mycket spänstigare än vad man kan tro. Carat trimmades och Laban longerades. 
 
Åkte sen hem och red goshjärtat Topanga <3 Trimmade på utebanan och hon var fin. Så typiskt henne att vara fin oavsett om hon vilat eller inte. Hon är alltid bäst hon <3 
 
Du är kärlek min vän <3
 
 
 

Lugn söndag!

Publicerad 2014-03-02 22:08:08 i Allmänt,

Becka hade sin sista dag hos mig idag och idag hade vi mockningen och allt själva. De andra dagarna har Kestas mockat. Men har haft 4 hästar på bandet så bara 5 att rida. Passade därför på att galoppjobba Ghisela, Summer och Laban lite längre. När gris var fin så galopperade jag 10 min till fast att jag egentligen var nöjd.

Drifter och Thindra reds också och D hade en riktig D dag då han var rädd för det mesta.. Överskottsenergi eftersom han vilat lite i veckan.

Vid 3 satt vi i kafeterian och kollade världscupen från Göteborg vilket var trevligt bortsett från en fruktansvärt hemsk incident med en häst som dog här på Runsten i ridhuset...det gick fort i alla fall och ingen annan skadad!

Avslutade kvällen med middag med min
fina, bästa och äldsta vän Anna!

Lördag och fina fina hästar <3

Publicerad 2014-03-01 19:19:45 i Allmänt,

Åkte till Runsten idag med tanken att träna hårt för att bli bättre.

Satte upp en studs på böjt spår, travhoppning och lite småhinder och tränade Ghisela, Diva, Tiger, Carat, Laban, Carlando och Thindra på det. Så himla fina verkligen! Grisen har känts sådär i veckan men idag var hon grym.

Fokuserade mycket på min egna sits och position och är nöjd med insatsen.

Trimmade även Drifter och Becka longerade Summer.

Sjuklingarna är skötta och hagarna mockade. Toppade även dagen med att springa själv på bandet. Fy satan så jobbigt när det var backe. Vill verkligen träna mig själv mer så ska se hur länge jag klarar det denna gång..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela