Malin Åkerström

Energi

Publicerad 2014-03-24 18:55:49 i Allmänt,

Dagen efter att jag har varit ledig har jag så sjukt mycket energi. Kände mig halvt död igår och gjorde inte mycket. Var inne i stan och åt tapas till middag med bästa Jenny <3

Idag har jag ridit 12 hästar vilket kanske låter mycket men dagen har rullat på så det har gått fint :)

Trimmade Drifter, Matanza och Diva och alla kändes fina. Drifter super. Diva hade ju en lugn vecka förra veckan så kanske inte på topp men fin.

Ghisela, Summer, Tiger, Carlando, Thindra, Laban och Carat trimmades och hoppade studs. Ghisela är i en liten svacka i markarbetet. Tar en lång stund varje dag innan hon ger med sig och blir fin. Jobbade henne länge och hon blir sjukt fin men ändå är det som att börja om dagen efter. Kan heller aldrig gå hem besviken då hon varje dag avslutar så bra :)

Britt red jag ju som sagt också och nu har jag precis varit ute och galopperat i skogen på Topanga. Vill få upp flåset på henne igen. Hon tappade en del under sin vila så ska jobba hårt med henne nu igen så hon kommer i toppform!

Känner mig helt mörbultad efter att Carat gick omkull i ridhuset och landade på mig :/ stackarn har skrapsår i huvudet och allting..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela