Malin Åkerström

Alla hästar motionerade!

Publicerad 2013-10-31 22:50:01 i Allmänt,

Idag har också alla hästar blivit ridna och 10 av mig och en av Marika.
 
Hade tre bra pass imorse på Ghisela, Britt och Summer. Grisen var inte alls tung i handen idag och jobbade på bra. Summer är riktigt rolig just nu och Britt är alltid rolig att rida :)
 
red ut på Calida med Marika på Drifter. Calida var så sjukt pigg och studsade och gjorde luftsprång så jag skrattade så jag fick ont i magen.
 
Trimmade Royal och Tiger inne och både får bra betyg. Tiger ngt trött kanske så rider ut imorgon tänkte jag :)
 
Calette visades för spekulanter och skötte sig. Älskar att hoppa henne!
 
Zally red jag ut på också med Marika men hon red en häst som inte står i mitt stall. Galoppjobbade och Zally sprang på så fint så.
 
Skönt att ha alla ridna nu flera dagar så jag kan dela ut vilodagar i helgen när jag tävlar och har all mockning och det själv!
 
 

John Hickey träning!!

Publicerad 2013-10-31 22:36:02 i Allmänt,

idag har jag hoppat två hästar för John. Hoppade först Diva och sen Laban.
 
Diva har inte hoppat sen Flyinge så hon var rätt laddad men så sjukt fantastisk. Vissa språng är helt grymma och den känslan man får är bäst. Jag har en del att jobba på främst med mig själv men hästen är otrolig. Idag har jag varit väldigt kritisk mot mig själv så var besviken på att jag inte bara kan göra allt bra men en del saker gjorde jag riktigt bra så ska försöka göra bra lite oftare!
 
Laban blir bättre och bättre i markarbetet och hoppar kungligt som få. Han behöver få lite bättre kondis. Han är olik alla andra hästar i stallet och ger en häftig känsla i sprången. Idag hoppade han en oxer på 150 och det var sinnes så fint han hoppade. Tycker väldigt mycket om att hoppa honom och han utvecklar min ridning!
 
 

Lotta Sjöberg träning!

Publicerad 2013-10-30 20:35:23 i Allmänt,

Nu på kvällen har jag varit och tränat för Lotta med Topanga. Precis som en vanlig onsdag för ett år sedan.

Det var bra övningar och precis en träning som jag och Toppi behövde. Skönt att ha en tränare som inte är rädd för att skrika på sina elever. Har aldrig åkt från en träning för Lotta besviken. Jag behöver skrikas på så det jag skärper mig och rider bra :)

Topanga skötte sig som vanligt men hon är ju lite hoppsvag och så eftersom jag inte tränat så mycket hoppning. Det gör mig besviken på mig själv för jag vill ha henne i toppform men tiden har inte funnits! Men ändå hon är ju min bästa tjej <3

Nöjd med träningen och de vi fick ut av den och älskar min lilla häst så fruktansvärt mycket, hon betyder allt!

https://cdn2.cdnme.se/2698374/6-3/pic_52715f38ddf2b357fd35108f.jpg" class="image">

Ledig och har träffat min fina saknade vän <3

Publicerad 2013-10-30 20:06:10 i Allmänt,

Idag är jag ledig så har chillat och hängt hemma halva dagen. Åkte sen till världens bästa Bella. Det är ett helt år sen sist jag träffade henne. Hon har varit i Italien och Spanien nämligen. Men hon såg precis ut som jag mindes henne ;)

Vi tog en prommis med Tequila och Charlie ner till vattnet och sen åt vi lunch. Måste träffa henne mer nu innan hon åker tillbaka till Italien :(

Igår hann jag mer än jag trodde!

Publicerad 2013-10-30 13:14:29 i Allmänt,

Alla 11 hästarna motionerades, 9 av mig och 2 av Marika. Jenny fixade hö och hinkar så jag behövde bara spåna och sopa i stallet :)
 
Jag trimmade Ghisela, Summer, Britt, Calida, Diva, Calette och Royal. Jag longerade Laban och tränade Tiger. Marika var ridsugen så hon fick rida Drifter och Zally.
 
Jag hade riktigt bra pass på Summer, och Calida. Ghisela var lite tung i handen så jobbade henne väldigt mycket med övergångar och halt och rygga med jämna mellanrum och arbetspiruetter så hon skulle sätta sig mer på bakbenen. Calette och jag hade sällis av en körhäst och hon gjorde klart för mig att hon aldrig vill ha en vagn bakom sig eller helst inte inom synhåll alls. Nyttigt för henne och när hon var fin var hon superfin. Diva är lite divig men så himla fin vissa stunder. Hon är lite ålig liksom så jobbar henne mycket på raka spår innanför spåret och försöker göra tempoväxlingar och övergångar och samtidigt ha henne rak och att hon spårar rätt. Britt var väldigt fin och jag bara älskar att trimma henne, bästa <3
 
Utöver detta tvättades några maskiner och Drifter och Calida klipptes. Marika och jag klippte Drifter på varsin sida samtidigt, sjukt snäll 4-åring!
 
MIn fina Britt <3
 
 

Kg-träning!

Publicerad 2013-10-29 21:53:31 i Allmänt,

Idag tränade jag Tiger för kg. Det var Tigers första träning hos oss sen han kom.

När man rider för kg är det alltid små saker han ser som gör att alla bitar bara faller på plats. Spelar ingen roll vilken häst jag har, han ser allt. Han tyckte att jag jobbade Tiger helt rätt men fick nya knep att jobba med.

Hoppmässigt skötte han sig kungligt. Hoppade allt och hade inte ett hinderfel. Hoppade riktigt fint. Vid ett tillfälle slog han frambenen i hakan på sig själv.

Han är så lätt att rida på hinder trots sin lilla rutin.

Fick så mycket ny energi efter träningen. Älskar bra träningar!!

Nöjd med starten på denna vecka!

Publicerad 2013-10-28 21:39:50 i Allmänt,

Idag har jag ridit alla hästar vi har att rida vilket är bra såhär i början av veckan. 11 stycken blev det. Ändå rätt bra att hinna det på 13 timmar tycker jag!

I stallet packar jag bara hö, gör hinkar, sopar, spånar och tar in på vardagar vilket gör allt mkt lättare. Lille Datus är ute igen så 13,5 häst på box för tillfället.

Joggade Britt, Gris och Summer ute och alla kändes fina och fräscha efter helgen. Britt var helt galen så allt är i sin ordning.

Diva och Tiger gick också ut, D var ett litet monster och T en stjärna om man räknar bort första kvarten!

Trimmade Royal och 4-åringarna inne. Calette förvånade och var riktigt fin :)

Zally hoppade jag och vi spelade in en försäljningsfilm och hon var som vanligt fin. Marika höjde och jag red på, inget kändes högt eller så och ändå var nått språng på 145 utan att jag ens märkte det. Duktig Zally.

Tränade som sagt Laban och Calida!

Ghisela ska börja äta ur slowfeed nät nu och hon är sådär måttligt förtjust över det men tror det kan bli bra. Hon äter minst hö i stallet och äter så fort så får stå så länge och titta när de andra äter.

Det var det för idag, natti!

Träning för markarbets-Per

Publicerad 2013-10-28 19:43:54 i Allmänt,

Har tränat Calida och Laban.

På Calida fick vi till en sådan där perfekt träning. Grymt upplägg, fick jobba med hennes svagheter, träna styrka, markarbete, mycket framridning och hoppning. Gick riktigt bra, klart att inte allt gick plättlätt men vi löste allt. Hon hoppade fantastisk och fick mycket beröm av Per. Hon är så lätt och rolig att jobba med. Per tyckte att hon var finare och mer samarbetsvillig än någonsin vilket är bra :)

Laban jobbade mer dressyr med inslag av markarbetsövningar. Blev ett kämpigt men nyttigt pass för oss båda. Han blir bättre och bättre men det finns mycket att utveckla i markarbetet. Jag har lite svårt att rida honom ibland så jag älskar när man får till det för det ger mig så mycket känns det som.

Nu ska häst nr 11 ridas!

Hemma bra men borta bäst!

Publicerad 2013-10-28 08:37:50 i Allmänt,

Efter mycket om och men kom vi tillslut hem igår. John har inte haft en bra helg eftersom hans lastbil gick sönder på vägen ner. Han skulle köra mig hem och ha två av sina i vår lastbil, två i Axels och en i transport med Christopher. En som åkte med Axel fick panik, sparkade sönder ett fönster, kastade sig ut när de öppnade luckan och kom lös på motorvägen. Vi höll på med den ett par timmar men tillslut fick vi in den i transporten i alla fall.

Har hamnat i min efter tävling depression och vill tillbaka! Tävlingar är det bästa jag vet. Som det ser ut nu har stjärnorna tävlat klart i år vilket gör att jag kommer längta ihjäl mig innan nästa år börjar!

Resultat sista dagen i greva!

Publicerad 2013-10-27 19:11:14 i Allmänt,

Hoppade 140 på Britt och Summer. Red rätt bra på Britt men gjorde två missar och hon två.. Fin på 10 språng men om banan har 14 så är det ju bra om man är bra på allt. Riktigt besviken var jag efter men vi tror att Britt behöver kolla sina bakknän och kanske hon behöver ngt som kan hjälpa henne att bli starkare där. Pratade med boss och John efter och bröt väl ihop men John är bra och fick mig att se det som var bra.

Summer var kung. Jag red långt ifrån fläckfritt och han räddade mig. Så himla härlig känsla på honom idag. Felfria var vi och kom 4a. Så fruktansvärt glad efter det. Bästa kungen <3

Ghisela hoppade 145 och var fantastiskt! Felfri de 11 första sprången genom 2 och 3 kombination. Det kändes lekande lätt och hon var otrolig. På sista linjen skyggade hon för läkaren så rev tre av de 4 sista hindren. Men är så himla nöjd och glad över känslan innan så det gör inget. Bästa bästa Ghisela <3

Lycka är att ha dessa hästar att få göra allt detta med! Nu tävlar vi inte mycket mer i år så ska träna en massa och nästa år ska jag rida bättre!

Myskväll med min kille!

Publicerad 2013-10-26 20:26:32 i Allmänt,

Haha förut idag låg Summer ner och sov så jag chillade med honom en stund. Världens goaste hingst! <3

Trimmade alla tre och alla kändes fina speciellt Gris och Britt. Fick lite tips och hjälp av John. Han sa att min ridning har utvecklats mycket i markarbetet vilket har gjort hela min dag för jag har känt mig så dålig idag och igår.

Nu middag med boss, John och gänget och imorgon ska jag rida bra!

Trimning på schemat!

Publicerad 2013-10-26 10:18:34 i Allmänt,

Har ätit frukost med boss på hotellet och ska nu tillbaka och trimma hästarna. Tävlar inget idag!

Ska kolla de två sista klasserna också och hoppas på att lära mig ngt så jag kan rida bättre imorgon. Jag rider som jag har ridit ute men jag kan inte rida så inne..

Efter denna tävling ska jag träna, träna och träna! Jag måste bli bättre.

Jag älskar dig så mycket!

Publicerad 2013-10-25 20:02:50 i Allmänt,

Usch så dåligt samvete jag har över min ridning på bästa Ghisela i 150 idag.. Hon borde stanna och låta mig flyga i backen när jag rider som jag gjorde!

Älskar henne så fruktansvärt mycket och är så himla glad över att ha henne i mitt liv. Hon är en på miljonen och offrar typ livet för att hoppa stora hinder för min skull. Hon är otrolig!

Världens bästa häst <3

Skitdag!

Publicerad 2013-10-25 18:04:13 i Allmänt,

Idag har inget stämt på ngn häst tyvärr! Summer får guldstjärnan som kändes fin men jag gjorde lite tabbar. Utgick i 150 för gris kämpade så bra trots att jag inte gav henne förutsättningarna att lyckas bra!

Nya tag till på söndag för då kommer vi igen. Först ska jag bara bearbeta allt mentalt!

Svar på en fråga!

Publicerad 2013-10-25 09:39:05 i Allmänt,

Fick frågan om varför jag inte rider och tävlar Topanga så mycket längre.

Topanga står i vallentuna och jag bor på Runsten vilket är typ en timme bort om man åker när det inte är trafik genom stan. Jag jobbar rätt mycket så hinner inte åka hem dagligen och har inte råd med det heller när jag har Calida och Wicky att betala för.

Målet är att rida henne 3 gånger i veckan vilket jag ofta gör om jag inte är på tävling som nu ons-sön. Mamma rider henne resten och hon vilar en dag.

Topanga kan inte riktigt följa med på våra tävlingar alltid men har gjort 14 starter i år varav hon vunnit 6 och varit placerad i några :)

Önskar jag hade mer tid till henne men allt kan inte alltid vara som man vill.

Men hon är och kommer alltid att vara den hästen som betyder mest för mig. Hon är min bästa vän <3

Kaos!

Publicerad 2013-10-24 23:45:42 i Allmänt,

Hickeys lastbil gick sönder så vi var tvungna att åka med vår lastbil och hämta hans 5 hästar och allt. Är påväg tillbaka nu så är väl tillbaka i greva om 45 min. Han och hans två medhjälpare har ingenstans att bo så de får ta vår lastbil inatt så sover jag och Jenny på hotellet där boss också bor.

Blir en sen kväll men rider inte första klassen imorgon och Becka fodrar hoppas jag om hon hittar vart mina stjärnor står.. Känner att allt blev lite rörigt och jag hatar när det blir det med mina älsklingar!

Nu ska jag kolla på mina rundor från idag :)

Bra första dag i greva!

Publicerad 2013-10-24 17:05:05 i Allmänt,

Summer och Britt hoppade varsin 130 imorse och Sumbo vann och Britt kom 8a, båda dubbelnolla. Summer kändes super och hoppade inte åt vänster!! :D Britt också fin och jämn som vanligt!

Ghisela hoppade 140 för en stund sedan och hoppade mycket fint. Bedömningen var en sådan där med totalfel och jag slutade på 4+4 fel. Rev ettan.. Lite tråkigt men fin på allt annat. I omhoppningen rev egentligen inte hon men hon hoppade så snett så min fot rev ner hinderstödet! Men kändes spänstig och fin!

Nöjd med hästarna idag :D skönt att få till det på Summer och att ha lite flyt med Britt som alltid hoppar så fint! Gris är ju alltid bäst :)

Installerade och klara!

Publicerad 2013-10-23 22:32:57 i Allmänt,

Hästarna står i sina boxar och mumsar på hö och jag och bästa Jenny har ätit romantisk middag för 2 som hon så fint har fixat! Nu ska jag duscha innan vi börjar vår myskväll.

Äntligen på tävling igen :D

Wicky info!

Publicerad 2013-10-23 18:31:31 i Allmänt,

Igår visade jag mamma ett par bilder på Wickan och hennes första fråga var, är det där vår häst?

Hon kanske inte ser ut att vara i sin livs form men hon är gullig ändå.

Om lite mer än 6 månader bör mini-Wicky komma ut och om den gör det är planen att om lite mer än 7 månader börja sätta igång henne igen :D åhh så jag längtar!! Snart har hon vilat i 14 hela månader... Sjukt länge...

Mot Grevagården!!

Publicerad 2013-10-23 15:54:00 i Allmänt,

Klockan 15 kom vi iväg vilket bara var en timme senare än planerat.

Sjukt stressigt idag men bästa Tova och Ida har hjälpt mig!

Jag trimmade Ghisela, Summer och Tiger på morgonen. G och S ganska ordentligt. Repeterade måndagens träning med Gris och Summer jobbade lösgörande och tempoväxlingar. Tiger trimmades med små hinder.

Hopptränade sen Calida och Zally för Pontus Westergren. Första gången jag red för honom. Båda skötte sig bra, Calida har ju inte hoppat sen innan Falsterbo så lite ringrostiga. Zally svinfin!! Kände att min ridning blev bra på Zally, jag kunde verkligen fokusera på min sits och allt det där för hon var hela tiden mellan mina hjälper och hoppade spänstigt och bra.

Tova longerade sen även Laban när jag packade och putsade allt och Ida tvättade hästarna som är med! Jenny kom och packade hö och städade lastbilen så värsta teamwork har vi haft :)

Är väldigt taggad på tävling så detta blir grymt!

Träning för Maria!

Publicerad 2013-10-22 21:56:18 i Allmänt,

Har tränat på Stora Wäsby för Maria. Mycket markarbete vilket passade Topanga bra. Nu ska jag lägga ner tid på att få henne tillbaka i en fin form igen. Gjorde mycket bra övningar för att stärka henne och hon satte som vanligt inte en hov fel. Men hon saknar lite tryck i avstampet. Nu har hon alltid hoppat lite mer som en katt men hon har haft lite mer tryck i språnget än vad hon har nu. Bara träna så blir det nog bra, hon var trött i sina bakben efter idag så jobbat har hon i alla fall. Måste se till att kunna träna henne på detta sätt minst en gång i veckan och få Mamma att jobba henne lite mer på mitt sätt. Jättenöjd med prinsessan, får en så bra känsla när jag sitter upp på henne och jag älskar ju henne så mycket <3

Förut var Stora Wäsby som att komma hem. Jag red mycket träningar och kurser där på ponny och häst. Vi alla som red var ett gäng som hängde typ jämnt. Nu känns det inte som hem längre. Runsten känns mer som hem nu vilket kanske är bra då det är mitt hem. Men ändå en skum känsla!

Nu ska jag sova i Lindholmen och det kommer i alla fall alltid vara hem för mig och där Topanga är känner jag mig också hemma!

Ledig och hoppträning!

Publicerad 2013-10-22 18:24:23 i Allmänt,

Sov hos Jenny inatt och det var himla skönt att inte åka med henne och Tova till jobbet klockan 7. Vaknade väl vid kvart över 8 men chillade till 10 innan jag åkte till Runsten.

På Runsten packade jag en del till grevagården och tvättade några maskiner både hemma och i stallet. Red även Britt. Trimmade henne inne och jobbade mycket med skritten. Hon släpper lätt bettet och skrittar i spansk skritt med ryggen lite sänkt. Skrittade över bommar och hon blev skapligt bra. Fin i galopp är hon alltid och traven gick rätt bra. Myste sen med henne under solariet och hon är så galet personlig den där hästen, åhh vad jag gillar henne !

Åkte sen till Wickan och sen hem till Lindholmen. Chillade hemma ett tag och nu är jag påväg till hoppträning med Topanga :)

Mot bästa Jenny!

Publicerad 2013-10-21 18:42:55 i Allmänt,

Idag har 10 hästar blivit motionerade och jag har hunnit packa upp lite från Norge och myst med lilla fölis som står inne.

Laban och Zally joggade ute!

Summer longerades och jag trimmade Calida, Drifter, Calette, Britt och Diva. 4-åringarna kämpade jag lite med men Diva gick fint och Britt var vild!

Red en 4-åring som jag tror hette Lacey på lunchen. Superfin och hur rolig som helst. Vi ska hjälpa ägarna att sälja henne men jag önskar jag kunde få henne själv :)

Ghisela tränade jag för markarbets Per och det var ett köttigt pass. Men otroligt nyttigt och det gick bra!

Nu middag hos Jenny med mina homies :)

Britt info!

Publicerad 2013-10-21 08:50:00 i Allmänt,

Natten när vi kom hem från Norge gjorde Britt ngt i boxen. Vi har ett sto med föl i hennes vanliga box så hon stod i en annan.. På morgonen hade hon massa sår och var halt och svullen i ett bakben.

Redan i onsdags var hon ohalt men hon fick ett par extra dagars vila för säkerhetsskull.

Nu har jag ridit henne och hon känns bra lite mer vild än vanligt bara :)

Stressigt!

Publicerad 2013-10-20 22:59:56 i Allmänt,

Idag har jag stressat runt hela dagen känns det som.. Men hann allt jag var tvungen att fixa. Snälla Sanna var snäll och red ut på Calida :)

Har anmält en massa tävlingar påvägen hem från Bromma men är reserv på typ alla. På onsdag drar vi på nästa tävling och jag har hur mycket som helst att fixa med fram dit.. Känner mig stressad men på ngt underligt sätt brukar det mesta lösa sig tillslut.

Sjukt trött är jag så ska sova och imorgon kör vi en ny dag och hur stressig den än kommer vara så kommer den vara bra och jag kommet älska den precis som med alla andra dagar på mitt fantastiska jobb!

Tävling!!

Publicerad 2013-10-20 21:12:58 i Allmänt,

Har tävlat Zally, Laban och Topanga i Bromma idag.

Topanga var såklart i mina ögon bäst och hon var snabbast i båda klasserna men rev i båda. Hon kändes fräsch och glad och det är det viktigaste för mig när det gäller henne! Behöver träna hoppning och hoppa studs så hon blir stark igen.. Tyvärr är det mitt fel som varit borta på tävling så mycket och inte hunnit rida henne!

Zally kom 2a i 110 och var fin i 120 men lite trött mot slutet. Träna kondis för hennes del!

Laban dagens stjärna fin i 110 men rev ett och superfin och felfri i 120, slutade 3a :) den grabben kan hoppa!

8 hästar blev ridna idag!

Publicerad 2013-10-19 21:40:36 i Allmänt,

Hoppade Ghisela och Summer idag med hjälp av boss. Summer tränade på sina höger svängar och vi hade bommar som tvingade honom att hoppa rakt. Han hoppade så stört bra. Hemma finns det typ ingen häst som hoppar bättre! Kung var han!! Ghisela är finast som alltid och idag var hon riktigt grym. Hon är verkligen helt otrolig, finns ingen som hon <3

Trimmade sen Calette, Drifter, Laban, Zally och Britt inne. Britt mest bara lite joggning men hon skötte sig hyfsat trots några dagars vila.

Calida trimmade jag på nya utebanan och hon var riktigt fin och nästan inte alls spänd :)

Har sen myst med W och handlat med mina homies.

Ska strax sova och invänta morgondagen som bjuder på vet besök och tävling :D

Energikick!!

Publicerad 2013-10-19 12:08:13 i Allmänt,

Har hoppat Ghisela och Summer och Britt är frisk, sjukt vad mycket mer energi jag fick efter denna början på dagen. Häst är bäst!

Fredag

Publicerad 2013-10-18 22:04:50 i Allmänt,

Imorse i regn red jag ut på två hästar och på eftermiddagen trimmade jag två i sol, borde ha bytt ordning!?

Red ut på Tiger och Calida och båda gick fint men var lite spända för alla vattenpölar, speciellt C!

Trimmade Summer, Ghisela och Diva inne. Summer rider jag på mitt hoppbett hela tiden sen ett par dagar och han är riktigt fin på det. Allt går så mycket lättare så vill rida på det jämt men vill samtidigt ha effekten när jag hoppar..

Laban och Zally trimmades på nya ridbanan och riktigt fina var båda :)

Avslutar kvällen hemma med familjen framför idol. Mitt älskade hem i Lindholmen <3 är inne i en period då jag helst vill åka hit varje kväll.. Ni får en bild på två av mina fina djur här hemma!

Nya rutiner!

Publicerad 2013-10-18 09:58:38 i Allmänt,

På vardagar har vi nya rutiner i mitt stall. Stalltjejerna tar ut mina hästar och mockar så långt de hinner innan halv 8. Så mina hästar är typ ute till 7. Idag mockade de 10 boxar och igår 9!

Sjukt bra är det. Idag mockade jag de 4 boxarna som var kvar, packade nästan allt hö och har nu ridit 2 innan klockan 10!

En dag som igår när jag tränade 2 hästar var jag liksom ändå klar vid 21 och hann precis i tid till träningarna efter att ha ridit alla andra. Detta kommer underlätta sjukt mycket!

Dagens andra hästar!

Publicerad 2013-10-17 23:05:09 i Allmänt,

Med de som tränade har jag idag ridit 9 hästar.

Trimmade Gris, Summer och Diva med upphöjda travbommar.

Tiger och Calida hoppade. Tiger superfin och Calida också men hon kan vara sjukt töntig. Stannade 10 meter från ett hinder med murdel en gång..

Joggade Drifter och Calette en stund var. Kul att rida de igen. De är så positiva och glada, fina bebisar!

Nu sovdags!

John - träning

Publicerad 2013-10-17 20:47:22 i Allmänt,

Har tränat Zally och Laban idag.

Jättebra övningar var det idag och nyttig träning för mig. Zally var fin, hon är riden av en Dressyrryttare innan så hon är väldigt världen men blir ibland lite för lydig. Inte ett hinderfel hade hon och inte Laban heller!

Laban hoppade super. Med honom är det lite markarbetsjobb men hoppar gör han väldigt kungligt.

Himla kul med dessa försäljningshästar och varje häst lär mig nya saker. Mitt jobb är verkligen bäst :)

Ledig och Topanga dag!

Publicerad 2013-10-16 21:42:00 i Allmänt,

Ibland älskar jag dessa dagar, speciellt när jag inte haft en på länge.

Sov länge till typ 10 imorse vilket var skönt. Chillade hemma med Tequila några timmar innan jag åkte till stallet.

Hoppade Topanga som är bäst i världen som alltid. Det bästa är också att hon är min egna lilla häst :) friserade och ryktade henne länge före jag red. Älskar att spendera tid med min svarta prinsessa.

Klippte ett massa hästar i stallet idag och bland annat vår ponny Pysen.

Ibland uppskattar jag verkligen dessa dagar. Som på den gamla tiden liksom. Men en dag hemma får mig att sakna mina kära hästar på runsten och den jag just nu saknar mest är Ghisela

Häst är bäst

Publicerad 2013-10-15 20:08:37 i Allmänt,

Imorse var jag så arg på min tå så jag tänkte hugga av den. Kunde inte få på mig ngn sko alls så blev en foppatoffel.

Kestas mockade stallet så jag har mest bara ridit och tagit in och ut idag.

Summer och Ghisela fick varsin tur ute. De ska han 3 lugna dagar nu och imorgon vilar de.

Laban och Zally fick ett hårdare pass ute. Galopperade mycket i backar och jobbade med övergångar och tempoväxlingar. Bra pass på båda två :)

Calida och Tiger jobbade på ridbanan med småhinder och annat kul. Calida var nära Donken ett tag men också sjukt fin ett tag. Tiger var finare än någonsin så guldstjärnan till honom. Så himla kul när bitarna faller på plats. Det gör mig lycklig!

Diva fick trimmas lite och var så fin så fin. Har saknat att rida henne mycket. Gulligaste <3

Jobba - Topanga - familjemys!

Publicerad 2013-10-14 21:40:52 i Allmänt,

På jobbet red jag 6 hästar, Tiger, Calida, Summer, Ghisela, Laban och Zally. De två sista gick på ridbanan och de andra ut!

Första gången jag red Zally på bett och hon var superfin! Tiger sjukt pigg, Calida underbar och Gris bäst!

Var som sagt hos Topanga sen och nu firar vi pappa som fyller år hemma med god middag. Hela familjen är hemma vilket är sällan.

Mina 3 fina <3

Publicerad 2013-10-14 19:36:28 i Allmänt,

Saknat mina 3 fina när jag har varit borta och Topanga har jag saknat sjukt mycket!

Har gosat med Wicky, ridit ut på en mycket fin Calida och trimmat världens bästa på ridbanan hemma :)

Älskade underbara hästar!

Hemma

Publicerad 2013-10-14 08:39:51 i Allmänt,

Kom hem sent igår och åkte till Jenny och sov där. Tror vi somna runt halv 3 så är lite åt det trötta hållet idag. Har gjort illa min tå så kan knappt gå...tog 50 min att ta ut idag.

Hästarna har sprungit som galningar och väckt liv på hela Runsten. Ghisela fick såklart äran att ha största hagen idag <3

Ridhuset är stängt nu 2 dagar tror jag så jag ska rida ut en del idag med start på Tiger!

4-åringarna har vilat och Diva gått på halvfart men de andra har ridits som de ska.

Kingsland Oslo Horse Show <3

Publicerad 2013-10-13 17:40:51 i Allmänt,

Nu är jag åter på svensk mark och saknar redan Norge. Helt klart det roligaste jag har gjort i mitt liv. Sjukt kul att få uppleva allt jag har fått göra denna vecka och fått göra det med mina tre allra bästa hästar <3

Haft världens bästa hästskötare Rebecka med mig som jag har haft otroligt roligt med! Världens bästa sällskap i övrigt också.

John har varit grym som hjälpt mig så mycket. Så stort tack till honom!!!

Helt klart en vecka jag kommer minnas i hela mitt liv. Toppade det hela med att kolla på världscupen idag och då hade Jenny hunnit komma så sällskapet blev ännu bättre :)

Om ni bara visste hur lycklig jag är och hur mycket jag älskar mitt liv. Finns inget annat liv jag hellre skulle vilja leva!

Tack alla inblandade för allt <3

https://cdn3.cdnme.se/2698374/6-3/pic_525abe72e087c3562f45b2d7.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2698374/6-3/pic_525abe72e087c3562f45b2d7.jpg" class="image">

Kingsland Oslo Horse Show <3

Publicerad 2013-10-13 17:38:34 i Allmänt,

Nu är jag åter på svensk mark och saknar redan Norge. Helt klart det roligaste jag har gjort i mitt liv. Sjukt kul att få uppleva allt jag har fått göra denna vecka och fått göra det med mina tre allra bästa hästar <3

Haft världens bästa hästskötare Rebecka med mig som jag har haft otroligt roligt med! Världens bästa sällskap i övrigt också.

John har varit grym som hjälpt mig så mycket. Så stort tack till honom!!!

Helt klart en vecka jag kommer minnas i hela mitt liv. Toppade det hela med att kolla på världscupen idag och då hade Jenny hunnit komma så sällskapet blev ännu bättre :)

Om ni bara visste hur lycklig jag är och hur mycket jag älskar mitt liv. Finns inget annat liv jag hellre skulle vilja leva!

Tack alla inblandade för allt <3

Fina Summer <3

Publicerad 2013-10-13 09:52:29 i Allmänt,

Igår klarade jag första rundan på höjdhoppningen och Summer hoppade felfritt på muren men rev två hinder innan och då fick man inte vara med längre. Gör ingenting för det var sjukt kul att rida in bland fulla läktare och jag deltog ju. Hade aldrig varit bland de bästa i alla fall :)

Idag har han hoppat en 130 på morgonen och det var sinnes så fin han var. Allt kändes super och svängar där han stannade förra helgen hoppade han knappt till vänster på. Rev tyvärr sista hindret men rundan var bra och Summer himla fin :) jättenöjd och har fått igenom mycket tack vara bästa John Hickey som har coachat mig typ hela tiden :)

Nu ska gris och Britt trimmas med Roffe och gänget :D

Vet inte vad jag har gett mig in på :O

Publicerad 2013-10-12 20:35:31 i Allmänt,

Ikväll ska jag vara med i höjdhoppningen. Är redan nu rädd och nervös och vet inte hur detta ska gå. Har som mål att ta mig över första höjden i alla fall ;)

Ca 2 timmar kvar så flummar runt med becka så länge!

Saknar dig så sjukt mycket <3

Publicerad 2013-10-12 15:34:34 i Allmänt,

Jag mår inte bra av att vara utan dig såhär länge. Snart 14 dagar sen jag träffade dig sist vilket är det längsta jag någonsin varit utan dig. Du kommer alltid vara min stora kärlek och Bästavän. Älskade Topanga snart ses vi igen :D

Hästarna på denna tävling alltså!

Publicerad 2013-10-12 14:58:48 i Allmänt,

Vet inte om det finns en enda häst jag skulle tacka nej till här. Alla är som atleter och otroligt lätta i typen. Grisen är bland de tyngsta hästarna och även Summer. Helt sjukt vad de hoppar också och hur bra ryttare de har. Jag kan lova att jag är den sämsta ryttaren här. Men det gör mig ingenting för jag har många att se och lära av.

Undrar hur bra mina hästar skulle kunna gå om de hade en duktig ryttare!?

Vi tog oss runt och kom inte sist!

Publicerad 2013-10-12 12:58:08 i Allmänt,

Idag var det stort, stort som en 150 gp hemma!

Ghisela var trött vilket är förståeligt när hon går sin sjätte klass och på 140-145 nivå. Hon var inte i topptrim inför denna tävling heller.

Men som hon kämpade och försökte. Hennes hjärta och inställning är helt otroliga.

Jag gick in bland ryttare som är 100 gånger bättre än mig, som har bättre hästar och mer rutin men ändå var det mycket fel i klassen. Ghisela hoppade felfritt på 11 språng! Rev b och c i trekombinationen för orken fanns inte och de två sista. Jag hade kunnat rida bättre speciellt på de sista...

Jag tog mig till final och genomförde den, otroligt nöjd med min gris som alltid var grym men besviken på min ridning, hon behövde mer stöttning idag än vad jag kunde ge henne...

Har lärt mig så otroligt mycket bara på att vara här bland världsryttare och jag tror att jag och Gris kan prestera i dessa klasser om ett tag!

Inspirerad som bara den på att bli bättre, det är min ridning och orutin som förstör för oss. Lycklig över att få ha tillgång till Ghisela <3

Nöjd med hennes vecka här!!



Imorgon gör vi det största vi gjort...

Publicerad 2013-10-11 22:43:35 i Allmänt,

Ghisela är masserad och promenerad med. Imorgon går hon prommis på morgonen och sen börjar min klass 09.45. Det kommer bli stort, det kommer vara det största vi gjort. Boss säger att det är större än sm och det var stort!

Finns risk att hon är lite trött imorgon men vi ska göra vårt bästa i alla fall!

Älskar min fina så mycket och är obeskrivligt tacksam över vad hon låter mig göra så mycket kul :)

Analys!

Publicerad 2013-10-11 22:31:22 i Allmänt,

John tvingade mig att skriva ner och analysera med honom om varför det gick bra så tänkte att jag delar med mig det till er!

Idag gick det bra för jag har sovit och ätit bra, För min framridning gick bra tack vara John som coachade mig, för att jag red en stund utan stigbyglar, för att jag inte tänkte och bara köttade på, för att jag jobbade med att ha henne rak och trycka till lite mer på oxrarna, för att jag lät henne riva sista språnget på framhoppningen och hon då hann tänka på det innan ettan på banan, för att jag drack vatten innan jag gick in på banan, för att jag fokuserade på att andas innan och under min ritt och för att Ghisela är en på miljonen och världens utan tvekan bästa häst och vän <3

Jag ändrade min plan under banan vilket är okej, jag tog innanför ett hinder jag skulle tagit runt och blev lite stressad, skulle ha gått den vägen när jag gick banan eller fokuserat på vad jag gjorde istället för på vad jag enligt planen skulle ha gjort. Det kunde jag ha gjort bättre.

Jag kände mig bra för efter Summer hade jag en bra känsla, jag jobbade med hans vänster bog och fick igenom det, jag bestämde med John och Niclas att jag skulle vara bäst av oss tre och vi bestämde oss för att äga i 140. Det är viktigt att ha en bra känsla i kroppen och detta är anledningar till att jag hade det idag.



Kvalad till Grand prixen!!!

Publicerad 2013-10-11 17:48:54 i Allmänt,

Jag och Grisen gjorde det, vi kvalade till gpn efter en av våra bästa rundor i 140. Hade ett ner men var snabb som vinden. Hade varit 3a på min tid. Råkade ta innanför på ett ställe jag tänkte gå runt på! Gris hoppade fantastiskt!! :D så himla glad så ni förstår inte. Enda svensk som gick vidare också :)

Vip-bord!!

Publicerad 2013-10-11 12:33:24 i Allmänt,

Vi har vip-bord och lever livet!! Snart bangång inför 140 som min älskade Ghisela ska gå.

Denna helg kommer bli awesome!!

All in!

Publicerad 2013-10-11 11:55:11 i Allmänt,

Har kört en all in runda med Summer för en halvtimme sen typ men det höll inte hela vägen. Rev två av de sista hindren.. Sjukt surt men han var fin och han känns bra igen och viktigast han drog inte så förskräckligt till vänster!

Lite av en stolpe ut vecka har vi men vi lär oss och skaffar en massa rutin så snart ska nog flyter komma tillbaka! :)

Det bästa som finns!

Publicerad 2013-10-10 12:56:06 i Allmänt,

Jag vet inte om det finns ngt bättre än att rida in på banan på fina Ghisela. Spelar ingen roll hur högt eller svårt det är hon kommer hoppa i alla fall, hon kommer kriga och göra sitt allra bästa. Det är en fantastisk känsla och är för mig det bästa som finns.

Hon är en helt otrolig häst och om jag med ord kunde beskriva hur mycket jag älskar henne så skulle jag göra det. Men det går inte hon är för bra för att vara sann.

Hon är lycka och jordens finaste med ett hjärta av rent guld <3

Fina hästar men ibland är det inte tillräckligt!

Publicerad 2013-10-10 11:19:58 i Allmänt,

Har hoppat 130 på Summer med ett ner idag och 140 på Ghisela med två ner men båda hoppade jättefint. Gris hoppade som fan på de flesta hindren men fick två tråkiga ner..

Nöjd med båda då de kändes bra men måste hitta en känsla jag saknat lite.. Men jag kommer allt närmare och närmare den så hoppas på bättre lycka imorgon :)

Lär mig så otroligt mycket hela tiden så ibland tappar jag känslan jag vill ha men samtidigt när den kommer är den bättre än den tidigare var för allt jag har lärt mig på vägen. Ibland blir jag dock trött på att göra missar när hästarna är så fantastiskt fina!

Imorgon kör vi igen:D

Publicerad 2013-10-09 17:08:23 i Allmänt,

Har trimmat alla tre på förmiddagen idag. Alla kändes fina :) Lunchade sen i oslo centrum med Becka och boss och fixade lite i sekretariatet och så efter det. Nu sitter vi i arenen där det finns internet och har duschat. Vid 6 ska hästarna besiktigas igen och sen ska vi äta middag.
 
Imorgon börjar andra delen av Oslo horse show och jag får vara med :D LYCKA!! Men bara 2 hästar får starta imorgon så tar Summer och Ghisela :)
 
Grisen i gpn igår!
 

Oslo <3

Publicerad 2013-10-09 12:35:17 i Allmänt,

Älskar Oslo och denna tävling. Vill aldrig åka hem... Bästa hästarna, bra hästskötare och underbara team Sweden!

Igår va vi ute och firade, vet inte vad jag firade men kul var det i alla fall :)

145-Grand prix!

Publicerad 2013-10-08 22:46:00 i Allmänt,

Banan var som sagt som en 150 i Sverige så inget lätt match för min Ghisela men som hon kämpade och hoppade <3 fick två ner och är sjukt nöjd!! Älskade häst alltså!

Banan byggs!

Publicerad 2013-10-08 17:18:39 i Allmänt,

Gp banan byggs för fullt. Har pratat med Niclas som påstår att den kommer vara som en 150 hemma vilket kändes sådär.. Heja Grisen!!

Resultat Summer och Britt!

Publicerad 2013-10-08 14:07:00 i Allmänt,

Summer avslutade sin tävling här med att ha 8 fel i 135. Men den enda rundan som verkligen gav oss ngt bra. Han stannade på vattenmattan mupp som han är och rev ett för att jag bara fokuserade på att korrigera hans vänster bog vilket var bra. Hem och träna vidare och bättre lycka nästa gång...

Han har alltså haft 8 fel i 140, ute i 140  och 8 fel i 135!

Britt avslutade med att vara grym och fantastisk. Helt vild att hantera och rida fram och nockade mig och allting men på banan superfin!! Rev ett plank så 4 fel men jättenöjd :)

Hon har varit jämn och fin och bäst och haft 4 fel i 130, 0+8 i 130 och 4 i 135!

Klarar inte av att bli besviken en gång till...

Publicerad 2013-10-07 15:25:25 i Allmänt,

Känner mig så ledsen och besviken... Allt jag har kämpat för känns som att det bara har varit i onödan. Allt jobb spelar ingen roll...

En häst kvar idag, frågan är hur man laddar om när man är långt under ytan!? När man känner sig helt tom och tårarna rinner?

Vill till min Topanga...

Lite oflyt men ska glädjas åt det bra!

Publicerad 2013-10-06 19:31:20 i Allmänt,

Britt var fantastisk i 130, rev ett för jag satsade rätt mycket men superfin! Det är en stor arena och stora hinder och hon var väldigt cool :)

I 140 klassen var Summer för en gångs skull bättre än Ghisela med sina 8 fel men hoppade fantastiskt!! Gris hoppade många språng bättre än hon någonsin gjort men hade tre ner så är väldigt besviken. Men hon har inte tränat på 5 veckor, det är svårt och hon hoppade inte alls i Scandinavium för några år sedan...

Nya tag imorgon, hästarna har varit fina och jag är glad över att bara få vara här och rida!

Snart dags!

Publicerad 2013-10-06 12:08:18 i Allmänt,

Allt har varit kaos med värmen i lastbilen inatt och folk har dragit ur vår sladd hela tiden...tillslut gick den sönder. Höll på att frysa ihjäl men framåt 10 på morgonen hittade vi en annan sladd som vi tog!

Har trimmat Gris och Summer en stund. Britt har gått promenad. Min första klass startar 12.45 och jag har nummer 36. Det är 130 och bara Britt som hoppar, de andra hoppar 140 framåt em/kväll!

Runstens cirkus är på plats!

Publicerad 2013-10-05 19:47:08 i Allmänt,

Kom fram runt 16 och packade upp och fixade allt. Fixade i sekretariatet och lite så innan vi besiktigade alla. Hästarna är mer vilda än tama speciellt Britt... De gör sig både hörda och sedda!

Har trimmat alla inne på stora arenan som är stooor och ingen var spänd alls. Pigga som bara den men fina!

Snart lämnar vi Sverige!

Publicerad 2013-10-05 13:55:55 i Allmänt,

Har lunchat hästarna och oss passagerare också och nu kör vi igen. Inte så länge kvar tror jag tills vi är framme :D åhh lääängtar galet!!

Ska besiktiga alla idag och kolla hur man gör med klasserna och anmäla när jag vet hur upplägget ser ut :)

Hästarna hemma!

Publicerad 2013-10-05 10:26:57 i Allmänt,

Hästarna hemma rids av Marika eller alla utom Calida. Marika har fria händer vad det gäller 4-åringarna. De kan vila om hon inte hinner och ridas om hon vill. Diva ska vila nu några dagar sen joggas lite. Sen har hon fått hårdare order gällande de andra. Laban ska trimmas ordentligt, Tiger ska ridas och ut mycket. Zally ska från måndag börja ridas på bett.

Calida rids av Tova och Sanna men främst Tova :) hon rids just nu 20 min i trav och galopp och mest på raka spår.

Kommer sakna alla mina gullisar hemma men känner mig trygg med vilka som sköter dem. Lite orolig för Wicky som inte sätter ngn päls bara!?!?

Mot Oslo!!!

Publicerad 2013-10-05 07:01:51 i Allmänt,

Vi kom iväg 06.20 så lite efter tidsplanen men det funkar.

Är så taggad och ser sjukt mycket fram emot denna tävling som är min livs första internationella.

Det är Maria Bredberg som kör mig och Patrik åker med. Sen är ju mina superstars där bak :)

Skönt att hinna trimma hemma idag!

Publicerad 2013-10-04 23:55:09 i Allmänt,

Kestas mockade och Prakti hjälpte mig idag så dagen gick bra!

Trimmade Summer, Britt, Grisen och Laban ordentligt.

Zally trimmades på hackamoret och var pigg och glad :)

Calida trimmades och skuttade över små hinder. Hon hoppar sjukt fint även om det bara var runt 90cm.

Tiger och Diva fick varsin tur ute!

Allt är klart inför Norge och hästarna tvättade. Hämtade Rebecka som ska följa med som hästskötare och åkte sen till skalis.

Nu är jag hemma och ska sova, klockan ringer vid 05.00.... Har i alla fall sällis av en katt :)



Skalman fyller år!

Publicerad 2013-10-04 19:50:29 i Allmänt,

Är hemma hos Skalman som fyller år eller har fyllt men ska firas idag :)

Hanna är här också och henne träffar man allt för sällan eftersom hon flyttade till Skåne för typ 2 år sedan!?

Många fina vänner ska hit så blir nog en rolig kväll :)

Mystur <3

Publicerad 2013-10-04 12:45:07 i Allmänt,

Är ute på mystur med Diva, hon joggas bara lite lätt idag och jag testar ett nytt bett :)

Middagsdags för gulligaste och kvällstankar!

Publicerad 2013-10-03 22:36:08 i Allmänt,

Diva har fått middag och jag har köpt en sjukt god smoothie till middag :)

Lång resa hem hoppas på att vara i stallet runt halv 1 och sen ska jag ta ut och fixa Diva och sen hem och duscha och sova. Börjar halv 8 imorgon så gissar på att jag kommer vara trött. Tur att det mesta är packat och fixat inför Oslo. Skönt att hinna trimma lite hästar och pussa på Wickan imorgon i alla fall.

Har tänkt mycket på mitt liv under resan och jag har verkligen fått uppleva mycket roliga saker sen jag började på Runsten. Mitt liv förvandlades verkligen till mitt drömliv när jag började här. Men det finns också saker som har varit svåra och det svåraste är nog alla dessa människor som inte kan sätta sig in i min situation eller förstå hur det funkar med mitt jobb. Många är bra och förstår men sen finns det folk som verkligen trycker ner mig och får mig att må dåligt. Senast idag fick jag uppleva detta och det är jobbigt. En jag vill ge en applåd är en av mina närmsta vänner Bell, hon har aldrig hållit på med hästar eller varit intresserad av dem men hon har verkligen försökt sätta sig in i mitt liv ändå och det älskar jag henne för, sen är hon grym på det mesta annat också. Om folk vore som hon skulle det inte finnas så mkt problem! Min mamma och mormor är väldigt bra också och det betyder mycket att det finns där och hejar och stöttar mig i allt jag gör!

Bästa Diva!

Publicerad 2013-10-03 18:53:51 i Allmänt,

Idag flöt allt på mycket bättre trots en mycket tuffare bana med tre och tvåkombination och totalt 14 språng. Felfri de första 11 sprången och rev sen frambommen på en oxer som var mitt fel. 4 fel idag alltså och det är vi nöjda med för det var mycket fel! Min ridning kändes bättre och vi klarade allt det svåra :) fantastiska lilla hästen är helt otrolig, vilken känsla hon ger! Älskar känslan och älskar hästen så himla mycket <3

Bryt ihop och kom igen!

Publicerad 2013-10-02 23:00:58 i Allmänt,

Diva är fin och hon är grym hon kan inte göra mycket bättre imorgon men jag måste bryta ihop och komma igen. Jag har kollat på filmer från typ alla tävlingar i år då vi varit felfria och laddar redan nu för att göra bättre. Det kommer vara svårare imorgon men jag vet att vi kan!

Gör ont att förstöra för en så underbar häst som alltid alltid gör sitt bästa, hur högt eller svårt det än är så spetsar hon bara öronen och gör det enkelt.

Det var inte katastrof om det låter så men jag är trött på att jag inte kan prestera när jag vill och Diva förtjänar så mycket bättre.

Ska bearbeta detta en stund nu innan jag ska sova. En sak är i alla fall säkert och det är att vi hade kul och att jag älskar detta mest i världen!

Besviken men ändå nöjd...

Publicerad 2013-10-02 18:43:49 i Allmänt,

Åhh så besviken jag är över dagens resultat i omgång 1. 8 fel hade vi och det har vi typ aldrig. Jag rev två räcken och det är fel vi heller inte brukar ha.

Diva var väldigt pigg och studsig men samtidigt sjukt fin. Hon går in i en 125 första inne och det på breeders i flyinge och är varken spänd eller tittig. Hon gör sitt bästa och äter typ hinder. Inget ont om henne alls hon är bäst!

Besviken på resultatet och på att jag inte kunde vara bra när jag ville. Blev klar för sent ur två svängar...

Fina lilla hästen har fått massa morötter och jag själv förtjänar knappt bröd och vatten!

Installerade och nu sovdags!

Publicerad 2013-10-02 00:00:58 i Allmänt,

Diva är installerad i Flyinge och jag och boss på ett hotell. Gick en sväng med Divo och hon är för gullig, hon kommer vara nöjd med att vara själv på tävling så hon får all uppmärksamhet.

Boss ska tydligen fodra imorgon så är lite orolig... Han tänker ta min telefon om jag ställer klockan så jag får väl lyda och försöka sova.

Natti

Dagens stjärna får Laban!

Publicerad 2013-10-01 17:20:28 i Allmänt,

Vid 14 kom vi iväg idag och innan dess motionerades 6 hästar, stallet mockades, saker packades, hästar friserades och Diva tvättades.

Trimmade igenom Gris, Summer och Britt ordentligt eftersom det kan bli det sista jag rider dem innan tävling! Fick jobba mkt med gris och Summer men Britt var fin från start :)

Red ut på Tiger med sällskap av Sanna på Calida. Tiger skötte sig och kändes inte så trött som jag trodde han skulle vara efter igår. Calida började med att stegra sig på stallplanen med Sanna men skötte sig skapligt sen. Sanna och Tova ska rida henne när jag är borta. Känns segt om hon skulle vila när hon är under igångsättning.

Tränade sen Laban för trollkarlen KG. Han kan då allt tror jag. Fick så otroligt bra hjälp och tips och Laban hoppade kungligt. Varje språng levererade han. Han rids på ett sätt jag inte är van vid men det gör mig bara glad för då kan jag lära mig ngt nytt som kommer gynna min ridning. Härlig känsla när han hoppade fina Laban :)

Först flyinge och sen Oslo!

Publicerad 2013-10-01 14:57:56 i Allmänt,

Nu är vi sen en timme tillbaka påväg till Flyinge med bästa lilla Diva. Hon ska gå breeders där nere och första kvalet går imorgon. Andra kvalet går på torsdag och om jag går till final hoppar hon den på lördag.

På lördag åker tre hästar till Oslo för på söndag tävlar jag där så det är lite körigt schema speciellt om jag går till final med Diva vilket jag verkligen vill men vet att det kan vara svårt. I Oslo ska jag göra min första internationella tävling vilket jag längtar sjukt mycket till :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela