Malin Åkerström

Analys!

Publicerad 2013-10-11 22:31:22 i Allmänt,

John tvingade mig att skriva ner och analysera med honom om varför det gick bra så tänkte att jag delar med mig det till er!

Idag gick det bra för jag har sovit och ätit bra, För min framridning gick bra tack vara John som coachade mig, för att jag red en stund utan stigbyglar, för att jag inte tänkte och bara köttade på, för att jag jobbade med att ha henne rak och trycka till lite mer på oxrarna, för att jag lät henne riva sista språnget på framhoppningen och hon då hann tänka på det innan ettan på banan, för att jag drack vatten innan jag gick in på banan, för att jag fokuserade på att andas innan och under min ritt och för att Ghisela är en på miljonen och världens utan tvekan bästa häst och vän <3

Jag ändrade min plan under banan vilket är okej, jag tog innanför ett hinder jag skulle tagit runt och blev lite stressad, skulle ha gått den vägen när jag gick banan eller fokuserat på vad jag gjorde istället för på vad jag enligt planen skulle ha gjort. Det kunde jag ha gjort bättre.

Jag kände mig bra för efter Summer hade jag en bra känsla, jag jobbade med hans vänster bog och fick igenom det, jag bestämde med John och Niclas att jag skulle vara bäst av oss tre och vi bestämde oss för att äga i 140. Det är viktigt att ha en bra känsla i kroppen och detta är anledningar till att jag hade det idag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela