Malin Åkerström

Sista dagen i juli!

Publicerad 2012-07-31 22:33:56 i Allmänt,

Ingen av hästarna gick på topp men båda var ändå fina!
 
Topanga var väldigt mjuk och fin men tog inte riktigt i det där lilla extra av sig själv men när jag red henne dit var hon super, dock var jag tvungen att påminna henne om det. Men efter att ha vilat brukar hon försöka dra ut på semestern lite extra! bäst är hon alltid <3
 
Wicky är tvärtom hon måste ta igen alla dagar hon har missat att få springa ungefär så hon var mer vild än tam men ändå på ett bra sätt. Jag kunde rida henne bra idag istället för att gå hem som man ibland måste. Hon har hittat ett nytt sätt att bli starkare än mig på så det jobbades på att få bort och när hon var fin var hon fantastisk, min finaste <3
 
Middagen var trevlig som alltid och jag älskar verkligen min släkt <3
 
Imorgon är planen att rida på förmiddagen så jag kan fodra på morgonen och sen chilla ute på landet innan jag och pappa åker hem. Tagga tävling på torsdag :D

chillaxar

Publicerad 2012-07-31 14:36:05 i Allmänt,

Skulle fodra hästarna imorse men jag orkade inte gå upp så mamma var snäll och fixade det, tack tack!
 
Har legat i soffan framför OS hela förmiddagen och nyss åt jag en god sallad som mamma också gjorde :)
 
Ska rulla mot hästarna cäldigt snart eller först ska jag åka till Backa och kolla om de har kaninmat för mina kaniner har ätit upp all sin mat. Topanga ska ridas på ängen och Wicky ska ridas ut :)
 
ikväll äter alla här ute middag hos oss vilket alltid är mysig! Ska gå och lägga mig tidigt för imorgon tänkte jag fodra och rida på förmiddagen för jag måste åka hem framåt kvällen!
 
min ninja :)
 

Lång dag!

Publicerad 2012-07-31 00:01:40 i Allmänt,

Gick upp med tuppen imorse för att åka hem med Wicky så hon kunde få på sig sin tappsko. Hovis fixade hemma på Söderby och sen red jag henne hemma i RIDHUS :D Travde lite upphöjda bommar och jobbade lösgörande. Hon var väldigt fin för att ha vilat en vecka och om ett par dagar tror jag att hon är där vi var innan vilan :)
 
Hoppade även ett sjuårigt sto några språng för jag ska tävla henne på torsdag...spännande och jag kan säga att jag gillar henne skarpt. Fick en liknande känsla i luften som jag hade på Ron och det är inte illa direkt :D
 
Var tillbaka på landet vid typ 5 och red då Topanga. Hon var väldigt fin idag och fick göra massa galoppfattningar och öppnor. Avslutade med en mysig skrittur ner till havet för att rensa tankarna och låta själen läka från allt dåligt! hon är bra hon <3
 
nu på kvällen har jag bastat som vanligt och alla är samlade nere hos mormor utom jag och kollar på film. Jag ska nog sova så jag kommer upp i tid, hästarna vill ha mat!
 

Häst är bäst

Publicerad 2012-07-29 23:00:31 i Allmänt,

Har solat lite idag och pratat med två av norrmännen i en evighet ungefär. Så himla bra människor, jag känner även att jag börjar förstå norska mer och mer nu :)
 
Topanga red jag ut på och hade högra krav än igår men red ett kort pass. Hon var superfin i traven och väldigt busig i galoppen. Hon körde rodeo och jag kan inget annat än att skratta åt henne hon är så söt. :)
 
Wicky åkte till ridbanan eftersom hon fortfarande har en tappsko. Hon var fin idag nästan lite för ambitiös och kunde inte ta några skrittpauser men hon kändes mjuk och fin min gose :)
 
Kom hem för typ 30 min sen och nu både blixtrar det och åskar så jag är lite rädd...
 

Ayia Napa <3

Publicerad 2012-07-29 13:24:03 i Allmänt,

En av de bästa veckorna i mitt liv är över. Det har varit en helt galet bra resa. Vi har varit ute alla 7 nätter och det har varit helt crazy men så kul. Efterfest varje kväll har det också varit hos våra nya homies, norrmännen!
 
På dagarna har det mest varit strandhäng och även fast jag och Anna ofta kom hem mellan 8 och 10 på morgonen försäkte vi kämpa oss upp vid 12 för att kunna jobba på brännan. Det har varit ca 40 grader varmt på dagarna så jag och Bell låg i vattnet medan landkrabborna (Frida och Anna) låg och solade med olja. Vi har ätit på massa mysiga restauranger och haft det bäst!
 
Jag har ju världens bästa vänner, kan inte beskriva dem med ord eller den här resan för att ni ska förstå hur bra den var men det kommer komma massor med bilder lite senare.
 
 

Skräckupplevelse!

Publicerad 2012-07-29 01:46:13 i Allmänt,

Joggade en pigg Wicky på ridbanan och red ut på en spänd Topanga men efter en veckas vila är inte kraven så stora så jag är nöjd med båda. Känslan att sätta sig i sadeln igen asså...MAGISK!
 
Har varit med Christian, Simon och Niklas hela kvällen, vi badade och kollade skräckfilm. Nu kom jag precis hem efter att ha fått känna panik och ångest. Mitt i den djupaste skogen dör min mobil och jag hade alltså ingen att prata med och ingen lampa att lysa med. Jag är väldigt mörkrädd och efter en skräckis är man ju skakis som det är så det var fruktansvärt!
 
Aja ska rulla mot sängen nu trött som man är...
 
saknar napa :(

Hemma!!!

Publicerad 2012-07-28 16:39:08 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter en av mina livs bästa veckor. Kom hem inatt och sov i Lindholmen innan jag åkte till landet idag för att äntligen få träffa världens bästa prinsessor! De har varit så saknade under veckan.
 
Ska snart åka och rida och det behövs för ridabstinensen är riktigt stark, haha! Wicky har dock passat på att tappa en sko men hoven ser så fin ut så jag åker till ridbanan och joggar henne lite lätt där. Topanga ska få gå ut en sväng. Tar det lite lugnt med båda de kommande dagarna innan vi kör på som vanligt!
 
mer om veckan kommer senare för nu måste jag draa! :D
 

Sista dagen!

Publicerad 2012-07-27 21:10:00 i Allmänt,

Om allt går som det ska är detta sista dagen på Cypern och dags att åka hem. Jag lär ha en galen längtan efter mina hästar så att åka hem känns nog skönt även om jag tror att veckan har varit awesome! Enligt planen åker vi sent på kvällen om kommer till Arlanda lördag klockan 04.30 ungefär.
 
Jag hoppas att det blir en resa jag sent kommer glömma och att båda mina hästar står hemma och väntar på mig så ska jag skynda mig till dem så jag kan få känna deras lukt och pussa på deras mular :D
 
kanske jag saknar råttan också :)

Wicky <3

Publicerad 2012-07-26 17:29:00 i Allmänt,

När det gäller Wicky var det verkligen kärlek från dag 1. Jag har aldrig haft en häst som är så rolig att rida eller som alltid är likadan oavsett väder, vart eller hur. Wicky är sig lik alltid och den dag hon inte är det skulle jag bli orolig. Det har varit mycket jobb med henne vilket jag redan från början hade räknat med mycket med tanke vilken duktig ryttare som hade henne innan mig. Men vad jag älskar att jobba med henne. Hon är mitt ljus i mörkret, mitt lyckopiller som jag verkligen är beroende av. Hon har en så stor och stark personlighet och jag älskar henne precis som hon är. Det är bara hon som kan få mig att ligga på marken och få ont i magen av skratt för hon gör så mycket tokigt. Hon har en vilja av stål, ett hjärta av guld och en inställning som säger henne att hon är störst, bäst och vackrast och jag kan bara hålla med henne. I mina ögon är hon den perfekta och jag älskar henne med hela mitt hjärta <3
 

Skalman

Publicerad 2012-07-25 20:18:00 i Allmänt,

En vän som är värd att hyllas är min fantastiska vän Matilda Dahlman/ Skalman! Hon är en på miljonen och jag är otroligt tacksam över att hon finns i mitt liv. Hon ställer alltid upp för mig oavsett vad det gäller och är alltid pigg på att hitta på saker. Jag kan vara mig själv när jag är med henne och vi kan ha så galet roligt tillsammans, typ sådär kul som barn har med varandra på dagis. Har jag en dålig dag lyser hon upp den med sin positiva iställning till saker och ja hon är bäst!
 
 
 

Ett år sen jag såg dig sist!

Publicerad 2012-07-24 13:11:00 i Allmänt,

Idag är det inte ett år sedan min ängel lämnade jorden utan ett år sen jag såg henne sist. Att det farväl jag tog idag för ett år sedan när jag skulle åka till Grekland skulle vara ett farväl förevigt kunde jag aldrig tro då och ändå var det smärtsamt. Jag tycker att det är jobbigt att åka bort från hästarna då jag saknar de så mycket när jag är borta och efter denna gång har det varit ännu jobbigare. Candy och jag hade ett speciellt band till varandra och hon hade funnits i mitt liv så länge. Jag kände henne utan och innan och hon kände mig. Hade jag henne visste jag att jag hade allt jag behövde. Hon var inte bara en ponny utan världens bästa ponny, min stora kärlek och min bästa vän. Man brukar säga att man har en häst under sin karriär som betyder lite extra och som kommer att bli hästen i ens hjärta och för mig är Candy ännu så länge den hästen.
 
den 24/7- 2011 skulle kunna vara vilken dag som helst. En dag av mängder utan betydelse men jag kommer alltid minnas denna dag då det är sista gången jag såg och rörde min älskade Sweet As Candy <3
 

Topanga <3

Publicerad 2012-07-23 15:48:00 i Allmänt,

Min Topanga ligger mig otroligt varmt om hjärtat. När hon tittar på mig med sina fina och vackra ögon smälter mitt hjärta. Eller när hon kommer med hela hennes huvud och lägger det i min famn och vill mysa. Jag blir så lycklig när hon gör så. Det har kommit mer och mer att hon är såhär gosig och jag älskar det. Det har tagit tid för henne att lita på mig men nu har vi verkligen byggt upp ett starkt band till varandra. Hon är min bästis och ger mig så mycket glädje varje dag. Jag älskar henne till månen och tillbaka flera gånger om, hon är mitt allt! 
 
Min svarta prinsessa med det stora hjärtat <3
 
 
 
 

dygn 2

Publicerad 2012-07-22 21:14:00 i Allmänt,

Eftersom jag inte är som alla andra så tror jag att jag redan idag kommer ha hemlängtan till mina älskade hjärtan <3
 
Jag hoppas dock att Cypern levererar så att det är värt att stanna veckan ut :D
 
Jag hoppas även att min syster har presterat på topp under helgens meeting i Kumla!
 
Maria och fina prinsen :)
 
 

Flyt!

Publicerad 2012-07-22 18:20:00 i Allmänt,

Jag är inne i ett flyt med båda hästarna just nu och det har verkligen gått bra på de senaste tävlingarna. Jag har hittat många mentala knep och en del saker som gör att jag rider bättre. Jag har hittat ridningen på Topanga jag sökt efter ett tag och efter Christinehamn vet jag hur jag ska tänka och fokusera för att få till den ridningen.
 
Wicky har jag alltid haft lättare för men även där har jag hittat lite nya knep som har gett resultat. Jag älskar verkligen känslan när det flyter på.
 
Nu efter deras lilla semester hoppas jag att vi kan hitta tillbaka till känslan som har varit och framförallt vill jag få fram den ridningen jag hittat. Åhh vad jag älskar att jobba med mina prinsessor <3
 

Mitt land, mitt paradis!

Publicerad 2012-07-21 15:37:00 i Allmänt,

Mitt land verkar kanske inte vara världens bästa ställe. Vi bor i ett hus på 36 kvadrat och har inte haft någon el men för mig är det ett paradis. Här är jag fri och mår oftast väldigt bra. Hela min släkt är här och den bästa människan i hela vida världen, min mormor! 
 
Mina vänner här ute är grymma och de är riktigt okomplicerade människor att hänga med. Vi gör inte massa speciella saker men allt vi gör är roligt.
 
Mina hästar sköter jag helt själv vilket jag älskar att göra. Jag vill fodra och fixa allt. Jag tror att det är bra för min och Wickys relation också, det känns som att vi kommer närmre varandra. Topanga har ju upplevt sommaren här ute några år och hon älskar det verkligen.  
 
Mitt land är verkligen älskvärt, nu skriver jag dock detta en solig dag och är det regn har det såklart sina brister men jag räknar med sol på sommaren så det är ett paradis i alla fall.
 
 
 
  

Klockan 17.40

Publicerad 2012-07-20 17:40:00 i Allmänt,

Idag är det beräknat att flygplanet lyfter från Arlanda klockan 17.40 mot Cypern och AYIA NAPA :D
 
Jag är nog livrädd och har ångest för att åka vilket jag alltid har. Jag hatar att flyga och längtar typ redan hem igen när jag kommer till Arlanda. Men väl uppe i luften och när jag kommer fram ändras det och det blir galet kul!
 
Jag ska för första gången åka med bara kompisar också. Det är jag, Anna,Isabelle och Frida som åker :D Dock kom jag och Anna på att vi ville åka några månader senare så vi kommer inte åka samma flyg eller bo på samma hotell men de ligger nära varandra och det är ju inte på hotellet vi vill hänga utan på stranden på dagarna och ute på kvälarna!
 
Frida, Bell och jag :)

Vuxenpoäng till mig :D

Publicerad 2012-07-19 21:58:41 i Allmänt,

Dagen började med en trevlig bilresa hem med mig själv, en trevlig roadtrip med peddis (bilen) liksom. Var sen på min livs första arbetsintervju vilket gav mig otroligt mycket vuxenpoäng!! Det var galet nervöst men ändå spännande och jag vill verkligen ha jobbet för det verkar riktigt roligt. Måste tacka världens bästa dressyrtränare som har fixat allt åt mig, hon är helt otroligt bra!
 
Hängde sen självklart på Söderby ett tag med Matildorna innan jag och Tildis drog till väsby där vi åt lunch och hämtade mina nya RIDSTÖVLAR som hade kommit :D:D:D:D:D
 
Efter det rullade jag till Skalis och vi åkte och köpte fika samt solskyddsgrejer till min resa = ännu mer vuxenpoäng till mig som tar så mycket ansvar :D Sen hängde jag med henne i hennes sall innan jag och peddis återvände till ödemarken/paradiset!
 
Trimmade båda mina fina på ängen med lite lösgörande arbete och lite styrketräning. Båda var helt otroligt fina, typ magiska och dundermega bäst! Inga bromsar i syne vilket gav resultatet en fantastisk Wicky :D Åhh glädjetårar över mina fina underbara djur :')
 
Nu ska jag fixa klart tidsinställda inlägg till nästa vecka och knapra alvedon för sjuk ska jag såklart vara när jag ska iväg...
 
 

Wickan är speciell

Publicerad 2012-07-18 22:05:36 i Allmänt,

Idag har vädret varit fantastiskt så jag har solat och badat en massa :D Älskar landet dessa dagar!
 
Hästarna har fått gå en ny tur idag!
 
Wicky var riktigt fin i början och det var inte ens ngn dragkamp i galoppen. Vi skulle rida in på en sista gräsväg och galoppera och där var hon helt knäpp. Sprang mest i dikerna och hetsade så jag hoppade av och gick hem för hon hade varit fin och jag vill inte att hon skadar sig. Eftersom de har vari så varmt och vindstilla idag har bromsarna kommit fram och hon hatar verkligen bromsar så jag tror att de kan ha orsakat hennes plötsliga hets, men självklart är hon bäst i världen oavsett vad mitt hjärta <3
 
Topanga var lite tittig på den nya vägen men samtidigt väldigt fin! Hon var pigg och lätt i handen precis som jag vill ha henne :D Världens finaste <3
 
Ikväll ska jag sova tidigt för imorgon ska jag upp med tuppen och åka iväg på spännande äventyr :D

:)

Publicerad 2012-07-18 00:23:46 i Allmänt,

Jag red hästarna idag och vilken lycka det är :D
 
Började med Topanga som fick gå en "Topangatur". hon var pigg och glad och bockade upp och ner som en studsboll i galoppen. Men samtidigt kändes hon fin, mjuk och arbetsvillig. Men eftersom de brukar få två lugna dagar när de har ansträngt sig mycket blev det inget hårt arbete. Bäst är hon som alltid <3
 
Sen fick Wicky gå samma tur men inte busa utan bara joggas och galoppera kontrollerat. Det var lite dragkamp ett tag i galoppen men shit vilken fin häst det blev när jag vann kampen. Hon är fantastisk hela hon <3
 
Har även fått se min nya kusin på skype och han var inte stor direkt... nu väntar sängen och en bra film på mig så jag ska förflytta mig dit!
 

Tänker!

Publicerad 2012-07-17 12:57:39 i Allmänt,

Ligger ute i solen och tänker en hel del. Det som jag mest tänker på är självklart mina underbara hästar. För mig betyder de verkligen allt. Men det är många tankar som snurrar i mitt huvud både bra och dåliga. Men nu ska jag tränga undan alla dåliga och bara fokusera på det bra. Jag ska ta varje dag som den kommer och inte tänka på framtiden för den skrämmer mig. Just nu är jag ledig och fri på mitt älskade land tillsammans med Wicky och Topanga, det kan knappast bli mycket bättre. Det ska jag fokusera på!
 
Egentligen ska hästarna vila idag men jag kanske rider i alla fall. På fredag åker jag bort och då får de ändå en veckas semester. Planen är att de nu ska ridas ut hela veckan och sen vila en vecka för att sedan ridas ut ytterligare en vecka innan hårdträningen börjar igen! Jag tycker att det är viktigt att man trappar ner innan en vila även om den nu inte är längre än en vecka och att man sen trappar upp lite försiktigt. Jag tror att båda hästarna kan behöva lite ledigt då de har gått mycket ett tag. De ska få gå i hagen och äta sig feta och jag ska tvinga mamma och syster att borsta de dagligen och självklart berätta för dem hur fantastiska de är!
 
Nog om detta nu ska jag göra tidsintällda inlägg till nästa vecka så att bloggen inte står tom!
 
 
 
 

Måndag!

Publicerad 2012-07-16 21:41:02 i Allmänt,

Usch vilken regning dag vi har haft idag. Men det har hänt fina grejer i alla fall :)
 
Strax efter 11 idag föddes en ny kusin till mig och en bror till mina favoriter Fredrik och Max!
 
Jag har anmält till nya tävlingar också!
 
Sen har båda prinsessorna skrittat ut 45 min var. Topanga var lite bekymrad över alla vattenpölar på vägarna medan Wicky glatt plaskade igenom dem. Har inte riktigt smält min fantastiska helg ännu och det är så många pusselbitar som föll på plats i helgen :D Åhh vad jag längtar till nästa tävling :D
 
Nu blir det bastu med mamma, syster och bröderna Firre!
 

Christinehamn

Publicerad 2012-07-16 00:57:16 i Allmänt,

Fredag!
 
Red Topanga på morgonen hemma som inte gick så bra men hon är bäst ändå!
 
Åkte sen till Christinehamn vilket tog ca 5,5 timme. Packade upp och red Wicky när vi kom fram under tiden mamma gick med Topanga. Wickan kändes fin och tävlingsplatsen var väldigt fin och funktionärerna hur trevliga och hjälpsamma som helst!
 
Lördag!
 
Tävling hela dagen = underbart.
 
110
 
Topanga: 0+0 fel och vinst. Rundan var helt okej men omhoppningen super och jag satsade fullt ut och det gav oss segern. Bästa Toppi <3
 
Wicky: 0+4 fel och 7a. Red på mitt snälla hoppbett så det blev lite dragkamp och det gick fortare och fortare desto längre banan blev. Men hon var snabb i fötterna! Rev ett i omhoppningen kom lite nära i lite för stora steg men det blev pacering i alla fall, grymma Wicky <3
 
120
 
Topanga: 0 fel och 7a. Satt och tänkte på hur jag inte får rida henne så jag lät bli att rida henne så och red runt en ganska lugn och säker runda med lite kortare svängar som räckte till placering! Fin var hon som alltid min bästa tjej <3
 
Wicky: 0 fel och 130 kvalad! Satte på ett starkare bett men hon låg på rätt duktigt i alla fall. Vi krigade oss runt banan felfritt och fick vårt sista kval. För att hinna få tillbaka henne tog jag de längsta vägarna man kunde men supernöjd med mitt lyckopiller <3
 
Söndag!
 
helgens sista dag :( hade kunnat stanna på detta mysiga ställe i veckor!
 
120
 
Wicky: 0 fel och 4a. Det var en accumulator med jokerhinder. Wicky var vild på framridningen men på banan stämde allt. trots svåra linjer och svårt jokerhinder var hon så galet fin. Jag tror aldrig att hon har hoppat så bra faktiskt. Lätt helgens bästa runda och känslan på den hästen får mig att aldrig vilja sitta av!
 
Topanga: 0 fel och 3a. Hon var också fin vilket hon varit hela helgen, inte en hov har hon satt fel. Jag red henne bra idag också och gör jag det gör hon allt för mig, min prinsessa <3
 
Lycka är att få rida såhär fina hästar och att känna att man jobbar som ett team. Mina hästar är verkligen hela min värld för mig. Helgen har varit grym på alla sätt och vis och jag kan inget annat än att lee. Att vara på ett meeting med dem jag älskar mest är det bästa som finns. Tack mina älsklingar för en fantastisk helg <3
 
 

Min kung!

Publicerad 2012-07-14 21:45:00 i Allmänt,

Det var så nära att han hamnade i min ägo men nu är det så långt borta. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och hur det hade kunnat vara. Jag älskar honom och känslan att sitta på honom i luften över ett hinder är en känsla jag är rädd att jag aldrig kommer få uppleva igen. Vi gick igenom otroligt mycket under de 8 månaderna jag hade honom. Det var mycket jobb på marken och mycket kämpande för att bara komma upp till ridhuset men alltid så värt det. Jag ångrar inte en sekund av jobb på hans rygg.
 
Han var med mig vid bilolyckan och det var då jag började insé hur mycket han faktiskt betyder för mig. Rädslan att förlora honom var fruktansvärd och hade det hänt honom något hade jag aldrig förlåtit mig själv.
 
Trots hur han var att rida på marken hoppade han bättre än någon annan häst jag sett/ridit. Han levererade med felfria rundor och rosetter tävling efter tävlng. Han är KUNG!
 
Han är otroligt lätt att rida på hinder vilket har gett mig ett väldigt bra självförtroende som jag har tagit med mig till andra hästar. På hans rygg kan jag allt och när vi ska in på banan finns det bara glädje. Vi jobbade som ett team och jag kände mig hemma på honom.
 
För ett år sedan hade han inte gjort någonting. Vi har jobbat från botten till toppen och lagt grunden för att han ska kunna bevisa vilken stjärna han är. Jag vet att han kommer att synas på det riktigt stora tävlingarna i framtiden och jag ska med glädje och stolthet över att ha fått lagt grunden för honom och fått rida honom titta på och se min kung fortsätta att leverera. Jag hoppas att han får chansen att bevisa sin kapacitet och sitt fantastiska psyke för det är något utöver det vanliga. Jag kommer alltid minnas våran tid och det kommer jag göra med ett leende på läpparna. För mig kommer han alltid vara min Ramius, min kung <3
 
 
 
 
 
 
 

Christineham

Publicerad 2012-07-12 21:14:28 i Allmänt,

Imorgon åker vi bara dit och resan är beräknad att ta 5,5 timme så det är några timmar i bilen...
 
Topanga vill jag rida innan men jag funderar på att rida Wicky när vi kommer fram så kan mamma gå med Topanga då. Toppi behöver få komma ut på en "Topangatur" och busa lite så därför vill jag rida henne hemma.
 
Jag är så taggad och så laddad inför helgen och hoppas att prinsessorna är det med :D Jag älskar verkligen meeting. 
 
På lördag rider jag två klasser och på söndag en innan vi åker hem igen!
 
Wickan i Falun!
 
 

Solig dag!

Publicerad 2012-07-12 21:08:40 i Allmänt,

Idag har det varit en rätt solig dag. Bell åkte hem vid ett och då satte jag igång att sola ett par timmar innan jag åkte till mina fina!
 
Eftersom Wicky var vild igår blev det ett ordentligt pass på ängen för att försöka ta bort lite av all äverskottsenergi som hann samla sig på henne under två dagar. I helgen när det är tävlingar igen vill jag ha henne fin oc ridbar :) Hon skötte sig i alla fall över förväntan och kom loss i båda sidorna. Red på det snälla bettet också men ändå var hon bra. Det var som att hon använde all extra energi till at arbeta idag istället för att springa! Fina fina häst <3
 
Topanga fick gå ut men trimmas ordentligt. Även hon ska vara fin i helgen såklart. I Roslagen fick jag ju rida loss henne en del på framridningen men i Edsbro var hon fin från start och förhoppningsvis ska hon vara det i helgen också :) Hon var riktigt fin och jag hann med att göra en massa roliga saker innan jag var klar med henne :) bästabästa Topanga <3
 
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för imorgon måste jag kliva upp i tid så jag hinner putsa, tvätta, packa och i alla fall rida Topanga innan vi rullar mot Christinehamn!
 

HEEJ

Publicerad 2012-07-11 21:56:22 i Allmänt,

Ska om en minut rulla ner mot bastun med Bellis så det blir ett kort inlägg!
 
Red ut på båda hästarna imorse och Topanga var fin i galopp sådär i trav och Wicky var sjövild och fruktansvärt rolig!
 
Bell har hittat ut till ödemarken och har gjort min dag och nu ska jag tvinga henne ner i vattnet!! :D
 
 

Topanga!

Publicerad 2012-07-10 20:18:04 i Allmänt,

Idag har det varit en seg dag och jag har inte gjort något vettigt alls faktiskt!
 
Men jag har ridit ut på världens bästa Topanga :D Hon var lite loj i början, hon hade kanske inte haft semester färdigt men hon var väldigt fin i handen och när jag satte lite mer tryck i henne så blev hon grymt fin. Galoppen var fantastisk och eftersom hon var så fin fick hon avsluta med att busa. Bockade och höll på gjorde hon och för hennes motivation är det viktigt att hon får göra det. Gosade med hennes huvud i min famn i 30 min efter ridturen :')
 
ikväll är det storstädning i fam. Åkerströms hus/stuga för imorgon kommer det en gäst och inte vilken som helst utan bästa Bellis :D :D :D :D
 

vila

Publicerad 2012-07-09 20:29:32 i Allmänt,

Prinsessorna vilar idag så jag har inte ridit och istället haft en väldigt tråkig dag!
 
Men var där och borstade och gav mat och så såklart :)
 
Ska träffa Karro ikväll som äntligen har återvänt hit ut!! Tror att Christian ska med också :)
 
Bjuder på lite Topanga bilder från  helgen i alla fall <3
 

Edsbro

Publicerad 2012-07-09 14:29:54 i Allmänt,

Lördag!
 
Topanga vann 110 och var väldigt fin och jag hittade en grym känsla och bra distanser redan i svängarna  :) i 120 var hon nolla i grunden och kändes även här väldigt fin och jag hade en bra känsla. I omhoppningen blev allt kaos och fel och hon kraschade genom ett hinder och lite så :( men slutade 7a i alla fall :) Världens bästa Toppi hon är min stjärna <3
 
Syster och Eddie hade ett ner i lätt b och var dubbelnolla och 3a i deras andra lätt a!
 
Söndag!
 
Hoppade 2st 120 på Wicky och hade ett ner i den första och 2 i den andra. Resultaten var sämre än rundorna faktiskt även om resultaten inte var dåliga. I första klassen blev hon väldigt studsig mot kombinationen för jag måste kom in lite trångt för att hon ska få plats och då rev hon in. I andra klassen rev hon in i en kombination för hon fick så bråttom till b-hindret, typiskt Wicky att få det när hon ser flera hinder på en gång. Andra nerslaget var väldigt mycket mitt fel. Fick inte en ren galopp i svängen och satt och backade. Men i övrigt har hon hoppat fantastiskt och inte nuddat de andra bommarna. Känslan på att sitta på hennes rygg ger mig rysningar och får mig att aldrig vilja sitta av. Hon är bäst!!!!
 
 
 

Ännu en bra dag i Edsbro!

Publicerad 2012-07-08 19:06:48 i Allmänt,

Wicky har varit fantastisk och känslan att sitta på hennes rygg slår allt! Återkommer m
ed resultaten för helgen.
 
Min svarta pärla har gått på semester och ska få ha det i två hela dagar. Det ska Wicky också få nu och även prins Eddie :)
 
Körde lite wakeboard såhär på eftermiddagen istället så man har något att göra och ja var grym som vanligt :D
 
 

Lördag och TÄVLING

Publicerad 2012-07-07 22:35:32 i Allmänt,

Eftersom jag tävlar imorgon också så skriver jag mer om dagens relultat då men av 4 starter kom fam Åkerström hem med 3 rosetter! Det var Eddie och Topanga som tävlade idag och imorgon åker bara Wicky!
 
Riktigt kul att vara ute och tävla igen, jag älskar att hänga hela dagar på tävlingar :D
 
När vi kom hem red jag en pigg Wicky! Galopperade lite intervaller för att få bort all överskottsenergi som har en tendens att dyka upp under en natt!
 
Idag blir det sängen tidigt för imorgon blir det en ännu tidigare morgon för mig!
 
du är hela min värld och jag älskar dig till månen och tillbaka flera gånger om <3

Fredag

Publicerad 2012-07-07 22:19:51 i Allmänt,

Ligger som vanligt efter med bloggen men igår var det en sådär stressig dag igen!
 
På morgonen åkte jag och pappa hem för att sko Wicky och skalis åkte hem :(
 
passade på att rida Wicky efter skoningen i RIDHUS med VÄGGAR :D:D Hade mycket bommar och småhinder framme och hon var galet fin, bästa <3 Hängde en stund på Söderby innan jag återvände "hem" också!
 
väl här ute igen red jag ut på Topanga, en chilltur men checkade av så att alla hjälper fungerade bra och hon kändes mycket fin, min stjärna <3
 
putsade och packade allt till helgens tävlingar och åkte sen till ön och vände lika snabbt tillbaka för att hänga med grabbarna hela kvällen (Christian, Gustaf, Jonatan, Filip och Simon)
 
 

Mot knappis

Publicerad 2012-07-05 21:06:10 i Allmänt,

Trimmade bägge prinsessorna nere på ängen idag.
 
Wicky var så äckligt jävla fin, bra språk jag vet men hon var det :D
 
Topanga var lite lat i början men när hon kopm igång blev hon super, inte riktigt rättvist att rida henne direkt efter Wicky för Wickan har ett sådant tryck i galoppen av sig själv. Men jag är mer än nöjd med båda :D
 
Bastat har jag gjort med skalis och småttingarna (Fredrik och Max) och nu ska vi mot knappkarlsson! det är ngn spelning där som Marcus och hans kompis vill på och jag, skalis och emma kanske hakar på. Vi får se ifall vi hittar på ngt bättre :)
 
 

Besviken!

Publicerad 2012-07-05 12:57:40 i Allmänt,

Vaknade upp idag och insåg att det inte fanns någon sol vilket gjorde mig väldigt besviken då jag hade planerat att sola :/ Men man får väl sysselsätta sig med andra aktiviteter under dagen. Hästarna vet jag inte riktigt va de ska göra. Jag skulle vilja åka till ridbanan men vi får se!
 
Nu ska Malin och Skalis hitta på massa äventyr så vi hörs sen bloggis!
 
världens bästa <3

onsdag 4 juli 2012

Publicerad 2012-07-05 12:53:56 i Allmänt,

jag känner att jag ligger lite efter med bloggningen men det blir lätt så i ödemarken. Internet är otroligt segt så att ens komma in på internet kan ta en väldigt lång tid.
 
Igår var vädret perfekt, sol, varmt och inte ett enda moln. Jag och skalis låg självklart ute och pressade i stort sett hela dagen. Hon blev brun och inte jag som vanligt....
 
Vi körde lite vattenskidor och wakeboard och skalis hade övat upp sin teknik från i tisdags, jag var grym som vanligt!
 
Åkte till hamnen och köpte glass innan vi drog till hästarna också. Red ut på en väldigt mjuk och fin Topanga <3
 
Efter middagen gick vi till stranden och chillade lite innan vi träffade Christian och Jonatan. Vi flummade mest runt hela natten och imorse när folk började röra sig upp ur sina sängar gick vi och la oss.
 

fulla dagar!

Publicerad 2012-07-03 21:57:54 i Allmänt,

Igår var jag först på sjukhuset, sen hämtade jag upp skalis och emma och åkte och fixade lite på Söderby och sen hemma innan vi åkte tillbaka till landet. Sjukhuset gick sådär, läkaren är knäpp och jag får fortfarande inte slå i käken!
 
Vi handlade på vägen ut hit också så vi kom fram rätt sent och jag satte igång med hästarna direkt :)
 
Topanga trimmades ordentligt på ängen och var hur fin som helst! <3
 
Wicky åkte jag och hoppade och hon hoppade otroligt fint och väl men var helt knäpp mellan hindren. Kickade bakut mellan hindren och höll på. Jag tror att bettet börjar bli lite väl starkt så ska byta till ett annat. Men känslan i sprången och känslan att styra henne mot hinder slår alla andra känslor tillsammans! <3
 
Idag har jag och skalis badat och då menar jag badat på riktigt inte bara i och upp utan simmat runt och grejer :D Vi har även åkt vattenskidor, paddlat kanot och jag har trimmat Wickan på ängen som var super!
 
Nu ska vi snart hämta Christian och Filip och sen basta hela kvällen :)
 
Skalis ponni Apella :)

Planer för imorgon!

Publicerad 2012-07-02 01:01:34 i Allmänt,

Anledningen till att jag är hemma är för att jag ska till sjukhuset imorgon igen :(
 
efter det rullar vi på dirren mot landet igen för hästarna ska ridas. Skalis åker även med mig upp vilket ska bli skoj.
 
Wicky ska hoppas imorgon och Topanga rider jag ut på :)
 

En konstig dag!

Publicerad 2012-07-02 00:46:30 i Allmänt,

Sov rätt länge idag innan jag gick upp och drog rätt så direkt till hästarna. Staketet var helt trasigt på ett ställe så fick laga hage. Men Christian och Filip kom förbi och då åkte jag med dem och badade :) Vi badade och solade ett tag innan jag åkte hem och åt lunch för att sedan återvända till hästarna. 
 
Satte på ett snällare bett på Wicky idag (de jag trimmar henne på inne) och hon var fin i traven. I galoppen blev de lite dragkamp och när det släppte skulle jag rida in på den sista grässlingan för att ta lite mer galopp och trava av men då sprang en älg där så Wickan blev knäpp. Travade bara lite och gick hem för hon var så upphetsad. Hon hade sina fina stunder men tror att jag skippar detta bett ute ett tag till. Lyckopiller <3
 
Red sen ut på Topanga som bara fick chilla lite och känns sig bäst men hon var ändå mjuk, lätt och fin så inget att klaga på där! <3
 
Åkte sen hem till mitt riktiga hem....Lindholmen. Stannade självklart en stund i stallet innan jag åkte hem och duschade :D:D:D Dusch har man ju saknat en aning...
 
åkte till Tildis och hängde där ett tag också och nu är jag hemma :)
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela