Malin Åkerström

Vuxenpoäng till mig :D

Publicerad 2012-07-19 21:58:41 i Allmänt,

Dagen började med en trevlig bilresa hem med mig själv, en trevlig roadtrip med peddis (bilen) liksom. Var sen på min livs första arbetsintervju vilket gav mig otroligt mycket vuxenpoäng!! Det var galet nervöst men ändå spännande och jag vill verkligen ha jobbet för det verkar riktigt roligt. Måste tacka världens bästa dressyrtränare som har fixat allt åt mig, hon är helt otroligt bra!
 
Hängde sen självklart på Söderby ett tag med Matildorna innan jag och Tildis drog till väsby där vi åt lunch och hämtade mina nya RIDSTÖVLAR som hade kommit :D:D:D:D:D
 
Efter det rullade jag till Skalis och vi åkte och köpte fika samt solskyddsgrejer till min resa = ännu mer vuxenpoäng till mig som tar så mycket ansvar :D Sen hängde jag med henne i hennes sall innan jag och peddis återvände till ödemarken/paradiset!
 
Trimmade båda mina fina på ängen med lite lösgörande arbete och lite styrketräning. Båda var helt otroligt fina, typ magiska och dundermega bäst! Inga bromsar i syne vilket gav resultatet en fantastisk Wicky :D Åhh glädjetårar över mina fina underbara djur :')
 
Nu ska jag fixa klart tidsinställda inlägg till nästa vecka och knapra alvedon för sjuk ska jag såklart vara när jag ska iväg...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela