Malin Åkerström

Horsie

Publicerad 2016-06-30 18:53:03 i Allmänt,

Nu är alla mina prinsessor på ett och samma ställe. Vilken lycka och vad smidigt det är. Topanga blev så lycklig över att komma hit. Det är inte ofta hon gör något väsen av sig men man verkligen förstod vilken glädje hon kände. Här ute är det verkligen hästarnas hästliv. De strosar omkring ute och äter gräs dag som natt. De har kompisar och blir ompysslade dagligen.

Vi har Diva och Apple i en hage och Contendra, Cara, Topanga och Pysen i en.

Nu har jag och Maria precis ridit klart för idag. Jag red Diva och Cara och de kändes fina. Cara lite trött men troublemaker som pappa kallar henne kom hit igår och ställde till det med bus och spring, alltså Contendra! De har med andra ord kanske inte vilat så mycket...

Igår var jag hemma och red James, Asta och Princen. Asta gjorde årsbästa genom att inte bocka en gång på gräsbanan!! Nu börjar hon bli i balans tror jag!

Contendra är superman

Publicerad 2016-06-28 23:53:18 i Allmänt,

Dagen har gått i ett med alla tider att passa. Men det har gått bra och jag hann runda av kvällen med en hoppträning för Marcus Westergren på en 8-årig fin valack. Alltid nyttigt att rida andra hästar och lyxigt att få träna dessutom.

Contendras veterinärbesök gick långt över förväntan. Hon är tyvärr fortfarande lika halt men senan i bogen såg bättre ut på ultraljud. Cosima (tyska veterinären) sken verkligen upp när hon ultraljudade vilket jag tar som ett gott tecken. Hon sa att den hade läkt imponerande bra. Att det var bättre än vad man vågat tro eller hoppas på. Förra besöket sa hon till mig att jag inte skulle ha några förväntningar medan tårarna rann nedanför mina kinder i förtvivlan över de felet vi hittat. Idag när hon avslutade besöket med att säga "oroa dig inte" så kunde jag inte hålla tillbaka ett stort och brett leende. Det kommer dock att ta tid.. Tid är inte en vecka eller två, det är inte en månad eller två heller utan det är ca 1år. Även om den tiden är en oändlighet så känner jag mig vid gott mod för det finns hopp och så länge det finns hopp så kan jag vänta all tid i världen. Hon är värd att vänta på min Contendra. Hon är också så tapper igenom det här och alla behandlingar och undersökningar hon får utstå. Hon är en på miljonen och hon är min bara min häst. En stor sten har släppt ifrån mitt hjärta idag och jag ska göra allt jag kan för att hon ska fortsätta att läka.

På eftermiddagen när jag var inne med världens mest friska ponny på sommarcheck så pratade jag med Håkan om Contendra. Tacksamheten över att ha en sådan veterinär runt mig är obeskrivlig. Han tar sig tid och är engagerad i allt kring Contendra även han låtit sin kollega som är bra med komplicerade fall titta på henne. Det känns tryggt att Contendra är i de bästa möjliga händer för en bra vård och rehabilitering. Idag är jag hoppfull och jag känner mig så mycket bättre tack vare dessa veterinärer och min älskade Contendra som visar oss att hon är en superwomen!

Godnatt folket! En lättad människa ska nu stänga sina ögon för natten och aldrig ge upp hoppet om sin diamant till häst!

Hemma

Publicerad 2016-06-28 06:50:06 i Allmänt,

Jag sitter i fotöljen hemma i stallet och väntar medan hästarna ska äta upp sin frukost för tillfället. Sen ska jag och Contendra vara hos veterinären 08, Topanga ska vara hos hovslagaren 12 och sen ytterligare ett veterinärbesök vid 15 med en ponny.

Jag åkte alltså hem igår eftermiddag från landet. Jag red Diva och Cara där ute på förmiddagen. Cara var magisk och kan ge en så underbar känsla. Diva var också fin! Väl hemma fixade jag Contendra och tvättade svans och ben så hon ser okej ut idag. Sen fixade jag Topanga och borstade på henne innan jag åkte till galopphästarna. Det blev varsin galopptur på gräset för dem. Så härlig kvällssol och pigga och glada hästar på det gjorde kvällen mycket bra.

Håll tummarna för min tendra idag!!

Landet igen

Publicerad 2016-06-26 22:37:44 i Allmänt,

Idag levererar inte landet med lika bra väder men det är ändå så härligt här ute. Jag gör absolut typ ingenting och jag har chillat mig igenom dagen. Igår red jag Diva trots allt och det var tur så jag inte klättrar på väggarna här ute. Idag har jag ridit både Diva och Cara. Våra ridvägar här är riktigt bra! Snart är det bara en vecka kvar tills avfärd mot Falsterbo också!!

I övrigt så känns det som att man verkligen hinner ikapp sig själv när man är lite ledig. I vardagen hinner man inte tänka eller reflektera så mycket och man gör allt på rutin. Jag gillar vardagen men den slår inte detta med sommarlov och frihet att göra precis som jag vill. Eftersom jag är en tvättäkta hästnörd så trivs jag mest och bäst hos hästarna. Jag älskar att strosa runt i stallen och låta var sak ta sin tid. Att putsa, rykta och tvätta är liksom riktigt uppskattade saker men som ibland inte hinns med i vardagen. Nu på kvällen åkte jag och min syster till hästarna bara för att mysa och pussa på dem. För mig är det frihet att kunna lägga upp dagarna precis som jag vill och att kunna vara i stallen när jag vill och hur länge jag vill.

Imorgon kväll åker jag hem för på tisdag morgon är det doktorn med Contendra som gäller. Hon och Topanga fattas verkligen här ute så jag hoppas att de kommer upp i veckan.

Landet levererar

Publicerad 2016-06-25 11:36:03 i Allmänt,

Jag har intagit solposition på landet som levererar med strålande sol idag. Gårdagen var lite mulen men kul blev den ändå. Jag åkte upp hit mitt på dagen med Cara och Pysen och hade fixat Contendra, Topanga och ridit Asta och Princen innan avfärd. Jag kom hit ut lagom till den obligatoriska midsommar glassen i hamncaféet. Vi åt middag med släkten på kvällen och sen åkte jag och min kusin Emma vidare på mer festliga äventyr. Det var jättekul att träffa alla här ute igen och extra roligt att Emma följde med.

Idag står det inte mycket att göra på mitt dagsschema. Sola och bada ska jag ägna de kommande timmarna åt. Hästarna får nog vila idag och landa lite här uppe. Men jag ska dit och fixa och pyssla i alla fall. Det känns dock tomt utan Topanga. Självklart utan Contendra också men Topanga har varit här i så många år så hon ska liksom vara det.

Om 1,5 vecka rullar vi mot sommarens stora händelse, FALSTERBO!! Eftersom att jag är taggad till tusen så har jag redan börjat packa och fixa lite.

Kaos

Publicerad 2016-06-23 22:17:51 i Allmänt,

Tvättmaskinen går på högvarv och jag snurrar omkring som som en yr höna och packar grejer. Imorgon flyttar jag ut till landet. Även om jag åker hem nästa gång redan på måndag så vill jag ha allt packat och i ordning och även alla hästarnas grejer ska vara det. Familjen är redan på plats där uppe! 

Diva och Apple är också på landet och njuter tror jag i en hage med så mycket gräs man kan tänka sig. Jag hann rida Diva imorse innan jag körde upp de två. 

Väl hemma så red jag Asta och Princen innan jag åkte till mina hästar. Trimmade där på en superfin Cara och borstade på älskade Contendra. Inatt drömde jag att jag red på henne igen. När jag vaknade kände jag därför att kosta vad det kosta vill och ta den tid det behöver bara hon blir frisk. Hon bara måste bli det!! Packade ihop hästarnas grejer och tvättade Cara innan jag var klar där. 

Imorgon åker Cara och Pysen med mig upp till landet och Topanga och Contendra hämtar jag nästa vecka. Kommer sakna ihjäl mig utan de i 2 hela dagar men det blir bäst att de får vänta hemma! 

Cara <3 du är solstrålen i mitt liv just nu

Tisdag

Publicerad 2016-06-21 21:53:02 i Allmänt,

Dagarna denna vecka är fulla av fix och trix inför avfärd mot landet till helgen. Det känns skumt att det är dags för landet igen faktiskt. Men så härligt också. Jag är dock lite nervös över hästarna. 6 stycken ska upp och Cara, Diva och Apple har aldrig varit där tidigare. Men alla de där är kloka och bra hästar så det ska nog inte bli några problem. Men Cara vill jag gärna linda in i sådan där plast med bubblor just nu med tanke på att Falsterbo närmar sig med stormsteg. 

Igår började jag dagen tidigt med en sväng till Stjärnborg och tillbaka med Topanga. Hann mocka och fixa åt henne och Diva innan jag plockade upp favvo Tova. Hon hängde sen med mig hela dagen och halva kvällen. Jag red Diva, Cara och Princen under tiden hon var hos mig samt fixade Contendra och allt det där runt omkring i stallen. Vi avslutade vårt häng med en middag innan jag skjutsade henne hem. Hon är en fantastisk vän och människa min Tova. 

Idag började jag dagen med klättring på Princen och Fia. Sen åkte jag och mamma till en höbonde och hämtade hem ett lass med Hö innan vi tog Cara och åkte till Vällsta för att hoppa. Världens bästa bebis var perfekt idag. Allting bara stämde liksom. Hon hoppade fina avspända språng och kändes lydig och alla distanser och svängar gick super. Underbara lilla häst vad mycket kul vi kommer ha tillsammans. Efter det blev det Contendra-mys och intag av hästar och stallfix innan jag åkte till Diva. Hos Diva fixade jag allt och red ut en sväng i kvällssolen. Hon var fin och hon är verkligen en livskamrat. 

Divas första 140-placering 

En bättre helg

Publicerad 2016-06-19 22:06:10 i Allmänt,

Dagarna flyger iväg men står ändå lite stilla. Det har varit fulla dagar men ändå så känns det så långt kvar tills dagen jag väntar mest på just nu, den 28 juni då Contendra har sitt återbesök. Egentligen vet jag inte om jag längtar men ovissheten är jobbig och jag hoppas på att få lite mer klara besked. 

I helgen har jag varit i Dalarna och tävlat. Jag älskar dalarna. Kanske inte för att det är just Dalarna utan för de fantastiska människor och godhjärtade Virus som finns där. Åsa som är en huvudperson och en livscoach ger mig så mycket inspiration, lärdom och stöd. Virus är en häst som alltid tar sig runt banorna på ett säkert sätt. Man vet att man alltid kommer att ta sig runt och man vet att han med hela sitt hjärta kommer att försöka oavsett väder, hinder och vind. I helgen har han hoppat 3 stabila 130-rundor. 4 fel i fredags men en runda som jag är enormt nöjd med, 8 fel igår och en runda som jag sög i, idag var vi bäst resultatmässigt med en felfri runda som räckte till en femte plats. Men Virus var bättre än mig idag, helt klart! 

Helgen blev alltså lugn med endast en häst men det var skönt att komma iväg och umgås med människor som ger så mycket skratt och energi. Tack alla inblandade för det! 

Idag har även Asta levererat på Bro Parks invigning. Hon sprang till sig pris och jag hann följa henne på webb-tv. Så duktig!! 

Väl hemma idag har jag pussat och fixat med mina hästar som jag såklart har saknat. Världens bästa hästar som betyder hela min värld<3

Virus <3 


Asta i rosa 

Onsdag

Publicerad 2016-06-15 19:31:00 i Allmänt,

Det är sommarlov, jag rider och spenderar dygnets alla vakna timmar i stallen men ändå är det något som drar ned stämningen. Jag saknar att rida både Topanga och Contendra så mycket att det inte ens går att sätta ord på det. Verkligheten börjar komma ikapp mig. Det är svåra saker att ta in. Det är mycket att bearbeta och ta sig igenom. Jag är stark men jag är också svag. Det är en balansgång och jag vet att det enda jag kan göra är att ta på ett leende och köra på. Glädjas åt det som är bra. Jag kan det det vet jag och jag gör det men ibland hamnar man i obalans och allting svajar. Man tvivlar, får panik och vill spola tillbaka tiden. Men ändå längtar jag framåt i tiden. I helgen är det tävlingar i Dalarna och Falsterbo kommer allt närmare. Två oerhört roliga tävlingar! Mitt liv kretsar verkligen kring mina hästar och deras välmående. Jag vet att det finns andra viktiga saker i livet och jag uppskattar de också men hästarna är liksom en så stor del och en del som gör mig så oerhört lycklig. Samtidigt som det är tufft ibland. Men i slutändan är det alltid värt det 100 gånger om. Jag älskar det här hästlivet!

Diva ska få en lite lugnare period nu innan hon ska styrketräna för att komma tillbaka bättre än någonsin i augusti när hennes tävlingar drar igång igen. Tänk att hon fick stanna kvar hos mig, det bästa priset jag har vunnit någonsin. Just nu trimmar vi lite lätt varvat med uteritter. Hon är fin, hon är bra och hon är hos mig <3 

Cara red jag ut på igår och hon har en lite lugnare vecka än den föregående men jobbas ändå på för att bli lydig till Falsterbo. Jag har inga förväntningar i Falsterbo. Segern är ju att jag tog mig dit men jag är ändå en tävlingsmänniska och kommer att göra mitt bästa för att vi ska kunna prestera på topp. 

Idag red jag Princen på Bro, den nya galoppbanan. Sen lämnade vi kvar honom där för att han ska tränas av en proffstränare. Jag kan ju inte sätta den titeln på mig själv direkt. Jag hoppas att han får det bra och hittar ett lugn som gör att han kan bli lite mer som Asta. I helgen är det invigning på Bro och Asta ska vara med. Hoppas att hon är snabb! 

I övrigt så ryktar jag på mina skadade hästar och försöker förgylla deras dagar så gott det går. Jag vill att de ska känna sig lika ompysslade och viktiga som vanligt så det blir mycket kliande och borstande för deras del. 

Fantastisk kvällsträning med Princen i söndags! 

På hemmaplan

Publicerad 2016-06-14 14:35:28 i Allmänt,

Jag stannade kvar på Runsten en extra dag i helgen även om jag inte tävlade på söndagen men vem kan tacka nej till att fira helgens resultat med bubbel tillsammans med Jenny och Cissi!? Men största anledningen var att titta på 150-Grand Prixen på söndagen. 

Hästarna joggades i skogen där eller Cara skenade mest utan mig efter att ha vält med mig under sig och kom då lös. När hon var fast blev det ridning i ridhuset istället. Jag och Jessika hade planerat en lugn och mysig joggingtur men den varade som sagt inte så länge. Men ingen skada på min Cara så det gjorde inte så mycket. 

Igår spenderade jag större delen av dagen på Rehab Station Stockholm för att få en extra praktikdag efter mina sämre praktikplatser. Målgruppen av patienter där är väldigt intressanta och jag tittade inte på klockan en enda gång under hela dagen vilket är ett gott betyg. Jag kände också att jag skulle vilja se mera och lära mig mera så jag åker ev tillbaka i slutet på sommaren. Drömmen vore ju att jobba på ett ställe där man hela tiden vill träffa fler och där tiden springer iväg för det är så roligt och intressant. Idag kom min hemtenta tillbaka med betyget VG trots endast 3,5 timmes skrivande på den. Nu är det alltså sommarlov på riktigt!! Bästa tänkbara är ju bra betyg när man lagt lite tid! 

Idag var jag på ett möte imorse och köpte sen foder till Cara innan jag mötte Agneta och Asta på Täby galopp för ett snabbjobb. Det var ett tag sen sist och Asta sprang fint sitt snabbaste trots en halvdålig jockey (jag). Känslan är så häftig och det är helt sjukt hur de där smala benen kan springa sådär fort! 

Nu har jag städat hos min mormor precis och ska åka och rida Princen innan jag åker till Diva och sedan vidare till mina hästar. 


Jag saknade Tendran under helgen men hon saknade mest Cara... 

Diva<3

Publicerad 2016-06-12 09:18:57 i Allmänt,

Diva har gjort en fantastisk tävlingshelg igen. I torsdags hoppade vi 130cm och vann den klassen. Så roligt och hon var verkligen perfekt!

I fredags hoppade vi 135cm och hon var så fin men jag klantade till det så vi rev sista hindret. 

Igår hoppade vi 140cm, jag visste att var vi felfria skulle chansen att få behålla henne ett tag till ändå finnas där. Det var riktigt vattenhinder med och jag har aldrig hoppat det med Diva annat än den längre mattan hemma i stallet. Jag var så nervös för jag ville så gärna vara felfri men visste att jag skulle vara nöjd med 4 eller 8 fel också. Men som hon krigade den där lilla kämpen till häst. Felfritt tog oss vi runt vilket inte många gjorde och tiden räckte till en tredjeplats. Så lycklig!!

Efter mycket om och men så får faktiskt Diva stanna en stund till hos mig. Vilket lättnad och det är helt klart helgens allra bästa pris. Även om jag idag fortfarande känner mig något omtumlad efter allt igår. Det är svårt att ta in allt och jag måste smälta denna helg i några dagar. Men som de har levererat mina små bruna tjejer <3 




Cara är bäst!!

Publicerad 2016-06-10 19:08:26 i Allmänt,

Alltså min lilla Cara är så bra. Trots lite halvvild och orutinerad på en bana som Runstens så äger hon. Igår hoppade hon seriöst hinderstöden ut på alla hinder utom det sista där språngkurvan blev lite långt bakom hindret och hon rev. Men pris ändå då det var så få felfria och bästa 4-åring i klassen som innehöll 4 och 5-åriga hästar. Jag var helt lyrisk efter och hon hoppade så bra så jag höll i mig i manen för att inte trilla av. 

Idag var hon något lugnare men hon hoppade högt som tusan på framhoppningen så jag red iväg henne lite inne på banan för att hon inte skulle hoppa så högt och det gjorde att rundan var något sämre än igår men ändå bra. Felfri var hon så 2/2 pris till henne denna helg. Massa rutin rikare är hon nu och hon har fyllt på min själ med hopp och glädje. Känns bra inför Falsterbo då hindren inte bekommer henne alls. Världens finaste bebis! 




Installerade på Runsten

Publicerad 2016-06-09 10:33:34 i Allmänt,

Igår framåt kvällen anlände jag till Runsten med Diva och Cara. Det är tävling hela helgen som står på schemat. Cara ska debutera på gräs inför Falsterbo och lyckas jag bara pricka hindren så ska det nog inte bli någon katastrof. 

Lite vemodigt är det att jag gör min sista tävling med Diva. Jag försöker att inte tänka på det för att jag vill göra bra rundor men det är svårt att undvika. 

Annars flytet det på med de andra hästarna. Contendra haltar fram i en mindre gräshage i väntan på nästa veterinärbesök. Asta och Princen har börjat att göra galoppjobb igen efter deras lugnare period. Jag har ridit lite på Agnetas häst Fia också + lite andra hästar. Jag får förhoppningar om saker att se fram emot men det verkar inte vara saker som blir av tyvärr. Typiskt! Det känns som att det mesta går emot mig just nu. Lite medvind skulle inte skada. 

Men nu är jag här och jag bor hos världens allra bästa Jenny och jag har min framtidshäst Cara med mig och det är inte fy skam faktiskt! 



Min och Topangas 7års dag!

Publicerad 2016-06-07 19:27:48 i Allmänt,

Idag har den där svarta lilla diamanten till häst varit min i exakt 7år. Topanga är min allra bästa kompis och värdefullaste ägodel. Det har varit 7 fantastiska år tillsammans med henne och ännu är vår resa inte slut även om den efter dagens veterinärbesök har fått en annan innerbörd. Topanga har en skada i hoven. Samma skada som Wicky vilade i 21 månader för fast på insidan istället för på utsidan av hoven. Hennes vila kommer att bli lång.. den kommer att bli evighetslång om man frågar mig. Det är en stor pusselbit som fattas i mitt liv när jag inte har mina skogsturer tillsammans med henne inplanerade i veckorna. Det känns så konstigt att jag inte kan ta med henne på en tävling när jag vill och behöver ett pris eller två som hon alltid brukar fixa åt mig när jag behöver det. Det är en tomhet som skrämmer mig. Topanga lagar min själ varje gång den behöver lagas och hon ser till att jag älskar livet mer än allt annat. För ute i skogen när det bara är hon och jag så finns det inga beskymmer i hela världen. Det är Topanga och jag mot världen och ingenting känns omöjligt. Det är där jag fylls på med hopp, glädje och kärlek och det är där jag finner min motivation. 

Att dagen känns tung är bara förnamnet. Samtidigt som detta så står Contendra skadad för en längre tid framöver. Diva ska åka hem i helgen och det gör mig illamående av sorg mitt i allt annat. Usch säger jag bara till tillvaron just nu. Men trots att det känns som att allt suger så måste man låtsas som att allt är frid och fröjd. Det är inte bara jag som drabbas faktiskt. Mamma finner också mycket glädje i Topanga och står helt utan häst att rida just nu. Jag måste acceptera tillvaron men efter helgen vet jag inte vad jag ska ta mig till. Att jag älskar mina hästar så villkorslöst är en nackdel jag har som tävlingsryttare. Det vet jag men jag styr heller inte över mina känslor och kan inte tränga undan de heller. Jag tror ändå att tillvaron är mycket bättre när jag känner som jag gör större delen av tiden. Jag älskar ju det här hästlivet och allt runtomkring. Om ett tag vet jag att jag kommer glädjas åt tiden jag fick med t.ex. Diva men just nu mitt i upploppet av vår extra tid tillsammans så är det svårt att tro att den dagen kommer. Nu känns det som en stor förlust att förlora en individ som henne i mitt liv. Speciellt när både Contendra och Topanga är borta för en lång tid framöver. Låt mig vara stark snälla! 

Jag älskar dig <3

Dunder Divan CC

Publicerad 2016-06-05 12:22:53 i Allmänt,

Just nu sitter jag i bilen påväg till Strömsholm med mamma och Birre för att kolla på tävlingarna. Jag åkte hem med Diva igår men känner som vanligt mig lite efter tävlings-deppig så jag åker tillbaka för att få bort det. 

Hur som helst så avslutade världens absolut finaste Diva med att komma 5a i 135cm igår. I fredags var vi grymma de 10 första sprången i 140cm men sen fick piloten (jag) något ryck och körde plockepinn på de tre sista hindren. Men lilla älskade häst vilken glädje hon ger mig! 

Väl hemma igår så trimmade jag på Asta, Princen och Cara. Galoppisarna var fina så Agenta har skött de bra när jag har varit borta för Asta var inte ens som ett popcorn. Cara fick jobba med att galoppera med 5 jämna galoppsprång mellan två bommar. Hon var superfin och gjorde övningen klockrent!! 

Imorse fodrade jag och red ut på Cara och trimmade på Carola. Mockade 3/4 boxar i det stallet också. Cara var inte alls kul idag. Hon blir så arg när hon blir kvar själv i stallet och det sitter i när jag sen rider. Men hon måste acceptera det. Men Cara förstår inte det ännu och tycker att jag förtjänar att kastas av om jag låter henne vara själv inne. Men skam den som ger sig. Hon blev lydig och ridbar efter sisådär 50 minuter i alla fall. Men outtröttlig kan hon vara när hon är sådär och skriker oavbrutet som en hingst ungefär. Galoppen är hon alltid fin i men skritten är värst. Det är som att hon känner sig förolämpad när jag vill att hon ska skritta. Men hon är min favoritbebis ändå! 



Diva<3 

Strömsholm dag 1

Publicerad 2016-06-02 22:54:05 i Allmänt,

Bästa medicinen när man känner sig nere är tävling men också världens bästa Åsa, Ninni och Virus. Idag kom det hela vägen från Dalarna för att jag skulle få tävla på Virus. Det är så oerhört snällt. Jag tycker så mycket om de allihop men Virus är ändå kung om jag måste utse någon! 

Virus inledde dagen med en dubbelnolla  och femte plats i 120cm bland 98 starter. Så roligt och så fin han var. Vilken glädjekick jag fick av det. Han fick sen hoppa 130cm som han gjorde med ett fånigt nedslag då jag kom för nära på ett räcke i slutet av banan och han hann inte upp med sina baktassar. Men återigen en häst som alltid kämpar, som alltid tar sig i mål på ett bra sätt och som gör precis vad jag ber honom om. 

Diva min lilla fina Diva hoppade 130cm strålande fint men det finns ett men.. Jag rev sista hindret!!! Bakbommen på sista hindret. Hann känna känslan av en felfri runda men så rev jag. Jag lämnade Diva åt slumpen och hon gjorde sitt bästa som alltid. Surt såklart men jag är så nöjd med henne och känslan hon ger. Hon är helt fantastisk och det är en ära att få sitta på hennes rygg <3 

Nu ska jag försöka sova strax. Kvällar är inte min melodi.. Kvällar innebär dumma tankar som måste försvinna!! 



Kung Virus! 

Framme på Strömsholm

Publicerad 2016-06-01 23:32:56 i Allmänt,

Jag sitter i bilen utanför stallarna på Strömsholm i väntan på att kunna komma in där jag ska bo. Det lär nog dröja ett tag till.. Diva är i alla fall installerad, matad och pussad på. 

Idag känns som dagen då hela min värld kollapsade. Tårarna svider bakom ögonlocken och en oro och ångest har gnagit sig fast inom mig. Jag måste vara stark och realistisk! Det känns så tungt och så svårt. Men vet ni man lever för hoppet och så länge hoppet finns så kämpar jag vidare och gör precis allt jag kan för att rädda upp situationen kring mina högt älskade hästar. Det har varit jobbigt förut och det har löst sig förut också. Men oron finns ändå ständigt närvarande som en jobbig klump i magen...

Men nu ska jag släppa det där och fokusera på det jag har framför mig. Tre dagars tävling med Dunder Divan är inte fy skam direkt. Det är fantastiskt. Imorgon kommer även Åsa och fina Virus hit så det ser jag extra mycket fram emot. 

Snart kommer jag somna här i bilen tror jag.. Men då har jag nära till Diva imorgon! 

<3 dig Tendran!! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela