Malin Åkerström

Onsdag

Publicerad 2016-06-15 19:31:00 i Allmänt,

Det är sommarlov, jag rider och spenderar dygnets alla vakna timmar i stallen men ändå är det något som drar ned stämningen. Jag saknar att rida både Topanga och Contendra så mycket att det inte ens går att sätta ord på det. Verkligheten börjar komma ikapp mig. Det är svåra saker att ta in. Det är mycket att bearbeta och ta sig igenom. Jag är stark men jag är också svag. Det är en balansgång och jag vet att det enda jag kan göra är att ta på ett leende och köra på. Glädjas åt det som är bra. Jag kan det det vet jag och jag gör det men ibland hamnar man i obalans och allting svajar. Man tvivlar, får panik och vill spola tillbaka tiden. Men ändå längtar jag framåt i tiden. I helgen är det tävlingar i Dalarna och Falsterbo kommer allt närmare. Två oerhört roliga tävlingar! Mitt liv kretsar verkligen kring mina hästar och deras välmående. Jag vet att det finns andra viktiga saker i livet och jag uppskattar de också men hästarna är liksom en så stor del och en del som gör mig så oerhört lycklig. Samtidigt som det är tufft ibland. Men i slutändan är det alltid värt det 100 gånger om. Jag älskar det här hästlivet!

Diva ska få en lite lugnare period nu innan hon ska styrketräna för att komma tillbaka bättre än någonsin i augusti när hennes tävlingar drar igång igen. Tänk att hon fick stanna kvar hos mig, det bästa priset jag har vunnit någonsin. Just nu trimmar vi lite lätt varvat med uteritter. Hon är fin, hon är bra och hon är hos mig <3 

Cara red jag ut på igår och hon har en lite lugnare vecka än den föregående men jobbas ändå på för att bli lydig till Falsterbo. Jag har inga förväntningar i Falsterbo. Segern är ju att jag tog mig dit men jag är ändå en tävlingsmänniska och kommer att göra mitt bästa för att vi ska kunna prestera på topp. 

Idag red jag Princen på Bro, den nya galoppbanan. Sen lämnade vi kvar honom där för att han ska tränas av en proffstränare. Jag kan ju inte sätta den titeln på mig själv direkt. Jag hoppas att han får det bra och hittar ett lugn som gör att han kan bli lite mer som Asta. I helgen är det invigning på Bro och Asta ska vara med. Hoppas att hon är snabb! 

I övrigt så ryktar jag på mina skadade hästar och försöker förgylla deras dagar så gott det går. Jag vill att de ska känna sig lika ompysslade och viktiga som vanligt så det blir mycket kliande och borstande för deras del. 

Fantastisk kvällsträning med Princen i söndags! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela