Malin Åkerström

Strömsholm dag 1

Publicerad 2016-06-02 22:54:05 i Allmänt,

Bästa medicinen när man känner sig nere är tävling men också världens bästa Åsa, Ninni och Virus. Idag kom det hela vägen från Dalarna för att jag skulle få tävla på Virus. Det är så oerhört snällt. Jag tycker så mycket om de allihop men Virus är ändå kung om jag måste utse någon! 

Virus inledde dagen med en dubbelnolla  och femte plats i 120cm bland 98 starter. Så roligt och så fin han var. Vilken glädjekick jag fick av det. Han fick sen hoppa 130cm som han gjorde med ett fånigt nedslag då jag kom för nära på ett räcke i slutet av banan och han hann inte upp med sina baktassar. Men återigen en häst som alltid kämpar, som alltid tar sig i mål på ett bra sätt och som gör precis vad jag ber honom om. 

Diva min lilla fina Diva hoppade 130cm strålande fint men det finns ett men.. Jag rev sista hindret!!! Bakbommen på sista hindret. Hann känna känslan av en felfri runda men så rev jag. Jag lämnade Diva åt slumpen och hon gjorde sitt bästa som alltid. Surt såklart men jag är så nöjd med henne och känslan hon ger. Hon är helt fantastisk och det är en ära att få sitta på hennes rygg <3 

Nu ska jag försöka sova strax. Kvällar är inte min melodi.. Kvällar innebär dumma tankar som måste försvinna!! 



Kung Virus! 

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2016-06-04 18:25:08

Hej finns bilder från dagens tävling på Johanssonjenny.se om du är intresserad :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela