Malin Åkerström

Tisdag

Publicerad 2016-06-21 21:53:02 i Allmänt,

Dagarna denna vecka är fulla av fix och trix inför avfärd mot landet till helgen. Det känns skumt att det är dags för landet igen faktiskt. Men så härligt också. Jag är dock lite nervös över hästarna. 6 stycken ska upp och Cara, Diva och Apple har aldrig varit där tidigare. Men alla de där är kloka och bra hästar så det ska nog inte bli några problem. Men Cara vill jag gärna linda in i sådan där plast med bubblor just nu med tanke på att Falsterbo närmar sig med stormsteg. 

Igår började jag dagen tidigt med en sväng till Stjärnborg och tillbaka med Topanga. Hann mocka och fixa åt henne och Diva innan jag plockade upp favvo Tova. Hon hängde sen med mig hela dagen och halva kvällen. Jag red Diva, Cara och Princen under tiden hon var hos mig samt fixade Contendra och allt det där runt omkring i stallen. Vi avslutade vårt häng med en middag innan jag skjutsade henne hem. Hon är en fantastisk vän och människa min Tova. 

Idag började jag dagen med klättring på Princen och Fia. Sen åkte jag och mamma till en höbonde och hämtade hem ett lass med Hö innan vi tog Cara och åkte till Vällsta för att hoppa. Världens bästa bebis var perfekt idag. Allting bara stämde liksom. Hon hoppade fina avspända språng och kändes lydig och alla distanser och svängar gick super. Underbara lilla häst vad mycket kul vi kommer ha tillsammans. Efter det blev det Contendra-mys och intag av hästar och stallfix innan jag åkte till Diva. Hos Diva fixade jag allt och red ut en sväng i kvällssolen. Hon var fin och hon är verkligen en livskamrat. 

Divas första 140-placering 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela