Malin Åkerström

Himla bra dag!

Publicerad 2014-02-10 17:06:00 i Allmänt,

Så skön dag idag. Älskar verkligen Skåne!!

Började med att vi (jag och vicky) fodrade vid 7 och gick sen hem och sov till 9. Åt frukost och klockan 10 red jag min första träning. Har tränat 3 av de 4 hästarna för KG.

Om ngn har missat det så är ju Summer med oss hit därav 4 hästar.

Summer hoppade lite för första gången sen han var sjuk. Har trappat upp ridningen försiktigt men pratade med KG om honom och han tyckte att jag kunde ride lite mer på honom än vad jag har gjort. Han var helt vild i Helsingborg precis som han är när han är på tävling vilket är ett gott tecken. Det lilla jag hoppade gjorde han super och det var skönt att få känna lite mer på honom och att han kändes bra. 


Trimmade Ghisela med hjälp av KG och finns inte mycket att gnälla på han tycker att hon är finare än någonsin och jag tycker hon känns super!

Calida fick hoppa vattenmatta och inga problem var det idag inte. Fick otroligt mycket bra hjälp med hur jag ska tänka i markarbetet för att hon ska hoppa allt tittigt och så. Fick även mycket bra hjälp i anridningen mot hindren. Hoppade inte alls mycket bara ett par språng. Jättenöjd!

Laban trimmades mest men fick göra en super bra hoppövning som han gjorde kungligt. På marken var han superfin och jag fick lite nya tips på hur jag ska tänka med honom.

Vi har ätit pizza till lunch och nu gått med alla en stund på eftermiddagen. Nu är vi lediga fram till middagen och sen ska vi fodra och kvällsmocka innan det är sovdags.

Älskar livet ibland eller ganska ofta gör jag det och just nu är mitt liv bäst i världen. Bästa hästarna gör det mesta för att förgylla mina dagar men jag har även underbara människor runt omkring mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela