Malin Åkerström

Full rulle, ny ponny och min Wicky är hemma!

Publicerad 2015-08-19 22:01:07 i Allmänt,

Dagarna går i en på tok för snabb fart, antar att det blir så när man har roligt? Min älskade lilla Wicky tog jag med mig hem från Dalarna. Nu slipper jag sakna henne men hon saknar nog fantastiskt fina Dalarna och alla snälla människor som har tagit hand om henne. Jag kompenserar henne med extra mycket godsaker så hon ska trivas här hemma också. 

I måndags hämtade jag en ny kompis till familjen Åkerströms lilla zoo. C-ponnyn Ashfield Oscar från Runsten Equestrian är hos oss för försäljning. Tanken är att min syster ska tävla honom och så men eftersom hon fortfarande har sitt gips så är det jag som rider för tillfället. Okomplicerad och trevlig ponny verkar det som efter att jag har ridit på honom två gånger. Igår var jag på tur i skogen och idag hoppade jag lite. Jag ska fokusera på kondition och styrka tills min syster om ett par veckor tar över och startar med tävlandet. Roligt samarbete och min syster är överlycklig. 

Galoppisarna har jag ridit varje dag hittills denna vecka och de är fina, idag hoppade de studs som omväxling och styrketräning och imorgon ska jag cantra lite igen. 

Topanga har jag hunnit busa med i skogen och även hon hoppade studs idag. Hon känns fortsatt fantastiskt fin. I sin livs form liksom :D

Igår var jag med min underbara vän Tova hela dagen så hon red ut på Pysen med mig och Oscar. Men idag hoppade jag på Pysen. Markarbetet faller på plats mer och mer även om det är en lång väg kvar. Hoppar gör han bättre än de flesta trots att han springer i korsgalopp men bogen åt något håll och bakbenen åt något annat. Vilken kanonponny vi har fått tag på! 

Contendra har jag överlevt en uteritt på trots att vi korsade järnvägen och idag trimmade vi lite. I måndags fick hon skrota i hagen hela långa dagen. Jag tycker så mycket om min tendris!! 


Pysen med Tova, jag och Oscar


Mina älskade finaste och bästaste 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela