Malin Åkerström

Dalarna äger!

Publicerad 2015-08-11 00:30:01 i Allmänt,

Igår var det dags att ta sitt pick och pack och rulla hem från landet. Känns riktigt tråkigt. Helt sjukt tråkigt. Jag vill ha sommar så jag kan bo där året om. Vägen hem gick väl inte helt smärtfritt heller... Ett däck flög av transporten i farten så jag fick stanna och fixa och vänta på pappa som kom och hjälpte mig i alla fall. 

Hästarna installerades i nya lilla stallet i Frösunda när jag väl tog mig hem och det verkar vara toppen. Det är alltså Jody och Contendra som står där och Pysen och Topanga står kvar i sitt vanliga stall. Jag hann med att rida Asta och Princen på kvällen också!

Idag var jag uppe och igång före tuppen och är nästan precis hemkommen efter en lång, rolig och riktigt bra dag. Jag började med att trimma på en väldigt fin och avslappnad Contendra. Sedan gymnastikhoppade jag Topanga och Pysen. Toppi är så himla fantastisk och bäst. 

Rullade sedan till Dalarna och mina favorit unghästar. Hoppning stod på schemat för Chanova, Maggan och Virus. Längesen jag satt på lilla härliga Chanova så det var extra roligt. Virus är i vanlig ordning bra och har ett hjärta stort nog åt 10 hästar. Maggan är alltid lika rolig och samtliga hästar fick bra träning. Jag fick massa tips och hjälp av Åsa och känner att jag har gått flera lärdomar rikare därifrån och fått tre bra träningar. Ninni var med och coachade vilket såklart är roligt. Härliga dalateamet! 


Tendris i nya stallet

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela