Malin Åkerström

Princen gör det igen!

Publicerad 2015-08-26 17:50:22 i Allmänt,

Idag var jag en riktigt stolt groom till fantastiska Young Prince. Trots ytterspår så vinner han dagens lopp på Täby med Ninni i sadeln. Om man nu ens kan kalla deras små sadlar för sadlar.. ;) 3 vinster denna säsong, en andra plats, en tredje, en fjärde och en oplacerad. För mig låter dessa resultat grymma. Han är så sjukt snabb! 

Asta var med i samma lopp och när loppet precis var klart slog det oss att vi inte visste vart hon hamnade då vi hade blickarna spetsade på Princen som vann med en huvudlängd ungefär så det var spännande och på håret. Asta hamnade längre bak men känns fortsatt fin.. Hon blev låst på upploppet och kom inte fram. Trots att viljan och kapaciteten finns där så vill det sig inte riktigt. Jag hoppas på att hon ska få till det som Princen får. Men alla kan ju tyvärr inte vinna. Viktigast är att hon känns fräsch och vill springa. 

Jag kan i princip ingenting om galopp men tycker att det är väldigt roligt och spännande på dessa tävlingar. Såklart extra roligt när vi har så fina hästar också! 


Princen 



Asta, syns kanske att hon inte låg i täten? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela