Malin Åkerström

...

Publicerad 2012-06-02 23:12:33 i Allmänt,

Känner att dé flesta inlägg är rätt deppiga här på bloggen. Jag vill inte vara deppig och det enda sättet att ändra på min deppighet är att ändra inställning och blicka framåt. Det har inte varit mitt år men det är 6 månader kvar och jag vill göra de riktigt bra. Många älskade varelser har tagits ifrån mig men nu vill jag släppa dem och fokusera på det jag faktiskt har!

Mitt allt och min räddning i tillvaron Topanga gör mig aldrig besviken och jag är otroligt tacksam över att ha henne. När hon tittar på mig med sina vackra ögon och öronen spetsade blir jag varm i hjärtat. Hon är det finaste jag har och aldrig tänker jag ge upp när det gäller henne. Jag älskar henne med hela mitt hjärta!  

Mitt lyckopiller Wicky som kan få mig att skratta så jag får ont i magen och som är min framtid. Jag tror på henne och vet att det kommer ta sin tid men så länge vi jobbar tillsammans kommer vi lösa allt. Hon tror att hon är störst, bäst och vackrast och i mina ögon är hon det och mycket mycket mer. Jag har älskat henne från dag 1 och min högsta dröm slog in när hon så fint sprang igenom besiktingen och kom till mig!

Vi tre är en oslagbar trio. Vi har varandra i vått och torrt, jag vet att de i mångas ägon bara är hästar men för mig är de hela min värld och mitt liv kretsar kring dem!



image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela