Malin Åkerström

Min student :')

Publicerad 2012-06-11 00:05:12 i Allmänt,

Åhh varför skulle den bästa dagen i mitt liv ta slut??

Dagen började med att gå upp tidigt för att jag skulle hinna fixa mig så bra som jag ville. Var redan klockan 6 på morgonen helt lycklig i hela kroppen. Vid halv 8 var jag hos Fanny där klassen skulle samlas för en champagne frukost. Jag hade med mig en fin rosa flaska såklart! Hela klassen var på ett väldigt bra humör och stämningen var galet grym. Vi skrev i varandras mössor och tog lite bilder och taggade som bara den till resten av dagen!

Vid 10 åkte vi till skolan för att vara på klassfotograferingen halv 11. Vi fotograferades och fixade sen vårt flak med alla lakan vi hade skrivit på. Hälsade även på alla vännerna i de andra klasserna och jag kände mig verkligen lycklig i hela kroppen. Vi samlades i klassrummet och fick våra betyg och varje elev fick en liten dikt var som lästes upp.

Sen var det lunch och den var grym trots att jag inte kunde äta något. Det var massa uppträdanden och tal och sådant. Alla var så taggade och glada så tiden vara rann iväg och klockan närmade sig halv 3.

Då gick vi upp till våning 4 som är våningen högst upp. Vi stod i fönstren och tittade på alla som samlades på skolgården för att möta oss när vi kom utspringandes. Det kom bara mer och mer folk vilket verkligen var roligt. Vi var rätt många klasser som sprang ut. Vi skrek som galningar och blåste i våra tutor. Jag skrattade non stop för det gick inte att stoppa :D

vid 15.00 började klasserna i turordning att springa ut och stå och skrika och hoppa på en "ställning" innan man sprang till sina familjer. När älskade Sp09a skulle springa ut var alla så taggade så vi höll på att trycka sönder hela dörren. När den tillslut öppnades kunde inte tårarna hålla sig borta. Men det var endast av ren glädje :'D Min familj, mormor, morfar, 3 kusiner, 6 kompisar och min brors kompis var där och hängde saker runt min hals!

Efter en stund återvände vi till skolan för att byta om till flaket som var helt galet. Vi hoppade och skrek och sjöng under hela turen. Det var så kul och så bäääääst!

Sen hem och duscha och fixa sig på nytt till mottagningen som blev otroligt lyckad! En massa underbara människor kom hit och gav mig massa fina presenter och känslan att alla var där bara för lilla mig var fantastisk. Vi åt och jag försökte hinna prata med alla underbara människor som kom.

När klockan blev lite mer hade vi ungdomar shotrace för att sedan rulla mot tåget till TEGEL!!

Hela klassen kom till Tegel och där var det party hela natten lång!

Jag kan inte säga vad som var bäst denna dag för jag var så sjukt lycklig från morgon till kväll och ryser när jag skriver detta och tårarna rinner. Den här lyckan har jag aldrig tidigare upplevt! Jag älskar min klass och denna dag var så sjuk så det finns inte ord att beskriva den. Men nu vet ni vad jag lite kortfattat vad jag gjorde.

Dagen jag i 12 år väntat på kom och nu är den över och endast minnen finns kvar. Men jag tror att jag alltid kommer minnas den känslan att ta studenten. Jag har varit lite deppig hela helgen för att allt är över. Mitt livs bästa dag bara tog slut liksom samtidigt som jag är helt lycklig och fri! Det är svårt att förklara men om jag fick skulle jag utan tvekan vilja uppleva allt om och om igen.

Jag hoppas att jag kommer fortsätta att ha kontakt med stora delar av min klass för den är den bästa klassen jag någonsin har gått i!!!!!

Tack Sp09a för allt och alla som delade denna dag med mig, jag älskar er alla!!
























Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-06-11 00:35:50

Vad fick du för presenter??:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela