Malin Åkerström

6 ridna hästar och en stunds träning såhär på kvällskvisten!

Publicerad 2012-06-19 00:52:00 i Allmänt,

Åkte till Täby med little sis på förmiddagen och kom hem med lite fina tröjor som jag köpte för lite presentkort. Gick till banken för att fixa lite saker men när det blev min tur så kraschade hela systemet så får åka tillbaka imorgon eller på onsdag!

Sen har jag bara varit i stallet hela eftermiddagen och kvällen!

Ponnyerna

Kaspar: Skrittade ut och joggade och kantrade sen på utebanan, finare idag än igår och tog hjälperna bättre men han är väldigt grön. Har ingen bra kondis heller och är väldigt svag men trots det så gillar jag honom och tror att det kommer bli super med lite tid :)

Jody: övergångar hela passet. Satt ner i traven och kunde då rida honom bättre in i handen och då blir han så fin så fin!

Oscar: red utan stigbyglar hela passet, träningsvärk imorgon! jobbade mycket med övergångar samt de läskiga hörnorna och jag tycker att han var riktigt fin. Det är galet vilken utveckling han har gjort. Idag är han ridbar och rolig till skillnad från förut!

Hästarna

Topanga: långrunda blev det för henne. Red ut en timme och en kvart men skrittade typ 50 min. Hon var väldigt fin och pigg och perfekt. Checkade av att alla hjälper funkade som de ska inför morgondagens roligheter. Bromsen funkade inte perfekt men jag hade en grym känsla som jag ofta nu har på henne, mitt hjärta <3

Wicky: Hon gick samma runda men fick galoppera mycket mer för hon behöver vara av med överskottsenergin inför imorgon men får samtidigt inte vara trött. Hon var riktigt fin hon med och ridbar ute. i vintras var överlevnad det största målet för våra uteritter men nu kan vi tänka på annat också, världens bästa <3

Tiger: jag vet inte vad det är men jag gillar verkligen honom. Idag hoppade han studs och småhinder. Vanligtvis har han inte så bra koll på sina fötter vilket inte är så konstigt eftersom han är så liten men idag hade han stenkoll på benen. Han hoppade även med mycket mer rygg än vanligt och var jättefin!

Kom hem runt halv 11 och åt lite och chillade för att sedan ta ett kort pass på crosstraniern. Det var för mörkt för att jag skulle våga mig ut! Min kondition är pinsamt dålig och nu ska det bli ändring på det. Jag tror att det kommer gynna min ridning vilket är den största anledningen till varför jag fått för mig att börja träna. Sen kan det också ha att göra med att jag under en så lång tid inte fått göra så mycket tack vare käken!


Grekland med bästaste <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela