Malin Åkerström

Igår!

Publicerad 2012-04-04 23:17:15 i Allmänt,

hela förmiddagen tillbringades på kliniken med Wicky. Hon skulle ha varit ohalt 4-5 dagar efter vårt förra besök och det hade gått 11 så vi åkte in igen. Nu fick vi en väldigt noga koll och bedövade och höll på och åkte därifrån med en diagnos som verkar trolig. Inte är det farligt heller. Eftersom hon har trampat sig på insidan av hoven har hon ont där och har då avlastat den och blivit öm i utsidan av hoven också... Men nu är det sula på och så ska hon få medicin och skritta 12 dagar till och sen ska vi kolla henne.

Hoppade 3,5 hästar på kvällen utan Lena för hon är borta denna vecka

Carlando: han var överpigg men hoppade väldigt fina språng. Han missade förra veckans hoppning så inte så konstigt att han var pigg! Hoppade 3 hinder med 3 galoppsprång mellan på ena långsidan och lite studs. Har en liten film jag får ta och fixa också. Grym är vad han är stora fantastiska C!

Tiger: hoppade samma saker fast lite lägre och även han var pigg. Jag tror att han börjar förstå det där med hoppning nu :) supernöjd med honom!!

Topanga: hann bara trava fram och jobba i vänster varv i galopp innan hon lyckades med att nästan trampa av sig en sko... Bara att ta in henne i stallet igen, hon som var så fin :/

Maggan: hon fick skutta lite lågt också och var väldigt pigg och glad! fina maggan <3

Bananen: en var där och provred när jag var på kliniken....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela