Malin Åkerström

lghkhmnhiuj

Publicerad 2011-12-14 22:02:01 i Allmänt,

sov ganska länge imorse och åkte sen direkt till stallet! gick ner till hagen och gosade med hästarna som var så mysiga så. Tog med mig Wicky upp som skulle få nya skor.

Under tiden hon skoddes red jag ut på Maggan trots att jag inte får ;)Hon var lite bråkig men jag kom på hur jag ska handskas med henne så jag slipper bli avbockad. Hon tittade verkligen på allt och kastade sig hela tiden för läskiga saker vilket jag förväntade mig eftersom hon inte ridits ute på ett tag. Men hon hade sina fina stunder också och jag lever fortfarande på träningen från igår så det gjorde inget :)

Skulle rida ut på bananen också men hon har tappat en sko så longerade henne istället så det skulle bli lite variation i arbetet. Hon var väldigt pigg och bockade flera gånger vilket hon annars aldrig gör. Lät henne galoppera mycket så hon blev riktigt flåsig, duktig lillbabs.

Hade insläppet och mina prinsessor gick i skritten. borstade Topanga också!

Sen åkte jag hem, duschade och grejer för att åka på studentmötet på stureplan. Det var inte överdrivet jobbigt men lite segt. på vägen hem åkte jag förbi stallet igen och pussade godnatt på hästarna och nu sitter jag här och ska plugga!!!

prinsessan på gotland :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela