Malin Åkerström

Grym tisdag :D

Publicerad 2011-12-06 23:35:47 i Allmänt,

Hann rida både Swing och Topanga innan träningen + mocka och byta vatten och alla mat. Broddade även Wicky innan.

Topanga fick sig en tur i skogen som avslutades med lite trav nere på ängen där det inte var så hårt. Hon var pigg och fin :) Myste med henne länge innan jag red iväg och ryktade henne noga, bästa mysigaste hästen <3

Swing jobbade jag vidare med rakheten på och idag gick det mycket bättre än igår även fast han blir arg på mig :P

Wicky hopptränade som sagt och var väldigt pigg idag. Övningarna var bra för henne och hon var riktigt duktig. Vi hoppade fyrkombination och det är sjukt vad snabb hon är i benen! avslutade med en rätt enkel bana på 120 och hon laddade som sjutton mot hindren men hoppade väldigt fina språng :) Bästa Wickan! Vad lycklig man blir efter en såhär lyckad träning på henne.

Sen var det Maggans tur. Hon bockade runt som en tok i början och var mer vild än tam. Därför blev det en rätt intensiv framridning för hennes del men endå så flög jag av under de första hoppövningarna ;) Hon är bra på att få av mig lille jättebebisen! Men annars så hoppade hon väldigt fint :) älskar mitt flyt på träningarna nu det har varit så många lyckade träningar nu och det finns inget som gör mig gladare :

Två lyckade träningar = lycklig Mallan :D :D :D

Broddade Topanga efter och eftersom jag inte fått broddar till bebisarna så blev det inga broddar för dem :/

Nu väntar en massa plugg någon timme framöver innan jag ska sova :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela