Malin Åkerström

Slut på utomhussäsongen

Publicerad 2017-09-26 21:01:55 i Allmänt,

I helgen som var avslutade jag och 5 hästar utomhussäsongen för detta år på Sundbyholm. 


Vera debuterade 130cm med ett ner efter en ryttarmiss. Hon hoppade ytterligare en 130-klass med ett ner men fick pris ändå då det endast var två felfria. Hon kändes magisk, helt makalöst bra. Älskar känslan och älskar henne. 

Cara hoppade 110 och 120cm och felfritt i bägge. Min fina fina 5-åring som har kapacitet till månen och tillbaka. Tyvärr tycker jag fortfarande inte att jag rider henne så bra som jag vill men jag är överlycklig över att hon är min. Bäst i hela världen är hon. Hennes säsong avslutas nu då hon ligger så bra i fas för sin ålder. Jag vill fokusera på träning och låta henne få lite tid att växa i sin kropp som vuxit så mycket sedan jag köpte henne. Cara är min framtid och jag vill att hon ska tävla i många år framöver så det känns väldigt bra att ha henne så bra i fas trots relativt få tävlingar.

Virus har varit fantastisk i helgen liksom de senaste tävlingarna och ridningen stämmer väldigt bra på honom just nu. Vi hoppade en 135-klass med ett nedslag och en 125-klass där vi var felfria och placerade 6a. Så glad över chansen att få tävla honom. Han har ett så himla stort hjärta och krigar verkligen för mig. 

Selma hoppade 110 cm och debuterade 120cm på ett bra sätt. Hon går som 5-åring i år och blir bara bättre och bättre. Någon bom faller dels pga mig men också pga styrka samt orutin men hon är verkligen så fin. 

Nova gjorde comeback med ett nedslag i hennes klass efter lite längre sommarlov. Kul att ha henne tillbaka. 


Kommentarer

Postat av: Agneta

Publicerad 2017-09-27 08:43:48

Jättekul o följa dig, dina hästar o resultat på dina fina blogg🙏

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela