Malin Åkerström

Fredag

Publicerad 2017-05-12 08:09:24 i Allmänt,

Jag sitter på tåget påväg in till skolan för en heldag med föreläsningar. Eftermiddagens föreläsning ser jag verkligen fram emot och den sägs vara bra så jag hoppas på det. Topanga är som vanligt fixad på morgonen och står i sin lilla hage i solen. Maria tar in henne om ca 4h så det blir en bra dag för prinsessan. Hon kämpar verkligen på sitt allra bästa och är så enormt tapper och tålmodig. Igår var det en månad kvar till beräknad fölning. 


Cara fick två heldagar i hagen efter Sundbyholm och har nu joggat ute i två dagar. Hon ska få två lugna uteritter till denna vecka innan vi trimmar på lite mer i nästa vecka. 

Contendra rids sina 3 dagar i veckan. Korta pass förstås men i trav och lite galopp. Hon tycker att det är så kul med en uppgift. Fina fina häst! 

Isa tränade jag för Lotta igår. Det gick verkligen superbra. Hon är inte så lätt men det tror jag att hon kommer att bli när hon blir ordentligt stark och lydig. Hon är fortfarande en dreamhorse. Jag håller på att hitta olika bettkombinationer som passar henne och det jag hade igår kändes rätt okej. Så kul att hon verkligen är tillbaka igen. Nästa helg ska hon följa med mig till Falun på tävling. 

Annars jobbar jag såklart på och rider ca 3 hästar/dag på jobbet. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela