Malin Åkerström

Onsdag

Publicerad 2017-03-15 07:23:40 i Allmänt,

Jag sitter i bilen utanför min praktikplats och ska strax gå in och byta om så jag är redo att starta dagen 07.30. I måndags började praktiken och ska hålla på i 5 veckor. Jag känner mig lite säkrare än sist vilket är tur då vi i princip ska vara självständiga nu. Men med praktik blir mitt schema oerhört hektisk. Jag måste hinna jobba också. Sen har jag ju hästarna förstås. 


I helgen är det tävlingshelg efter en helg utan tävling och det är Isa som ska iväg och skutta. Hon har tappat 3/4 skor under förra veckan vilket gav henne flera vilodagar än vad som var bra. Men hon är ändå så fin att rida bara lite väl mycket energi.

Cara är lite vild just nu. Fin men vild. Jag tror att det är vårkänslor som ställer till det. Men hon känns samtidigt väldigt bra så jag klagar inte. 

Contendra har också drabbats av de där vårkänslorna och har blivit helgalen att longera. Denna vecka står trav 5 min på hennes schema men det blir mest galopp och bock så jag vet inte vilket schema hon följer. Nästa vecka ska hon börja spännas in lite lätt och jag hoppas att det ska hjälpa henne att bli lite lugnare. Fräsch ser hon ut i alla fall. 

Igår fick jag gosa med årets första föl på jobbet och den var verkligen orimligt söt och längtan till mitt föl är verkligen enorm just nu. Topanga är tjock, glad och oftast lerig för tillfället. Mina stunder hos henne är verkligen terapi för själen och det allra viktigaste i min vardag. 

Nu måste jag springa in och byta om!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela