Malin Åkerström

Nyår, fjällen och nu hemma

Publicerad 2017-01-05 22:37:27 i Allmänt,

En vecka i Björnrike med familjen och familjen Bredberg är den allra bästa veckan som finns. Vi har haft det precis så bra som man bara kan ha det. Jag kan erkänna att en veckas ledighet var välbehövligt och rätt skönt också. Men såklart så har jag saknat ihjäl mig efter hästarna!!


Idag när vi kom hem framåt kvällen från fjällen så stannade vi hos Topanga så att jag fick pussa på henne. Hon är förstås den som jag har saknat allra mest under veckan. Hon bor verkligen på världens bästa ställe med helt fantastiska människor. 

Sen åkte jag till Cara och Contendra och fixade allt där och pussade på de massor också. Fick dock skynda mig lite för att hinna till Isa och Foderby för min hopptid 20-21 ikväll. Isa kändes magisk idag! Hon hoppade så bra och var superpigg och glad. Just nu är det mycket serier och styrkehoppning som gäller för henne och inga direkt höga hinder men jag är så glad i henne. Jag älskar jobbet som krävs med henne och att lägga ner tid på henne. Speciellt när jag vet att hon är här för att vara min tävlingskompis. 

Imorgon ska Cara sättas igång igen. Officiellt är hon ju 5år nu och stor tjej. Ska bli spännande att se hur hon känns när hon kommer igång igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela