Malin Åkerström

Måndag

Publicerad 2017-02-20 14:29:21 i Allmänt,

Måndag och ny kursstart i skolan. Det blir en kurs med mycket skrivande men det betyder fler dagar hos mormor vilket i sin tur betyder att det äger. 


I torsdags var Isa grym på Lotta träningen. Alltså den där hästen kommer bli så himla himla fin det är jag säker på. Men det kommer att ta lite tid och krävas mycket jobb. Hon är lite mer orutinerad än vad jag trott men hennes inställning och känslan hon ger i sprången är magisk. Mamma har varit borta hela helgen så jag och Isa har hunnit med flera vändor i skogen och tränat lydnad med småhinder. Hon är en häst som kompletterar Topanga på ett så bra sätt för både mig och mamma. Jag känner mig lycklig över Isa och detta är bara början på vår resa. 

Cara är back in business efter några lugna dagar i hagen och känns rätt okej. Contendra börjar v.2 med longering denna vecka vilket innebär 2min i trav. Jag tror att hon trivs med en uppgift även om hon inte ens hinner bli flåsig innan det är över. 

Annars jobbar jag på så mycket jag hinner och kan för att finansiera den nya sadeln och för att det ligger bra i tiden med mycket jobb när tävlingarna ligger så glest. Jag har hunnit hänga nästan ett helt dygn med min fina vän Tova under helgen också och det ger såklart mycket positiv energi. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela