Malin Åkerström

Fredag

Publicerad 2017-02-24 15:38:14 i Allmänt,

Fredag är lätt veckans bästa dag när man vet att helgen är på ingång. Tyvärr är det ingen tävlingshelg denna helg heller men både Isa och Cara ska hoppa/markarbeta så det är ju roligt. 


Cara har varit superfin hela veckan, hittills har jag ridit ut två dagar och trimmat en och hon har verkligen varit fin, lugn och snäll. Igår var hon så snäll även om jag tog in henne tidigare än vad jag brukar göra vilket inte brukar vara speciellt uppskattat så jag tog tempen på henne för jag trodde hon var sjuk. Men nejdå bara snäll! Hon börjar kanske inse att hon faktiskt fyller 5 år snart. 

Isa är lika magisk som vanligt och med den snön som kom har jag kunnat galoppträna henne ute. Hon behöver verkligen det. Hon är så personlig och positiv. En glädjespridare helt klart. 

Jobbet rullar på och skolan har varit lugn denna vecka. Men det är lugnet före stormen då två stora arbeten ska lämnas in inom den snaraste framtiden. 

Jag är påväg hem från skolan just nu men åkte dit runt lunch så jag har hunnit fixa Isa och Topanga på förmiddagen. Topanga ska flytta om lite drygt en månad och det skär lite i hjärtat att inte kunna träffa henne i princip varje dag som jag gör nu. Men jag hoppas på att ha henne närmare när bebis har kommit. Varken jag eller mamma är sugna på att fölvaka efter Wickys föl som dog. Så det känns tryggt att lämna den biten till folk som kan det mycket bättre än oss. Topanga är ju det viktigaste i mitt liv så det måste bli på bästa sätt för henne. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela