Malin Åkerström

Torsdag

Publicerad 2017-08-31 22:41:52 i Allmänt,

Jag är precis nerbäddad i sängen bredvid Tequila som ständigt finns vid min sida. Lite skönhetssömn inför morgondagens tävling står på agendan. Jag är så himla laddad och taggad. Det ska bli så roligt att både hoppa Chalexi, Vera och Virus. 


Vera står nybadad i stallet bredvid sin nya granne som inte är vilket granne som helst utan min Isa. Hon har flyttat till mitt stall för ett tag framöver och det känns så skönt att ha alla 5 hästar på samma ställe. Det har liksom aldrig hänt förut. För Isa som har en lång konvalescens framför sig (och bakom sig) är detta perfekt. Hon ska få strosa runt i hagen hela dagarna och det är en väldigt lugn och trivsam miljö. Jag hoppas att hon ska trivas där lika bra som jag gör. 

Idag kom Amys boll från Holland på posten. Såklart att hon måste få en present när hon igår tog sin livs första spruta utan att säga ett ord liksom. Lite läskig och lite spännande är bollen i nuläget men jag tror att de kommer att bli vänner på sikt. Älskade lilla Amy, hon gör mitt liv till en bättre plats. 

Skolan rullar på och hästarna tränas på. Vardagen är tillbaka och jag trivs ändå med den. Efter denna sommar är allt vad självförtroende och självkänsla som bortblåst. Men jag försöker att hitta tillbaka till den jag var för flera år sedan. En obekymrad, glad och energifylld person. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela