Malin Åkerström

Onsdag

Publicerad 2017-04-19 08:30:17 i Allmänt,

Påskhelgen susade förbi i en väldig fart. I söndags var vi hos familjen Pedersen på middag och det var hur mysigt som helst. Så kul att få träffa Natasha som har varit en vän i hela mitt liv. 


I måndags var jag i Fagersta för att tävla en ny unghäst vid namn Selma. Hon är väldigt grön men så fin och levererade en felfri runda. Jag tävlade även en annan häst lite random som kallas Penny som också hoppade felfritt. Kul dag med super trevliga och snälla hästägare. 

Just nu känner jag mig väldigt låg och orolig. Topanga är väldigt dålig igen och skräcken över att det inte ska gå att rädda henne är ständigt närvarande. Imorse var en veterinär ute för att ge henne den sista abortvirussprutan men hennes tillstånd klarar inte vaccinet så det blev ingen spruta... Livet känns inte rättvist, hon har inte gjort något för att förtjäna all den smärta hon tvingas uthärda. 

Allt annat tappar sin mening när Topanga mår såhär. Inget känns viktigt. Men allt annat måste ändå flyta på. Cara ska ridas idag igen efter 3 dagars vila och Contendra ska longeras och galopperas denna vecka. Det är v.10 i hennes igångsättning och snart ska jag få sitta upp på henne igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela