Malin Åkerström

Tisdag

Publicerad 2016-09-06 20:20:25 i Allmänt,

Typiskt att det bara är tisdag idag när jag längtar mer än mest till helgens tävlingar. Men snart är det onsdag och en dag närmare.

Igår hade jag ett körigt schema med 8 hästar att rida och Topanga att fixa. Jag började med 5 hästar på jobbet för att sedan rida 2 stycken på mitt "gamla" jobb på Vällsta. Plånboken kommer att tacka mig senare även om mina ben inte känner samma tacksamhet idag. 4 hästar cantrande jag i galoppsadel så nog har benen fått sig en rejäl omgång. Jag avslutade med ett intervallpass med Diva ute på fälten också. Hon fick sprätta på lite och var så pigg och glad.

Idag har jag haft en längre dag i skolan så Hjärnkontoret är inte på topp såhär framåt kvällskvisten. Men jag har haft ett bra pass med Cara. Vi hoppade en 5,5a och det gick verkligen inte perfekt. Men det som gick mindre bra i början blev väldigt bra i slutet. Jag är väldigt nöjd med Cara och utvecklingen genom passet. Tänk att vi har så många roliga år framför oss. Att detta bara är början liksom. Det värmer i själen att tänka på vad vi har framför oss men också att tänka tillbaka på allt hon har låtit mig uppleva sen hon i januari kom hit. Nu har vi en träningsperiod och hur den kommer se ut kan jag inte svara på då det beror på hennes dagsform och hur hon vill ha sina återhämtningsperioder. Men vi ska försöka galoppera ordentligt på fälten en gång i veckan och göra ngt med hinder en gång i veckan. Jag är så taggad på det. Cara står just nu och sover med hängande läpp och verkar inte tycka som jag..

Jag har bara ridit Cara idag men segat med ryktning och pyssel med Contendra så jag är ändå kvar i stallet och ska strax fodra och åka hem. Men det är så mysigt här med mina tjejer så jag skulle kunna stanna några timmar till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela