Malin Åkerström

Snart helg

Publicerad 2016-09-08 23:16:34 i Allmänt,

Idag har jag insett att jag inte är någon superman alls.. Idag var en dag då det inte fanns utrymme med strultid över huvudtaget. Lång skoldag, jobb på både vällsta och i Brottby samt fixa mina hästar stod på dagsschemat. Tåget på vägen hem från skolan strulade och samtliga passagerare fick kliva av vid en station där jag inte alls skulle gå av.. När runt 1000 människor ska ta sig därifrån på alternativa sätt skapar det ett kaos. Mitt i allt kaos ringer Agneta och räddar mig ur knipan och plockar upp mig. Dagens hjälte och räddare i nöden kan man säga. Så tacksam över det samtidigt som jag är så bitter på dessa tåg som fortsätter att krångla vecka in och vecka ut.

Hur som helst så vilade mina hästar idag vilket var tur då jag tog in de närmare 22. Men nöjda och glada var de alla tre. Dagens andra hästar gick fint så det var tur när jag har känt mig arg över dessa kommunala färdmedel i flera timmar. Lite gladare är jag nu i alla fall.

Igår trimmade jag på Diva, red 4 hästar på jobbet och red ut på Cara. Diva fortsätter att leverera bättre och bättre pass. En klippning inför helgen fick hon också. Cara var så pigg ute men inte bråkig som hon har varit på senaste tiden när jag har ridit ut själv. Lite ofokuserad och outtröttligt pigg men passet blev bra och jag är supernöjd över resultatet. Mycket galopp blev det, kanske något mer än önskat men som sagt så fanns det en hel del energi i henne så det var nog bara bra att hon fick springa av sig.

Dagens stora minus är att jag inte hann förbi Topanga vilket nu innebär att jag ligger i min säng med skuldkänslor och inte kan sova.. Jag vet att hon kollas igenom dagligen men jag känner att jag sviker henne om jag inte är där och skämmer bort henne. Jag vet att hon är en häst men jag är ändå rädd att hon känner sig ensam och bortglömd. Besviken på mig själv är jag över detta.. Jag borde ha planerat bättre och jag borde lägga in strultid i mina dagsscheman så det finns utrymme för sådant som bråkiga tåg men ibland räcker liksom inte dygnets timmar till för strultid heller..

Nu är vi i alla fall nära helg och tävling vilket äger!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela