Malin Åkerström

Måndag

Publicerad 2016-09-12 08:16:23 i Allmänt,

Efter en händelserik och rolig helg så känns måndag morgon så tråkigt. Vi har redovisningar första timmarna också så man måste vara redo i Hjärnkontoret redan från start.

Hur som helst så har denna helg innehållit både jobb och tävling. I lördags började jag dagen med morgonfodring och utsläpp och Topanga mys innan jag jobbade på Bros åringsauktion 9-13. Vi hade 11 åringar med oss och 10 blev sålda. Pappa kom dit med Diva vid 13 och jag tog då Diva och åkte vidare mot Sundbyholm där två dagars tävlande väntade. Åsa kom dit med Virus också. Virus hoppade super i sin inledande 130-klass och debuterade 135cm med endast en bom i backen som var mitt fel men han visade verkligen på mod och kapacitet i lite större klasser. Så duktig!! Så kul att han är på G upp i klasserna och han hoppar som vanligt stabilt och gör aldrig några katastrof-rundor.

Diva inledde med en 140-klass och hoppade magiskt men med två bommar ner. Men vad gör det när känslan är grym!? Igår gick hon 135cm och var lika fin då men turen är inte riktigt med oss och två bommar rullade ner. Känslan är bäst och det är så oerhört små marginaler. Jag är besviken på resultatet men som mamma sa till mig så spelar det väl ingen roll om känslan är bra. Att vara felfri är ju alltid det man strävar efter men ibland kan man ju vara felfri med mycket tur och en sämre känsla. Diva är hur som helst världens bästa lilla häst.

Igår red jag 3 hästar på jobbet när jag kom hem och landade hemma sent = trött idag men hoppas på att dagen går smärtfritt ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela