Malin Åkerström

Diva <3

Publicerad 2016-09-26 10:10:50 i Allmänt,

I helgen är det Diva som har varit allra bäst. Hon ägde ju i sin 140 och hon vann 130cm där det endast var två felfria ekipage. Jag älskar precis allt med den där lilla modiga hästen. Hon hoppade super i 135cm också men där bad jag henne att hoppa av ett språng för tidigt på en oxer och hoppade det gjorde hon men vi rev.

Virus har hoppat jämnt hela helgen med ett nedslag i 135cm som sitt bästa resultat. Nytt bett på honom och det kommer bli super när vi ridit ihop oss på det lite mer.

Honey hoppade till sig en vinst igår vilket var roligt.

Rolig helg har det varit tillsammans med trevliga människor och som vanligt är det tråkigt när det är över men om 2 veckor kör vi igen!

Det blev en sen kväll i stallet igår då jag åkte till jobbet och red 3 hästar när jag kom hem och fixade sen mina andra prinsessor. Jag har saknat båda mina tjejer på C under helgen.

Nu är jag påväg till skolan efter lite morgonmys med Topanga. Idag börjar vi vår 3-stegsexanimation. Jag ska hålla i en intervju och sedan skriva en uppsats på 24h.. Jag får därför se hur mycket jag hinner med hästarna idag. Att jogga Diva är prio nr 1 i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Ann-Marie

Publicerad 2016-09-26 19:57:15

Grattis till vinsten och att det verkade gå bra förutom den där rivningen, bättre lycka nästa gång.

//Ann-Marie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela