Malin Åkerström

Onsdag

Publicerad 2016-10-12 07:38:06 i Allmänt,

Snart stannar bussen i Norrtälje för ännu en dag på praktiken. Jag är så orimligt trött idag så jag kämpar för att hålla ögonen öppna. Vardagen blir tuff med heltid på praktiken, jobb och sedan stallet. Men så är livet när man vill ha häst och pluggar. Det är ändå värt det alla dagar i veckan för att kunna ha mina älskade prinsessor. Men visst känns det jobbigt vissa dagar.

Cara trimmades i måndags och jag hade ett bra pass med henne. Inte perfekt men vi har höjt ribban så det nya är lite svårt fortfarande. Men jag älskar att vi kan utvecklas så mycket och att hon kan vara så galet fin att rida.

Diva joggades i måndags och trimmades igår och känns superfin. Vi har några veckor utan tävling nu vilket är bra för henne men tråkigt för mig som älskar de där tävlingarna. Men jag tycker så mycket om att träna och trimma också, speciellt när jag har Diva.

På jobbet har jag ridit tre hästar både måndag och tisdag så då blir jag ganska sen hem på kvällarna. Fördelen är att mina hästar får gå ute långa dagar i hagen vilket Contendra verkligen behöver som är lite understimulerad. Vi pysslar, borstar och ryktar men hon vill liksom röra på sig. Långa dagar i hagen gör det bättre vilket är tur.

Nu måste jag skynda mig så jag är ombytt och på avdelningen 08.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela