Malin Åkerström

Måndag

Publicerad 2016-10-17 15:55:23 i Allmänt,

En ny vecka är igång. Första praktikdagen för veckan är avslutad. Helt sjukt hur fort en helg kan susa förbi. Igår hade jag morgonen i stallet och red då Diva. Hon var faktiskt ganska dryg ute på fälten så jag fick galoppera massor för att få henne med på noterna. Åkte sen till jobbet och red tre hästar där innan jag äntligen fick tid till en längre stund hos Topanga. Hon är lite konstig så vi måste utreda det vidare.. Som vanligt oroar jag mig över att fölet inte ska finnas kvar. Men Topanga är bäst oavsett vad.

Sen till det bästa på hela helgen, dressyrträning för Birre med Cara. Min lilla Cara som har varit allt annat än enkel sen det slog till och blev lite kallare. Men Birre får sådan pli på oss båda så det är helt magiskt. Jag älskar dessa träningar. Birre är grym när det gäller utbildning av hästar. Hon har en röd tråd genom träningarna, hon anpassar allt efter vår nivå, hon lyssnar och förstår och går att diskutera alla svårigheter med. Det bästa kvittot på jobbet vi kämpar med mellan träningarna är att hon varje gång ser en utveckling. Det finns inget som höjer motivationen så mycket som just de orden. Cara blir fantastisk under varje träning oavsett hur arg och vild hon än kan vara när vi börjar. Cara är världens finaste häst dessa träningar. Hon har sådana kvalitéer så det är svårt att inte drömma sig bort om stora klasser i framtiden om jag bara kan matcha henne rätt och hon håller sig frisk och sund förstås. Sen vet man aldrig vart man landar men med Cara har jag en sådan bra känsla. Det är inte lätt alla dagar men de bra dagarna väger upp de dåliga 100 gånger om!

Jag avrundade söndagen med städning, fika och middag hos min bästa mormor. Som jag älskar henne! Hon är verkligen den bästa människan jag vet. Tänk att få ha henne och Topanga i mitt liv, vilken lycka!

Nu ska jag hoppa av bussen och åka till jobbet innan mitt stall väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela