Malin Åkerström

Lördag

Publicerad 2016-10-22 22:21:47 i Allmänt,

Att vakna en lördag alltså det är bra grejer, trots att klockan ringde lite för tidigt. Men numer känns 06.30 nästan som sovmorgon! Stallmorgon inledde jag dagen med och sedan ett mindre bra markarbetspass på Diva som inte var på sitt bästa humör idag men det var hon ute på fälten igår så hon är förlåten.

Jag åkte sen till jobbet och red två hästar för att sedan åka vidare till vällsta för att rida ytterligare två hästar samt jobba med Agnetas unghäst. Sen blev det dagens bästa stopp hos min älskade Topanga som jag inte kunde åka till igår då jag såg till att en påkörd liten söt katt kom till veterinären. Katten lever och repar sig så det känns så bra i mitt hjärta och för mitt samvete. Jag var dock livrädd att den skulle dö igår påvägen i bilen... Hoppas att kisse nu hittar till sitt hem för den verkade oerhört tillgiven. Hoppas också att den ryggradslösa människan som körde på kisse skäms och mår riktigt dåligt över att lämna den skadad i dikeskanten.

Nu har vi haft släkten på middag vilket såklart är superkul. Längesedan vi träffades sist!

Måste skryta lite om min fina Cara som har levererat tre fantastiska ridpass ute på fälten i veckan. Hon ska nog bli tam hon också. På riktigt är hon rena drömmen att rida när hon är sådär fin. Jag passar på att rida mycket ut då min filosofi med henne säger att hon mår bättre av det. Det blir ju en helt annan glädje i hästarna ute. Men snart kommer väl den där leriga eller frusna perioden när marken är hård som asfalt och det inte går att göra annat än att skritta ute. Men då har jag kanske igen att jag har varit mycket ute under sommar och höst. Imorgon ska vi hoppa jag och Cara och det ser jag mycket fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela