Malin Åkerström

Helgen är över

Publicerad 2016-10-31 07:26:10 i Allmänt,

Måndag idag igen då. Helgen har varit riktigt bra även om jag inte alls har gjort något speciellt.

I lördags började jag jobba vid 07 men jag släppte ut mina hästar och så innan så jag var uppe långt före tuppen. På jobbet hade jag hand om stallfixet i sto och fölstallet. Hur mysigt är det inte med 14 fluffiga föl!? När allt var mockat och fixat så åkte jag till Topanga för att mysa med henne men framförallt för att skämma bort henne. Jag la mig i allt Hö och hon stod bredvid mig och pussades oavbrutet för att få sina morötter. Goa älskade häst. En stund hos henne ger mig så otroligt mycket glädje och energi. Jag åkte sedan tillbaka till jobbet för att sköta ridandet innan insläpp av alla föl. Jag red tre hästar och tack och lov så var vi två vid insläppet. Fölen hittar inte riktigt ännu så ett tag hamnade 7 stycken i en och samma Box.

Sen var det dags för mina prinsessor att bli ridna och fixade. Jag red ut på Cara med sällskap av Sofia och Carola. Vi travade fram på grusvägen i skogen och galopperade sedan på fälten. Cara kändes fin. Ursprungsplanen var att träna dressyr i helgen men eftersom hon kändes trött en dag tidigare i veckan så valde jag att rida ut hela veckan istället. Jag vill hålla igång henne ett tag till så då passar det bäst så.

Diva trimmades på ridbanan och var helt okej. Redan vid 20.00 var jag faktiskt hemma. Det är tidigt för att vara mig. Jag gick däremot och la mig tidigt då jag annars skulle somnat på soffan.

Igår tog jag sovmorgon till 07.00 men eftersom vi fick en extra timme så sov jag rätt länge. Jag åkte till jobbet för att rida mina tre hästar där på förmiddagen. Vädret var verkligen fantastiskt och min favorit Mum likaså. När hästarna var klara där åkte jag till Topanga och borstade och fixade henne. Hon fick även sola sig utan täcke medan jag satt och tittade på Grand Prixen från Jönköping.

Diva hann jag sedan rida ut medan det var ljust ute. Härligt var det och hon blev superfin efter en relativt kort tid. Hon är så speciell den där lilla hästen men så bra på alla sätt så hon får lov att vara det.

Jag och mamma åkte till mormor på kvällen för att äta middag och jag städade. De där två människorna är de bästa jag vet.

Nu är jag snart framme i Norrtälje för att inleda v.5 på praktiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela