Malin Åkerström

Söndag

Publicerad 2016-11-20 20:58:53 i Allmänt,

Ännu en helg når sitt slut och slutet på denna helg är annorlunda mot hur det har varit de senaste två månaderna. Jag har varit i stora staden och ätit middag med familjen och en familj vi känner. Mycket trevligt. Jag har även sorterat tvätt och städat en sväng vilket jag ligger flera mil efter med för tillfället. Jobb, praktik och hästarna tar upp alla mina vakna timmar och lite fler ändå.

Annars har jag jobbat heldag båda dagarna i helgen, ridit mina hästar, varit med Topanga som är hemma igen, ridit på vällsta och försökt sova däremellan.

Diva är såklart fantastiskt fin just nu trots en lugnare vecka med mest jogg i skogen... Dagarna räknas ner och det gör så förbannat ont. Jag älskar henne så mycket.

Cara börjar gå lite på sparlåga känns det som. Men sedan blir hon överpigg också. Jag vill hålla igång henne i ett par veckor till innan hon ska få vinterlov. En dressyrträning till skulle jag vilja få till om det funkar.

Contendra kör rally ute i hagen och känns mer som en vildhäst än något annat. Men hon är friserad och fin inför sitt veterinärbesök på fredag. Jag funderar på vilka fina täcken hon ska få åka dit med.
Nästan så att man förbereder som inför en tävling. Det känns kul att få göra något extra med henne.

Imorgon inleder jag v.8 på praktiken och ny plats ska jag till. Spännande även om mina två senaste veckorna både har varit intressanta, lärorika och roliga.

Kolla Contendras slidestop nedan i leran..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela